VIDEO: Knettergek – Ex-premier van Zweden “Zweden is geen eigendom van de Zweedse mensen die er wonen.” (+ update)

UPDATE:

Reinfeldt: Gedachten over een toekomstig Zweden

(Door: Christian Skaug)

Zullen de nieuwe verkiezingen, die vermoedelijk in Zweden zullen plaatsvinden op 22 maart 2015, gaan over de vraag of het land zich moet blijven opheffen? In dit geval lijkt het erop dat de koers van de gevestigde politieke partijen in de richting van de afschaffing van Zweden zal blijven. Op TV4 zei oppositieleider en oud-premier Fredrik Reinfeldt het volgende:

Is dit een land het eigendom van degenen die hier drie of vier generaties hebben geleefd, maakt het wat uit of Zweden mensen zijn die hier op middelbare leeftijd komen en het ontwikkelen? Voor mij is duidelijk dat dit het laatste moet zijn.

Sommigen van ons kijken met verbazing waar Zweden voor staat. Maar lang heeft het in stilte en zonder debat kunnen gebeuren.

Hier zegt Reinfeldt praktisch dat een volk geen erfrecht moet hebben in het land waar het verblijft, dit zou ruwweg overeen komen met het afnemen van de erfenis van familieleden van de overledene door middel van wetgeving – maar dan op nationale schaal…

Als de Zweden de ideeën van Reinfeldt bij de verkiezingen onderschrijven, betekent het ook dat ze zichzelf een soort democratisch mandaat geven om land [hun land] over te dragen aan anderen. Een dergelijk moreel mandaat hebben ze niet van hun voorouders, maar dat verhaal zal blijkbaar geen enkele rol spelen.

Men zou denken dat het niet één van de dingen is waarover men zou kunnen stemmen, maar dat dit zich buiten de grenzen van de beleidsvrijheid zou moeten bevinden.

Bron:
www.document.no
Auteur: Christian Skaug

Google vertaling uit het Noors
h/t Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op VIDEO: Knettergek – Ex-premier van Zweden “Zweden is geen eigendom van de Zweedse mensen die er wonen.” (+ update)

 1. Jantje Beton zegt:

  Zweden gaat lekker maar niet heus

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Dat is een complete idioot. Die is niet helemaal normaal, dat had hij moeten zeggen toen hij nog premier was. Hij moet ook in Iran of Turkije gaan zeggen dat het land geen eigendom is van de mensen die daar wonen. Kunnen we nog eens lachen. Zo iemand moeten ze meteen Zweden uit zetten, en nooit meer erin. Er komen elke keer nog gekken bij.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Natuurlijk zouden ze dat moeten doen! Evenwel: Dit is ZWEDEN.
   Hetgeen waarschijnlijk betekent, dat, àls er al mensen zijn, die zich ‘ergens’ verontwaardigd voelen over deze enormiteiten, zij dan toch weer niet in staat zijn, de vinger op de zere plek te leggen.
   Behalve dan de aanhang van de Sverige Demokraterna -die evenwel politiek en maatschappelijk met de grond gelijk gemaakt worden zodra zij dat te kennen geven.
   Het is en blijft tenslotte dáár nog beroerder dan híer.

   Like

  • Joshua zegt:

   Zo’n uitspraak kan je van pechtold mannetje ook verwachten.

   Like

 3. Marc zegt:

  Die man stelt dat Zweden zich moet openstellen immigranten uit andere culturen omdat ‘hij wil dat Zweden verandert omdat hij nieuwsgierig is naar mensen die anders zijn dan hij’. Vervolgens stelt hij dat dit socialistische waarden zijn die door zijn partij verdedigd moeten worden. Nergens binnen het socialisme kom ik een waarde tegen die veronderstelt dat de eigen cultuur zonder enige verdediging te grabbel mag worden gegooid. Allerbelangrijkste misser vind ik dat hij het nationale belang gelijkstelt aan zijn nieuwsgierigheid naar andere culturen. Ga lekker op vakantie naar het buitenland, zou ik zo zeggen.

  Deze man verdient het te worden veroordeelt door een volkstribunaal!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Marc zegt:
   25 december 2014 om 21:28

   Die man stelt dat Zweden zich moet openstellen immigranten uit andere culturen omdat ‘hij wil dat Zweden verandert omdat hij nieuwsgierig is naar mensen die anders zijn dan hij’…………………………………………………..

   Als reinfeldt (geen H-letter) er nieuwsgierig naar is hoe moslims vrouwen/kinderen/dieren verkrachten en hoe moslims niet-moslims het hoofd afsnijden, dieren mishandelen en nieuwsgierig is naar de tactieken van moslims hoe zij mensen weten te beroven, dan mankeert er iets in zijn bovenkamer.
   Die man is echt helemaal gestoord.
   Dat voor zijn ziekelijke nieuwsgierigheid een heel volk opgeofferd moet worden is krankzinnig en bizar.

   Als hij zo graag wil weten hoe andere mensen leven, dan kan hij op vakantie gaan naar dat land. Hij heeft daar geld zat voor.

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Dat doet het SOCIALISME met mensen. Die vent, Reinfeldt, is volkomen KRANKZINNIG! Steeds weer blijkt dat socialisten/roden de grootste landverraders zijn, altijd en overal!

  Like

 5. Jade zegt:

  Waarschijnlijk denken Rutte en Pechthold er precies zo over.
  Europa is inmiddels een open inrichting geworden.
  Er lopen meer gekken vrij rond dan dat er opgesloten zijn.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, laat ze het hárt niet hebben om dat ook zo onbeschaamd naar voren te brengen!
   Neem me niet kwalijk, maar dit is een regelrechte schoffering van de autochtone bevolking!

   Like

  • Rein van der Veen zegt:

   En vergeet onze ‘koningin’ niet die zei dat de Nederlandse identiteit niet bestaat. Zij zal het roerend eens zijn met Reinfeldt!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jade: 22.15. uur, op 25/12. Beste Jade dat van die “gekken”, klopt helemaal. Ik zeg wel eens :” we worden geregeerd door criminelen en gekken”. Alleen weet ik niet welke groep het grootste is, maar beide zijn levensgevaarlijk voor ONS geboren Nederlanders.

   Like

  • Willie zegt:

   Jade , daarom zei ik Yvonne dat we (de nog enigzins normale mensen dus) zelf in t gekkenhuis konden gaan wonen , zitten we beschermd en is makkelijker dan dat we gekkenhuizen moeten gaan bouwen voor ALLE idioten op aarde ,kost veel te veel

   Like

   • Jade zegt:

    @Willie, 19:32
    Gevaarlijk, waarschijnlijk worden we dan platgespoten,
    onze organen geript, en gaan we voor de rest bij het GFT.

    Like

 6. JooJootje zegt:

  Dit mensen noemen we dus landverraad,dit is dus een landverrader zo praten ze, hier herkend men een landverrader aan.
  Dus als in de toekomst in Nederland iemand deze ideeën rondbazuint weet dan dit is een landverrader en zou aan de hoogste boom moeten worden opgehangen.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Mijn mond valt open. Frederik Reinfeldt is slachtoffer van indoctrinatie zonder dat hij het in de gaten heeft. Ik kan mij dit soort gedachtepatronen nog levendig herinneren toen ik zelf onderworpen werd aan het strenge regime van socialistische manipulatie op een sociale academie waarop ik in het verleden een aantal jaren heb doorgebracht. Gelukkig heeft bij mij het realisme op latere leeftijd de overhand gekregen. Bedenk dat alle bestuurders die vandaag aan de touwtjes trekken besmet zijn met dit progressieve virus dat zich ontwikkelde in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. Dit virus is niet specifiek links of rechts. Dit virus gaat door alle geledingen groeperingen en organisaties heen en is bijzonder dodelijk voor alle West Europese maatschappijen. Dodelijk omdat het zonder na te denken over schadelijke neveneffecten deuren opengooit voor alles en iedereen en in het bijzonder voor de op monocultuur ingestelde Mohammedanen. Kunt U zich voorstellen dat multiculturalisten houden van Mohammedaanse monoculturalisten? Daarom zeg ik met klem stop de cultuur vernietiging van Europa.
  Moslims hebben reeds de hele Arabische wereld en grote delen van Afrika, Azië en het Midden Oosten. Laat de islam daar blijven is al erg genoeg. Ik ben voor de Europese cultuur. Progressief wil zoals het lijkt heel Europa een islamitische monocultuur injectie geven. Straks ga je van Amsterdam naar Rotterdam van Oslo naar Berlijn van Parijs naar Antwerpen van London naar Brussel en wat zie je overal? Moslims, moslims en nog eens moslims. Waarom zie je moslims? Omdat je overal waar je kijkt of je wil of niet figuurlijk met hoofddoeken in je gezicht gesmeten wordt. Hoofddoeken en moskeeën en dat is niet bepaald multi-cultuur. Alle verschillende Europese culturen zijn dan verwaterd. Progressief is helemaal niet voor een multicultuur anders zouden ze de verschillende Europese culturen wel beschermen. Alle Europese culturen moeten kapot. Dat is iets waarvoor je schaamte moet hebben en oh wee als je de patriottische (door de NSB misbruikte) prinsenvlag laat zien of andere nationale vlaggen. De Nederlandse, Vlaamse, Duitse, Franse, Noorse, Engelse en Zweedse cultuur moet kost wat kost gepenetreerd worden met de imperialistische fascistische racistische islam theocratie die inherent gericht is op monocultuur. Verdedig de Europese multicultuur stop de progressieve racistische haat tegen de Europese culturen. Stop de imperialistische islam.

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  Landverrader van de eerste categorie. Hang hem waar ie hoort.

  Like

 9. Schijnbaar hebben ze daar nooit van Volksverraad gehoord…

  Like

 10. Daiyu-ninja zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  26 december 2014 om 04:58

  Koningin? Wèlke koningin…….Oh, juist, de Tango-trut…..!

  Als mummie trix, schuimkraag lexje en hoempapa trien minima er hetzelfde over denken als reinfeldt, dan zijn de paleizen en buitenhuisjes ook niet van hen, maar van iedereen. Toch?

  Like

  • Harry zegt:

   Gaan we dan met z’n allen in Griekenland overwinteren ? In dat nieuwe hok van ons ?
   Ik kan goed een boot besturen , al zeg ik het zelf en ben een snelheidsmaniak , zal ik wel voor kapitein spelen .
   Delamontagne wordt 1e stuurman en navigator , en Theresa en Maria zetten we schaars gekleed op het voordek . ( Met een schot er tussen ) .
   Lucky mag de koffie rondbrengen . Tom maakt de touwtjes los en vast en BOB wordt de reisleider .
   Yvonne mag ook mee om op het achterdek te mijmeren over vroeger .
   En dat is nog maar de eerste shift .
   Wat een leven !!!

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    En is er verdomme voor mij ook nog een rol weggelegd…!?

    Like

   • Harry zegt:

    Wie moet de site dan beheren ?
    Je bent onmisbaar E. J .
    Er zijn nou eenmaal functies waaraan je niet kunt ontsnappen , wegens schaarste .
    Waardeer dat nou eens .
    En misschien varen we wel eens een blokje om en halen je thuis op , als verrassing .
    Maar landrotten worden nogal eens zeeziek en dat is geen pretje !
    Zeker niet met al die whisky .

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik begon alweer met verontwaardigd worden, maar na herlezing kwam ik tot de conclusie, dat je mij, vanuit jouw standpunt , nog niet eens zo ’n gekke rol toebedeeld hebt. Tot zover akkoord.
    En denk aan het schot: Het zal nodig zijn! (LOL!)

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Harry: 13.57. uur. Hahahahaha, ikke doe mee hoor! Harry je moet wel ook voor “onze Bert”, een mooie baantje regelen. Misschien kan Bert, een oogje houden op onze dames? LOL

    Like

   • Willie zegt:

    En ikke dan ??? Goed voor de ”security” ,maar dat mag niet op NL boten dacht ik ???

    Like

 11. Qvic zegt:

  Als een land geen eigendom is van de bewoners, dan behoeven die bewoners ook geen belastingen meer te betalen voor de gemeenschap van dat land. Het is dan een niemandsland. Dan kan niemand dit land meer vertegenwoordigen in de vorm van een regering. Een overheid heeft dan geen enkele bestaansrecht meer. Want ook zij hebben dan geen recht en/of macht over dat bepaalde stuk land (inclusief bewoners en infrastructuur), want niemand kan dan dit bepaalde stuk land als zijn eigendom toe eigenen c.q. vertegenwoordigen. Het stuk land wat we Zweden nu noemen, heeft zich dan opgeheven te bestaan.

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Heel gewoon… Smerige landverraders!!!!!!

  Like

 13. This point of vue of Rheinfeldt is very similar to what said the Jewish-French advisor to the Sociallist Party of France : “The country must become like an hotel where everybody can come in whit the same rights”…. This is ORGANIZED GENOCIDE ! NURENBERG 2.0 will punish the supporters of Muslim Vote and Massive Immigration ! http://www.NordhansaMarine.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s