De waardeloze racismekaart

Screenshot_18

(Door: K. Regenjas)

Regenjas: “Racisme is als de joker in een kaartspel. Als de 3 rode schilden in Mario Kart. De rail gun in Quake. Het spelen van de racismekaart maakt iedere discussie, bewijsvoering of argumentatie overbodig en laat kritische mensen angstig terugkruipen in het hol waar ze vandaan komen. Dat de racismekaart zo’n gevaarlijk wapen is, heeft deels te maken met de Tweede Wereldoorlog. Dit collectieve trauma wordt door linksmensen, fatsoensrakkers en zeurpieten dankbaar gebruikt om lieden die af en toe een pijnlijke waarheid vertellen aan de moraalschandpaal te nagelen. Soms wordt de stap van het racisme roepen zelfs overgeslagen en wordt Adolf Hitler er direct aan zijn snorharen bijgesleept om het linkse gelijk te onderbouwen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Linkse Kerk, Racisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op De waardeloze racismekaart

  1. Tom Hendrix. zegt:

    Ik ben het volledig eens met het artikel. Er zijn legio voorbeelden genoemd, waaruit blijkt dat het te pas, en te onpas roepen van RACISME totaal “over the top”, is.

    Like

  2. Louis Burgemeestre zegt:

    SP niet vergeten ze zijn ook Marxisten.Eind doel van ze allemaal is de Dictatuur van het Prolettariaat.

    Like

    • Louis Burgemeestre zegt:

      Ook de goddeloze Jacobijners waren in de Franse revolutie de terroristen ze hebben bijna alle hoogadels van Frankrijk geguilotineerd.Ook Napoleon Bonnaparte die ons land heeft geincasseerd, was een Jacobijner, tot dat hij een imperator geworden was.Hij regeert alleen en absoluut.

      Like

  3. koddebeier zegt:

    Waarbij links Nederland er voor het gemak voorbij gaat aan het feit dat Hitler links was !!!
    Een Nationaal Socialist of een Socialist wat is het verschil ze maken beiden hun tegenstanders met bedreigingen of geweld monddood !!

    Like

  4. louis-portugal zegt:

    Goed en waar stuk.

    Like

  5. Tempelier zegt:

    Racisme is van alle tijden , van alle volkeren met alle kleuren. De racisme kaart werkt dan ook alleen maar in nog WITTE ( wat racistisch) samenlevingen.

    Like

  6. Theresa Geissler zegt:

    Helemaal mee eens, met dien verstande, dat je van Links ook voor de ‘kalifaatgekkies’ eigenlijk al niet de racismekaart mag trekken.
    Want “Dat zijn er maar een paar.” Of het er nu maar een paar zijn of niet, je hoort nooit dat ze dat criterium voor àndere groeperingen aanhouden.
    Hoe dan ook, Links is nog steeds van mening, dat moslims eenvoudigweg niet racistisch kunnen z i j n , ook de Kalifaatsgekkies niet.
    Hoe noem je dat denkbeeld? “Positief racisme?”

    Like

  7. Grotere racisten dan getinten bestaan er niet!

    Like

Plaats een reactie