‘Hillary na verloren verkiezingen dronken, psychotisch en gewelddadig tegen eigen staf’

screenshot_86

(Door: “Xander”)

Ook boos op Obama omdat hij niet genoeg gedaan zou hebben om het FBI onderzoek te stoppen – Huilende Hillary fans doen aan Noord Koreaanse toestanden denken

Ingewijden –waaronder een CNN verslaggever- zeggen dat Hillary Clinton ‘fysiek gewelddadig’ tegen haar eigen campagnestaf werd toen ze zich realiseerde dat ze de verkiezingen van Donald Trump verloren had. Ze zou dronken en psychotisch zijn geworden en zowel Robby Mook als campagneleider John Podesta hebben aangevallen, waardoor ze door anderen in bedwang moest worden gehouden. Dit zou de echte reden zijn geweest waarom Hillary niet zelf, maar Podesta de gebruikelijke verliezerstoespraak hield.

Radiopresentator Kincannon (‘The Kincannon Show’) zei dat de CNN verslaggever de geruchten heeft bevestigd dat Hillary tijdens de spannende avond van de verkiezingen dronken was. ‘Dat klopt, dat heb ik ook geschreven. Volgens mijn kameraad journalist had ze een psychotische dronken woedeaanval. De arts deed nog wat kalmeringsmiddelen bij deze mix.’

De verslaggever van CNN wilde dit al op de avond zelf in het nieuws brengen, maar werd tegengehouden door zijn meerderen. ‘CNN heeft alle ‘Hillary in de bunker’ verhalen in de ban gedaan.’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op ‘Hillary na verloren verkiezingen dronken, psychotisch en gewelddadig tegen eigen staf’

 1. sammy zegt:

  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Strontbezopen gillend, krijsend, jankend, grienend, schreeuwend, brullend, roepend, jammerend, haar kleren van haar lijf scheurend en iedereen vervloekend, rolde Hillary daar op het dure tapijt heen en weer…
   Ik weet zeker dat daar video-opnamen van bestaan… Maar hoe kom je er aan?

   Like

 2. Jan zegt:

  Hillary is op iedereen kwaad, ook op Monica omdat zij niet op haar stemde. Toen Hillary vroeg naar het waarom zei Monica dat de laatste keer dat een Clinton president was bij haar een nare smaak in de mond had achtergelaten.

  Liked by 3 people

 3. Sjoe! zegt:

  En als ze haar had gekozen??

  Like

 4. hendrikush zegt:

  Nu snap ik die rooie neus van Bill ook beter.

  Like

 5. Met anderen woorden RIJP VOOR HET GESTICHT.

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Net zo goed als van DT neem ik ook niet alle bullshit van HC aan, als zijnde ‘echt waar’!

  Like

 7. elisah zegt:

  Trump heeft gewonnen met meer kiesmannen, maar Hillary zou meer kiezers hebben, dat is ook een van de reden dat er gedemonstreerd wordt.
  Nou heb ik gelezen dat de stemmen van The Military nu ook geteld zijn, en daardoor blijkt dat Trump tevens de meerderheid heeft bij de kiezers.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Hillary wás al niet goed snik en iemand met zúlk ziek gedrag had dan president van de VS moeten worden?

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Laten we haar ook maar weer niet te hard vallen om deze reflex op haar nederlaag: Ze heeft zichzelf waarschijnlijk ook gek laten maken door al die valse prognoses vooraf en dan val je wel in een èrg diep gat!
  Daar komt dan nog bij, dat ze zelf ook wel zal weten, dat dit haar laatste kans geweest is.

  Like

 10. Taljaard zegt:

  Ach dat is menselijk.
  Deze vrouw heeft al 40 jaar naar het ambt van POTUS gestreefd en daar werkelijk alles voor over gehad. Eindelijk, ja eindelijk zou het haar beurt zijn; de uiteindelijke vervulling van een bijna levenslange brandende ambitie. Maar nu moest zij het mee maken dat haar schip, waarvan nagenoeg iedereen zei dat het de wind in de zeilen had, in het zicht van de haven reddeloos verloren op de rotsen liep.
  Haar hele wereld, alles waar zij op gehoopt en van gedroomd had, werd binnen minder dan een uur onder haar voeten weggeslagen, temeer omdat zij zich realiseerde (want dom is ze niet) dat dit haar laatste kans was. Dan kan ik het mij ook wel voorstellen dat zij zo reageerde en wat tijd nodig had om deze enorme klap te verwerken.

  Trump, een grootmoedig en waardig winnaar, heeft al te kennen gegeven niet tot gerechtelijk onderzoek en vervolging over te willen gaan, omdat hij waarschijnlijk denkt dat zij met dit verlies, waarmee haar rol nu definitief en voor altijd is uitgespeeld, wel genoeg gestraft is. Dat haar grootste vijand van jaren her Newt Gingrich, destijds de drijvende kracht achter de impeachment-procedure tegen haar man Bill, waarschijnlijk de post zal krijgen die zij onder Obama vervulde is nog een extra handvol zout in de wond.
  Bovendien realiseert Trump zich dat, wanneer hij gehoor zou geven aan het breed gedragen sentiment onder zijn aanhang ”to lock her up” dit alleen maar zou bijdragen aan de verdeeldheid in het land waar hij nu de president van is. Daar is niemand mee gebaat. Hij wil rust in de tent na deze turbulente en op het scherpst van de snede uitgevochten verkiezingsstrijd en zich focussen op de punten die alle Amerikanen en de rest van de wereld aangaan. En die er daarom werkelijk toe doen.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Als je weet dat er geen mooier en beter vermaak is dan leedvermaak denk ik niet dat Trump een grootmoedig en waardig winnaar is.
   Het bekt wel lekker natuurlijk… maar slaat werkelijk nergens op.

   Like

 11. Jan zegt:

  Socialisten hebben hun mond vol over tolerantie zolang je met hen meehuilt, zo niet dan dient de ander economisch kapot gemaakt te worden en wordt nu door de rode maffia opgeroepen ‘American Bistro’ economisch te ruïneren omdat de eigenaar (zwart) het waagde voor Trump’s evenement te zorgen.

  Black-Owned Restaurant Facing Boycott After Catering a Trump Event https://t.co/nGqyVMHnWa pic.twitter.com/DSlprY0vq3

  — soulphoodie (@soulphoodie) November 15, 2016
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/democrats-call-for-boycott-on-black-owned-business-after-chef-caters-trump-event/

  Like

 12. Jan zegt:


  van l. naar r. Joe DiMaggio, Victor Borge, Anita Bryant, Muhammad Ali, Rosa Parks en Donald Trump

  1986 Trump ontvangt de Ellis Island Medal of Honour. De onderscheiding belichaamt de geest van Amerika, d.w.z., patriottisme, tolerantie, broederschap en diversiteit en wordt toegekend aan hen die zich onbaatzuchtig inzetten voor hen die minder hebben.
  http://www.snopes.com/trump-received-ellis-island-award-in-1986/

  Liked by 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Trump Won. Are Those liberal Celebrities Still Leaving?

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Even over het gejank van dat wijf:
  Laat haar maar verzuipen in haar woedende “deceptie-tranen”!
  Dat is toch !#$%^%$#$%^^ geen écht verdriet, jankerd!

  Ga maar iets lekkers koken voor je vent.

  Liked by 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Podestas, Pizza en Pedos

  Like

 16. Jan zegt:

  Millennials lijden nu aan nieuwe psychische ziekte: “Quarter Life Crisis”, moeite met volwassen worden, je gedragen als een puber.

  It’s happened to just about everyone: You’re zipping through your early 20s—content to intern for free and subsist on a diet of PBR and saltines—when, suddenly, you turn 25. Without warning, existential panic sets in as you realize that you need a job, you need a boyfriend, and you need to get your mattress off the bedroom floor.
  Just about everyone over 25 has had some version of the quarter-life crisis:

  https://broadly.vice.com/en_us/article/people-share-their-craziest-quarter-life-crises?utm_source=broadlytwitterus

  Like

 17. Jan zegt:

  EMAIL LEAKS CONFIRM: Hillary’s Health Was In Question As Early As 2010, Huma Asked To Plan Funeral


  http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/email-leaks-confirm-hillarys-health-question-early-2010-huma-asked-plan-funeral/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s