Pallywood, of het permanente fake news van de Palestijnen

Screenshot_214

Palestijns protest aan de grens tussen Gaza en Israël.

(Door: Wim van Rooy)

In de VS is er Hollywood, ‘la gauche caviare américaine’, een oord waar alle deugmensen van de Amerikaanse droomfabriek als ‘virtue signallers’ samenklonteren. Daar etaleren ze het soort behaagziek gedrag dat alleen maar de suggestie van immense goedheid wil uitstralen. Vooral als de tv er is en men prijzen riekt. Er is Bollywood, een soort Indisch hyper-sentimenteel en exotisch Hollywood, minus de gutmenscherij van die narcistische cocon.

Pallywood

En dan is er Pallywood, het grote ‘fake cinema’-gebeuren in de Palestijnse gebieden. Scenarioschrijvers? Het islamitische Hamas (door elke schurkenstaat gesteund) en de niet minder islamitische Abbas. Die laatste wordt door de EU opgevrijd, omdat die superstaat in wording zich verdooft met de idee dat hij ideologisch anders gekleurd is dan Hamas.

Lees verder>>>
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Palestijnen", "Pallywood", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, EUSSR, Fatah, Gazastrook, gezond realisme, Hamas, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Pallywood, of het permanente fake news van de Palestijnen

 1. ReaGluurder zegt:

  Die Fakestinians houden zoveel van “hun landje” dat ze het graag in de fik steken. Er zijn nu al 7 doden. Israel heeft ze gewaarschuwd. Als je een rookgordijn opwerpt, is het logisch dat er doden vallen. Wederom, de Fakestinians hebben al deze ellende over zichzelf afgeroepen. Al 70 jaar lang! Maar ook al 70 jaar lang ONZE CENTEN die kant op! Lekker keten in Gaza en nog geld toekrijgen ook. De afzenders zijn nog meer mesjokke dan alle ayatollala’s op een bult!

  Geliked door 1 persoon

 2. Trucker zegt:

  Terug een ijzersterk artikel van de heer Wim Van Rooy, waar we geen letter of verwijzing gaan van terugvinden bij de mainstream media.
  “…die superstaat in wording…” (eu maar voor mij eurabia), ik hoop dat de heer Van Rooy daar ongelijk in heeft en onze nakomelingen nooit in een dictatuur gaan leven opgebouwd naar het evenbeeld van Stalin’s Rusland.
  Wim Van Rooy duid (ook) Brigitte Herremans in zijn artikel, ik heb net deze morgen dat vrouwmens nog vernoemd in een comment, ze is uiterlijk mooi en onschuldig ogend maar innerlijk verdorven en duivels.

  Geliked door 1 persoon

 3. Eigen volk eerst zegt:

  Dit is eigen schuld dikke bult voor de liegende hatende Palestijnen. Accepteren of wegwezen naar Jordanië.

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Opening USA ambassade is LIVE bij The Jer. Post! In Gaza zijn ze aan het IsraelPesten; al zo’n 30 doden.

  Like

 5. peter zegt:

  Brengt veel geld in het laatje voor Abbas met zijn vrienden, ,Europa zou moeten stoppen met het financieren van de Palestijnen ..

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Dat Israël dit ding niet in zet tegen die pyromanen, koelen de boys gelijk een beetje af.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Straks schiet er weer een Haatpalestijn zijn kind een kogel door de kop om Israël te beschuldigen. Je kunt er op wachten. Ziek volk. Grenzen zijn nuttig, dat dan weer wel.

  Like

 8. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/abou-jahjah-slaat-helemaal-door-hoopt-dat-kruisvaarderdoder-saladin-uit-dood-opstaat-om-jeruzalem-te-heroveren/
  Een islamitische krijgsheer die in de twaalfde eeuw Jeruzalem ‘bevrijdde’ van christelijke heerschappij moest maar eens terugkomen om z’n kunstje te herhalen. Althans, als het aan de Belgisch-Libanese antisemiet Abou Jahjah ligt. Jahjah wil dat er weer bloedige veldslagen geleverd gaan worden door een moordlustige bloedgeneraal, zo meldt hij op Twitter.

  Like

 9. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/stenengooiende-gaza-terroristen-doen-net-alsof-ze-gehandicapt-zijn-om-buitenlandse-pers-te-neppen/
  Stenengooiende Gaza-terroristen doen net alsof ze gehandicapt zijn om buitenlandse pers te neppen
  Rellende Palestijnen in Gaza sparen kosten noch moeite om zichzelf zo zielig mogelijk te presenteren naar de wereld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s