Ik zou de antisemitische ratten Michiel Servaes (PvdA) en Kati Piri (PvdA) graag Breivikken

Screenshot_16

New Kid on the block! En wat een alleráárdigst jongetje is het. Het grootogige ventje heet “Palestijnse Staat”. Let op het lieve blonde meisje rechts onderin de hoek dat nú al weet dat ze vriendjes gaat worden met “Palestijnse Staat”! De ouwe reactionairen Netanyahu en Uncle Sam krijgen bij de enthousiaste binnenkomst lelijk de deur tegen hun haakneuzen. Deze prent lijkt mij zonder ironie getekend en begeleidt dan ook een volstrekt idioot stuk in de NRC van twee vol-leipenisten die de “Palestijnse Staat” inderdaad zo voorstellen. Ik heb geen idee of de tekenaar beter weet – kunstenaar tenslotte – maar de twee schrijvers van het stuk móéten beter weten en dan is er nog maar één verklaring: Jodenhaat.

(Door: Martien Pennings)

Heb ik uw aandacht? Antisemitische ratten! Breivikken! Ha! Nu hebben we je, Pennings! Nu weten we zéker dat je indertijd Femke Halsema en haar hele gezin, plus Claudia de Breij, Karin Dekker, Ineke van Gent en Jolande Sap liefst gruwelijk had willen ombrengen. Ik ga iets toegeven. Eigenlijk is het nog veel erger:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, PvdA, Rotzakken. Bookmark de permalink .

17 reacties op Ik zou de antisemitische ratten Michiel Servaes (PvdA) en Kati Piri (PvdA) graag Breivikken

  1. Manna zegt:

    Meneer Pennings, het is kerst. Ik wens u dan ook, mede in deze context, liefdevolle en vreedzame dagen toe. Voor u en uw naasten. En uw artikel ga ik misschien lezen na deze dagen.

    Groet, manna

    Like

  2. louis-portugal zegt:

    Martien in tegenstelling tot Manna ben ik niet meer zo onder de indruk van die kerst.
    Hoe ouder ik wordt hoe minder het me interesseert.
    Misschien is dat wel jammer maar ik wil er ook niemand van weerhouden het wel te vieren.
    Ik koop ook cadeautjes voor mijn kleinkind.
    Dus ik heb het wel gelezen incl. wat videotjes bekeken.
    Men leest en hoort nu af en toe vertellen door “belangrijke” figuren dat die allah hackebar roepers die dan iemand doodschieten, of op mensen inrijden met hun aoto´s, gestoorde mensen zijn die niets met de islam te maken hebben.
    Ik vrees dat ze bij die 15 tot 25 % moslims horen die ZEEER gevaarlijk zijn.
    Dus 180 tot 300 honderd miljoen levensgevaarlijke moslims en dan nog onze verraders waaronder bovengenoemde appaesers die eigenlijk nog gevaarlijker zijn.-
    Ik geloof nooit dat die arabieren hun idee om Israel met zijn bevolking op te ruimen ooit zullen opgeven.
    En zolang wij zo´n hoop palestina-meelopers, incl, nogal wat joden, hebben en hun voorzien van geld en voedsel blijven ze aan de gang.
    Inmiddels is de Gazastrook uitgegroeid van ooit ongeveer 400.000 tot nu ongeveer 1.8 miljoen.
    Dat is dan tevens het enige wat ze kunnen, nl. fokken als konijnen.

    Like

  3. M.A.L. Sion zegt:

    Het is inderdaad zo dat we de islamitische gemeenschap van Marokko tot de Filipijnen en terug nooit tot een vredige gemeenschap om kunnen turnen. Zij zullen doorgaan met moorden en bedriegen. De gezagsdragers en politici die denken dat wel te kunnen zetten de ultieme veiligheid van onze bevolking op het spel.
    Zelfs bij een zeer gering percentage (theoretisch gezien dan wel) gevaarlijke elementen in die gemeenschap hebben we toch een dusdanig groot leger aan levensgevaarlijke fanatici dat ons voortbestaan ernstig wordt bedreigd.
    We kunnen radicaal gedrag slechts met radicale methoden bestrijden. Daarom:
    Islam – weg ermee !!!

    Like

  4. danny zegt:

    Wederom een sterk en duidelijk stuk meneer Pennings. Het wordt echt hoog tijd dat de linkse gutmenschen, die Israël continu bashen, en zich daarmee schuldig maken aan antisemitisme , eens doordrongen gaan raken van de feiten die Pennings in zijn artikelen en in eerdere artikelen beschreven heeft.
    OOk voor u meneer Pennings een vrolijk en zalig kerstfeest.

    Like

  5. Louis Burgemeestre zegt:

    God heeft met zijn zunamie de Acehers beina uitgeroeid,alleen door de hulp van de linksen goddelozen, kunnen ze zelfs de SHARIA INVOEREN.en bedrijgen ander volkeren die niet moslims zijn bvb de Batakkers.

    Like

  6. Vederso zegt:

    Een dag later en ik zie tot mijn verbazing dat alle filmpjes van YouTube inmiddels zijn verwijderd.
    Ook het filmpje met Brigitte Gabriel waarin deze een moslima haar vet geeft dat de zwijgende meerderheid er niet toe doet. Deze video is al enige maanden oud en nu Martien Pennings dat in zijn artikel heeft verwerkt, is het de censor van YouTube opeens opgevallen dat er met deze video iets aan de hand zou kunnen zijn. Minimaal een zeer vreemde gang van zaken. Het lijkt wel of YouTube al aan de wens tegemoet komt die bij een aantal moslims leeft: alle kritiek op de islam moet worden verboden, want in deze video worden geen mensen vermoord. Vreemd is hier een understatement.

    Like

    • Vederso zegt:

      Kortom: Of denkt de censor van YouTube soms te weten wat goed voor mij is? Dit land heeft dringend een zgn. First Amendment nodig, want anders gaan zich allerlei mensen met uitingen van anderen bemoeien omdat ze hen onwelgevallig zijn.

      Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @ Vederso: 11.54. uur. Mij verbaast niets meer Vederso. de RODEN, de POLITIEKE-ELITE, BILDERBERG en de EUSSR, de NWO, allen verbonden in HAAT TEGEN ONS, PATRIOTTEN! Dit gebeurt bewust!

        Like

  7. Yvonne. zegt:

    Vederso,ik had dat filmpje al een tijd geleden gezien.Maar vind het verontrustend dat dergelijke uitingen nu verwijderd worden.We gaan de slechte kant uit!

    Like

  8. @ Vederso
    Allebei die filmpjes van Gabriel staan gewoon nog op YouTube.
    Hoe kom je erbij dat die weg zouden zijn?

    Like

    • Vederso zegt:

      Je hebt gelijk, maar bij mij waren ze echt weg. Waarschijnlijk was ik iets te snel met m’n verontwaardiging naar YouTube toe. Kijk, censureren van geweldsvideo’s kan ik nog wel inkomen, maar dit was gewoon Brigitte Gabriel in een paneldiscussie en ik ging dus gelijk op tilt. Maar onterecht dus, sorry.

      Like

  9. paulzwueste zegt:

    Breivikken is gewoon ’n werkwoord.

    Like

  10. Republikein zegt:

    Ik zou het aanbevelen, wel, wat is een archief, zucht!!!

    Like

  11. anoname zegt:

    Zo te zien heeft die arabier een kromzwaard in zijn rechterhand ^_^

    Like

Plaats een reactie