“Fondsenwerver Hamas ontmoet ambtenaren Kaag”

Screenshot_235

(Door: Kemal Rijken)

De Arabier Abou Rashed, die door de Israëlische geheime dienst in het verleden werd gezien als fondsenwerver voor terreurorganisatie Hamas, heeft naar eigen zeggen een bijeenkomst bijgewoond met ambtenaren van minister Sigrid Kaag (D66, foto) van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Hij zou aanwezig zijn geweest bij een workshop over Gaza. Deze bijeenkomst was georganiseerd door NGO Oxfam Novib, die onlangs in opspraak kwam door medewerkers die vrouwen in de derde wereld seksueel hebben misbruikt. Inmiddels heeft de VVD-fractie in de Tweede Kamer minister Kaag om opheldering gevraagd over de workshop.

Lees verder>>>
(h/t “Thomasson”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, D66, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Fondsenwerver Hamas ontmoet ambtenaren Kaag”

 1. theresageissler zegt:

  Ik heb sterk het vermoeden, dat D66 haar juist voor die post naar voren heeft geschoven, omdát ze niet ONpartijdig (klein foutje in het artikel ontdekt) is:
  Juist D66 is zo islamofiel als de pest, of WIL dat persé zijn.

  Like

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Tja…Kaag! Er is maar één oplossing en die kennen we allemaal. Alleen nu nog “even” uitvoeren.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  “Waar je mee omgaat en wie je mee omgaat wordt je mee besmet”, It takes one to know one, sister.

  Geliked door 1 persoon

 4. Haksteeg Anton zegt:

  Kaag een van de Nederlandse geld uitdeelsters in het buitenland en natuurlijk D666 wat vergeven is van “verkeerd” tuig. Wie D666 stemt is een islamofiel en dus eigenlijk geen Nederlander die sdtemrec ht zou mogen hebben.l

  Like

 5. Deze minister Kaag moet onmiddellijk een motie van afkeuring krijgen van de 2e Kamer en direct aftreden. Zo iemand hoort niet in ons parlement thuis.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  VVD heeft Kaag om opheldering gevaagd ??? Er uit met dat wijf !

  Like

 7. dutchess43 zegt:

  Gloeiende… gloeiende…. wat mogen we “blij” zijn met Kaag én Ollongren die in “populariteit” zich kunnen meten met hun lichtend voorbeeld, manneke Pechdrol !

  Like

 8. Peter zegt:

  Dat mens dient ( FIGUURLIJK ) snel te worden afgerekend.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Hoe ver moet dat nog gaan? Het is gewoon krankzinnig voor woorden hoe onze belastinggeld wordt letterlijk en figuurlijk gesmeten in het riool van de Derde Wereld. Duizenden van ouderen en een-oudergezinnen met jonge kinderen leven in Nederland in bittere armoede https://www.youtube.com/watch?v=GD7EML9unfc


  Kinderen die onze toekomst zouden bepalen, worden aan hen lot overgelaten. Zij krijgen onvoldoende eten om als gezonde volwassenen op te groeien. De strontkleurige “stakkers” van mevrouw Kak – Kaag krijgen veel betere voedsel dan tienduizenden Nederlandse kinderen. Dankzij onze belastinggeld zouden zij opgroeien tot kerngezonde terroristen in topconditie. Dankzij de inspanning en harde werk van de Nederlandse boer die al om 04.00 uur in de ochtend al bij de koeien staat, de Nederlandse ZZP’er die overuren werkt om het hoofd boven water te bieden en andere hardwerkende belastingbetalende Nederlanders zouden de terroristjes van Sigrid Kak – Kaag sterk genoeg worden om straks met hun machetes en messen willekeurige mensen in onze straten aan te vallen, In kerstmarkten- of het strand dood te rijden (te lage bloedsuiker) of voor Allah zich te exploderen. Ze vermoorden graag de mensen die ze jarenlang te vreten hebben geven. Zij moeten dood omdat ze niet van Allah houden … en dat kan natuurlijk niet!…
  DEEL 2

  Geliked door 1 persoon

 10. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Als wij de zaken met sobere realistische ogen bekijken moet Sigrid Kaag zo snel mogelijk van de politieke tribune verdwijnen. Haar handelswijze is op zijn zacht gezegd gevaarlijk. Haar activiteiten voor de moslims in het algemeen en de Palestijnen in het bijzonder , kan men vergelijken met de volgende scenario. Stel dat een zoon of een kleinzoon van Rost van Toningen, Cees van Geelkerken of andere top-bobo van de vroegere NSB wordt op een dag benoemd tot minister of staatssecretaris. Bijvoorbeeld: Economische Zaken, Binnenlandse Zaken of Financiën. Dat kan best gebeuren. In 2018 is er ook niets op tegen. De zoon of kleinzoon hoeft niet per se de sporen van zijn foute vader of grootvader te volgen. Het meeste doen dat ook niet. Maar stel – hypothetisch – dat de kersvers benoemde minister of staatssecretaris doet dat wel. Hij is een (verborgen) sympathisant van het oude nazisme of fascisme. Hij gebruikt, via ingewikkelde financiële constructies, belastinggeld om nazi- of fascistische groeperingen en partijen te steunen. Organisaties als de NVU, Nationalistische Volksbeweging, Nationale alliantie Nieuw Rechts enz. Het is aan te nemen dat een minister of staatssecretaris die met dergelijke activiteiten is bezig, zou heel snel worden eruit geknikkerd. Hij zou zelfs voor de rechter moeten verschijnen voor onrechtmatig misbruik van belastinggeld. Minister Kak – Kaag met haar snelle miljoenen aan de Palestijnen doet iets wat er erg veel op lijkt. Zij stuurt onze belastinggeld naar de Palestijnen; al zijn haar vriendjes (de moslims anno nu, waar de Palestijnen bij horen) van plan de boel hier met de tijd te verdelgen. Zij is eigenlijk voor het Nederlandse volk net zo gevaarlijk – of zelfs gevaarlijker – dan het voorbeeld van de minister/staatssecretaris met fascistische sympathieën. Deze vent en zijn vrienden hebben geen plannen om hen eigen Nederlandse volk om zeep te helpen; dat in tegendeel tot de vrienden van mevrouw Kaag. .

  Geliked door 1 persoon

  • Haksteeg Anton zegt:

   Je hebt volkomen gelijk. Weg met dat mens en indien niet goedschiks dan maar kwaadschiks ze deugd absoluut niet. en verspilt onze centen met het grootste gemak en weet niet wat echte Nederlanders zijn.

   Like

 11. Wachteres zegt:

  https://www.nu.nl/politiek/5227109/minister-kaag-eist-miljoen-euro-terug-van-organisatie-mali.html

  Minister Kaag eist miljoen euro terug van organisatie Mali
  Foto: AFP
  Gepubliceerd: 17 april 2018 23:16

  Minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) eist bijna een miljoen euro subsidie terug van een organisatie in het Afrikaanse Mali. De organisatie kon niet aantonen wat er met het geld is gebeurd.

  Kaag spreekt over bewezen malversatie door een niet aan de overheid verbonden instantie, die van midden 2012 tot eind 2015 ruim 1,6 miljoen euro ontving. Nederland verbrak ook de samenwerking met deze non-gouvernementele organisatie. De aanklacht wordt deze week ingediend, aldus een woordvoerder van het ministerie.

  Nederland is in het onrustige Mali actief in een VN-vredesmissie en steunt ook hulpprojecten voor de bevolking.

  Like

 12. fleckie zegt:

  POLITIEK:! PLAN:…’ ‘HEF UNWRA OP’ . NW.ISR.Weekblad 10.8.2018.
  Van het vredesplan dat de Amerikanen aan de partijen in het Israelisch-Arabisch conflict willen presenteren is een opmerkelijk onderdeel bekend geworden. De makers,onder wie de schoonzoon en adviseur van Donald Trump , Jared Kushner ,pleiten ervoor de aparte vluchtelingenstatus v.d.palestijnen op te heffen. Dat zou ook het einde betekenen voor de United Nations Reliëf and Works Agency for palestine ( UNRWA) . Deze VN-organisatie bestempelt niet alleen de oorspronkelijke palestijnse vluchtelingen uit ISRAELISCH gebied als vluchtelingen( nu nog tienduizenden), maar ook hun kinderen,kleinkinderen en achterkleinkinderen . Dat houdt in dat een kind dat nu geboren wordt in bijvoorbeeld het Palestijnse Ramallah of Gaza- Stad,van wie een van de grootouders gevlucht is, ook als vluchteling wordt aangemerkt.,met de daaraan verbonden financiele steun en het recht op terugkeer. Dit geldt ook voor Palestijnen in bijvoorbeeld Europa of de VS. Officieel zijn er daardoor ,volgens naar schatting uit 2012 ,een kleine 5 miljoen Palestijnen, die volgens de UNRWA op dat recht aanspraak kunnen maken. Het plan van Kushner gaat uit van het principe dat deze status de emancipatie van Palestijnen tegenwerkt. Palestijnen geboren in Egypte, Syrie of Libanon zouden het staatsburgerschap van die landen moeten krijgen,zoals ook al in. JORDANIE. gebeurt*~*~*~###

  Like

 13. fleckie zegt:

  ‘ONRECHT OP TERUGKEER’……….NW. ISR. WEEKBLAD 17.8.2018………….. Bart SCHUT.
  …… 99%. van de ‘vluchtelingen’ is geboren na de oorlog waarvoor zij zouden zijn gevlucht.
  ‘ Nu de regen van raketten op Sderot en andere Israelische plaatsen in de buurt van de Gazastrook wat is afgenomen- anders dan de regen in Iran, kan de Mossad deze helaas niet stelen- beginnen de vrijdaagse protesten aan de grens weer. Conclusie: die demonstraties zijn de voortzettin van Hamasterreur met andere middelen,om von CLausewitz te parafreren . Hamas bepaalt precies wat er gebeurt in Gaza; zoals Onze Lieve Heer volgens de Biblebelters geen muisje dood van het dak laat vallen,zo wordt er geen raket afgeschoten,geen ballon (of condoom)
  met explosieven losgelaten en geen ‘demonstrant’op het hek met Israel afgestuurd zonder dat de Mashals,Haniyehs en Sinwars er opdracht toe geven.
  De demonstraties,elke vrijdag na het middaggebed,hebben een bloedige tol geëist omdat Israel de afgelopen 70 jaar heeft geleerd dat zachte heelmeesters stinkende terroristen maken. Dat heeft ertoe geleid dat begin augustus de dodentellet op 155 stond, althans volgens de cijfers van het altijd betrouwbare palestijnse ministerie van Volksgezondheid. Maar BAROECH HASJEEM of
  ALHAMDOELILLAH is de meerderheid van deze ‘slachtoffers’ lid van Hamas of de Islamitische Jihad. Wat betekent dat de afgelopen maanden de maagdenpopulatie in de hemel boven Gaza met zeker 7.000 is toegenomen. …………..SO. IT. GOES…………….Natuurlijk vallen er ook onschuldige slachtoffers aan het hek.of toch tenminste relatief onschuldige, want wie zich na viereneenhalve maand nog steeds vrijwillig aanbiedt als schietschijf voor de IDF- SNIPERS is niet bepaald moeder Teresa- oké,slecht voorbeeld- is geen Rosa Parks. Ja,er zijn ( waarschijnlijk) verplegers,journalisten en minderjarigen gedood,en een veelvoud van hen verwond,maar het is wel nog steeds oorlog daar, he?….SO. IT. GOES, zou Kurt Vonnegut gezegd hebben, En misschien zouden IDF en regering in Jerusalem hun jongens af en toe wat minder enthousiast kunnen laten reageren op de palestijnse provocaties,al was het maar om de tere zieltjes v.d.lieve kijkbuiskinderen in West Europa
  die bloedige beelden- echt of op zijn Pallywoods – te besparen. .Feit is dat Hamas er geen enkele moeite mee heeft’onschuldigen’de dood in te sturen voor…ja, voor wie eigenlijk? Officieel beogen de demonstraties aan de grens 2 doelen: het beeindigen van de blokkade van Gaza en het verwezenlijken van het recht op terugkeer van de in 1948 gevluchte of verdreven Palestijnen. Het eerste opject is bespottelijk: als je een einde aan een blokkade wilt moet je niet precies dat gedrag vertonen dat de blokkade beoogt tegen te gaan. Het tweede is interessanter: het roemruchte recht op terugkeer v.d.palestijnen.
  In en rond 1948 en 1967 hebben een dikke 700.000 Palestijnen hun huizen verlaten in wat nu Israel is. Deels uit angst,deels daartoe opgeroepen door hun eigen leiders en deels als gevolg van ( Israelische) dwang. In 2012 was de meest conservatieve schatting dat van die 700.000 v er nog zo’n 50.000 in leven waren. Het konden er ook nog maar 30.000 zijn en de klok tikt, dus het is fair aan te nemen dat het er inmiddels behoorlijk wat minder zijn. Maar laten we voor het gemak het getal van 50.000 aanhouden,want wat wil het geval,er zijn inmiddels 5 miljoen palestijnse v.uchtelingen ! 99% van de ‘vluchtelingen’ is geboren na de oorlog waarvoor zij zouden zijn gevlucht, in sommige gevallen zelfs 70 jaar erna.want als er nu een palestijnse baby wordt geboren in Ramallah ,Gaza- Stad, Amman of DAMASKUS is de kans groot dat het kleintje in de wieg het predicaat’vluchteling’ opgeplakt krijgt. Goedgekeurd door de Verenigde Naties, de EU en de NEDERLANDSE Regering. De waanzin. Deze vijfeneenhalve miljoen nepvluchtelingen houden een bureaucratie in stand die het hen onmogelijk maakt zich ooit te ontplooien en ern fictie die een permanente bom onder het vredesproces is. Zie nu Gaza.
  In 1949 werd de familie van mijn vader verdrevenen uit de kersverse staat Indonesie.Pa was toen 12 jaar oud. Ik werd 21 jaar later geboren op een ander continent,net zoals veel Palestijnen.
  Ik hoor graag van de Ver.Naties , de EU en onze regering in Den haag of ik het recht heb terug te keren naar het huis van mijn grootouders in Batavia, pardon Jakarta. Zo niet,of ik als vluchteling toch tenminste een forse financiele compensatie tegemoet kan zien. En als dat niet zo is,heb ik dan het recht komend weekend 200 raketten af te vuren op Indonesische scholen en speeltuinen?*~*~*~###

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s