ISLAM WORDT GEBRUIKT OM ONS ONZE RECHTEN EN VRIJHEDEN TE ONTNEMEN

Screenshot_29

(Door: “Blondemevrouw”)

Vanuit de islam worden onze rechtsstaat en democratie gebruikt om onze rechtsstaat en democratie omver te werpen. Tegelijkertijd gebruiken de elites de islam om ons onze rechten en vrijheden te ontnemen.

Mensenrechtenorganisaties maken zich zorgen. “We bevinden ons in Europa op een hellend vlak”, zegt Bibi van Ginkel van Instituut Clingendael. Als voorbeeld noemt ze de recente maatregel van de Britse autoriteiten om terreurverdachten hun nationaliteit af te pakken. “Als iemand daardoor stateloos wordt, is dat in strijd met het internationaal recht en je zadelt andere landen op met het probleem.”

Laat dit nu net een maatregel zijn die wèl ter bescherming van het volk noodzakelijk is. Islam had nooit geïmporteerd moeten worden. Nu de gevolgen van die import niet langer te ontkennen zijn, zijn maatregelen nodig om remigratie te stimuleren en moeten terreurverdachten gedenaturaliseerd en uitgezet worden. Dat zullen de elites echter nooit doen. Islam dient een doel, hun doel.

Lees verder>>>
Dutch Free Press

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Islam, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op ISLAM WORDT GEBRUIKT OM ONS ONZE RECHTEN EN VRIJHEDEN TE ONTNEMEN

 1. Sabeltant zegt:

  Zodra de islam als ongewenste ideologie wordt bestempelt gelden de vrije regels ten aanzien van de islam niet meer.
  De islam kan dan op alle fronten als ongewenste ideologie bestreden worden.

  Stop de (buitenlandse) financiering van moskeeën en islamitische instellingen.
  Stop met het faciliteren van islamitische gebouwen.
  Sluit moskeeën en organisatie die zich openlijk of in het geheim uitspreken tegen het westen.
  Stop met het vertalen naar het Arabisch, de voertaal is hier Nederlands.
  Stop met de import van (kanslozen) uit islamitische landen.

  Liked by 2 people

 2. Hendrik zegt:

  Islam hoort thuis in de zandbak, daar kunnen ze weinig schade meer aanrichten, hier moeten ze weg voordat het er hier net zo uitziet, Linksche denkers zien dit allemaal niet gebeuren maar ik wel. Nu ruimen, net als met besmette stallen anders kom je nooit meer van de ziekte islam af.

  Liked by 2 people

  • dirkroelofs zegt:

   Ook rechtse denkers laten dit gebeuren.

   Like

   • john zegt:

    @dirkroelofs raakt de kern van deze ganse miserabele toestand. Hij heeft 100% gelijk. Wij, de rechsen zijn veel te laks. Nochtans loopt de jeugd met een wapen op zak waarvan ze het nut niet beseffen. In tegenstelling tot de “islamjongeren”. Ik hoop voor u dat u niet in aanvaring komt met een “jongere”. Direkt staan er een stuk of 20 rondom u en verdedg u maar ! Waarom doet de eigen jeugd niet precies hetzelfde ?

    Like

 3. Edjan zegt:

  Citaat:
  “… De overheid bestrijdt islam en islamitische terreur geenszins. De elites bestrijden het (voorheen) vrije volk, sámen met de islam …”

  Liked by 3 people

 4. 4sjun zegt:

  Je zou kunnen zeggen dat zowel Oriana Fallaci als Pamela Hemelrijk de huidige solidariteitsovervragende en kostspelige problemen al in hun tijd voorzagen. Probeer nu nog maar eens aan volledige Nederlandse vertalingen van hun boodschap te komen om deze door te kunnen geven.

  Like

 5. JanKlaassen zegt:

  @Blondemevrouw,
  Hehehehehehehe eindelijk iemand die het begrijpt.
  De zogenaamde zichzelf benoemende “elite” van NL, maar ook van de rest van Europa zijn alleen maar bezig met verdeel en heers en zij zijn de trekpoppen van de ratten in Brussel. Dist alles enkel en alleen maar om een “groot” en dan ook pislamitisch Europa te bewerkstelligen. De vijand is niet alleen de pislam, maar zeker en vast ook de ratten in den Haag die nu al 3 maanden bezig zijn om een toneelvoorstelling op te voeren en de eigen burger daarmee te belazeren.

  Liked by 1 persoon

 6. Mirjam zegt:

  Helemaal mee eens.

  Liked by 1 persoon

 7. hendrikush zegt:

  Machiavelli in de praktijk: verdeel en heers.
  We gaan terug naar de tijd van vóór de Zeven Provinciën, het wordt weer ieder voor zich.
  Friezen, Saksen, … Catalanen, Basken, … Haal de hooivorken maar uit het vet.

  Like

 8. Cathja zegt:

  De Polen, Hongaren en Tsjechen hebben het begrepen, en houden (voorlopig) de deuren potdicht voor moslims. Zij hebben gezien wat er in andere Europese landen gebeurt als je de islam binnenlaat. Daar hebben ze geen trek in.
  Ja, Brussel dreigt nu met allerlei strafmaatregelen, maar of dit iets zal veranderen aan de standvastigheid van genoemde landen, betwijfel ik.

  Respect voor de landen waar het eigen volk met stip op nummer 1 komt!

  Like

 9. H.Mulder zegt:

  Het wordt tijd voor een onafhankelijke nieuwszender niet links niet rechts maar gewoon gezond verstand. De problemen benoemen, beide kanten belichten en laat de lezer/kijker zijn oordeel opmaken……In Nl hebben we al lang geen rechtse partijen meer, we zijn een product geworden van de smeltkroes van socialisme en communisme. Echt rechts is Libertarisch en heb ik hier nog nooit gezien.

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Olieboycot, 1979: Resolutie van Straatsburg van Europa/USA/Canada met islamitische olielanden: olie voor islamisering van het Westen. Getekend door o.a. Joop den UYL (PvdA)….. Deze resolutie waarmee eigenlijk ook de olieboycot door deze islamitische landen tot een einde kwam is mede de aanzet tot de start van de overname door de islam. En vergeet de geheime bijeenkomsten van de Bilderbergers niet (zeer prominente leden en bezoekers zijn o.a. de Rothschilds, Kissinger, Rutte, Pechtold en ook het Nederlandse Koninklijk Huis!!!!), maar ook niet de Illuminati/NWO’ers zoals Multi-miljardair Soros!

  Liked by 1 persoon

 11. Mirjam zegt:

  Off topic:

  Subsidie voor gescheiden gymmen

  De gemeente Den Haag ondersteunt gescheiden gymlessen bij de Islamitische basisschool Yunus Emre. Tot die conclusie komt de PVV nadat de partij ontdekte dat de onderwijsinstelling zelfs 2,5 keer zoveel subsidiegeld krijgt voor een schoolsportcoördinator als aangevraagd.

  In totaal gaat het om 14.707 euro, genoeg voor tien uur per week, terwijl de aanvraag uitging van 5.882 euro (vier uur per week). Deze gediplomeerde gymjuf of –meester is verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van het sportaanbod tijdens en na schooltijd.

  „Ik vind het niet te geloven”, aldus raadslid Elias van Hees, die donderdag de wethouder Onderwijs en zo nodig Sport er stevig op wil aanspreken. „We weten dat er heel veel geld naar dit soort scholen gaat, vaak met het argument dat er veel kinderen op zitten met achterstanden. Ruim 2,5 ton zelfs. Maar meer krijgen dan je aanvraagt is wel heel vreemd.”

  Hij stelde bij de Voorjaarsnota de vraag of het klopte dat er in elk geval op één van de vier locaties van Yunus Emre sprake was van gescheiden gymlessen en wat de gemeente van plan was daaraan te doen. Het antwoord was dat het inderdaad klopte, maar dat scholen wettelijke vrijheid hebben om hun onderwijsprogramma’s vorm te geven en dat de gemeente niet de bevoegdheid heeft om daarop toe te zien. Van Hees vindt dat argument niet standhouden nu blijkt dat er wel subsidiegeld naar toe gaat. „De belastingbetaler draait in dit geval op voor deze apartheidstoestanden. Het gaat om hele jonge kinderen die zo niet meekrijgen wat we normaal vinden in Nederland”, aldus Van Hees.

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  Islam erkent absoluut geen enkel (staats)recht dan dat is vastgelegd in de koran en sharia, dat wereldwijd zal moeten worden verbreidt. Zonodig met martelaren uit eigen kring waar en bonus voor nabestaanden in het verschiet staat.

  Genetisch denaturaliseren is in dit geval wat minder pijnlijk dan stateloos maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s