Merkel wil Adblocker verbieden om gevestigde media te redden

Screenshot_22

(Vertaling: E.J. Bron)

In de nabije toekomst zou het in Duitsland tot een in de westerse wereld unieke gebeurtenis kunnen komen. Bondskanselier Angela Merkel hoogstpersoonlijk probeert al geruime tijd een verbod op Adblockers van de grond te krijgen om de razendsnelle teloorgang van gevestigde kranten in Duitsland af te remmen.

Het IT-magazine “golem” is in het bezit van een rapport van de Bond-deelstaten-commissie, waarin o.a. de vraag wordt besproken hoe gevestigde media zich tegen de toenemende inzet van Adblockers kunnen beschermen.

Grote, vooraanstaande kranten in Duitsland gelden als een van de belangrijkste steunpilaren van Angela Merkel´s controversiële politiek. Daarom ziet de bondskanselier volgens het rapport een “mediapolitiek risico” als hun reclame-inkomsten door het gebruik van Adblockers zouden kunnen dalen.

Daarom wil de Duitse regering nu “spoedig” onderzoeken of een verbod op Adblockers in Duitsland “geboden is”. Vanaf 8 maart 2016 bestond er daarom een workshop, waarin regeringsgetrouwe media en reclamebureaus hun klachten tegen Adblockers kwijt konden. Aanbieders van Adblockers waren niet uitgenodigd.

Hier kunt u Adblock Plus downloaden.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, socialisme, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

25 reacties op Merkel wil Adblocker verbieden om gevestigde media te redden

 1. Pieter zegt:

  Ik heb veel plezier van mijn Adblocker.

  Geliked door 1 persoon

 2. joopklepzeiker zegt:

  uBlock origin 1.7.6 is beter .

  https://github.com/gorhill/uBlock

  Like

 3. Paul55(realist:) zegt:

  ik wil een eu blocker!

  Geliked door 4 people

 4. Angie1968 zegt:

  Frau Adolfina Merkel gedraagt zich al echt als een Fuhrerin..”Als het mij niet bevalt en mijn macht ondermijnt, ga ik het verbieden.”

  Geliked door 1 persoon

 5. Astrid zegt:

  Gebruik ik al jaren en sindsdien met duidelijk verbeterd surfplezier. De EU-ratten haten AdBlock, uiteraard, maar het EUBlock staat al klaar in de vrieskast. En ze weten het. Dus geniet van het schuim op de fascistische bekken.
  “Wordt het toch nog gezellig”, zou Sjef van Oekel gezegd hebben. “Reedsssss”!

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  Voor zover ik er zelf ervaring mee heb, gebruik ik zowel Ghostery + Adblock Plus + uBlock Origin + uMatrix in de door mij het meest gebruikte browser, d.w.z. Firefox. Je kan die op mekaar afstemmen en combineren, maar dan moet je wel weten waar je mee bezig bent, en dat kan wel ff duren. Je kan ook eventueel bijkomend gebruik maken van LeechBlock.

  In Opera + chrome gebruik ik ghostery, uBlock + ABP, wat voor die twee browsers lijkt te volstaan.

  Bovendien zet ik ook standaard autoplay videos af. Op die manier heb je geen last van geanimeerde banners of andere geanimeerde reclames die automatisch afspelen. Er zijn mogelijkheden zat dus om je internet ervaringen waterdicht te krijgen als je alleen dat wil zien dat je echt wil zien.

  Like

 7. Robby E. zegt:

  De Telegraaf heeft ook een beeldvullende oppopper. Of je aub voor hun een uitzondering wil maken want reclame zorgt ervoor dat je ‘gratis’ hun online krant kunt lezen! Er verdwijnen goddomme steeds meer artikelen achter het ijzeren betaalgordijn! En die heen en weer springende en dansende reclame’s die weer wegduiken als je ze weg wilt klikken is geen reclame meer maar gewoon treiteren van de internetter! Ik ben dolblij met adblock!

  Like

 8. Fred zegt:

  De teloorgang van de gevestigde kranten komt niet door de adblockers maar door de leugens en onjuiste of onvolledige informatie die ze verspreiden.
  Helaas hebben ze dat zèlf nog steeds niet door.
  Ook “wir schaffen das” niet

  Geliked door 2 people

 9. biebie zegt:

  Heeft iemand een link waar ik een Merkelblocker kan downloaden ?

  Geliked door 1 persoon

 10. Steven zegt:

  moslimblocker

  Geliked door 2 people

 11. leefbarbaar zegt:

  Ik gebruik ook een adblocker / advertentiestopper. En dat betekent o.a. dat ik niet meer welkom ben op de Telegraaf. Maar juist vanwege de reclame bij ook de Telegraaf heb ik zo’n blocker geïnstalleerd. Anders wordt je overladen met bewegende reclames, net een flipperkast.
  De krant vindt dat ze de inkomsten van de reclames nodig hebben, maar ze brengen weinig nieuws, ze brengen propaganda. Ze worden al dik betaald. Dus kom ik niet meer op hun site. Een beetje jammer omdat ik dan de commentaren moet missen van de reaguurders, maar verder mis ik weinig.
  Zou er een krant bestaan met goed en objectief nieuws, dan zou ik zeker een (internet)abonnement nemen, maar helaas, die is er niet.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Je kunt via het logo van AdBlock in je werkbalk het blokkeren tijdelijk uitschakelen om de Telegraaf en alle andere sites te lezen. Niet vergeten daarna weer in te schakelen! (linker muisknop op logo AdBlock. Dan “AdBlock” pauzeren aanklikken. Logo wordt tijdelijk groen. Na lezing van het artikel logo opnieuw aanklikken met de linker muisknop en klikken op “AdBlock hervatten”. Logo wordt weer rood).

   Webmaster

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Dank.
    Ik vind de Telegraaf een walgelijk VVD-krantje, maar soms zijn de commentaren van normale mensen onbetaalbaar.

    Like

  • Pete zegt:

   Tik altijd voor de 2e keer, na het verschijnen van die niet ‘ welkom pagina’ de Telegraaf ‘boomark’ aan en dan verschijnt De Telegraaf wel zonder reclame …

   Like

 12. boorzalf zegt:

  Heb een asielzoekblocker in de tuin, ook niet verkeerd.

  Geliked door 1 persoon

 13. Sabeltant zegt:

  De door de Duitse regering gedomineerde Lugenpresse dreigt om te vallen. Zou het niet zo zijn dat dit komt doordat de burger zijn abonnement opzegt omdat hij het gewoon zat is om de dagelijkse stroom EUSSR leugens te moeten lezen?
  De Lugenpresse valt om door een addblocker? Neen zelfs dat is een leugen. Het zijn juist de leugens die de Duitser gewoon niet meer wil lezen.
  De afbraak van Brussel begint bij U! Blokker de Lugenpresse!

  Geliked door 1 persoon

 14. vanhetgoor zegt:

  Merkel heeft wel andere problemen aan haar hoofd. En daarbij is het ook nog zo dat Merkel niet kan en mag bepalen wat mensen op hun scherm willen zien, die gouden tijden voor Stazi’s en Nazi’s zijn voorbij. En zolang Juncker en zijn trawanten het niet voor het zeggen hebben komt die tijd ook niet meer terug.

  Geliked door 1 persoon

 15. Harry van Dieren zegt:

  Na het zien van de docu “hunting Hitler” op het normaal bedenkelijke history channel…Acht ik het zeer plausiebel dat Adolfje inderdaad destijds is gevlucht naar zuid amerika, temeer omdat ons eigen nazi aanhang genaamd oranjes zich graag in de zelfde regionen waar het vol zit met gevluchte oorlogsmisdadigers van toen en hun nzaten bevinden.
  Dus de geruchten/complot theorieen dat Angela een dochter is van Adolf is zeer aannemelijk, zeker als je beide foto`s naast elkaar legt!

  Like

 16. jantjeuitnl zegt:

  Tegenwoordig heb ik Ublock origin, want ABP laat betalende klanten door.
  Dit http://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm werkt nog beter, alleen wat moeilijker uit te zetten.
  Wel even wat inlees werk.

  Like

 17. Robby E. zegt:

  De Telegraaf heeft ook een beeldvullende oppopper. Of je aub voor hun een uitzondering wil maken want reclame zorgt ervoor dat je ‘gratis’ hun online krant kunt lezen! Er verdwijnen gvd steeds meer artikelen achter het ijzeren betaalgordijn! En die heen en weer springende en dansende reclame’s die weer wegduiken als je ze weg wilt klikken is geen reclame maar gewoon treiteren van de internetter! Ik ben dolblij met adblock!

  Geliked door 1 persoon

 18. Bas zegt:

  De stoppen waren al doorgeslagen van Merkel, maar nu ook haar hoofdschakelaar.
  Ze is kierewiet of maanziek !

  Geliked door 1 persoon

 19. Pingback: Vereniging van krantenuitgevers wil Adblocker verbieden | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s