Hoe om te gaan met kleuters?

Screenshot_8

(Door: “bozeoudeman”)

Geef ze een lolly en lach hen toe

Waarom neemt vandaag de dag iedereen dreinende kleuters zo bloedserieus? Een betere aanpak om de kleuterbrigades van de zich links, groen en progressief noemende leeghoofdjes te benaderen, is hoe men in vroegere dagen met dit soort kleuters omging. Ze werden hartelijk toegelachen waarna de volwassenen duidelijk maakten dat zij verder nu eventjes geen tijd voor hen hadden. Men gaf de kleine dreinkont een aai over de bol en liet het daarbij.

Want, laten we wel zijn, wat voor zin heeft het om serieus naar kleuters met hun vaak larie argumenten en meestal irreële wensen te luisteren, laat staan er aan te voldoen, erop in te gaan. Verloren tijd en verloren moeite. Het beste voorbeeld hiervan is het chanterende kleutergedrag van dame Clinton en zelfverklaard heiland Timmermans. Beiden in leeftijd hooguit adolescenten staan al lange tijd met rood aangelopen smoeltjes dreinend te dreigen als zij hun zin niet van pappie en mammie krijgen.

De een dreigde dat onmiddellijk de Apocalyps zou komen als zij niet door de kiezers werd aangewezen om als volgende president van de Verenigde Staten het ‘goede’ sloopwerk van de ‘Messias’ Obama voort te zetten. Dus iets als ‘ze hebben morgen spijt al ik nu dood ga en ze dan niet meer kunnen doen wat ik wilde’, wat kinderen vroeger in tranen hun kussen toevertrouwden als hen ten onrechte groot verdriet was aangedaan.

Toen de kiezer, ondanks de dwingende vorm van absoluut ‘goedbedoelde’ chantage, niet voor dreinkontje Clinton koos, werden bij veel universiteiten en idem steden in het hele land uithuilruimtes ingericht waar verwende jammeraars van de kleuterbrigade zich snikkend in groot verdriet konden terugtrekken in afwachting van die door Clinton beloofde Apocalyps die nu snel zou komen. ‘Het is gewoon in en in gemeen dat rechtse rotzakken ook hadden mogen stemmen, dat had verboden moeten zijn. Stemmen dient enkel te zijn voor linkse mensen, dat is echte democratie’, aldus vele huilende kleuters.

Het is natuurlijk ook niet niks als je als prinsje of prinsesje ineens, zomaar, volkomen onverwacht, heel ‘oneerlijk’ een dreun in zijn/haar kleine lieve poppengezichtje krijgt, omdat ‘akelige reactionaire, rechtse boeven’, die gewoon naar kampen gestuurd zouden moeten worden, jouw wereldje vernietigen door niet op de door jou aangeprezen heiland te stemmen. Vroeger zouden dit soort dreinkonten ‘grow up’ te horen hebben gekregen, maar dat was vroeger.

Anno onze tijd ligt alles anders. Prinsjes en prinsesjes hebben de pers in handen gespeeld gekregen door ‘weldoeners’ die het ‘goed’ met de wereld voor hebben en zodoende ook de politiek beheersen. Boze prinsjes en prinsesjes maken dit duidelijk door vanaf de dag dat hun heiland zich snikkend terugtrok om een boos boek te schrijven over de oorzaken waarom zij niet werd geïnstalleerd in de functie die zij had moeten krijgen, geen dag voorbij laten gaan om met alle middelen de snoodaard die haar dit heeft ontnomen pootje te haken. Niets op de wereld is zo belangrijk als dat laatste.

Een nieuwszender, die ooit bekend stond als progressief en objectief, kraamt nu aan één stuk door het evangelie van zielige prinsjes en prinsesjes uit, omdat die alsnog hun zin moeten krijgen. En zo ook nu in Europa. In navolging van wat er bij grote broer gebeurt, staat al jarenlang een kleine gnoom als volleerd chanteur te tetteren dat als de volkeren van Europa niet doen wat de gnoom eist ‘er oorlog zal volgen’. En zo chanteert een gnoom 500 miljoen burgers.

Maar de gnoom heeft het ‘goed’ voor met Europa, en dus ook met haar burgers. Hij wenst dat Europa met Afrika een fusie aangaat, hij wenst, net als een verwarde man in Rome, dat het christendom een fusie met de islam aangaat. De kleine gnoom heeft een missie, hij heeft een droom over ‘vrijheid, gelijkheid en broederschap’ door vrijheden, gelijkheden en broederschap voorgoed op te heffen of anders de definitie daarvan enkel door hem als heiland te laten bepalen, of anders, ja zeker, weer die Apocalyps, ofwel OORLOG.

Ooit in het nog niet zo verre verleden was er ook een gnoom, eentje met een raar snorretje, die ook zo in razernij kon uitbarsten net als de kleine gnoom nu als hij werd tegengewerkt of tegengesproken. De beste oplossing tegen dit soort lijkt mij om ze een lekkere lolly in hun mondje te stoppen en natuurlijk het prinsje of prinsesje over het bolletje te aaien en te laten weten dat ‘de wereld zeker zal doen wat het kleine dreinkontje wenst, ooit, als het dreinkontje groot is. Doei, nu heeft pappa verder eventjes geen tijd meer, nu moet pappa naar zijn werk!’

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hoe om te gaan met kleuters?

 1. Republikein zegt:

  Wie niet horen wil moet voelen, komt tijd komt raad!

  Like

 2. Elisah zegt:

  Iets anders,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/wat-als-we-e1-000-miljard-spenderen-aan-co2-reductie-en-we-de-dijken-vergeten/

  Wat als we €1.000 miljard spenderen aan CO2-reductie en we de dijken vergeten?

  De klimaatplannen van het kabinet zijn natuurlijk al veelbesproken, maar dit weekend verscheen op de website van de NOS, ja het kan nog, een rationeel stukje over het scenario ‘wat als’. Een vraag gesteld door redacteur Heleen Ekker. Want inderdaad, wat als we miljarden investeren in CO2-reducties en na twee decennia blijkt dat het geen enkel meetbaar effect heeft?

  Liked by 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dan blijft alleen het ‘goede gevoel’ dat ‘we’ het wel geprobeerd hebben.
   Beetje schamel resultaat voor al die geïnvesteerde miljarden waar we ook zinnige dingen mee hadden kunnen doen.
   Verzorgingshuizen en ziekenhuizen open laten bijvoorbeeld.
   Of de absurde premie voor ziektekosten verlagen, of, nou ja u weet vast nog wel een paar dingetjes!

   Like

 3. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/filmpje-baudet-fvd-vraagt-onderwijsdebat-vanwege-politieke-beinvloeding-van-scholieren-door-rector/

  Filmpje! Baudet (FvD) vraagt onderwijsdebat vanwege politieke beïnvloeding van scholieren door rector

  Thierry Baudet (FvD) vroeg in de Tweede Kamer een onderwijsdebat aan naar aanleiding van e-mails van leerlingen waaruit bleek dat personeel van onderwijsinstellingen de leerlingen politiek beïnvloedde. Zo wapperde Baudet met een e-mail van het Haagse Montessori Lyceum waarin te lezen valt hoe de rector van de school de scholieren aanmoedigt naar een GroenLinks ‘meet-up’ te gaan. Baudet diende een debat in, maar een debat is niet wat Baudet kreeg.

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Ja inderdaad van enige volwassenheid is geen sprake, ze hebben de leeftijd bereikt dat ze mogen roken en drinken, dus doen ze dat maar al te gretig.

  Like

  • Corné zegt:

   Als ik de ouders was van een dochter met zo’n bord – er zijn er met nog veel goordere teksten – zou ik me toch ernstig zorgen maken. Ik zou me ook afvragen waar dochterlief van net veertien die wijsheid vandaan heeft. Internet? Ondanks de afspraken? Ondanks de surfbeveiliging? Kennelijk worden de pornosites door pubers toch zeer gretig bezocht, Maar dat feit is natuurlijk meer dan bekend. Zodra een puber de trap horen kraken zapt deze snel naar de onschuldige huiswerksite. Dat schattige meisje kan natuurlijk voorlopig niet meer anoniem over straat. Iedereen die haar ziet denkt gelijk aan dat bord. En misschien lopen er ook wel mannen rond die dol graag die kleine voetafdruk willen demonstreren. Dat wicht is voor haar jonge leven getekend. Wat zal ze spijt krijgen van die actie!

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Een andere “Oude-boze-[Frans]man”.
  Ergert zich aan die onnozele vrouwen die de asieligerts te hulp willen komen en daarom een Cursus ARABIERISCH gaan volgen, Gratuite…
  * * *
  In Bretagne, Frankrijk: couscous en cursussen Arabisch.

  Het merendeel van de Fransen kunnen hun taal niet correct schrijven zonder fouten te maken ?
  Geeft niet, Ze kunnen nu Arabisch leren !
  Gratis cursussen dankzij “aardige”-migranten (zo worden die geitenne…s genoemd die bij ons komen binnen vallen ).
  En…….! verbaas je niet, de klassen zijn afgeladen vol.
  Het staat immers heel sjiek om Arabisch te kunnen spreken !
  Bijvoorbeeld. Corinne Le Lepvrier spreekt een beetje “Darija”.
  Dat is een soort Arabische straat-taal en is een mengeling van Berber en Arabisch.
  Maar nu wil zij zich perfectioneren in het Arabisch: “Ik hield altijd al van die taal” zegt ze.
  Of neem nu Martine. Zij wil de taal leren spreken voor ze op vakantie naar Algerije gaat.
  Je hebt gelijk TRUT, ga je vakanties daar maar doorbrengen.
  Met een klein beetje geluk, dumpen ze je in een Harem.
  Dan die ander, een ietsje bescheidener type.
  Lise.
  Zij wil in ieder geval de basis-kennis Arabisch opdoen zodat ze met haar “vriendinnen” van de hulpclub, Fraternité Douarnennez, die arme migranten een beetje kan verstaan.
  Het is toch fijn om een beetje met onze vrienden vluchtelingen te kunnen praten en dan meer woorden te kunnen zeggen dan alleen “choukran !”, Merci
  Je verwacht dat ze de goede woorden zal leren die ze nodig heeft als die vuile niakoués haar keel door zullen snijden.

  Merk op dat het voornamelijk vrouwen zijn die willen leren !
  Bizar, BIZAR……..

  De cursussen worden gegeven door illegale Soudanezen ( Soedan is een welbekend nest van terroristen ).
  Je ziet er 3 exemplaren van op de foto, waarvan Mohamad een Ingenieur specialist is op het gebied van Milieu.
  ( Milieu ? In de Soedan ? ? )
  Hij is pas vorig jaar aangekomen en alles loopt op rolletjes.
  De integratie ?, dat komt in orde !.
  De mensen hier in Bretagne zijn heel aardig. Ik denk dat ik blijf.
  O.K., fijn. Mohamad is blij en je begrijpt dat ie “overtime” moet werken om al die ouwe truttebollen tevreden te stellen.
  Zelf had hij liever wat “jong-vlees”.

  Maar niet alleen de taal leren is mogelijk.
  We krijgen te horen dat die illegalen niet alleen Specialisten, Ingenieurs en Leraren zijn: er zijn ook koks-cuisiniers en die kunnen een traditionele maaltijd uit hun land opdienen, die ze gezamenlijk met de bewoners zullen nuttigen.
  Kwaadaardige of slimme illegalen ?:, wie weet
  De Soedanese gerechten staan er om bekend overvloedig met hete specerijen besprenkeld te worden.
  Die zullen een “gloed” bij de meest futlozen van die lui opwekken en hun lusten doen ontwaken.
  Die domme, ouwe vrijsters zullen smachten naar ’t “toetje”…………..

  Cursus Arabisch,….HET LOOPT STORM.
  https://www.letelegramme.fr/images/2019/01/27/une-quarantaine-de-personnes-se-sont-pressees-rue-voltaire_4389414_540x271p.jpg?v=1
  Cours d’arabe. Ça part fort !
  https://www.letelegramme.fr/finistere/douarnenez/cours-d-arabe-ca-part-fort-27-01-2019-12193641.php?redirect=true

  Liked by 1 persoon

 6. Jules Vismale zegt:

  Wie kleuters en kinderen oververwend kweekt daar gewoon een stel hebberige, doordrammende, akelige, ziekmakende en slappe kinderen mee die tegenwoordig, vaak worden ze Snowflakes genoemd, aan het soort van ‘Huilus aanstelleritus’ leiden!
  Dat houdt juist in dat als deze kinderen hun zin niet krijgen vaak ook een zeer huichelachtige en aanstellerige wijze gaan janken om medelijden op te wekken (soms is dat verdriet ook gemeend) in de hoop daarmee alsnog hun zin te krijgen waarna ze opeens meteen ophouden met huilen en zelfs sommige volwassenen doen dat eveneens!
  Ik zou in het echt een gruwelijke hekel aan dat soort oververwende kinderen hebben maa eigenlijk veel meer aan hun betuttelende ouders die hun eigen kroost finaal de vernieling in helpen met hun softe “opvoedkunde” want de jeugd krijgt tenslotte niet alles zo maar cadeau en emoties zoals liefde, vriendschap, geluk en blijdschap zijn niet te koop, niet te verkopen en evenmin af te kopen!

  Like

 7. koosv8 zegt:

  Mooi geschreven, en toch te triest voor woorden. Dat de massa zo dom kan zijn.
  Eigenlijk snap ik er niets meer van, ik vindt het best wel eng dat er zo weinigen doorheen prikken. Het zou op alle scholen verplichte kost moeten zijn, wat DARY SAFAI, een jonge vrouw die gevlucht is uit
  IRAN ,,vrouwenrechtenactiviste,,schrijft,
  Een hoofddoek is GEEN VRIJE KEUZE.
  Ze legt met grote precisie uit wat er hier fout gaat , en zeer grote gelijkenis vertoond met wat er in IRAN gebeurde tijdens en na het bewind van de Sjah van Perzië . Toen ook tijdens het bewind van de Sjah, was het LINKS & ISLAM,
  Maar na die revolutie, waar was LINKS, die zijn als éérste toen opgeruimd en dat staat netjes……..toch?

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Ooit.. lang geleden ….toen de dieren nog spraken….was die vent een kleuter…je kon hem aaien …op uwe schoot trekken hem blij maken met een snoepje….maar het is en blijft een “miskraam”

  Liked by 1 persoon

 9. guusvelraeds zegt:

  Zo ongeveer!

  Like

 10. Qvic zegt:

  Kinderen die alles krijgen wat zij willen van hun ouders, worden van zelf verwende nesten. Deze kinderen gaan steeds meer eisen van hun ouders. En zolang de ouders daar gehoor aangeven, wordt het van kwaad tot erger. Als deze kinderen eenmaal volwassen zijn begrijpen zij niet wat delen is met andere, want alles was immers voor hen alleen. Met geld om gaan is nooit aan geleerd en zullen de ene schuld na de andere maken. Elke relatie zal stranden die zij aangaan, alleen als hun partner de totale overgave aan hen aanvaard of door religie opgelegd is, zullen zij bij elkaar blijven. Daar zij ook geen flauw benul hebben van logica in de zin van actie/reactie, blijven zij voor hun hele leven in elke valkuil c.q. fake nieuws trappen. Want zelf nadenken of dat wel waar is wat er wordt vertelt is nog nooit in hun opgekomen. Zij lopen dan als kippen zonder koppen achter de meute aan en geloven werkelijk wat er vertelt wordt op scholen en in de reguliere media of in moskeeën. Hiermee zijn die verwende kinderen/volwassenen net als de moslims en eisen zij van de gemeenschap alles wat zij maar willen en zolang de gemeenschap daar gehoor aan geven, gaan zij steeds meer eisen. Wij zien allemaal wat voor’n ellende dit heeft veroorzaakt in ons dagelijkse leven en het zal steeds meer tot excessen gaan lijden, want de ene naar de andere absurdere voorstellen van hen worden door de gemeenschap gehonoreerd. De wel denkende mensen, die nog logische kunnen nadenken begrijpen er steeds minder van, hoe krankzinnig en dom de meute is geworden. Die zien de bui al hangen waar het uiteindelijk op neer zal komen. De meute aan hun verstand willen brengen is een onmogelijke opgave, want elke logica ontbreekt bij hen, die kunnen dat simpel weg niet begrijpen of interpreteren en gaan dan jou als een vervelende rotzak zien, die niet met hun eens is en daarom ongewenst ben voor hen. Ze sluiten je liever nog uit in alles, dan jou argumenten aan te horen. Zo wordt Trump ook gezien als een ongewenste president en al die andere presidenten in Europa die wel logisch nadenken en daar naar handelen.

  Like

 11. fleckie zegt:

  Is de PURE. WAARHEID ,……. begint OOK al in supermarkten met ‘dreiners van + – 2 jaar,: , het gejengel om hun zin door te drukken, waaraan meestal ‘VADER ‘ aan tegemoet komt, i.p.v.een tikje op achterwerk.!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s