Moslims hebben het geweld tot iets Goddelijks verheven

howislamispeaceful-vi

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Precies dat onderscheidt de moslims van de rest der mensheid. Terwijl de rest der mensheid door zijn religie en morele waardevoorstellingen geweld heel duidelijk afwijst als iets on-Goddelijks is het bij moslims precies omgekeerd. Moslims volgen als profeet een geweldpleger, die het als absoluut legitiem heeft verklaard om iedereen die zich tegen de eigen wil verzet, geweld aan te doen. Mohammed zelf heeft, als absolute voorbeeldfiguur van de moslims, vrouwen onderdrukt, kinderen ontmaagd, “ongelovige” bevolkingsgroepen overvallen, leeggeroofd, de mannen gedood en hun vrouwen en kinderen tot krijgsbuit gemaakt. Zodoende vereren de moslims wereldwijd precies het tegendeel als Goddelijk als de rest van de mensheid. Voor moslims is geweld absoluut in orde, mits maar tegen de “ongelovigen” gericht.

Als moslims op dezelfde manier als de rest van de mensheid tegenover geweld zouden staan, zouden zij geen man, die zijn omgeving door middel van geweld aan zich onderworpen heeft, als profeet volgen. Deze verheerlijking van een geweldpleger leidt ertoe dat moslims, overal waar ze komen, geweld verbreiden. Moslims dragen het geweld in zich mee en wel in meerdere mate dan de rest der mensheid, omdát ze een geweldpleger als profeet volgen. Als moslims aan andere mensen gewelddadigheden begaan, houden ze zich vast aan het voorbeeld van Mohammed en aan de illusie dat men daarvoor ook nog in het Paradijs komt. Eigenlijk had de westerse beschaving er de moslims al sinds 1400 jaar over moeten inlichten dat ze zich op een dwaalspoor bevinden, maar in plaats daarvan worden de moslims nog door de westerse regeringen gestimuleerd en wordt het geld van de westerse beschaving gebruikt om de islam zich op deze planeet nog meer te kunnen laten uitbreiden. Dat is een misdaad tegen de menselijkheid. Een misdaad tegen de westerse beschaving, een affront tegen de basiswaarden, de democratie en de mensenrechten. Vanwege het feit dat Mohammed een geweldpleger was, had men niet alleen de islam geen enkele kans mogen geven zich uit te breiden binnen de gelederen der westerse landen, nee, men had tevens de mensen uit de westerse beschaving van deze feiten eerlijk en bijtijds op de hoogte moeten brengen. Dat heeft men echter niet gedaan. Waarom niet?

De reden ligt daarin besloten dat ook in de westerse landen de politiek en de beïnvloeding van de brede massa bepaald wordt door gewelddadige elementen. Deze hebben ertoe bijgedragen dat een uitleg over de islam in de westerse naties tot nu toe tot het uiterste werd verhinderd. De normaal ingelichte burger der westerse naties denkt tot op heden dat de islam een vreedzame religie is. Maar hoe kan een religie ooit vreedzaam zijn als ze als profeet een geweldpleger volgt, die zijn omgeving door middel van geweld aan zich onderworpen heeft? Dat is met zichzelf in tegenspraak. Als de westerse beschaving weer wil terugkeren naar haar oude basiswaarden, die berusten op mensenrechten, onderlinge geweldloosheid en gelijkberechtiging van man en vrouw, moet ze een groot opgezette informatiecampagne tegen de islam starten, op iedere Duitse school, iedere westerse universiteit, ieder westers medium. Alleen zo kan nog worden verhinderd dat Europa het geweld van de islam ten deel valt. Er moet voor gezorgd worden dat de islam voorgoed uit die naties, die de gelijkberechtiging, de vrijheid, de zelfbeschikking en de mensenrechten in hun vaandel geschreven hebben, wordt verbannen. Doet men dat niet, dan zullen deze naties, net als reeds 57 andere naties vóór hen, enkel en alleen nog door geweld worden geregeerd.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

38 reacties op Moslims hebben het geweld tot iets Goddelijks verheven

 1. BertG. zegt:

  Door Joost Niemoller
  Wie is de Goedmens? Je kunt beter zeggen: wie is hem niet. We zijn er van vergeven. Het is de mens die het slachtofferschap centraal stelt, en het medelijden, en zichzelf daarmee op de borst klopt. Of liever nog, zichzelf uitroept tot het Ultieme Slachtoffer. Want is deze zelfingenomen Goedmens niet zelf Redder, of Moeder van de Slachtoffers, dan is er altijd nog de ultieme optie; die van het zelf Slachtoffer zijn. Maar heeft de Goedmens daarmee liefde voor iedereen? Nee. De Goedmens heeft, in de rol van Moeder van de Slachtoffers, of die van het Slachtoffer zelf, uitsluitend eigenliefde.
  http://joostniemoller.nl/2016/10/zo-slecht-is-goedmens/

  Like

 2. BertG. zegt:

  (Ik had dit onder een geheel ander artikel op een andere site geplaatst.)

  Het is net alsof de autoriteiten denken, zo zullen ze het vast niet bedoelen, wij zullen het wel niet goed begrepen hebben, zo iets zou toch niemand echt doen.
  Laat ze nog maar even, dan zien ze vanzelf wel in dat het allemaal onzin is.

  Terwijl ze het midden in je smoel uitschreeuwen dat ze je strot gaan door snijden.

  Liked by 1 persoon

 3. C.A.Barstow zegt:

  De beste oplossing is natuurlijk om o.a dat pestventje op de bovenstaande foto direct een kogel door z’n kop te jagen.
  Opgeruimd staat netjes.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  citaat : De normaal ingelichte burger der westerse naties denkt tot op heden dat de islam een vreedzame religie is

  ikkes : De normaal ingelichte burger zou toch op de hoogte moeten zijn ?

  Als ik het dus goed leest, is dus het niet ingelicht zijn de norm geworden, zou daar nu niet juist het probleem in schuilen ?

  Like

  • Dat is dan ook precies, wat Petra Raab hier eveneens beweert: De burger zou standaard normaal ingelicht moeten ZIJN, maar is dat NIET.
   Je briljante conclusie is dus al veel eerder getrokken -en niet alleen door Petra!

   Like

   • BertG. zegt:

    En daar hadden ze niet zelf kunnen achter komen of zo.
    Er is niemand geweest die mij voorgelicht heeft, en toch ben ik behoorlijk op de hoogte.
    Het zijn toch geen kleuters die Duitsers dat ze dat niet hadden kunnen weten.
    Of zijn daar met ze alle verstandelijk gehandicapt die eerst verteld moet worden voordat ze iets snappen.

    Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik vind dat net zo’n beredenering als dat mensen die zich enorm in de schulden hebben gestoken, en dan gaan beweren, had ik dat dan allemaal moeten terug betalen, dat wist ik helemaal niet, dat heeft niemand tegen mij gezegd dus ik kan er niks aan doen.

    Liked by 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    Gelul, die afwachtende houding in dit geval op het ingelicht worden is nu juist funest.
    Je moet zelf aan de slag de mogelijkheden zijn er al heel lang .
    Begin bij het begin en dat is het persoon als individu, die heeft een verantwoording als deelnemer van een samenleving om op de hoogte te blijven van zaken die die samenleving aangaan en het zal mijn tijd wel duren , geen interesse in de politiek houding noem ik dus een vorm a asociaal gedrag.

    EN dat is dus een van de oorzaken.

    Maar dat erkennen gaat natuurlijk veel te veer want het is Altijd de schuld van die ander !

    Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Zo begint het verdomd veel te gaan lijken op, maar dat wisten wij niet hoor, hoe hadden we daar achter moeten komen dan, niemand heeft het ons verteld.
    Gelijk aan de bekende uitspraak na de 2WO. Ze wisten het niet.

    En toch zijn er nog hier mensen die beweren dat ze daar niets aan konden doen of het wel hadden kunnen weten.

    Like

   • BertG. zegt:

    Joop, nou heb ik die Duitsers toch altijd een raar vreemd asociaal volkje gevonden.
    Nou weet ik waar dat aan ligt.
    Ze zijn te stom om zelf ergens achter te komen of om zelfstandig na te denken ergens over.
    Ik had al zo’n vermoeden dat er iets niet klopten met die gasten, kon er alleen nooit echt achter komen waar ‘m dat nou in zat.

    Like

   • Heren,( ja, láten we dan maar voor alles probéren, beleefd te blijven en iedereen in z’n waarde te laten, wat jij, @JK?) Het is natuurlijk niet alleen dat niet-inlichten op zichzelf: het zijn tevens de válse inlichtingen, die daarnaast worden verstrekt en die er bij de massa nu eenmaal ingaan als warme broodjes. Dat aspect wordt híer niet met name genoemd, nee, maar dat is iets, wat wij op ónze beurt als vanzelfsprekend kunnen beschouwen, dus kunnen begrijpen, dat dat mede bedoeld wordt.
    Ook dát is inmiddels trouwens al talloze malen eerder geconstateerd.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @BertG.

    Het verschijnsel is niet uniek voor Duitsland, in Nederland is het zo niet erger .
    Ach, ze zijn tijdens het interbellum en de 2e wereld oorlog heel wat intellect kwijtgeraakt .
    Uitgemoord , vergast en gevlucht , waren Joden dacht ik .

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    [comment verwijderd] Spijt me heer klepzeiker, deze komt niet door de censuur.

    Webmaster

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Naar ik aanneem zal u mijn herhaling in deze wel goedkeuren, het is immers een compliment over uwer wijsheid .
    Ben ik even de volgorde kwijt maar daar zal u wel begrip voor op kunnen brengen, toch ?

    @ Heer Bron goed zo !

    Ze heeft dan ook alle hulp nodig , mooi om te zien dat u te hulp schiet , uiteraard volledig vanuit uw medemenselijkheid, tenminste daar gaan we maar vanuit .
    Ik geef het van harte toe.
    Ik was en ben nog steeds vol bewondering over de kwaliteiten van de opper blog master .
    Maar ook hij in al zijn kwaliteiten kon blijkbaar niet ontkomen aan het aloude Hollandse principe: de tering naar de nering zetten .

    Dus heel gewoontjes , accepteer ik uwer oordeel, moet bekennen dat het eigenlijk ook wel iets te gemakkelijk aan het worden was, helaas na een volledige en grondige soul searching kon ik geen empathie en sympathie vinden.

    Kan nog heel vaag de teksten herinneren van het onderhevig personage , welk enig deelnemer aan dit blog heeft laten besluiten om maar weg te blijven.

    Nogmaals , vol bewondering over de hoeveelheid tijd en energie u heeft gespendeerd om uwer wijsheid in deze tentoon te spreiden.
    Ik zal maar eindigen met een echt Hollands gezegde .

    there is a crack in everything that’s how the light gets in.

    Like

  • delamontagne zegt:

   De mogelijkheden tegenwoordig zijn “plenty”.
   Vroeger moest je boekwerken er op naslaan of de hele dag in bibliotheek zitten.
   Tegenwoordig heb je internet en moderne media en kun je jezelf informeren.
   Je hoeft je dus niet door de vooringenomen TV e.d te laten misleiden.
   Maar wat niet weet, wat niet deert, denken toch veel mensen
   DUS: […………dat hoef ik allemaal niet te weten, daat hebben wij toch niets mee te maken etc,etc,…]

   Liked by 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    In Nederland zijn alle bibliotheken openbaar, je moet er wel een pasje voor hebben.
    En ik heb er heel wat tijd besteed , van het internet kan je al meer dan 20 jaren genieten .

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ja, zo,n pasje hadden we ook………
    Behalve dat wij, ook onze kinderen later, lid waren van de Bib, hadden we ook tamelijk veel boeken.
    Kwam er weer iets nieuws/interessants uit, dan kochten we het.
    Maar met internet kwam er een concurrent bij.
    We moeten nogweleens lachen om de uitspraak ( denigrerende….) van een buurjongen van ons over een ander buurman.
    Het ging over ,t hebben van boeken:
    ” Nee, dank je, we hebben al een boek……….!”
    Zou U verbazen te weten wie dat was.
    Trouwens in de Arab-wereld hebben ze ook één boek, wordt op de gekste momenten gelezen……..

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @delamontagne

    Ik had ook een pasje voor een universiteitsbibliotheek.
    Ik had in mijn keukenkastje een hele berg boeken, allemaal verkocht .
    Beperk mij tot het lezen van maar een boek doe ik al 44 jaar en nog steeds niet uitgelezen !
    Moet telkens weer overnieuw beginnen wegen het niet volledig begrijpen, het is dan ook een razend moeilijke materie !

    JAHA Bertha is ga al .

    Liked by 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Het was toch niet de:”Paribhasa-sutra of Bhagavata Purana”.
    Ooit ook eens een-of-ander Hinduïtisch boek proberen te lezen [ moest van de ….loog ], was geen doorkomen aan.
    Voor mijn denkraam dan.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    De kamasutra is de Klep niet vreemd , heb er een hernia van overgehouden

    Like

   • delamontagne zegt:

    Men moet zo,n boek[je] ook niet in de oorspronkelijke taal Hindi lezen, laat staan gebruiken.
    Altijd de vertaling (engels ) gebruiken.
    Het schijnt dat D.H.Lawrence er “inspiratie” er uit heeft opgedaan voor zijn boek:”Lady Chatterley,s Lover”.
    Maar hij is zelf niet erg oud geworden.
    Waar zou ik m,n atrose van hebben overgehouden ?………vast niet van eh…….enfin, oud worden met gebreken.>

    Like

  • delamontagne zegt:

   joopklepzeiker zegt: 16 oktober 2016 om 23:02
   citaat : De normaal ingelichte burger der westerse naties denkt tot op heden dat de islam een vreedzame religie is
   ////////////
   Dat kan ik me toch heel moeilijk voorstellen………..

   Liked by 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    Klachten indien bij Petra Raab !

    Like

   • Nemesis zegt:

    Je wilt niet weten hoeveel mensen in de BRD absoluut GEEN internet hebben. zelfs hier in de buurt zijn er dorpen waar men geen internet kan krijgen. Men zou kunnen stellen dat het hele platte land gewoon verstoken is van internet. Uitzonderingen bevestigen de regel. Die hebben dan zelfs glasvezel. Kunnen de Nederlanders zich niet voorstellen. Helaas is het echter zo.

    Like

   • BertG. zegt:

    Nemesis, nee dat wist ik niet.
    Ik dacht ze overal wel iets van internet zouden hebben.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Nemesis

    Interessant, daar zou ik dus best wat centjes kunnen verdienen met het leveren van een internet verbinding.

    het is echt niet zo ingewikkeld hoor , los ik zo op

    Kan mijn service aanbieden, over de tarieven moeten we uiteraard wel even overleggen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Joop, vanwaar in eens al die kennis over pc”s, tweak programma’s en internet?
    Er staat mij nog iets bij dat je niet eens wist hoe je van hinderlijke reclame af moest komen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik geloof dat ik 2 reageerders door elkaar haal, Joop en Republikein i.v.m. hinderlijke reclame laten verdwijnen.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @BertG.

    Je verward mij met een ander persoon, ik mag toch echt wel zeggen dat ik een dingetje of 2 weet van deze materie,

    Like

  • joopklepzeiker zegt:

   @ Heer Bron goed zo !

   Ze heeft dan ook alle hulp nodig , mooi om te zien dat u te hulp schiet , uiteraard volledig vanuit uw medemenselijkheid, tenminste daar gaan we maar vanuit .
   Ik geef het van harte toe.
   Ik was en ben nog steeds vol bewondering over de kwaliteiten van de opper blog master .
   Maar ook hij in al zijn kwaliteiten kon blijkbaar niet ontkomen aan het aloude Hollandse principe: de tering naar de nering zetten .

   Dus heel gewoontjes , accepteer ik uwer oordeel, moet bekennen dat het eigenlijk ook wel iets te gemakkelijk aan het worden was, helaas na een volledige en grondige soul searching kon ik geen empathie en sympathie vinden.

   Kan nog heel vaag de teksten herinneren van het onderhevig personage , welk enig deelnemer aan dit blog heeft laten besluiten om maar weg te blijven.

   Nogmaals , vol bewondering over de hoeveelheid tijd en energie u heeft gespendeerd om uwer wijsheid in deze tentoon te spreiden.
   Ik zal maar eindigen met een echt Hollands gezegde .

   there is a crack in everything that’s how the light gets in.

   Like

   • @JK: Ik had me aanvankelijk voorgenomen om niet te reageren, maar deze onderhuidse suggestie kan ik niet over mijn kant laten gaan:
    Prakkizerend over wat jij zou kunnen bedoelen met “enig deelnemer aan dit blog, die ik zou hebben laten besluiten om maar weg te blijven” schiet mij zegge en schrijve één categorie te binnen:
    Een categorie, die met alle middelen wou bereiken, alle neuzen op dit blog náár één kant te laten draaien of anders voorgoed te laten zwijgen.
    Als je díe bedoelt: Dáár ben ik toen inderdaad nogal vastberaden tegenin gegaan, ja.Teneinde de discussie open te houden, nergens anders om.
    En omdat dát naar hun zin niet adequaat werd “afgestraft,” draaiden er een paar volledig door en maakten zichzelf onmogelijk óf vertrokken omdat ZIJ in deze nu eens niet hun zin kregen.Dat klopt, inderdaad.
    Overigens heb ik je dáár tóentertijd met geen woord over gehoord. Pas nu, sinds ik een tijdje geleden eens tegen jóu heb durven ingaan, werkt dat voor jou kennelijk als een ‘trigger, ‘ waar je maar niet overheen komt.
    En schiet nou maar weer in de ontkenning op welke manier dan ook, het doet me steeds minder.
    Ik laat me alleen niet aanwrijven, dat ik mensen van het blog zou wegjagen, louter en alleen omdat ik inderdaad inga tegen tomeloos gekoeioneer van sommigen, die het alleenrecht op een mening opeisen. Dat is alles.

    Liked by 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    Het is nog gemakkelijker dan snoepjes afpakken van een klein kind .
    Ga zo door, ter lering en ter vermaak .
    Je moet nog zoveel leren, maar dat leren is je niet gegeven gezien het niet afmaken van een studie op een zweefteven academie , want volgens je eigen woorden was het niets voor jou .
    Je kan of wil niet leren .

    Misschien zou ik dat wel zielig moeten vinden , helaas het moge niet zo zijn.

    Like

 5. Johan zegt:

  Daarom is het ook noodzakelijk om alle ISISgangers en -gangsters die terugkeren naar Nederland, meteen standrechtelijk ter dood te veroordelen. Wél natuurlijk na een eerlijk proces, maar het mag duidelijk zijn dat elke andere oplossing voor dit religieus gajes leidt tot problemen in de toekomst. Bovendien kost het de samenleving weer honderden miljoenen die aan dat tuig besteed moeten worden zonder dat het enig resultaat oplevert. Het is misschien in tegenspraak met de mensenrechten, maar dat moet dan maar. Het mag niet zo zijn dat Nederland ten onder gaat,omdat de mensenrechten zo nodig gerespecteerd moesten worden.

  Like

  • elisah zegt:

   Ze hoeven voor mij hier niet ter dood veroordeeld te worden, maar ze gewoon terug naar hun isis-vriendjes sturen, daar blijven ze vanzelf wel dood als overloper….

   Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 7. Nog maar eens kijken wat er zoal binnenkomt en wat daaraan te doen is….

  Male Muhammadan Characteristics Part 48

  Like

 8. Ongelovige zegt:

  Moslims ‘volgen’ de gewelddadige profeet niet uit overtuiging, zij lijken alleen op hem omdat zij dezelfde genen delen. Ze kunnen er eigenlijk ook niks aan doen. Als de islam nooit was uitgevonden zouden ze gewone criminelen, zoals motor- of drugsbendes of maffia geworden zijn. Of bankiers.

  Like

 9. Vandaar ze zijn onbetrouwbaar, dus levensgevaarlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s