Waarom alleen Trump, Le Pen, Hofer, Wilders en de AfD Europa nog kunnen redden!

screenshot_13

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Deze mensen en partijen hebben herkend dat de islam voor Europa het grootste gevaar vormt. De islam is, in tegenstelling tot – en ondanks – vele naïeve beweringen geen gangbare religie die met behulp van vrede en geweldloosheid de gelovigen het Paradijs binnen wil leiden, maar precies het tegendeel ervan. De islam huldigt een geweldpleger als profeet, die ongelovigen afgeslacht en vrouwen tot oorlogsbuit gemaakt heeft, kinderen ontmaagdde, Joden onthoofdde en door middel van geweld alles in zijn omgeving aan zich onderworpen heeft. Aldus bevordert de islam in de mensheid niet de vrede, maar de oorlog. Deze oorlog willen bovengenoemde personen en partijen nog op het laatste moment van Europa afwenden. Daarom zijn bovengenoemde personen en partijen niet de vijanden, maar de redders van Europa. Deze mensen hebben zichzelf gevormd, tegen de gevestigde mening in.

Zij hebben zichzelf geïnformeerd over wat de islam werkelijk is, hoe de profeet van de islam wekelijk opgetreden is, welke wetten hij voor zijn aanhangers heeft bestemd en hoe hij, overal waar hij komt, culturen en mensenrechten met de aardbodem gelijkmaakt.

Diegenen, die Europa en haar cultuur en mensenrechten willen vernietigen, laten daarom de meerderheid der Europeanen in het ongewisse over de islam, omdat dit de garantie is dat die ongewisheid zich in Europa kan uitbreiden. Precies de omgeving en het milieu waaraan diegenen die de islam stimuleren de voorkeur geven om hun duistere bezigheden in te verhullen. Iedere vorm van verlichting en belichting zijn hen een gruwel, omdat daardoor hun slechtste karaktereigenschappen tevoorschijn zouden komen.

Deze grondig gedegenereerde machtswellustelingen zijn bang voor het licht der herkenning. Zij willen het tegenhouden. Met al hun denkbeeldige macht willen ze het onvermijdelijke op de lange baan schuiven. De realiteit laat zich echter slechts zeer beperkt inmetselen in illusies; zij breekt steeds weer door. De tand des tijds doet de muur van illusies afbrokkelen. Daartegen staat de ingebeelde MACHT van de huidige MACHThebbers MACHTeloos.

Zij kunnen zich niet tegen de tijd teweerstellen. Die schrijdt steeds onverbiddelijk voort, laat steeds meer bewustzijn door, die hen van kant maakt. Zelfs met geweld laat de waarheid zich niet tegenhouden. Het universum is een onuitputtelijke bron van licht, dat vroeger of later steeds weer in alles en iedereen zal doorbreken.

Bron:
https://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Waarom alleen Trump, Le Pen, Hofer, Wilders en de AfD Europa nog kunnen redden!

  1. volksrechter zegt:

    Zelf Castro die overleden is zei eens tegen een tv station van Belziek.
    “Doe het goed en behoud uw cultuur”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s