HET IS GENOEG!

Screenshot_89

(Door: Michael Paulwitz – Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw Londen. Na Brussel, Parijs, Nice en weer Parijs wordt op de herdenkingsdag van de Brusselse terreuraanslagen de Britse hoofdstad, en een dag daarna vermoedelijk ook nog bijna Antwerpen, getroffen. Opnieuw doden, gewonden, uiteen gereten families, getraumatiseerde, heel normale mensen, die van het ene moment op het andere in een afgrond moeten kijken. Vijf mensen vermoord, veertig gewonden, de “Islamitische Staat” heeft de verantwoordelijkheid opgeëist. Het is genoeg.

Junge Freiheit

Het is genoeg met mooipraten en de misleidingen volgens welke iedere radicaalislamitische terreuraanslag met alles te maken heeft, behalve met de islam. Die schijnheilig waarschuwen voor “algehele verdenking” en “discriminatie” wanneer men het overduidelijke uitspreekt: de moordenaars moorden in naam van de islam.

Het is genoeg met het absurde, op een reflex gelijkende, gepraat over “individuele daders”, “psychisch gestoorden”, sociaal benadeelden en op het verkeerde pas geraakten. De moordenaars zijn onder ons, onze politici hebben ze het land binnengelaten, ze hebben weggekeken toen de parallelsamenlevingen zich uitbreidden, waarin zij zich bewegen als vissen in het water en op ieder moment opvolgers vinden.

Bestrijd de radicale islamieten niet in Syrië, maar hier

Het is genoeg met zich gelaten gedragende politici, die ons vanuit gepantserde limousines en achter het cordon van hun goed getrainde lijfwachten willen vertellen dat terreurgevaar en dreigingen met aanslagen tegenwoordig nu eenmaal tot het leven in de grote stad behoren en dat “wij” ons gewoon niet van ons à propos moeten laten brengen.

Gewoon weer braaf aan het werk gaan, belasting betalen en de bek houden? Het is genoeg met het ezelsgeduld waarmee de burgers in Groot-Brittannië, België en Nederland, in Frankrijk en Duitsland nog steeds deze onredelijke eisen van de politieke kaste verdragen. Of ze nu Sadiq Khan heten en burgemeester van Londen zijn of Angela Merkel en bondskanselier van de Bondsrepubliek Duitsland – de huichelachtigheid is dezelfde.

Het is ook genoeg met de kinderachtige bewogenheidsrituelen, de in wisselende nationale kleuren vertoonde symbolen, met de “Wij staan aan jullie kant”-spreuken en al die ander laffe parolen om vol te houden. Het is tijd om te handelen! We zijn “in oorlog tegen de terreur”? Gedraag je hier dan ook naar! Bestrijd de radicale islamieten niet in Syrië en Irak, maar hier:

Laat de radicale islamieten in hun parallelwerelden niet met rust

Geef het geld van de belastingbetaler niet langer uit om illegale immigranten en hun verzorgingsclientèle te voederen, maar aan de veiligheid van de burgers! Investeer in actieve en passieve veiligheidsmaatregelen op bedreigde plaatsen, totdat het onmiddellijke gevaar gebannen is! Afgelopen met al die immigranten uit weet ik veel welke landen, van wie we niet weten wie ze zijn en wat ze willen, die illegaal onze grenzen over wandelen!

Laat de radicale islamieten in hun parallelwerelden niet met rust! Sluit hun moskeeën en verenigingsgebouwen! Stuur diegenen naar huis die onze landen, onze waarden en onze cultuur haten en willen bestrijden! Wie in een islamitisch land wil leven, heeft in Anatolië, in het Nabije en het Midden-Oosten en in Afrika genoeg alternatieven ter beschikking!

Neem er geen genoegen mee “bedreigende personen” met dure politieapparatuur te “bewaken” en af te wachten tot er weer eentje van hen toeslaat! Zet ze in een vliegtuig en laat ze nooit meer binnen. Europeanen – laat jullie niet langer in slaap sussen! Haal je gewone vrije leven terug! Dwing jullie politici tot handelen! Stem niet op diegenen die de ernst van de situatie niet in (willen) zien en door willen gaan zoals tot nu toe! Burgers, op de barricaden!

Bron:
https://jungefreiheit.de
Auteur: Michael Paulwitz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, lafheid, landverraad, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

14 reacties op HET IS GENOEG!

 1. joga zegt:

  Wilden ze maar luisteren die achterlijke linkse dromers van een culturele samenleving.

  Like

 2. Driek zegt:

  “Stem niet op diegenen die de ernst van de situatie niet in (willen) zien en door willen gaan zoals tot nu toe! Burgers, op de barricaden!”

  Daar ben ik het helemaal mee eens, echter die Nederlanders blijven maar op partijen stemmen die dat schorem verwelkomen. En ik zie die Nederlanders niet op de barricaden.

  Like

  • koddebeier zegt:

   “De Nederlander” is veranderd door jaren en jaren van linkse hersenspoeling in het onderwijs, de kranten en de tv media, het is een slap en verweek volk geworden zonder eigen mening, op een zeer beperkt aantal mensen na, die vervolgens roepende in de barre woestijn van één hersencelligen zijn.
   De veroorzakers zijn de politici en de zogenaamde elite, en zij hebben aan hun handen.

   Like

  • Drs.P. zegt:

   @Driek,
   De hele verkiezingen zijn zwaar verneukt door de vvd-ratten, men vierde al feest om 20:30, terwijl de uitslag nog niet bekend kon zijn, dus…….. wat is er makkelijker dan stembiljetten op verkeerde stapeltjes leggen??
   En nu mag Geil Slinks meedoen met de regentenkliek om de belastingen nog eens extra te verhogen!!! Alles is doorgestoken kaart. De huidige politieke lamlullen zijn corrupt tot op het bot, een gigantisch kankerrgezwel dus !!!

   Like

   • dendieje zegt:

    @Drs.P
    Om alleen te stellen dat het verkiezingsfraude was is wel kort door de bocht.
    Ik ben het wel met u eens dat dit speelde, maar dat zou geen 18 tot 20 zetels verschil gemaakt hebben. Het grote verschil zit in de angst van de mensen als ze PVV zouden stemmen. Angst voor uitsluiting bij familie, vrienden, collega’s.
    Kijk maar weer eens naar de “grote PVV demonstratie”. Tientallen waren het. En ja, ik was er ook bij. Maar ik stond aan de zijlijn, mezelf te SCHAMEN voor de ‘massale’ opkomst. En wat zijn de redenen voor de grote afwezigheid van de PVV stemmers? Ik moest werken, boodschappen doen, hond uitlaten?? Dan is het natuurlijk makkelijk om het dan maar stemfraude te noemen. Dan zijn onze geweten in ieder geval gesust.

    Like

  • Japio zegt:

   Driek het is zeer triest gesteld met onze Nederlanderse burgers. Ik maak het van zeer dichtbij mee hoe geïndoctrineerd de mensen zijn. Hun redenatie over het islam gevaar is dom en ondoordacht. Er wordt gezegd, elk geloof heeft z’n extremen en is dus gevaarlijk. Ik heb in mijn ruim 50 jarig bestaan nog niet te maken gehad met groepen Joden die mensen verkrachten. Of christenen die bommen laten ontploffen in drukke straten. Of atheïsten die met auto’s hordes mensen omver rijden. Maar deze argumenten worden allemaal weg gewuifd want immers het is maar een klein groepje moslimextremisten die dat doen. Om moedeloos en verdrietig van te worden.

   Geliked door 1 persoon

   • daiyu-ninja zegt:

    Japio zegt:
    26 maart 2017 om 20:03

    Maar deze argumenten worden allemaal weg gewuifd want immers het is maar een klein groepje moslimextremisten die dat doen. Om moedeloos en verdrietig van te worden.
    ====================================================================
    Dat het maar een kleine groep is dat kan wel zijn, maar het zal je kind/man/vrouw maar wezen die door zo’n gek gedood wordt.

    De linkse idioten zijn volledig de weg kwijt.

    Like

 3. Golden Girl zegt:

  Driek daar is het nu beetje te laat voor, een hoop dwazen hebben zelf voor deze troep opnieuw gestemd, dus wij gaan ten onder door anderen hun keuzes, waarvoor mijn/onze dank,
  maar ja Merkel, Soros , Rutte en vele anderen worden helemaal opgewonden dat de oorspronkelijke bewoners aan de zijlijn toe kijken

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Dit artikel is goed genoeg bedoeld, maar zoals altijd bereikt het weer eens de verkeerden, namelijk: Zij, die dit al weten èn beseffen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Dwing politici tot handelen. Tja, daar begint het probleem al. Kijk maar wat voor soort slapjanussen we in onze tweede kamer hebben gekozen. Onder aanvoering van “rubberen Rutte(VVD)”, die overal bij het kruisje tekent, en linkse en laffe partijen als het CDA,D66,GL,CU,PvdA,CU,SP. Vergeet het maar, daar gaan we het niet mee redden, helaas pindakaas. O, en vergeet niet hoe ze fraude hebben gepleegd met de verkiezingen.

  Like

 6. Flo zegt:

  Oh, wat zou het geweldig zijn als aan dit schrijven gehoor werd gegeven!
  Helaas zal de gore elite, die de “leiding” hebben over u en mij hier niets mee doen.
  Komt er het (gewelddadige) moment wanneer de burger het niet meer pikt??

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Wat de islam en hun linkse bondgenoten betreft: de laatsten zijn feitelijk VEEL meer de “volgelingen” van Heinrich Himmler en de SS omdat deze ook dol op de islam was en dan niet zozeer om Europa te islamiseren maar om al degenen die zowel door de nazi’s als de radicale moslimextremisten gruwelijk werden gehaat; joden, zigeuners, gehandicapten, katholieken, Jehova’s, christenen, orthodoxen, atheïsten, partizanen e.v.a., totaal uit te roeien! Tienduizenden radicale moslims vermoorden tijdens WO II honderdduizenden van de opgenoemde groeperingen en je zou haast denken dat Angela Merkel de (geadopteerde) achternicht was van Himmler!
  Zijn biologische achternicht Katrin Himmler (1967), de kleinzoon van Ernst Himmler, zijn jongere broer, schreef al biografieën over haar opa Ernst, haar oudoom Heinrich en haar andere oudoom, Gebhard Himmler, waarin zij haar familie aan de kaak stelde omdat zij alledrie nazi’s waren geweest. Zelfs haar overgrootouders Gebhard Himmler sr. (1865-1936) en Anna Himmler (1866-1941) waren tegen het einde van hun leven fanatieke aanhangers van de nazi’s geworden al zouden zij WO II niet of nauwelijks meer meemaken.
  En hun linkse opvolgers hebben hun ziel en zaligheid allang aan Allah of Satan verkocht en naar ik wens krijgen zowel de islamieten als hun linkse “bondgenoten” zo de pest aan elkaar dat ze elkaar gaan uitroeien want ik haat beide groeperingen nog veel meer dan de pest, pokken, tyfus, aids, kanker of malaria!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s