De EU was Hitler’s idee en het bewijst dat Duitsland de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen, beweert een nieuw boek

Screenshot_92

(Door: Owen Bennet – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

De ‘fascistische’ EU werd geïnspireerd en ontworpen door de nazi’s en is het bewijs dat Hitler de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen, stelt een buitensporig gedurfd nieuw boek.

Het boek ‘De EU: De waarheid over het vierde rijk – Hoe Hitler de Tweede Wereldoorlog won’ beargumenteert dat de begrippen eenheidsmunt, vrije markt en zelfs de uitdrukking ‘De Verenigde Staten van Europa’ allemaal werden uitgedacht door hoge nazi’s, waaronder de Führer zelf. Het boek beweert eveneens dat het enige land dat profiteert van de EU, Duitsland is – precies zoals Hitler dit heeft gepland.

Express

Een woordvoerder van de liberale democraten – die de leider Nick Clegg beschrijft als de ‘partij die in de EU wil blijven’  – wees de auteurs van het boek af als ‘onbeduidende bizarre bedenkers van verzinsels’.

Het boek dat Daniel J Beddowes en Falvio Cipollini gezamenlijk hebben geschreven, zegt: “Voor wie is de EU? Wie profiteert er echt van? En het antwoord is natuurlijk: Duitsland”.

“Het is geen toeval dat bijna elk land in de Europese Unie armer wordt, terwijl Duitsland steeds rijker en rijker wordt”.

“We denken misschien dat we de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen. Maar we hebben die verloren. Het is geen verrassing dat we allemaal in het Vierde Rijk leven”.

“Willens en wetens of niet, degenen die de Europese Unie steunen en verdedigen, steunen de erfenis van de nazi’s”.

Onder een hoofdstuk, getiteld: ‘De EU werd geïnspireerd door de nazi’s’, stellen de auteurs:

“Hitler was de man die concreet vorm gaf aan de dromen die eerst door Karel de Grote en Napoleon onder woorden werden gebracht, maar de laatste hand aan de EU, zoals wij die kennen, werd tijdens de Tweede Wereldoorlog gelegd door een man genaamd Walther Funk, president van de Reichsbank en een van de directeuren van de Bank voor Internationale Vestigingen. Funk was de voorspeller van de komst van de Europese economische eenheid. Funk was ook Adolf Hitler’s minister van Economische Zaken en zijn belangrijkste economische adviseur”.

Het boek vervolgt: “De nazi’s wilden zich bevrijden van de warboel van kleine landen die Europa vormden en hun plan was heel eenvoudig. De EU was Hitler’s droom”.

Het boek betoogt dat het geen toeval is dat de EU zo dichtbij Hitler’s plan voor het naoorlogse Europa komt.

Volgens de auteurs “werd Hitler’s Masterplan in 1945 buitgemaakt door de geallieerden. Het plan bevatte details van zijn ontwerp om een ​​economische integratie van Europa te creëren en een Europese Unie op federale basis te vestigen.”

“Het plan van de nazi’s voor een federaal Europa was gebaseerd op Lenin´s overtuiging dat ‘een federatie een overgangsvorm is naar een volledige eenheid van alle naties´.”

“Het is onmogelijk om een verschil te ontdekken tussen Hitler’s plan voor een nieuwe Verenigde Staten van Europa, gedomineerd door Duitsland, en de Europese Unie die wij vandaag hebben”.

Het boek beweert ook dat aan de conservatieve premier Ted Heath – ‘een zelfverklaarde leugenaar en een verrader’ –  £ 35.000 werd betaald om Groot-Brittannië in 1973 op te nemen in de Europese Economische Gemeenschap en de nazi-minister van Propaganda Joseph Goebbels zou trots zijn geweest op steun van de  BBC voor de EU.

Het laatste gedeelte van het boek bevat “73 feiten die u over de EU moet weten (Feiten die de BBC vergeten heeft u te vertellen)”.

Naast de bezorgdheid over immigratie en het gemeenschappelijk landbouwbeleid stellen de auteurs ook: “De EU ‘doe-het-zelf’ [zelfstandig handelen] onwetmatig maakt”, “De EU-wetgeving wil varkenshouders dwingen om vergunningen aan te vragen voor het houden van varkens die vrij rondlopen op hun land” en “De EU wil de muziek waarnaar u luistert, controleren”.

Screenshot_91

Het boek beweert ook: “De EU heeft ons gedwongen om spaarlampen te gebruiken die gevaarlijker en duurder zijn dan de oude lampen. Het belangrijkste probleem met de nieuwe EU-spaarlampen is dat het door de lampen geproduceerde licht zo zwak is dat mensen moeite hebben om te zien waar ze heen gaan – laat staan dat ze goed genoeg kunnen zien om erbij te lezen of te werken”.

Volgens het boek heeft de vicepresident van de Europese Commissie, Viviane Reding, ‘Hitler’s droom, Hitler’s woorden’ eerder dit jaar werkelijkheid doen worden, toen zij ‘tot een echte politieke unie’ opriep en campagne voerde voor de Europese Unie om een ​​’Verenigde Staten van Europa’ te worden.

Een woordvoerder van de liberale democraten zei: “Mensen hebben al decennia bizarre verzinsels over de EU gehad en dit boek is daar een voorbeeld van. Enkele van de suggesties die worden gedaan zijn volledig belachelijk. Winston Churchill wenste een ‘Verenigde Staten van Europa’ en ik betwijfel of de auteur hem een nazi zou noemen.

“De liberale democraten willen dat Groot-Brittannië in de EU blijft, omdat wij strijden voor een sterkere economie – strijden om miljoenen Britse banen, die verband houden met onze handel met de EU, te verdedigen”.

“Het zijn in Europa geeft ons meer kracht bij het onderhandelen over handelsovereenkomsten met  spelers op het wereldtoneel”.

Het is niet de eerste keer dat de EU is beschreven als een Duitse samenzwering om Europa over te nemen.

In 1990 werd minister Nicholas Ridley, een nauwe bondgenoot van Margaret Thatcher, gedwongen ontslag te nemen, nadat hij de voorgestelde Economische en Monetaire Unie had beschreven als ‘een Duitse raket, die ontworpen is om het volledige Europa over te nemen’ en hij zei dat het overgeven van de soevereiniteit aan de Europese Unie net zo erg is als je overgeven aan Hitler.

Bron:
www.express.co.uk
Door: Owen Bennet

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Duitsland, Europa, EUSSR, Historie, nationaalsocialisme, nazisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

51 reacties op De EU was Hitler’s idee en het bewijst dat Duitsland de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen, beweert een nieuw boek

 1. Mary zegt:

  Helemaal eens met Ridley, inplaats van Hitler hebben we nu te maken met nazi Merkel en haar bondgenoten (waaronder Rutte en Co)

  Geliked door 1 persoon

 2. Stef zegt:

  Er zullen velen het niet met mij eens zijn ,Maar mijn gevoel heeft altijd gezegd dat Duitsland de tweede wereldoorlog had Moeten winnen.
  Maar dan zonder het drama van de joden.
  De lanterfantende landen in het zuiden hadden al lang een betere economie gehad en wij hadden niet hoeven opdraaien voor deze hulpbehoevenden.
  Ook de invasie van de islam had niet plaatsgevonden.
  Het natuurlijke principe van de sterkste heerst zal hog eeuwig van toepassing zijn.
  Op dit moment worden wij het afvoerputje van de wereld. Met de linkse krachten in in deze regio.
  De oude man in Toge vertelde mij in 1976 . Kwamen de Duitsers maar terug hier. Toen hadden we voorspoed. Je moest wel werken. Niets voor niets. Maar er was aan niets gebrek.
  Ik ben het lang niet eens met hoe de EU bezig is . Maar de Engelsen,Duitsers en Nederlanders hadden er een geweldig continent van gemaakt.

  Like

  • wouteenhoorn zegt:

   Nou hier breekt mijn klomp H”eft die oorlog niet meegemaakt zeker Ik wel en als het nog even lange had geduurd vertoefde ik nu in de eeuwie jachtvelden. Weet je wel wa je durft schrijven.Het Zweedse wittebrood heeft mij gered hufter.

   Geliked door 3 people

   • wouteenhoorn zegt:

    Sorry voor de schrijffoutjes Ben nodig aan een nieuwe PC toe. Of herstellen.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Wouteenhoorn.
    Ja, ik weet waar je het over hebt.
    Heb het zelf ook meegemaakt.
    Overigens, wat Stef schrijft over “zonder het drama van de Joden” is (zuiver strategisch gezien) ’n bijzonder grote fout van Hitler geweest.
    Ook de inval in Rusland was helemaal fout.
    Wat na alles overblijft is de vraag:
    “waardoor stond praktisch het gehele Duitse volk toen achter Hitler”?
    ’n Leider die het volk in de waan bracht dat Joden vernietigd moesten worden.
    Hetzelfde gebeurt nu weer met de figuur Merkel.
    Merkel brengt het volk in de waan dat ze zichzelf moeten vernietigen.
    En tòch blijven die Duitsers Merkel steunen.
    Ze wordt praktisch zeker alweer Kanselier.
    Je ziet iets dergelijks ook in NL gebeuren.
    Rutte wordt praktisch zeker voor de derde keer de begrafenisondernemer
    die NL ten grave zal leiden.
    Weten dat je fout zit en toch hardnekkig de voeten kussen van de beul
    die het touw om je nek hangt.

    Like

 3. Marian zegt:

  Daar is Duitsland hard mee bezig om de Europese landen aan zich te onderwerpen.

  Geliked door 2 people

 4. Teun zegt:

  Elke macht van de 1 over de ander is gedoemd te mislukken. Het is een van de belangrijkste kenmerken van cultuur, en 1 van zn tragedies.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, één verschil is er niettemin wel aan te wijzen en nog tamelijk gemakkelijk ook: De massa-immigratie.
  Hitler mag dan kennelijk waardering voor de islam hebben gehad. hij haalde ze toch niet binnen! En al helemaal niet met de doelstelling, het blanke, Europese ras te verzwakken en op den duur uit te wissen, want hij beoogde juist het tegenovergestelde.
  Voor de rest kan het aardig kloppen, ja. Maar wie herkent dat? Meer dan 70 jaar na dato lijkt de domme massa zich dan nog wel de naam Hitler te herinneren, maar niet eens meer te weten, wáár hij precies voor stond. Vandaar dat men gealarmeerd wordt door válse signalen en staat te jubelen bij de èchte!
  En néé, grappig is dat bepaald niet; daarvoor is het te rampzalig!

  Geliked door 2 people

 6. Oeps48 zegt:

  In het ondermaanse is niets nieuws onder de zon. Keer op keer wordt het zelfde liedje afgespeeld. De Europese volkeren hebben een lange geschiedenis. Die is beschreven in heel veel geschiedenisboekjes. De bedoeling van die boekjes is, dat we ze lezen en de lessen, die erin staan ter harte nemen, zodat we dezelfde fouten niet nogmaals maken. Maar de geschiedenisboekjes leren ons ook, dat we helaas nogal hardleers zijn. De geschiedenis herhaalt zich keer op keer, maar wel telkens net iets anders en we doen het dan ook nog net iets erger, dan de vorige keer. We begaan steeds weer dezelfde fouten. En we zeggen steeds weer: “Dat nooit meer”. We vragen ons iedere keer weer af, hoe het zover heeft kunnen komen. Telkenmale bestraffen we de boosdoeners. We hangen ze op, we onthoofden ze, of we schieten ze dood. We stellen ze tot een afschrikwekkend voorbeeld. Het bevredigt onze wraakgevoelens. Maar wat hebben we ervan geleerd ??? Inderdaad niet veel. het afschrikwekkende voorbeeld weerhoudt niemand ervan, om weer ten strijde te trekken. De geschiedenis van de Europese volkeren hang met oorlogent aan elkaar. De ene oorlog volgt op de andere. Elke generatie heeft zijn eigen oorlogen. Telkens nemen we de wapens weer op. Zullen we het dan nooit leren ??? De geschiedenisboekjes leren ons, dat elke oorlog heel veel mensenlevens kost, heel veel schade veroorzaakt, heel erg duur kost en dat de uitkomst onbevredigend is. De geschiedenisboekjes leren ons ook, dat de partijen, die de oorlog op het slagveld hebben gewonnen, niet altijd de grote overwinnaars zijn. Je kunt kennelijk de slag winnen, maar de strijd toch verliezen. En dat is dus precies, wat we na de Tweede Wereldoorlog hebben gezien. Het Derde Rijk had officiëel de oorlog verloren, maar Duitsland had alras weer een hele grote mond en werkt inmiddels in hoog tempo aan de opbouw van de EU, één groot Europa, het Vierde Rijk. Het gaat Duitsland weer heel erg goed en de andere Europese landen laten Duitsland begaan. Duitsland domineert en profiteert en wij betalen de rekening. Zullen we het dan nooit leren ??? Nee, de geschiedenisboekjes leren ons, dat de Europese volkeren nogal hardleers zijn !!!

  https://ejbron.files.wordpress.com/2013/01/screenshot_3113.png?w=640&h=436

  https://images.vice.com/vice/images/articles/meta/2014/05/23/het-anti-europa-abc-1413245787548.jpeg?crop=1xw:0.8618951612903226xh;center,center&resize=1050:*

  Geliked door 1 persoon

 7. Gert Jan Reitsma zegt:

  Beste Wachteres, is het in het Duits uitgegeven?

  Like

 8. Leo zegt:

  HELEMAAL WAAR !!!!!!

  De naoorlogse Duitse slogan onder oud/ ex Nazi s, in de politiek ” Trotzdem siegen Wir” Bewijst dat.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Duitsland wil inderdaad de leider of het leidende land van heel Europa zijn.
   De leus “Trotzdem Siegen Wir” tekent precies de wilskracht en intentie van het Duitse volk.
   Ik schrijf met opzet Duitse volk en niet oud/ex Nazi’s.
   Daarmee teken je ’n verkeerd beeld.
   Het is het hele Duitse volk dat de prestaties behaald en niet ’n paar schreeuwers aan de zijkant.
   Neem als voorbeeld de paar decennia na het einde van WOII.
   Duitsland was totaal verwoest en werkte zich in ijltempo weer overeind.
   Dat zegt alles.
   We zullen nog veel mee gaan maken met dit Duitsland in de naast toekomst.

   Like

  • fleckie zegt:

   ‘Deutschland uber ALLES’,..( ze hebben de ‘slagen’ verloren!, maar…de OORLOG gewonnen).

   Like

 9. kruisridder zegt:

  De EU is de veredelde NAZI-Partij. Wie niet in de pas loopt, wordt zwaar bestraft of vermoord.

  Geliked door 3 people

 10. Tistochwat zegt:

  Het verbaast me niets; Hitler was trouwens ook al dikke vriendjes met de mohammedanen.
  Net zoals onze link(s)e politici.
  Wie zijn hier eigenlijk de ‘nazi’s’: de ‘socialisten’ of de PVV’ers?
  De vraag stellen, is hem beantwoorden.

  Dat slechts zo weinigen dit inzien, is onbegrijpelijk.

  Like

 11. De EU was Hitler’s idee en het bewijst dat Duitsland de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen, beweert een nieuw boek, helemaal mee eens, 72 jaar na dato is Duitsland het vierde rijk onder Fuhrerin A. Merkel. Alleen zijn er veel mensen die niet zien of willen zien, net zoals de islamisering van Europa een neven effect is van de Lutherse crypto-communistische dominee’s dochter. Allemaal een uitvloeisel van het Pan-Europa plan van Coudenhove-Kalergie.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Adriaan.
   Helemaal met je eens.
   Als ik mag ’n aanvulling.
   Als ik me niet vergis heeft Duitsland óók de eerste wereldoorlog gewonnen.
   Dit feit wordt systematisch weggelaten uit de leerboeken en
   vertrapt op het politieke tapijt.
   Het is niet doordat de Amerikanen in het najaar van 1917 in actie kwamen, waardoor Duitsland het opgaf.
   In de loop van 1917 hadden de geallieerden zich al gerealiseerd dat Duitsland de absolute overwinnaar was.
   De Engelsen en Fransen waren eenvoudig leeggebloed.
   Maar de Duitse soldaat gaf niet en nooit op.
   Daar zaten ze in de loopgraven met hun geweren met totaal uitgesleten lopen,
   wachtend op het bevel om ten aanval te gaan.
   Daar waar de geallieerden zodanig uitgedund waren dat het ’n hopeloze toestand was.
   Die mentaliteit, dáár hebben we het over.
   Nu doen ze het op een andere manier.
   Maar wat ’n offer weer.

   In afwachting op de grote ommekeer…

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Wie de meeste/sterkste pillen ontwikkelde had een enorme voorsprong.
    In 1920 kwam de opiatenwet in Nederland. Duitsland was hier niet zo blij mee, want zij waren grote exporteurs van opiaten en andere synthetische drugs.
    Echte apothekers toen in Duitsland, slim en gewiekst.
    Tegenwoordig worden ze per vliegende vinkentering binnengehaald uit verre uithoeken.

    Like

 12. Jean zegt:

  En wie is nu de drijfveer achter die misdadige EU? Juist, ook zij/hij komt uit Duitsland en mist alleen nog dat hakenkruis. Wij lopen al elke dag de kruisweg door dat EU gespuis, hoogtijd dat wij gaan ingrijpen zo niet is de toekomst de veiligheid en de leefbaarheid “voor de Europeanen” verleden tijd.
  Dictators horen thuis op een schavot, laten we maar snel beginnen met de opruiming.

  Geliked door 1 persoon

 13. Trucker zegt:

  hoef ik echt geen boek (of voorgekauwde mening) te moeten lezen om te weten dat wat Hitler voor ogen had identiek dat is wat europa HQ brussel van plan is.
  Enige verschil de tijdsgeest in het toenmalige Duitsland, Hitler was zo sterk dat hij ongeremd zijn plannen kon doorzetten, heden is het zo dat er (heel) veel weerstand is om tot een eenheidsworst europa te komen.
  De sluwe (ik ben heel beleefd) europa HQ brussel dictators weten dat ze openlijk geen oorlog kunnen voeren en gebruiken dus de massale islamieten invaders om zo de strijd voor te bereiden : totale overgave van het Avondland.
  Wat in de kaart speelt van europa HQ brussel tuig is dat sinds Nine Eleven de derde wereldoorlog gestart is: islam(ieten) versus (beschaving die heet) de Vrije Westerse Wereld.
  Desondanks heeft het tuig in europa HQ brussel zich toch vergist in het te volgen scenario en beginnen ze te beseffen dat het goedschiks op geen enkele wijze zal gaan.
  Het weze opgemerkt de MISDADIGE medewerking van tuig (zonder onderscheid) dat de mainstream media bevolkt die alle informatie hebben en die alles verzwijgen in het belang van de heersende overheid.
  Iedereen is niet mondig genoeg (zal het zo maar formuleren) om de machinaties van de media te doorzien en grote groepen kijkers/luisteraars/lezers nemen, wat de media kwaakt, aan voor waarheid, ze hebben geen idee wat er in the real world gebeurd.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Trucker, uitstekend onder woorden gebracht!

   Like

  • willie zegt:

   @ Trucker lees t volgende eens door, dit dateert al van 2011

   Howard | March 11, 2010 3:33 PM | Reply
   Frankly.. I don’t think the world cares abouts about us, the Jews. (I’m a Jew).

   And..I don’t think the world will give a damn if the Jews around the world are killed. They didn’t give a damn in World War II, they don’t give a damn now.

   But…the world will care when the cancer of Islam starts killing them, by the dozens, and then the thousands, and then tens of thousands, hundreds of thousands, and then millions.

   By then..my three predictions:

   1. Europe will be a wasteland. No churches will remain. No museums will remain. No culture will remain. Europe will crumble into the blood-stained cemetary that it made for the Jews.

   2. The Moslems won’t be successful either. Many will be dead, rotting in the fields. The rest will be blood hungry for revenge, but too afraid to do anything. They will turn on each other like mad dogs.

   3. Culture as we know it around the world will vanish. Predictions 1 and 2 above will create a new dark age. No culture, starvation, hatred.

   And this will be the revenge of G-d. I’m not SURE there is a spiritual aspect to this, but I believe so. I believe that we are truly at the end of days. Prediction is hard, especially about the future. All I know is that there will be a lot of death and destruction. Period.

   My advice… visit Europe. It won’t be Europe much longer. Visit it now. In a few years the Europeans will be mad dogs, killing each other (they’re used to that), as they descend BACK INTO THE BARBARISM that so befits them

   Prediction is hard, especially about the future. All I know is that there will be a lot of death and destruction. Period.

   If we are dragged back into barbarism, then that may indeed be the end. Technology will slip away, because the Mohammedans (including your unfortunate descendants) will be incapable of sustaining it, and the Earth will become a planet of medieval villages again.

   And there will be no way back.

   We’ve used up the easily accessible mineral and metal deposits that were a stepping-stone to high technology. Nobody is going to restart smelting iron if the only way to get the coal and ore needs heavy machinery. So even if we managed to throw off the stultifying grip of the Mohammedans, we would be stuck in the dark ages until the next asteroid wiped the planet clean ready for a new start.

   How do I know this stuff .. how do i become poetus comicus, the next instantiation of mel brooks .. the mel brooks of the soon-to-vanish-civilization?

   You’ll be sorry you asked..but here goes..

   Well..I read the newspapers…and blogs

   And I see that the Moslems are killing, raping, torturing, destroying

   And then lying, building, bullying

   I put two and two together

   The Europeans are exhausted..and they have a history of murdering each other..

   The Moslems have a history of breeding..and then misbehaving by killing

   The Moslems are in Europe, scaring the pants off the people

   The people or better their children, now fat, dumb, happy after their history of murder and genocide, sitting back in their lazy, socialist dotage, are impotent..deer in the headlight

   So we have 50+ million people who are like wild hyenas (actually like wild ass..it’s the bible)

   And 300+ million sheep who are clueless…led by shepherds who are venal and evil (impotent throwbacks to their murdering grandparents)

   And no Jews to speak of in this maelstrom.. the Europeans made sure of that

   Bottom line .. .a perfect storm

   And then… the mental pictures.. corpses upon corpses, fields of rotting, smelling, liquifying dead bodies where poppies once grew (pardon the poetic here..just fields of stinking corpses will do)…and then the hollow-eyed, soul-less wanderers, those walking dead of the greatest conflagration in history

   Like

 14. Williaan zegt:

  “Het is onmogelijk om een verschil te ontdekken tussen Hitler’s plan voor een nieuwe Verenigde Staten van Europa, gedomineerd door Duitsland, en de Europese Unie die wij vandaag hebben”
  Als je dat verschil niet ziet ben je stekeblind.
  Met een EU als zodanig is niets mis, alleen hoe die wordt uitgevoerd is dodelijk gevaarlijk en wie dat uitvoeren zijn niet goed bij hun hoofd, op het misdadige af.

  Geliked door 1 persoon

 15. Trucker zegt:

  Zwitserland is neutraal maar ik zie daar wel compagnies islam(ieten) hulptroepen binnen marcheren, zwart/geel/blank of whatever het zijn wel alah’s troepen die binnen denderen..
  Het foorwijf (zal eens brutaal onbeleefd zijn) Mogherini Fedrerica een communiste pur sang gaat de islam(ieten) invaders dus stoppen, ze gaat het exporteren van inflatable boats and engines per direct verbieden (hé is echt een onvervalste sovjet maatregel) naar gebieden als Syrie…
  Schreef ik gisteren niet reeds ergens iets van stupiditeit ? (ach nee, dat was in een comment wat –>sommige<– reageerders hun geneuzel betreft ( 🙂 ) op E.J;'s blog, maar in deze context is het uiteraard same old stuff 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • hslot4 zegt:

   Zwitserland is neutraal .
   Echt niet dat lijkt maar zo zwitserland staat aan de top van al deze ellende doe maar even wat onderzoek naar de BIS Bank en de Tempelaars .
   Robert Bernard deed er al een klein boekje over open heel de EU wordt vanuit zwitserland bestuurt en niet vanuit Duitsland

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Verschrikkelijke beelden.
   De gewone Zwitsers gaan gewoon door met hun werk in de Koekoeksklokken-industrie of met het blazen op die grote toeters in die Alpen.
   Verschrikkelijk als je zo je eigen land en volk te grabbel gooit.

   Uitgerekend aan het grootste schorem dat de aarde bevolkt, de islam…!

   Like

 16. hslot4 zegt:

  Klopt aardig dat idee eigenlijk altijd al gezegd .
  Ik was toevallig een miniserie aan het kijken met de naam holocaust en daar wordt dit in het eerste deel al duidelijk aangehaald .
  Vijf delen van anderhalf uur voor diegenen die het intresant vinden .
  https://www.youtube.com/channel/UCtmnpFw3LYvIVwk0nfQjxkQ/search?query=holocaust

  Like

 17. Henk.V zegt:

  Het nieuwe nazisme waar de EU model voor staat is een ”verbeterde” vorm van het oude nazisme. Toen waren het bovenal de Joden die het zwaar moesten ontgelden, maar NU richt de EU de JOODS-CHRISTELIJKE wijze van leven te gronde. De EU gaat een stap verder, dus en voor, islam, de grootste hater van het Jodendom wordt bovendien ALLE speelruimte geboden om onze westerse beschaving naar de bliksem te helpen.
  Wie, met een gepaste vorm van zelfrespect ,zelfkennis en trots voor wie we zijn en wat wij hebben bereikt, is zoiets normaal, aanvaardbaar en gewenst??

  De huidige EU moet niet worden hervormd, maar OPGERUIMD.
  Er behoort geen plaats te zijn voor politiek correcte malloterie, voor de multiculturalsten, voor de Merkels, de Ruttes, de Timmermansen, voor de Macrons in de toekomst.
  Zij maken zich allemaal schuldig aan het slopen van de beste samenleving die er ooit was: de onze..

  Zonder de westerse beschaving heeft de wereld geen gezonde toekomst meer!!!
  Denk daar aan, wanneer jullie nog eens gaan stemmen.

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   “…gaan stemmen…”

   tja hoeveel er gaan stemmen is één zaak, bij ons in Vlaanderen verplicht (hoewel dit geen garantie is voor juiste verkozen politici) maar hoe te stemmen is dan ook nog het belangrijkste en daar faalt driekwart van de europa populatie in.
   De linkse/islamofiele/multikulle/homo/perverte/onbenulle/watjes zijn niet te tellen in wat ooit het Avondland was en wat nu verworden is tot het voorgeborchte van Dantes Inferno,

   Like

  • Henk.V zegt:

   Ter aanvulling van wat ik in mijn reactie schreef en als zeer nuttige extra informatie

   moeten jullie de hoogst interessante lezing van een zekere Dr Rath maar besluisteren.

   Zijn Duitstalige toespraak heeft een Nederlandse ondertiteling:

   Like

  • mike zegt:

   Het Westen heeft zelf gekozen om God de rug toe te keren dmv verlaten van de kerk en God’s woord, homohuwelijk, seksuele revolutie en abortus. God eruit is allah/satan erin. Er is in deze geen middenweg. Niet huilen nu de gevolgen zichtbaar worden. Dit is slechts het begin.

   Like

 18. Eva Braun

  Mijn (adoptie)moeder, Willy, had verrek veel weg van Eva Braun. Ze had een abnormale zwak voor Albert Mol (Adolf Hitler). Ze sprak in het geheim vloeiend Duits. Maar ze sprak ook vloeiend Nederlands. Ze bekeek in haar eentje en in het geheim Duitse tv-zenders. En die volgde ze. Ze had in het geheim ook een relatie met een broer (Evert) van haar echtgenoot (Zeger). Allemaal in het geniep. Ze onderhield in het geheim contact met Albert Mol. Het was streng verboden om te zeggen dat Albert Adolf Hitler was. Ze beraamde met Albert en Evert een plan om mij op te ruimen. Daar zijn ze enkele jaren mee bezig geweest. Dat plan mislukte maar ik lag er wel door honderd dagen in coma. Ze was de absolute bazin in huis. Ik heb haar weleens verteld dat ik aan de hele wereld ga bekendmaken dat ze Eva Braun was en het liefje van … Toen begon ze te huilen. Krokodillentranen. Zeger, haar man, van wie ze na 17,5 jaar scheidde, zei weleens dat zijn keuze voor zijn vrouw hem zijn twee benen kostte. Want Zeger had twee kunstbenen. Zogenaamd een ongeluk op een sleepboot in Rotterdam. Mijn adoptiemoeder stookte regelmatig lui op die me mishandelde, seksueel en/of fysiek. Veel meer ellende met haar meegemaakt. Oh ja… ze had ook een gloeiende hekel aan alle Joden, Israël en Christenen… ze was een socialist.

  Jack Terrible

  Like

 19. Harry zegt:

  Zo zie je maar aan het artikel van ” Wachteres en Henk V ” ,
  dat samenwerkend geknutsel ook op gevorderde leeftijd soms tot iets tastbaars kan leiden .

  Nu nog samen de tuin in …………………. jullie kúnnen het !
  ( Ik heb helaas geen tijd , het onkruid staat bij mij in de boomgaard inmiddels een meter hoog ) .

  Like

 20. Jules Vismale zegt:

  Adolf Hitler zou zeker al in Europa een soort van Derde Rijk (EU) hebben geschapen als hij de raad van Alfred Rosenberg, een helderdenkende nazi had opgevolgd hoewel deze ook radicale ideeën met Hitler deelde. Want deze Baltische Duitser wilde, gelijk aan de EU, talloze Europese volkeren tot een eenheid samensmeden zodat er al een nazi-EU zou komen.
  Alfred Rosenberg had juist de grote pech dat hij door veel collega-nazi’s, zoals Joseph Goebbels, Heinrich Himmler, Erich Koch, Martin Bormann, Hermann Göring enz., verschrikkelijk veracht werd daar Rosenberg, toen de Duitsers tijdens Operatie Barbarossa in 1941 Rusland binnen vielen, er een groot voorstander was om de Esten, Letten, Litouwers, Oekraïners, Wit-Russen, Kozakken e.v.a. een mate van zelfbestuur te geven opdat zij de nazi’s zouden helpen de gehate communisten te verslaan! Zelfs admiraal Wilhelm Canaris, hoofd van de Abwehr (contraspionage), die later een felle anti-nazi werd, had voorgesteld om een Oekraïens leger van 1.000.000 man op te richten waarmee de strijd tegen de Russen kon worden aangebonden! Door de vreselijke nazi-terreur kon Adolf Hitler de oorlog niet winnen en daarbij vraag ik me af of Rosenberg al zijn plannen niet in Neurenberg tegen de rechters aldaar had meegedeeld.
  Wat trouwens ook weinigen weten is dat Jozef Stalin (hij had blijkbaar voor sommige nazi’s nog steeds erg veel sympathie, zoals hij ook voor Hitler had die hij onbegrijpelijk altijd had vertrouwd!) probeerde om Joachim von Ribbentrop, hij was de ondertekenaar van het beruchte Hitler-Stalin-pact uit 1939 waarbij beide dictators Oost-Europa verdeelden onder elkaar, van de galg te redden opdat deze zou zwijgen over het pact.
  Ribbentrop stak symbolisch genoeg zijn tong uit naar Stalin en toen de laatste in 1952 ook nog in het geheim probeerde om Rudolf Hess (Hitlers plaatsvervanger die naar Engeland vloog om voor vrede te pleiten wat de Russen hem niet in dank afnamen) te bewegen tot collaboratie door Hess te verleiden om staatshoofd van de DDR te worden! Stalin hoopte hiermee om zo de nazi’s in de DDR tot het communisme te bekeren (blijkbaar wilde Stalin ook een soort communisten-EU scheppen in Oost-Europa) maar Hess wilde absoluut GEEN samenwerking aangaan met de aartsvijand van zijn baas die hem zo slecht behandelde en Hess was natuurlijk ook nooit vergeten dat Stalin er alles voor over had om hem in de gevangenis te krijgen!
  Hess zal vast, via Stalins dubbelpersonen, aan deze hebben doorgegeven met de aangeboden samenwerking: “Stalin, je kust de r..t maar met je afschuwelijke plannen want ik weiger terstond om met je samen te werken!”

  Like

 21. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 22. Republikein zegt:

  Het zal wel maar moedermelk blijft het gezondst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s