‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’

screenshot_9

Een deel van de criminele en door-en-door corrupte Clinton-kliek die volgende week dinsdag via massale stembusfraude de macht in het Witte Huis moet gaan krijgen.

(Door: “Xander”)

Interne machtsstrijd VS: Niet de Russen, maar Amerikaanse officials hackten e-mails – Hillary & Bill Clinton en Huma Abedin namen deel aan seksfeestjes met tienermeisjes aan boord van de beruchte ‘Lolita Express’

In de Verenigde Staten woedt een interne machtsstrijd, zowel binnen als tussen de FBI, de inlichtingendiensten en het ministerie van Justitie. Het staat inmiddels vast dat de ‘Podesta e-mails’ niet werden gehackt door de Russen, zoals Hillary Clinton steeds heeft beweerd, maar door Amerikaanse overheids- en inlichtingenmedewerkers die vanwege de enorme corruptie en leugens van Hillary probeerden om hun land haar presidentschap te besparen. Ondertussen verklaarde voormalig federaal aanklager Doug Hagmann dat de FBI op Anthony Weiners PC zeer belastend bewijs heeft gevonden tegen zowel Hillary als Bill Clinton, en Hillary’s hulp Huma Abedin.

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in VS. Bookmark de permalink .

27 reacties op ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’

 1. Theresa Geissler zegt:

  Oh, gelukkig: Ook híer komt de seks -en nog wel met minderjarigen- om de hoek kijken!
  Tóch nog een kansje, dat men inziet, dat “The Donald” niet de enige schuinsmarcheerder is!

  Like

 2. Mary zegt:

  “De doofpotaffaire die de Clintons samen met de regering Obama had opgezet” het zou zo mooi zijn als niet alleen die Clintons en hun smerige vriendjes hierdoor vast zouden komen te zitten maar dat ook de regering Obama zijn wel verdiende loon krijgt en alle troep naar buiten komt.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Trump livestream 22.00 Hour !

  Like

 4. Dat klinkt weer heel goed. Zet hem op Trump streef dat pokke wijf voorbij.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Zou het gaan om wat in deze video wordt aangegeven? Lijkt er sterk op.

  Like

 7. Ron zegt:

  Why Hillary Clinton’s Campaign Is Collapsing | True News – YouTube

  Op de computer van Huma Abedin die in bezit was van haar echtgenoot Epstein stonden duplicaten van 600000 e-mails die oorspronkelijk ook stonden op de gewiste server van Clinton.

  Wat er ook bekend wordt over Clinton, slechts 5% van haar aanhang zou de steun heroverwegen.
  Een Liberal (links) zijn is dus toch een soort geestenlijke ziekte.

  Internal Coup Against Hillary Clinton Has Begun: Red Alert – YouTube

  O.a. in deze film: Sinds reeds de regering van George H. Bush (1989-1993) of eerder zijn geheim agenten van Saudi-Arabië erin geslaagd om macht in de Amerikaanse regering uit te oefenen, evenals de Israëlische regering dat gedaan heeft. Onder Bill Clinton is die invloed spectaculair gegroeid.

  Like

 8. Geronimo zegt:

  En als je mag voortgaan op deze video, loopt de campagne van Killery momenteel allesbehalve op wieltjes. Misschien is dat de reden voor het huidige wanhoopsoffensief van de zwarte ongelukskater, Odrama? Vuile bende, die democraten, als u het mij vraagt, waarmee ik dan ook weer niet wil zeggen dat de republikeinen doetjes zijn. Maar alles is beter dan Killery en haar bende misdadigers. Want dat zijn ze wel degelijk. Er is geen andere conclusie mogelijk. En de ‘mediamaffia’ is precies ook niet meer zo zeker van haar overwinning, althans aan hun bedrukte smoelwerken te zien. Als de Donald wint, kan mijn jaar niet meer stuk, alleen al vanwege het dagelijkse zicht op tv van al die bedrukte poco-smoelen. Dat wordt serieus genieten als…(dat van dat vel van de beer verkopen…)

  Like

 9. kruisridder zegt:

  De gevangenisdeuren komen steeds verder op een kier te staan. Er zijn een hoop criminelen die zelf al tijden droog staan en Bill wel eens flink in zijn poeperd willen nemen…..

  Liked by 1 persoon

 10. Hans zegt:

  “Alles kumt uit de boks” heb ik eens een wijze oude boer horen zeggen.

  Ofwel de weener van Weinee.
  Ofwel de piemie van Bill

  sex dat is heel groot in de politiek
  OOK IN NL

  Like

 11. M.A.L. Sion zegt:

  Berichten in de media blijven uit.
  Is dit Lolita-verhaal een hoax?????
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Nemesis zegt:

   Dutroux bleek ook geen hoax. En wat te denken van onze Nederlandse “hoax” Demmink ?

   Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    Ik ben niet zo geïnteresseerd in voorbeelden van criminele zaken die geen hoax bleken te zijn. Het lijkt er op dat je hiermee wilt zeggen dat ik het maar moet geloven. Ik wil gewoon weten wat er waar is van deze ernstige beschuldigingen. Indien ze waar zijn moeten de media het breed uitstallen want dan wordt voorkomen dat dit soort ‘criminelen’ aan de macht komen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    De MEDIA ? Dat meen je toch niet. Mijn persoonlijke mening is, dat overal al criminelen aan de macht yijn. Er hoeven er niet nog meer bij. De media zullen er alles aan doen deze criminelen, in het zadel te houden respectievelijk die van het zelfde soort bij wisseling van de zittende macht er weer in te hijsen. Namelijk met massale verkiezingsfraude. En geloven hoef je niets en zeker niet als ik eens iets schrijf en beweer. Dat wordt me ondertussen wel duidelijk door de reacties die ik krijg. En weet je, dat zal me een zorg zijn, Ik wil je alleen aanraden, duik dan eens dieper in de materie. Iedere nieuwe dag, komen er meer en meer ongeregeldheden boven water. En het zijn zeker niet de minsten die dat opdekken of die schuld bekennen.

    Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    Ik wilde weten of het een hoax was of feiten over Killary en haar moeras.
    Wel nu vind ik op het internet de volgende links:


    dat is informatie die niet op een hoax lijkt.
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

 12. Jean zegt:

  Waarom zitten die Clintons nog niet in een cel voor de rest van hun leven?
  De enige bedoeling van die bitch is het witte huis halen om alzo de deksels dicht te kunnen houden.
  Hopelijk zijn de Amerikanen nuchter genoeg om te kiezen voor Donald Trump want dat is de enige persoon die een HALT zal zetten aan de toestroom van massa’s barbaren.
  Ook wij Europeanen zullen Europa clean poetsen zodat er terug veiligheid, leefbaarheid en welvaart komt want met dat gewelddadig zootje is dat onbegonnen werk.

  Like

 13. Erik zegt:

  Vreselijk maar niet onverwacht gezien eerdere onthulingen van VIP’s all over the world, ik denk aan de getuigen die gesproken hebben met David Ike die soortgelijke verklaringen heeft van misbruik door de Presidenten van Amerika en andere elite uit b.v. de media en de kerk.
  Dat dus de computers niet zijn vernietigd geeft hoop dat het recht zal zegenvieren en Hillary straks achter tralies zit. De serie House of cards lijkt sterk op de realiteit, met dit verschil dat dit de realiteit is hoe ongelovelijk ook. De gevestigde leugenpers staat weer flink te kakken uit hun bek.
  Gowdy gaat Hillary laten zien ” Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel”.
  Het dubbele gezicht, de dubbele tong en de dubbele moraal van deze heks is niet op zichzelfstaand dit vieze spel van de dubbele standaards kan men vinden door de geschiedenis heen, doch in dit informatica tijdperk kom je er niet meer mee weg, de tijd van openbaringen is aangekomen in de krochten van de elite om daar eens flink de boel op te blazen.

  Toch nog ff dit, hiermee is Obama verlost van een van de kandidaten en als nu nog Trump word geëlimineerd staat de weg voor Obama open om een Poetintje te doen door de noodwet in gang te zetten hiermee de verkiezingen ongeldig verklaren en nog jaren President van Amerika te zijn.
  Biden wordt dan net als Medvedev een tussen-president.
  Vergeet niet Obama is nog steeds populair in New York en Florida, op FoxNews staat hij voor op Clinton als hij mee zou doen, zo van het beste van het slechtste.

  I’m getting fired up to se the House of cards fall down.
  Go and see Trey Gowdy on YouTube his statement in congress, you will hear and see a real and honest person who looks, talks like a President of the USA.

  Like

 14. Andre zegt:

  pedofilie wordt in de politiek gebruikt als chantage middel, ik hoop dat ook hier de beerput open gaat en die criminelen worden opgehangen. We moeten naar een nieuw systeem en af van dat partij en lobbyisten kartel. Dat kan alleen met een directe democratie en zonder al die partijen die er alleen zitten voor hun eigen centen.

  Like

 15. Pingback: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’ — E.J. Bron | BIBLESPACE- UW BIJBELSITE

 16. De uitslag is bij die criminele illuminatie kliek allang bekend.

  Like

 17. aegoliuscs zegt:

  Kennelijk reiken de tentakels van de “democraten” (ezels) verder dan van de “republikeinen” (olifant).

  Obama geeft FBI-directeur veeg uit de pan: “Zo handel je niet”
  02-11-16, 19.10u – Redactie- Bron: New York Times

  En daarna werd het stil.

  http://www.demorgen.be/buitenland/obama-geeft-fbi-directeur-veeg-uit-de-pan-zo-handel-je-niet-b938a626/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s