Tsjechische minister-president: “Europeanen hebben het recht zich te verdedigen”

Screenshot_336

(Vertaling: E.J. Bron)

Wij Europeanen “hebben het recht om onze grenzen, onze manier van leven, ons erfgoed en onze cultuur te verdedigen”, zei de Tsjechische minister-president Andrej Babiš (kleine foto), en wees de “splijtende” plannen van de EU af om aan de oostelijke landen van de Europese Unie massamigratie uit de Derde Wereld op te leggen. De woorden van de heer Babiš werden gebezigd tijdens een bezoek aan een museum in Praag met de globalistische Franse president Emmanuel Macron.

Mitteleuropa

Screenshot_338Afgelopen vrijdag had Macron nog gezegd dat de EU “geen supermarkt” zou zijn, omdat hij zich op reis begaf door de Tsjechische Republiek en Slowakije om te eisen dat de “populistische” Visegrád-landen de EU-voorschriften over “solidariteit met migranten” en “fundamentele waarden” opvolgen.

“Ik heb altijd gezegd dat het zoiets is als het Gallische dorp van Asterix en Obelix. We moeten Europa aan haar natuurlijke grenzen verdedigen.” Babiš vergelijkt Europa graag met het belegerde dorp van Asterix. “Wij hebben het recht om onze grenzen, onze manier van leven, ons erfgoed en onze cultuur te verdedigen”, zei hij tegen een Franse krant.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Tsjechië, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Tsjechische minister-president: “Europeanen hebben het recht zich te verdedigen”

 1. Bob Fleumer zegt:

  Ik hoop dat de humane krachten het winnen van de drampolitiek van de EU.

  Geliked door 4 people

 2. Patriot 2.0 zegt:

  Natuurlijk heeft Europa het recht zich te verdedigen. Het feit dat het recht ter discussie staat,
  is al bez*pen !!!

  Geliked door 2 people

 3. Ruud zegt:

  De natiestaat-rechtelijke soevereiniteit is boven alles verheven en zal zich nooit neerleggen bij cultuur- en landverraderlijke plannen van eurofilen. Desnoods te vuur en te zwaard.

  Geliked door 2 people

 4. Cathja zegt:

  Wie durft het een democratisch land kwalijk te nemen als blijkt dat de verdediging daarvan de hoogste prioriteit heeft? Elk land heeft niet alleen het recht, maar meer nog de plicht om zijn burgers te beschermen tegen allerlei vormen van gevaar.
  De Visegrádlanden hebben dit begrepen, en laten zich niet chanteren door Brussel, of door figuurtjes zoals Macron, die eisen dat vreemdelingen deel uit gaan maken van hun samenlevingen. Het is klip en klaar: twee totaal verschillende culturen zullen nooit versmelten tot één geheel.

  We kunnen alleen maar respect hebben voor landen die het welzijn en de veiligheid van haar bevolking serieus nemen, en hun soevereiniteit koesteren en beschermen.

  Geliked door 3 people

 5. Hendrik M. zegt:

  De Tsjechische minister-president Andrej Babiš heeft groot gelijk!

  Geliked door 3 people

 6. Jules Vismale zegt:

  Tsjechië werd zelf, ironisch genoeg, namelijk ZELF in 1938 door de westerse geallieerden verkocht, verraden en uitgeleverd aan Nazi-Duitsland rm in 1945 aan Sovjet-Rusland! Geen wonder dat de Tsjechen er nou alles aan zullen doen om zichzelf niet voor de derde maal te laten verkwanselen aan verderfelijke systemen zoals het nationaal-socialisme, het communisme en thans waarschijnlijk de islam!
  Ik weet namelijk ook dat de webmaster Tsjechië, Praag en de Tsjechen geweldig vind en dat ben ik, na het lezen van dit artikel, eindelijk hartsgrondelijk met hem eens!

  Like

 7. henk zegt:

  Nou Merkel heeft al aangegeven op te rotten das al goeie stap, als er tenminste een normaal denkend persoon voor terug komt

  Like

 8. Hannah zegt:

  De rellen in Frankrijk, het verval van Parijs, geen pest meer te vertellen in de 700-nog-wat no go areas, joden die met duizenden het land uitvluchten etc. En dan is het uitgerekend Macron die de open grenzen promoot en de schoolmeester uithangt tegenover landen die hun inwoners daarvoor willen behoeden. Een belachelijk figuur.

  Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  Breaking news…..arm Vlaanderen….Er is ophef over de kerstmarkt in Brugge, want die draagt voortaan de naam ‘wintermarkt’. De organisatoren veranderen de naam om mensen van een ander geloof niet te schofferen. “Onaanvaardbaar dat de link met Kerstmis wordt verwaarloosd”, klinkt het bij de tegenstanders. Uiteraard want zij schofferen ons nooit met hun geweldplegingen , verkrachtingen , Moskeeen….Ik zie het nog gebeuren dat Kersmismarkt veranderd van naam in Allah markt of de Grote Profeet markt….asielmarkt…Moskee markt …om onze zielige getraumatiseerde zoekers welwillend te zijn ….en maar kruipen voor dat achterlijke volk Mijnheer Pastoor werd met een prop in de mond het zwijgen opgelegd ….op bevel van de Paus ….en de middernachtmis heet voortaan ook Winter-nachtmis

  Like

 10. Thomasson zegt:

  De Tsjechische Republiek is een van de Europese landen die meer recht van spreken heeft dan anderen. Het land van Andrej Babiš – toen Tsjecho-Slowakije – bestond in 1938 18 jaar, op het moment ze werd door nazi Duitsland verslonden. Dat gebeurde met instemming van ALLE EUROPESE LANDEN!!!. Het is prima dat premier Babiš zei dat Europeanen hebben recht hen grenzen, manier van leven, cultuur en erfgoed te verdedigen. Het is jammer dat hij niet zei tegen de gigolo van Frankrijk dat Frankrijk had de Tsjechen en de Slowaken al eerder besodemieterd. Zij had met dit land in 1938 een verdedigingsverdrag die zij niet was nagekomen. Dus, als de Franse elite, in 2018, zo graag wenst haar eigen volk ten prooi laten vallen aan Derde Wereld zwermen van terroristen, moordenaars, criminelen en verkrachters (wat ze zijn voor bijna 100%) dat is dan de zaak van de Franse elite. De Tsjechen hebben er gewoon geen zin in betoog van solidariteit met Islamitisch en Afrikaanse ongedierte in hen land. Het is een ver van hen bed show en ze willen dat graag houden.

  Like

 11. Judge zegt:

  Dezelfde menig had ik op Facebook gezet met de mededeling dat het tijd werd om ons te bewapenen. Ik werd als straf meteen een dag geschorst……. doet u geen moeite, ik ben niet meer op Facebook te vinden!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Judge. Ik ook niet!. Facebook is een grote verradersnest. Het is tot een lokmiddel geworden die nog gevaarlijker is dan de spinnenwebben van de Zwarte Weduwe. Ze werken net als de visnetten van de Urker of Scheveningse vissers. Ze serveren miljoenen mensen (met alle data) als prooi aan alle mogelijke geheime diensten of liever gezegd degenen die ze betalen. .

   Geliked door 1 persoon

 12. Judge zegt:

  Dan noem ik het ‘Suikerfeest’ voortaan het ‘Indringerfeest’ wat aan het vasten (= blijven) voorafgaat.

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Tucker Carlson: Illegale immigratie gaat over macht

  Like

 14. Flo zegt:

  Macron is een moederskindje,Merkel heeft hem compleet bij zijn ballen .

  Like

 15. scherpschutter1943 zegt:

  Kunnen wij wapens kopen bij der Tsjechen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s