Verhouding Marokkanen/Joden in 020

Screenshot_60

(Door: Prof. Pinto)

Er is onlangs een debat geweest tussen Marokkaanse en Joodse organisaties in Argan, club voor Marokkaanse jongeren in Amsterdam. Daar sprak burgemeester Eberhard van der Laan. Volgens een bericht in Het Parool zorgde Van der Laan voor vuurwerk met een ‘donderspeech’ bij een overigens tam debat. “Laat niemand zeggen dat het misgaat tussen groepen in deze stad”, tekende Het Parool op uit de mond van de burgervader. Is dat zo? Lijkt me sterk, deze stelling van Van der Laan. En de steeds grimmiger wordende situatie van Joden die belaagd worden door Marokkaanse jongeren omdat zij een keppeltje dragen of een Davidster aan hun hals hebben hangen? Van der Laan zou het interview met David Beesemer in het kwartaalblad van het JMW (Joods Maatschappelijk Werk) eens moeten lezen

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, antisemitisme, Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Marokkanen, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op Verhouding Marokkanen/Joden in 020

  1. Louis Burgemeestre zegt:

    Ik wist niet dat tijdens de eerste Wereld oorlog Marokko ook een collonie was van Frankrijk?In Belgie vinden ze dat ze de Maroccanen moeten bedanken voor hun deel name AAN DEZE OORLOG.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s