Rusland pakt Jihadisten op die aanslagen zoals die van Parijs planden

screenshot_37

De Russische veiligheidsdiensten hebben een groep Jihadisten opgepakt die in Moskou en Sint-Petersburg aanslagen planden zoals die in Parijs vorig jaar. Dat melden verschillende Russische media. Ze baseren zich daarbij op officiële bronnen. Volgens de federale veiligheidsdienst FSB gaat het om tien inwoners van Centraal-Aziatische landen, die banden hebben met terreurgroep ISIS.

Volgens de lokale nieuwssite Fontanka.ru zijn in Sint-Petersburg zeven mensen opgepakt. Ze worden ervan verdacht aanslagen gepland te hebben op twee belangrijke winkelcentra.

Lees verder>>>
(h/t “Henk der Niederländer”)
hln-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, Moslims, Rusland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Rusland pakt Jihadisten op die aanslagen zoals die van Parijs planden

  1. Mary zegt:

    Merkel en de EU zullen wel om uitlevering aan Europa vragen, die zijn zo begaan met het lot van die vredelievende Islam……., die importeren deze “incidentjes” aan de lopende band, hebben niets met het beschermen van hun eigen bevolking. Poetin begrijpt er niets van het zijn verwarde mannen……

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Kijk, zo doe je dat. De Russen pakken ze gelijk op, en geloof maar niet dat deze terroristen, een herenbehandeling krijgen zoals in de EUSSR, neen, die gaan dat echt voelen.

    Like

  3. Henk der Niederlander zegt:

    Kunnen ze misschien in Europa nog iets leren als dit tuig in Rusland voor de rechter moet komen en eventueel schuldig bevonden worden.
    Daar doen ze niet zo erg aan moslim knuffelen.

    Like

  4. Ja, die weten van aanpakken.

    Like

Plaats een reactie