Stiekemerds in de spotlights

Screenshot_164

Irene van de Brekel, de vrouw van jonkvrouwe Ollongren.

(Door: “bozeoudeman”)

Naar aanleiding van de vrouw van onze jonkvrouwe Ollongren

Wat zou het geweldig zijn als van alles duidelijk is wie de eigenaar of producent van iets is. Wie waar belang bij heeft. Wat men er mee wil. En waarom. Het wie, wat, waar en waarom dus. Bij de meer gewone artikelen staat dit vaak aangegeven op de verpakking.  

Iets dat volledig ontbreekt bij artikelen die op het geestelijke gericht zijn. Wie is de producent van de vele praatprogramma’s? Wat wil die producent? Hoe zit deze, verborgen achter de persoon op de regiestoel, ons allen een richting op te duwen die wij misschien helemaal niet wilden gaan of zouden zijn gegaan als die stiekemerd daar niet had gezeten. Stiekemerds die zich verborgen houden achter meestal onbekend klinkende namen van hun productiebedrijven.

Die stiekemerd die bepaalt wie zijn/haar standpunten en meningen voor het grote kijkkast-publiek uiteen mogen zetten en wie absoluut niet. De stiekemerd die bepaalt wiens stukken in kranten en tijdschriften als waarheden gelezen mogen c.q. moeten worden en welke waarheden verborgen dienen te blijven. De stiekemerd die tevens vaak vanuit zijn burelen bepaalt wie de hoofdredacteur blijft/wordt of wie om welke onbekende reden dan ook moet gaan.

De stiekemerd die op deze manier dus heel stiekem de maatschappij bestuurt en beheerst zonder door wie dan ook te zijn gekozen hiervoor. Ik pleit dan ook voor de noodzaak om die stiekemerd uit zijn stiekeme schuilplek tevoorschijn te laten komen. De stiekemerd eens in de spotlights te zetten, zodat iedereen die dit wenst eindelijk eens ziet wie erachter bijvoorbeeld bepaald soort ‘journalistiek’ zit.

Want wat is daar mis mee. Dan kan een kijker, net als een gewone klant in de winkel, bepalen of hij/zij nog wel bepaalde programma’s wenst te zien. Misschien vindt hij/zij de achterliggende ideeën en dogma’s van de stiekemerd wel dermate verwerpelijk dat de kijker als klant voor een boycot kiest.

Precies zoals de klant dat kan doen met bananen uit een zo genoemde republiek of perssinaasappels waar bloed aan leek te kleven.

Wat is er mis met dit idee om al die stiekemerds die ongevraagd en tot nu toe vaak ongezien onze meningen zitten te beïnvloeden eens in onze kijker te krijgen. Een aftiteling zegt niet genoeg en bovendien is dit achteraf en dan is de mening, giftig of niet, al in het brein van de kijker gespoten.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "goedmenschen", "Lügenpresse", belangenverstrengeling, Censuur, corruptie, cultuurrelativisme, D66, Desinformatie, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Stiekemerds in de spotlights

 1. Tistochwat zegt:

  De ‘vrouw’ van die Ollongren lijkt wel een vent. Ik denk dan ook dat ‘zij’ ‘het mannetje’ speelt.
  In het geval van Ollengren kunnen we beter spreken van een ministersPOT en niet van een ministersPOST.

  Wat een walgelijk stel. Waarom zoekt Ollengren geen lekkere mohammedaanse neger uit? Wie weet hoe goed die haar zal bevallen.

  Geliked door 3 people

 2. Wim zegt:

  Maar ‘journalisten’ zijn toch onafhankelijk en objectief? Tenminste dat is wat er bij de massa ingeramd wordt. (Net zoals we moeten geloven dat we in een democratie leven.) En dat imago venten ‘journalisten graag uit’.
  Heel goede insteek van ‘bozeoudeman’. Niet dat het zou helpen. Net zomin als de waarschuwingen op pakjes sigaretten helpen.

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Een vrijhaven van exorbitante salarissen, een gesubsidieerde staatsdienst en overheidsapparaat, een poppenkast en baantjesmachine van onze regering, die de mond vol heeft over vechten tegen corruptie, maar zelve als Nederland op de 5e plaats staan, België op plaats 15 van de Corruption Perceptions Index 2015.
  If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a wc-duck.

  Geliked door 1 persoon

 4. Elena zegt:

  Verrek zeg…nu begrijp het gedachtegoed van Pol Pot.

  Geliked door 1 persoon

 5. g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 zegt:

  .
  “wat ’t oog niet ziet, het hart niet deert”
  vaak klopt het, soms voelt het verkeerd
  maar ’t blijft UW OOG toch dat beschouwt…
  ik kijk niet… krijg ’t nogal snel benauwd !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 2 people

 6. anna zegt:

  de jonkvrouwe heeft een jonk”heer”

  Geliked door 1 persoon

 7. Magyarka zegt:

  Dat is toch geen vrouw, wat een lelijk gedrocht zeg.

  Like

 8. stef zegt:

  Meer van deze acties zijn nodig om de smerige streken van links bloot te leggen.
  Gisteravond op NPO eerst een vrouw met een sloophamer in de handen en meteen daarna een kokende man. Waarom moet de wereld van zijn natuurlijke gang worden afgenomen. Links is toch zo voor de natuur ( zeggen ze ) Probeer dan de kinderen niet de verkeerde kant uit te sturen door van de jongens in strakke broekjes meisjesachtigen te maken en van meisjes bouwvakkers.
  Enige tijd geleden viel me al op dat de omroepsters bij één vandaag zo’n zeer scherpe stem hadden gekregen. Waarschijnlijk was het meer mensen opgevallen en is het gelukkig afgelopen daarmee. Nou kijk ik enkel daarnaar om op de hoogte te zijn wat de tegenpartij doet.
  Laat vrouwen vrouwen blijven en mannen mannen. Links zal de gekoesterde mohammedaan ook niet kunnen omturnen vermoed ik.
  Wat maakt links er een puinzooi van !

  Geliked door 3 people

 9. Guardiacivil zegt:

  Dan zou je nog een hartaanval krijgen als je wist hoe groot en goor deze industrie van psychologen en spindokters is. Miljoenen omzet, want ze rekenen wel gauw 70 eur. uurloon of meer.

  Geliked door 1 persoon

 10. Aegolius cs zegt:

  Het gaat goed met het rechtse kabinet dat het links afwijkend diergedrag als normaal benoemt. Zo is het maar net, met de mensen als maatschappelijk/natuurlijke bijdrage, nietwaar?

  Ik meen te begrijpen dat u op “samenlevingsvormen” etiketten wilt plakken.

  De kerk en andere geloven gaan u in dezen voor, behalve de NL en EUSSR. Een godsgeschenk zal moet zijn dat we naar Zijn gelijkenis zijn geschapen.

  Dank “bozeoudeman” voor uw oprechte reactie!

  Geliked door 1 persoon

 11. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Ben het helemaal met u eens. Maar zo lang het gaat zoals het gaat kijk ik al paar jaar nooit meer naar journaal of praatprogramma’s.
  Maakt verder niet uit maar die ‘vrouw’ is net een vent die nodig naar de kapper moet.

  Geliked door 1 persoon

  • Eigen volk eerst zegt:

   Je hebt gelijk. Ik volg het gewauwel op tv ook niet meer. En geen kranten. Kan de linkse propaganda niet meer uitstaan. En toch weet ik al het belangrijke nieuws via internet. Zonder propaganda en censuur. Wat Ollongkreng betreft begrijp ik nu heel goed waar ze mee bezig is. Er is me het een en ander duidelijk geworden. Weer eentje die het niet uitmaakt hoe de generaties na ons prettig leven zonder dictatuur van sektes en EU dictatuur.

   Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Die doet me nog het meeste denken aan een transgender!

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Dat is geen vrouw, maar een antivrouw, een vogelverschrikker, iets waarmee je apen kunt vangen en beren mee kunt temmen.
  Getver!

  Wat zij als kleren draagt, daarmee maak ik mijn fiets schoon

  Geliked door 2 people

 14. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  “wat ’t oog niet ziet, het hart niet deert”
  vaak klopt het, soms voelt het verkeerd
  maar ’t blijft UW OOG dat hier beschouwt…
  ik kijk niet… krijg ‘t nogal snel benauwd 😛
  .

  Geliked door 1 persoon

 15. jack van der stoep zegt:

  Een knap stel !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s