Screenshot_155

(Door: “Balkanske priče”)

De islam is geen vredelievende religie, maar veelmeer een totalitaire ideologie, die erop gericht is iedereen aan de Sharia te onderwerpen (’De heerschappij is alleen voor Allah.’/Koran -12:40…’Allah is de vijand van iedereen die niet-moslim is.’/Koran – 2:98…’Tussen ons en u is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD totdat u gelooft in Allah alleen.’/Koran – 60.4)…. En het is ongelooflijk dat er in Nederland zoveel passie bestaat voor de Sharia (die BOVEN álle andere wetten staat!)… “Als twee derde van alle Nederlanders morgen de Sharia zou willen invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan,” zei Piet Hein Donner (CDA).

En hij is helaas niet de enige…Volgens Maurits Berger, Nederlands hoogleraar aan de Universiteit van Leiden, is het geen slecht idee om de Sharia in Nederland in te voeren… “De Sharia is zo slecht nog niet”, aldus de hoogleraar islamitisch familierecht Susan Rutten, die vanuit Maastricht betoogt dat Nederland best wel onderdelen van de streng-islamitische wetgeving kan en mag implementeren. Dat kan een mooie “handreiking zijn aan een bevolkingsgroep voor wie dit heel belangrijk is”. Knettergek! Dit soort mensen hoort in een psychiatrische inrichting en niet in een collegezaal om studenten te vergiftigen met een verderfelijk gedachtegoed…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sharia, soevereiniteit, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op

 1. hslot4 zegt:

  Als stelen het creteria is om de handjes eraf te hakken dan loopt er straks geen politicus of koninghuis parasiet meer rond met handjes nul zero noppes .

  Geliked door 1 persoon

 2. Haksteeg Anton zegt:

  Absolute idioterie de sharia wetgeving is de dood voor allen die niet in de islam geloven het is inderdaad geen religie maar een ideologie al 1400 jaar en ons ze voorouders hebben ze twee keer Europa uit geslagen en als het voor de derde keer niet gebeurt dat wordt heel Europa aan die vervloekte islam onderworpen. Maar daarvoor zijn de EU politici niet bang in tegendeel haal maar meer binnen totdat de islam begint de politici aan te vallen hoewel ze doen het op hun manier intelligent ze pakken eerst de kinderen en het gewone volk aan en bewaren de politici voor het laatst maar opruimen zullen ze want politic kunnen zich niet tot de islam bekeren met uitzondering van Timmermans en nog enkele idioten die denken dat ze daardoor de kop op de romp zullen houden. Dat zal een vergissding blijken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Leo 1 zegt:

  Hoog tijd om Piet Hein Donner met rijwiel en al, inclusief zijn geestverwanten, vanaf grote hoogte in zee te dumpen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wij, cultuurkatholieken zijn honderden jaren katholiek geweest omdat we anders door de buurt uitgescholden zouden worden, onze kinderen niet meer naar de katholieke scholen mochten en onze dochters nooit aan de man zouden komen en hun dagen zouden moeten slijten in een klooster of op de Nieuwe Markt achter de ramen.
  Volgens eigen ervaring plus wat verhalen zijn de Gristenen nog hypocrieter dan wij en de Christenen, de echte, zijn met zo’n CU en CDA plus Buma ook al aardig op weg om praktisch ingesteld te geraken.
  Dus laat maar komen die Sharia. we snijden gewoon een stuk van onze lul af, onze dochters zijn weer veilig onder de boerka en onze zonen hoeven alleen maar wat in het wilde weg te sissen en horen er dan ook bij.
  Voordeel is dat er dan geen Bekende Vrijrondmoordende TBS-achtigen meer zijn omdat die allemaal van de flat afgepleurd worden. Als dat zo is beste vastgasten, dan ben ik om. En ik heb dan ook weer tijd om echt te gaan leven en niet de hele dag op het net te gaan liggen zeuren van O, o, o die mossels.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  ‘De Sharia is zo slecht nog niet,’ aldus hoogleraar islamitisch familierecht Susan Rutten die vanuit Maastricht betoogt dat Nederland best wel onderdelen van de streng-islamitische wetgeving kan en mag implementeren. ‘Dat kan een mooie “handreiking aan een bevolkingsgroep voor wie dit heel belangrijk is” zijn.’
  ———————————————————————————————

  Iemand die bovenstaande gevaarlijke onnozelheid uitkraamt, zou onmiddellijk opgesloten moeten worden in een passende inrichting.
  Ik vrees echter dat wíj het zijn die in zo’n inrichting zullen worden gestopt om ‘heropgevoed’ te worden.

  Hebben jullie trouwens de nieuwe ‘Mohammed’ ook al in huis?
  https://www.powned.tv/artikel/lancering-mohammed-glossy-uitgesteld

  Geliked door 1 persoon

 6. Jesus is King of kings. (JOHN 3:16) zegt:

  Ik zal nooit buigen of knielen voor Satan!!! Ik geloof in Jezus, ik ben niet religieus ik ben gered. Het Katholieke instituut is een satanische orde die onder andere verantwoordelijk is voor de oprichting van “de religie van vrede”. De ware christenen zijn ook door de katholieken vervolgd en vermoord. Ze wilden toen net als nu Israël bezetten. En daar heb je een leger voor nodig die een andere god (demon) dienen. Ik denk niet dat alle katholieken hier vanaf weten, dus die hebben dan ook niets met het instituut te maken. Mijn advies is, ga weg uit haar en volg Jezus (Yahshua) alleen. En landgenoten verdedig ons land tot op het bot! Verdedig onze Joods/Christelijke normen en waarden! Anders maak je maar klaar om slaaf te worden en te buigen voor Satan.

  Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  Volgens Maurits Berger, Nederlands hoogleraar aan de Universiteit van Leiden, is het geen slecht idee om de hand van een dief af te hakken volgens de sharia , de vrouwen verbergen in dekens Het stenigen van overspelige vrouwen daarvoor heb ik enig bezwaar , het zou teveel slachtoffers eisen . Ik ben wel een hoogleraar maar vraag me niet hoe dat mogelijk is dat ik les geef op een universiteit Ik weet dat het mijn papa veel geld heeft moeten ophoesten voor die job .Dat ik totaal onbekwaam ben dat kun je zien over mijn sharia uitspraak

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s