Staat Gesponsord Terrorisme

Screenshot_107

(Door: “eg regs”)

Politici laten zich graag van hun humane kant zien en tegenwoordig bieden de actualiteiten hen daar ook alle gelegenheid toe. Want de discipelen van Allah hebben de frequentie waarmee zij hun vredelievende leer zogezegd kracht bijzetten de laatste tijd danig opgevoerd. Zozeer zelfs dat er inmiddels bijna geen dag voorbijgaat of onze leidslieden kunnen wel érgens in Europa een stad of land vinden waaraan vervolgens dan de ‘oprechte blijken van deelneming en medeleven’ te richten zijn. Een “zwarte dag” híer, een “laffe aanslag” dáár; Mark Rutte vindt het allemaal “werkelijk afschuwelijk”. Jammer alleen dat zijn afkeer van terrorisme op de keper beschouwd dan toch maar slechts van zo’n recente datum is.

Onze premier was al op jonge leeftijd politiek actief. Om precies te zijn binnen de JOVD; de jongerenafdeling van de VVD, die op het wérkelijk niet zo gemakkelijk te doorgronden terrein van Boere-haat zelfs nog wat fanatieker was dan de moederpartij.De foto’s uit die tijd doen vermoeden dat Mark Rutte ook toen trouwens al een onuitstaanbare kwal was, maar veel belangrijker is het om zijn morele en materiële medeplichtigheid op te merken. De medeplichtigheid aan de geldstroom die jaarlijks door de Nederlands staat naar communistische terroristen werd gesluisd. De medeplichtigheid aan moord kortom.

Of dacht Rutte in zijn jeugdige onbezonnenheid soms dat een terreurdaad in het ‘land van de Apartheid’ een ander effect zou sorteren dan wat logischerwijs te verwachten was – dan wat we vandaag de dag bijvoorbeeld zien in Parijs of Londen? Hoe stelde hij zich dat dan precies voor? Zou het hem werkelijk verrassen om erachter te komen dat ook in Johannesburg en Pretoria een bom die plotseling ergens tot ontploffing wordt gebracht dezelfde beelden tot gevolg zal hebben als waar we in Europa recentelijk zo vertrouwd mee zijn geraakt: de afgescheurde ledematen, de verkoolde lijken, de bloedsporen op straat?

Maar misschien maakte (en máákt) het hem allemaal niet zoveel uit. Veel wijzer is hij in elk geval niet geworden. Want toen de hoofdterrorist Mandela eenmaal zijn laatste adem had uitgeblazen, vond Mark Rutte dit wel een geschikte aanleiding om “dankbaar terug te kijken”. “Een uniek mens” en “groot moreel gezag” bazelde hij verder nog.

Hoeveel geld de Nederlandse overheid precies heeft gestoken in de terreurorganisatie die ANC heet, is onmogelijk te achterhalen. De reden hiervoor is dat, naast de directe ‘ondersteuning’, ook allerlei ‘hulpgelden’ via zijkanalen (de VN bijvoorbeeld en niet te vergeten de gesubsidieerde actiegroepjes en solidariteitscomités) hun weg vonden naar de zwarte ‘bevrijdingsbeweging’. Wat de totale som in werkelijkheid ook maar  geweest mag zijn, een feit is dat de Nederlandse belastingbetaler een belangrijke geldbron was achter dit ‘staat gesponsord terrorisme’ avant la lettre.

De toenmalige VVD-minister voor Ontwikkelingssamenwerking, Eegje Schoo, voerde nog het toneelstukje op als zouden alle Nederlandse betalingen louter een strikt ‘humanitair’ karakter hebben gehad – strictly for the birds natuurlijk.Want vanzelfsprekend was iedere gulden die het ANC niet zélf hoefde te spenderen aan haar propagandazender Radio Freedom en aan haar zogenaamde vluchtelingenkampen uitgespaard geld dat nu vrijelijk besteed kon worden aan de ‘armed struggle’.

In weerwil van alle internationale vrijgevigheid wist het ANC het ‘blanke regime’ echter nooit aan het wankelen te brengen. Wijselijk werd iedere confrontatie met de veiligheidsmagte zorgvuldig vermeden, maar ook de blanke burgers bleven veelal een ongrijpbaar doelwit (zoals de foto bovenaan dit stukje aantoont niet altijd echter). Om ergens in een afgelegen gebied een hoogspanningsmast te hebben kunnen saboteren, werd door de negroïde ‘vrijheidsstrijders’ al gevierd als een immense overwinning.

De relatieve blanke veiligheid was natuurlijk te danken aan de Apartheid: het stelsel dat voorzag in een systematische scheiding van zwarte en blanke levenssferen. En misschien dat dit ons nog op een idee kan brengen. Want er is natuurlijk een eenvoudige manier (misschien niet in de zin van gemakkelijk, maar zeker in de zin van ‘niet moeilijk te bedenken’) waarlangs ons ‘klimaat van angst’ onmiddellijk voor 99,9% zou opklaren. Deportatie, nu!

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", Europa, Hypocrisie, Islam, Nederland, Rotzakken, Rutte, Terrorisme, VVD, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

4 reacties op Staat Gesponsord Terrorisme

  1. koddebeier zegt:

    Zolang we ons land niet zuiveren van landverraders blijft de ellende voortduren .

    Like

  2. M. zegt:

    De overheid is net als de big pharma , wil alleen de symptomen bestrijden zodat de ziekte in stand gehouden kan worden anders vallen er geen symptomen meer te bestrijden. De oplossing is simpel vele landen die geen zelfmoord plegen hebben dit al bewezen. Maar men wil geen oplossingen. Men wil zoveel mogelijk chaos en verdeeldheid in onze samenleving brengen tot dat er van samenleving geen sprake meer is.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s