Ter Apel geteisterd door diefstallen

Screenshot_49

TER APEL – Binnen een week heeft de politie zeven mensen uit het asielzoekerscentrum Ter Apel opgepakt voor grootschalige winkeldiefstal en heling. De middenstand klaagt over het grote aantal diefstallen.

Woensdag pakte de politie zes Oost-Europeanen uit het azc op bij een auto in Ter Apel. Die zat vol gestolen kleding en parfum. Het zestal van 21 tot 36 jaar oud zit nog vast en wordt gehoord.

Supermarkt

Een week eerder was het ook raak. Toen werd een 31-jarige bewoner van het asielcomplex opgepakt. De politie was getipt door personeel van een supermarkt in het dorp, dat hem had zien stelen. De man had artikelen bij zich uit meerdere winkels in Ter Apel.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Groningen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Ter Apel geteisterd door diefstallen

 1. DonnaDolce zegt:

  Fijn he, die multiculti….wat een verrijking…

  Like

 2. BertG. zegt:

  Je verwacht het niet hé.
  Als je alles gratis krijgt dan is het ook niet zo gek dat ze denken dat alles dan wel gratis zal wezen.

  Like

 3. Pingback: Ter Apel geteisterd door diefstallen | Nikontino's Blog

 4. Er komt maar geen einde aan;welnee,er staan er nog veel meer te trappelen!Het schuim der schuim:dat komt hier naar toe.Een fatsoenlijke vent wil hier niet eens maar naar toe!

  Like

 5. Jan zegt:

  Dit komt omdat zij niet genoeg zakgeld krijgen.

  Like

 6. rs zegt:

  Wat doen OOST EUROPEANEN in een AZC ?????
  Daar kom je toch als men in afwachting is voor uitzetting of een verblijfsvergunning ?
  Maar, arme Ter Apelnaren. Was ooit hier ook. In de voormalige Westenbergkazerne is nog steeds aan AC………in Schalkhaar.
  De winkeliers werden onder hun eigen ogen bestolen .En zijn er mee gestopt. Nu zit de Plus er in en het gaat gewoon door………..
  Tegen dat gajes is niets opgewassen!!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • Martha N zegt:

   DAT vroeg ik me ook af!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ rs 17:17

   Gewoon een uitsmijter bij de ingang neerzetten. Een stevige knaap bijvoorbeeld. Eens kijken wat er dan gebeurt. Als je zo vaak bestolen wordt is het je goed recht de daders bij het betreden van de winkel tegen te houden. Discriminatie? Nou, en…? Het wordt tijd dat we voor onze eigen belangen opkomen. De overheid/politie doet echt niets voor ons.

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Zeg PvdA,CDA,VVD en D66, VERTEL jullie ONS eens wat een VERRIJKING deze “mensen”, NU voor ONS zijn. Joehoe, flapdrol RUTTE horen we jou nou eens, over deze geweldige zegening van de massa-immigratie?

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Maar er worden hopelijk toch nog wel meer ‘asielzoekers’ geïmporteerd?
  Dat kan de belastingbetaler gemakkelijk aan hoor; kopen ze maar minder spul voor zichzelf.
  En de voedselbank is goed genoeg voor niet-moslims.
  Ja toch? je kunt die arme ‘vluchtelingen’ toch niet laten tobben?
  Dan zetten we natuurlijk liever onze oude vaders en moeders op straat; kunnen de ‘asielzoekers’ in de kamers van die oudjes worden gezet. Hoewel, dat is eigenlijk wel een beetje armoedig voor die islamitische mensen, zo’n kamertje in een verzorgingstehuis.
  En stel dat het voedsel daar niet meteen ‘halal’ is?
  Het is veel beter om die zielige ‘vluchtelingen’ in luxe hotels en in vakantieparken te huisvesten.
  Is ook leuker voor mensen zoals Hennie van der Most.

  OMG, wat haat ik die ellende; ik ben toch zo ontzettend bang voor de ‘toekomst’ die WIJ, echte Nederlanders, niet meer hebben!
  Hoe moet dat nu als WIJ écht hulpbehoevend worden?
  Mogen we dan ‘humaan’ sterven; net zoals een huisdier dat uitzichtloos lijdt?
  Of moeten we op 86-jarige leeftijd Den Haag nog gaan bestormen om de landverraders uit te roken?

  Like

 9. Skef zegt:

  Triest, ik zou ze een porsie klappen zouden ze moeten krijgen.

  Like

 10. Martha N zegt:

  Kunnen we anders verwachten?
  Ter Apel (mij wel bekend als dorp) is slechts een enkel voorbeeld… ze komen toch hier om te jatten, een uitkering alleen is toch niet genoeg..? EN… ze weten dat ze niet lang in de bak blijven zitten, zielige asielzoekertjes toch… met het zweet onder de armen door de angst… ja de angst van door het jatten, zich normaal gedragen kunnen de meesten niet!

  Like

 11. Identitair Verzet Limburg zegt:
 12. Jade zegt:

  Nederland wordt steeds meer onleefbaar, maar de instroom
  gaat natuurlijk onverminderd door…
  Triest van Ter Apel, ik ging daar als kind bij grootvader op bezoek.

  Like

 13. kraftavilqa zegt:

  Geweldig die azielige zoekers, als gutmensch zie je ze graag komen en vind je het niet erg als ze je eenmaal hier blind stelen. Ach zolang ze stelen van de gewone burger (met z’n racistische,PVV-onderbuik) geeft ’t niet.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  Helaas zitten wij in Nederland in een zeer moeilijk parket. De politie is onderbemand en moet werken met geboeide handen. De rechtelijke macht is bijna volledig in handen van de clan “DEMONEN 66” die liefdevol criminelen (vooral de allochtonen onder hen) en asielzoeker behandelt. In zo’n situatie moet men waarschijnlijk van de Amerikanen leren. Ik bedoel ermee degenen die langs de grens met Mexico wonen. Ze zijn georganiseerd in clubs zoals “Rifles for Arizona’ en andere vechters verenigingen. Ze hebben zich georganiseerd om hun huis en hard te beschermen. In Nederland is de behoefte voor gewapende verdedigingsclubs (nog niet) groot. Maar er is wel al behoefte voor zelfverdediging. Een helpende hand aan de politie bieden. Als Oost Europeanen worden ergens voor diefstal opgepakt, lever ze bij de politie in Met gebroken botten. Allemaal lekker in het gips en daarna naar huis in een rolstoel. Hetzelfde moet ook gelden voor asielzoekers die hier komen jatten….Pardon …Oefenen voor de grote dag waarin zij Mujahedeen zouden worden en ons afslachten. Ze moeten bang worden en Nederland zo snel mogelijk ontvluchten. Vergeet vooral niet ze te laten merken dat ze hier overbodig zijn …WIJ ZIJN HET ZAT OM VINKEN TE SPELEN, DIE EEN KOEKOEKS JONG OP ONZE EIGEN KOSTEN MOETEN GROOTBRENGEN.

  Like

 15. sam zegt:

  Volgens “Romeins Recht” eens op zijn poten slagen zodat deze 56 tinten blauw hebben (i.p.v. 56 zwart). En dan terug het “vluchtelingen-kamp” inschoppen.
  Heeft veel veel meer resultaat dan klagen en zagen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s