Chaos en geweld op Lampedusa: burgemeester eist sluiting van vluchtelingeninstelling

Screenshot_81

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Het gist op Lampedusa, op het Italiaanse Middellandse Zee-eiland komen problemen met bepaalde “vluchtelingen” steeds meer tevoorschijn. Deze ontwikkeling is ook al op veel plaatsen in Europa te zien. De burgemeester, Salavatore Martello, omschrijft erge toestanden. Blijkbaar blijken Tunesische goudstukken ondankbare gasten te zijn, die onacceptabel gedrag tegenover autochtonen en toeristen vertonen.

politikstube

[…] De burgemeester van Lampedusa, Salvatore Martello, heeft zaterdag een appel aan de regering in Rome gericht en de sluiting van de “hotspot”op het Zuid-Italiaanse eiland geëist. De vluchtelingeninstelling zou op dit moment bewoond worden door 180 Tunesiërs, die voor diefstallen, bedreigingen en seksuele intimidatie verantwoordelijk worden gemaakt, klaagde de burgemeester.

“De veiligheidstroepen zijn machteloos. Veel Tunesiërs omzeilen de controles en leven op straat. Ik eis de sluiting van de hotspot, een nutteloze structuur.”

Hoewel de “hotspot” door de politie bewaakt zou worden, zouden de Tunesiërs de instelling naar believen verlaten. “Lampedusa maakt een ernstig probleem van openbare veiligheid mee. Ik verzoek om onmiddellijk ingrijpen door het ministerie van Binnenlandse Zaken”, aldus Martello tegen de regering in Rome.

“De cafés op het eiland zitten vol Tunesiërs die zich bezatten en vrouwen lastigvallen. Ik krijg dagelijks klachten van tientallen bange toeristen. Hoteliers, restaurateurs en kooplieden hebben problemen en zijn het zat”, meldde Martello. Diefstal in winkels zou aan de orde van de dag zijn. De Tunesiërs zouden steeds opnieuw toeristen lastigvallen. […] Bron: “Kronen Zeitung”.

En waarom zorgen deze Tunesische “vluchtelingen” voor zoveel problemen? Omdat men hen hun gang laat gaan en niemand zich verantwoordelijk voelt om deze personen te stoppen respectievelijk terecht te wijzen of uit te zetten. Wanneer hebben mensen, die voor oorlog of politieke vervolging gevlucht zijn, zich dusdanig gedragen en de opnemende samenleving zoveel angst en schrik aangejaagd?

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Tunesië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Chaos en geweld op Lampedusa: burgemeester eist sluiting van vluchtelingeninstelling

 1. Rensk. zegt:

  Als ik dit weer lees dan vind ik dat er recht moet geschieden en dat degenen die deze chaos veroorzaakt hebben zwaar berecht worden. Het zijn in mijn ogen midadigers

  Geliked door 2 people

 2. Steven zegt:

  Op naar de geplande ONDERGANG…alles loopt op rolletjes!

  Geliked door 3 people

 3. Johan zegt:

  De beste oplossing is : Enkeltje terug richting de Libische zandbak.

  Geliked door 2 people

 4. Louis Porrtugal zegt:

  Misschien kan merkel nog een toespraakje op Lampedusa in haar schema passen???

  Like

 5. Elisah zegt:

  Is er een oorlog in Tunesië dan?

  Geliked door 2 people

 6. Petra DeBoer zegt:

  Een invasie van gelukzoekers en ze kosten handen vol geld. Ondernemers die bestolen worden en aan de andere kant, met name die ondernemers die het moeten hebben van toeristen, minder klandizie hebben. Zo richt je economische voorspoed ten gronde en dus ook belastinginkomsten waar o.a. de opvang van deze gelukzoekers van betaald moeten worden…tot er niks meer is voor wie dan ook.
  Daarnaast alle kosten voor o.a. de politie wat uit de staatsruif komt en Italië heeft al een staatsschuld van heb ik jou daar. Iedereen met boerenverstand weet dat je zo gemeenschappen en landen kapot maakt maar helaas willen socialisten dat niet zien en met de morele chantage van de paus kom je ook niet verder.

  Geliked door 1 persoon

 7. sabrina zegt:

  en Brussel staat erbij en kijkt erna en vinden het allemaal wel best

  Geliked door 2 people

 8. Statler & Waldorf zegt:

  Een vakantie boeken op Lampedusa.
  Welja.
  Waarom niet naar Afghanistan of Mali?
  Ook uitermate gezellig.

  Like

 9. Thom zegt:

  Die burgemeester is niets meer of minder dan een laplul. Hij was geloofwaardig geweest als hij vanaf de eerste dag dat er een dobberneger binnenkwam keihard had opgetreden en zijn havens had gesloten en geweigerd onderdak, voedsel en medische zorg te verstrekken. Nou het hele eiland naar de kloten is wordt meneer de laplul wakker.

  Like

 10. Petra DeBoer zegt:

  Off topic: zeer interessant over de euro die het niet lang meer volhoud.

  https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2017-2018/laatste-kans-voor-de-euro.html

  Like

 11. Marian zegt:

  Pleur ze terug waar ze vandaan gekomen zijn, gewoon droppen boven hun eigen land.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Wat is dat toch walgelijk om non-stop te moeten horen hoe de zgn. “vluchtelingen” een land overstromen en iedereen staat machteloos? Neem bijvoorbeeld de zin: “De veiligheidsstoepen zijn machteloos. Veel Tunesiërs (men durft niet te zeggen alle!) omzeilen de controles “enz.

  In het begin van de ‘Eerste Intifada’ (opstand) van 1987 in de bezette gebieden, heeft premier Rabin tegen de commandanten van het Israëlische leger gezegd: “Men moet schieten enkel als het strikt noodzakelijk is. Maar zorg ervoor dat jullie hun botten zouden stuk voor stuk breken. De soldaten kregen een baseballknuppel als extra uitrusting ..en er waren daar heleboel gebroken en verbrijzelde botten. Is het advies van Rabin uit 1987 niet perfect passend bij de situatie in Lampedusa? Zou burgemeester Salvatore Martello niet dit advies volgen? Zorg ervoor dat de kerels op het eiland worden met baseball knuppels uitgerust en ze mogen zo veel botten breken en verbrijzelen als ze willen. Ze mogen de Tunesiërs ook halfdood slaan. De regering in Rome en de stinkers van de EU zijn ver weg en ze stellen niets voor.

  Like

 13. Qvic zegt:

  Al die zogenaamde vluchtelingen die nog honderden jaren terug leven qua mentaliteit, moeten wij ze ook zo gaan behandelen. Dat die zogenaamde vluchtelingen gewoon aan de metalen ketting vast komen te staan en gedwongen worden om te werken op het land voor hun dagelijkse voedsel en onderdak als zij deze kant op willen komen. Geen enkele sympathie tonen voor dit volk. Gewoon met de zelfde mentaliteit behandelen, een andere taal begrijpen ze toch niet. Dan zal de rust pas weder keren en met dit schrikbeleid zal menig zogenaamde vluchteling wel doen afzien om naar Europa af te reizen. Want verplicht onder dwang en geketend moeten werken voor hun eigen voedsel en onderdak is voor iedere moslim een gruwel. In hun eigen vaderland worden zij ook op die methodes behandeld, dus waarom moeten wij dan ze in de watten leggen en ze behandelen als of zij VIP,s zijn. Dit is vragen om problemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s