Imre Kertész, Nobelprijswinnaar voor literatuur: “De moslims dringen Europa binnen, bezetten het en verwoesten het daarna”

Screenshot_12

Imre Kertész

(Door: “Rosaly” – Vertaling: “delamontagne”)

De Nobelprijswinnaar voor literatuur 2002, de Joods-Hongaarse schrijver Imre Kertész, gespecialiseerd in de Holocaust, richt zich in zijn laatste boek met forse kritiek op de Europese “Gevestigde Orde” voor diens onverantwoordelijke beslissing de bevolking van Europa te laten vervangen door een massa-immigratie die hoofdzakelijk bestaat uit moslims en voornamelijk uit de Derde Wereld afkomstig is. Geboren in 1929 uit een bescheiden Joods gezin in Boedapest werd hij op 15-jarige leeftijd naar Auschwitz gedeporteerd, hierna naar Buchenwald, maar overleefde hij de Holocaust. Deze verschrikkelijke ervaring in de kampen kenmerkt zijn leven en zijn publicaties.

Imre Kertész, op dit moment zeer ernstig ziek, verzamelt zijn laatste krachten in een ultieme strijd: Europa heeft Hitler geschapen en na Hitler! Ze had te weinig motieven: de poorten worden wijd opengezet voor de islam.

De schrijver verwerpt onder andere de immigratiepolitiek als zijnde “zelfmoord van Europa”. Europa zal spoedig ten onder gaan door deze manier van liberalisme, die “het is bewezen”, naïef  suïcidaal is. Europa heeft Hitler geschapen en na Hitler had zij weinig motieven: de poorten voor de islam werden wagenwijd opengezet, niemand durfde meer te spreken over ´ras of religie´ en dat terwijl de islam geen andere taal kent dan die van de haat tegenover andere rassen  en religies.

Begint Europa te begrijpen waartoe haar liberale immigratiepolitiek heeft geleid ? Ze moet begrijpen dat hetgeen men “multiculturele samenleving” noemt niet bestaat. Wat Imre Kertész betreft, is Europa laf  om zich door de islam te laten overlopen, vanwege haar schuldgevoel en het niet kunnen vergeten van “Auschwitz”!

Ik zou nog enkele woorden willen zeggen over de politiek: Ik zou zeggen zoals de moslims Europa binnendringen, de macht willen overnemen, haar vernietigen en HOE Europa hierop reageert, met dit zelfmoordliberalisme en deze stompzinnige democratie. . . het eindigt altijd op dezelfde manier: beschaving bereikt een zekere hoogte van volwassenheid en vanaf dan is ze niet langer in staat zichzelf te verdedigen, ze vervalt in een onbegrijpelijke “aanbidding” voor  haar  echte  vijanden.

Alles wat heeft plaatsgevonden, heeft invloed op het geen nog kan gebeuren, daarom . . . Auschwitz zou weer kunnen terugkeren. Auschwitz heeft plaatsgevonden en het feit dat dit is gebeurd, is onomkeerbaar. Het fascisme, nazisme en communisme etc. hebben geen historische oorzaak, maar gebeurden omdat de mensen die systemen wilden hebben en ook die  bestuurders.

Voor hem is het antisemitisme nooit uit Europa verdwenen. Het monster is er nog, op de loer in de schaduw, klaar om weer tevoorschijn te komen. Gebaseerd op zijn persoonlijke ervaringen heeft hij een diepgaand gevoel van de universele absurditeit. De lafheid van onze regeringen.

Geert Wilders houdt niet op hen dit  te verwijten, zoals hier in het Deense Parlement in februari 2014:

Screenshot_13

Houden zij ons voor idioten ? Zijn wij idioten ? We zijn niet idioot. LEES  DE  KORAN  en zie zelf dat de koran en de islam gewelddadigheid betekenen!

Bron:
www.dreuz.info
Auteur: “Rosaly”

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Counterjihad, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Holocaust, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Imre Kertész, Nobelprijswinnaar voor literatuur: “De moslims dringen Europa binnen, bezetten het en verwoesten het daarna”

 1. Cleo zegt:

  Het is hoog tijd dat er in Nederland eens een echte leider met LANGE-TERMIJN-VISIE aan de macht komt. PRutte denkt toch “na mij de zondvloed”.
  Het tij moet worden gekeerd, anders verwordt Nederland en Europa tot een volgende in de reeks van achterlijke, barbaarse, mensonterende islamitische rotlanden.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat we die zogenaamde Europese “Gevestigde Orde” vernietigen !!

  Like

 3. Jan zegt:

  Duizenden vluchtelingen tonen Griekenland hun dankbaarheid: gooien met stenen, brengen vernielingen aan en gepoogd wordt de pont te kapen


  Greece’s Coast Guard with the help of police on Friday morning made use of stun grenades to deal with the uprising of about a thousand refugees at the port of Mytilene, on the island of Lesvos.
  ..
  On Friday morning, about a thousand of them, with most of them being Afghans, tried to take over a ferry.
  ..


  http://greece.greekreporter.com/2015/09/04/refugee-situation-out-of-control-says-greek-island-mayor-video/

  En toen dacht ik hieraan

  Like

 4. Driek zegt:

  “Auschwitz zou weer kunnen terugkeren. Auschwitz heeft plaatsgevonden en het feit dat dit is gebeurd, is onomkeerbaar”.

  Ja, tracht dat Alexander Pechtold en Rutte maar eens aan hun verstand te brengen, voor zover dat verstand aanwezig is. Pechtold is van 1965. Rutte is van 1967. Die mensen weet helemaal niets af van de Tweede Wereldoorlog, hebben totaal geen idee wat Auschwitz voor betekenis heeft. Je hoeft niet bijster intelligent te zijn om te weten dat de Joden straks als eerste aan de beurt zijn. Staat in de koran, heren bewindslieden.

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Volmondig mee eens, alles wat er gebeurt met betrekking tot de islam komt door verregaande lafheid van onze bestuurders behalve Wilders dan!
  Geert hou vol, het is het waard en mijn stem heb je!

  Like

 6. Marlies zegt:

  Wat een topartikel! Bedankt. Ik kende Imre Kertész niet. Ook zijn artikel over de Paus, die de Christenen in de steek laat en een encycliek schrijft over de opwarming van de aarde notabene; zijn scherpe veroordeling van de moslim Obama en alle laffe politici. Zo is het. En HIJ kan het weten.

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  Zie hier dus de weg die de roverheid ons dwingt te gaan,in samenwerking met de Brusselse maffia!Die op hun beurt weer orders krijgen van de Bilderbergkliek!NWO is coming!Omdat Nederlanders te blind,dom of laf zijn om ze van het pluche af te vegen!

  Like

 8. Als de vijand je met een kattelul bedreigt straf je hem af met een dubbele dildo (zie de mini-gun van @Jan hierboven). Als de vijand je met gaskamers bedreigt straf je hem af door hem in de diepste gasvelden van Groningen te pleuren en de rest van de zooi in Verweggistan met een kadootje van Agent Orange te verassen. Maak mij slechts 1 dag baas van dit continent en ik zal u tonen wat landjepik is, gdvrrruhdmmuh (vzmH)!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s