Halsema, goed gedaan meid!

Screenshot_277

(Door: “bozeoudeman”)

HALSEMA, jij maakte mij van echte socialist, niet zo’n namaak geval als jij bent, tot islamfoob! Goed gedaan meid! Kerken worden in de fik gestoken, Jezidi’s teruggestuurd naar Irak, terwijl islamitische ‘statushouders’ uit Syrië en ook uit Irak in Amsterdam, bestuurd door kruipwitjes uit collaborerend links, op scholen voor de klas worden gezet, omdat zij als islamieten wel mogen blijven en zij dus via dit soort stageplekken Nederlands kunnen leren, terwijl datzelfde laffe links bijna 1000 doden en gewonden vrijwel negeert, omdat die slachtoffers hen in hun wens om de wereld naar hun pijpen te laten dansen niet uitkomen.

Dat deze met hoofddoeken getooide stagiaires via die hoofddoeken al duidelijk maken wat zij die arme kinderen gaan leren, lijkt voor een persoon met verstand in het hoofd klip en klaar. Toch stel ik niet dat de geniepige gluiperds die deze aanval op gezond verstand hebben bedacht geen verstand hebben, deze walgelijke, minderwaardige schepsels, die duidelijk niets te ver vinden gaan en via ordinaire indoctrinatie kleine, onschuldige, nu nog, maar op deze manier niet lang meer, voor alles open staande geesten van kinderen bewust wensen te vergiftigen met islamitisch prietpraat, weten prima wat zij doen.

Alles is in hun zieke geesten correct en toegestaan om op die manier ‘vredig’ de wereld over te nemen. Hoe laag kunnen mensen zakken. Laag, heel laag, zoals vele ‘journalisten’ wel duidelijk maken, zoals ook eerder velen duidelijk hebben gemaakt in de periode 40-45, een tijd die eenzelfde soort onmensen voortbracht. Want zij hebben het gelijk aan hun kant.

De rest moet gewoon zijn bek houden en afwachten, dan zullen ze straks zien wat voor moois de sociaaldemocratische stormtroepen, in combinatie met hun islamitische bondgenoten de wereld hebben gebracht. Ja, totale vernietiging! Een nieuwe donkere tijd van Nazidom tot Pol Pot, van Rwanda tot Iran, van Taliban tot IS, dat is het mooie dat jullie de wereld aan het brengen zijn, linkse leeghoofden.

Terwijl sommige mensen nog proberen de dwazen zover te krijgen dat ze hun verstand eens gaan gebruiken, suggereert een ‘journalist’ nogmaals indirect opnieuw in een artikel dat die slachtoffers, waarover heel links zwijgt omdat het hen niet uitkomt, toch echt de schuld zijn van die akelige en oh zo boosaardige boeddhisten die keer op keer die lieve, aardige, vredige islamieten aanvielen, die volledig onschuldige mensen die ooit al uit dat hen niet welgezinde Pakistan moesten vluchten.

Het waarom laat deze Goebbels kloon wederom achterwege. Laat ik hier de vraag stellen: waren zij soms gevlucht uit Pakistan, omdat ze zelfs naar Pakistaanse islamitische normen, waarden en begrippen te radicaal waren? Ook Engeland zit behoorlijk vol met dat soort Pakistani. Vanaf de jaren zeventig zijn de Europeanen de gekke Henkies van de wereld, die vanwege een absurd schuldcomplex, dat hen door halve gare zolen van links, ondersteund door debielen uit de christelijke hoek, collectief is aangepraat.

Door indoctrinatie vanaf die schoolbanken, waar nu weer kinderen met ideologische leugens en halve waarheden worden bestookt, ‘weten’ wij als gekke Henkies dat het onze plicht is om alle vluchtelingen vanuit de hele wereld hier een veilig thuis te bieden. Dit zonder aanzien des persoon noch de ideologie die zij aanhangen. Zelfs al houdt die ideologie in dat de gekke Henkies op termijn allemaal om zeep worden geholpen.

Hoe radicaal iemand ook mag zijn, dat mag nooit voor een thuisland reden zijn om die radicaal misschien wel op te sluiten. Dat hoeft dus ook niet, ze zijn en waren allen welkom bij de gekke Henkies. En wie helemaal welkom waren, waren de strijders die vochten tegen die Russen, strijders die inmiddels hun ooit door Europa en de VS aan hen geleverde bewapening tegen de gekke Henkies en hun vrienden gebruiken. Ja, die strijders konden massaal in de jaren tachtig hier komen om uit te rusten van de strijd tegen het grote gevaar dat de mensheid bedreigde, het communisme.

Moedjahedien werden hier met open armen ontvangen en vertroeteld als helden die vochten voor onze vrijheden, want wisten wij veel dat zij eigenlijk die strijd voor zichzelf voerden met voor ons intolerante islamgedachten van Taliban, Al-Qaida en IS in hun achterhoofd. Ja, NSB’ers Halsema en Groot-Wassink, ik ben een islamfoob, geworden door idioten als jullie die onze vrijheden wensen weg te gooien, dwazen die ons allen onder het juk van een moordlustige ideologie willen brengen, waar ik me dus als ‘rechts-radicaal’ tegen verzet. Ik wens geen Iran, geen DDR, geen IS in Nederland, noch in Europa! Die terreur hebben we in 40-45 al eens gehad.

Op zich mag ik mij gelukkig prijzen dat ik binnen pakweg 15 jaar er niet meer zal zijn, en wat ben ik blij dat ik geen kinderen heb, maar wat ben ik bedroefd voor al die mensen die straks in de hel leven dankzij linkse onnozelaars die weigeren na te denken, wat ben ik bedroefd voor al die arme kinderen, die nu nog in vrijheid spelen, kinderen die op scholen in het voor islam knielende Amsterdam al worden gehersenspoeld door ‘statushouders’ die geen enkel recht hebben om hier te zijn. Mensen waar ik op zich niets op tegen heb als zij in hun eigen landen of regio waren gebleven en niet met ons niet welgezinde gedachten in hun hoofd, om ons aan hen te onderwerpen, hierheen waren gekomen.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Halsema, goed gedaan meid!

 1. hslot4 zegt:

  Het begint steeds meer zin te maken .

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Chapeau “bozeoudeman”, dit soort linkse ratten zullen het nooit leren !
  Ze zijn een gevaar voor de vrije wereld !

  Like

 3. Williaan zegt:

  De huidige ministers én ex ministers en ander bewindhebbers snappen niets van de Geopolitiek waar Europa niets meer in te zeggen heeft en gekluisterd is aan de de oorlogszuchtige Amerikanen (Let wel niet Trump maar de machtige kliek om hem heen! Obama heeft daardoor Rusland en China in elkaars armen gedreven tot volle tevredenheid van hen beiden en dat is economisch onomkeerbaar.) De Saudi met hun olie EISEN dat de islamitische vluchtelingen worden toe gelaten in Europa en zo Brussel chanteren. Brexit kon op den duur wel eens voordelig uitpakken voor hun toch wel grote en onderschatte economisch mogelijkheden. De EU heeft dan het na kijken met hun open grenzen wat NERGENS ter wereld voorkomt. Europa is bezig te verworden tot een tandloze tijger, waar “gekwetsten” steeds meer macht krijgen en de media, schrijvers, journalisten, enz. gedwongen worden tot zelf censuur. De waarheid in de media is al lang geen waarheid meer door die verkapte censuur… wee de gene die dat toch waagt!

  Geliked door 1 persoon

 4. Harrie Vaes zegt:

  Heer……vergeef het hun….en vooral deze….. tot islam bekeerde mevr. Halsema……..wiens hoofddoek die ze straks zal dragen ….in de maak is………want ze hebben er totaal geen benul van ….wat ze door hun…. onderdanig aan de islam gedrag …..teweeg brengen.
  Dood en verderf zal het gevolg zijn door hun toedoen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Taljaard zegt:

  Bravo!
  Dit zou op de voorpagina van ieder groot landelijk dagblad moeten worden afgedrukt.

  Geliked door 1 persoon

 6. rottenpikwick zegt:

  HOERrrrrrrrrrrrrahhhh, we gaan binnen afzienbare tijd dood en zullen zodoende nog 1x door die Misdadige Criminele Kliek op Het Binnenhof bestolen worden van onze spaarcenten om de Verrijking / Omvolking te faciliteren! Maar het voortdurend alert om je heen kijken, hypocriete Smoelwerken in de media, je spaarcenten afjatten, is dan ook over! Maar zo lang we hier nog rondhuppelen en zeker ook genieten van ‘van alles en nog wat’, zullen we geen moment onbenut laten om die Hypocriete Misdadige Zooi op Het Binnenhof / in Brussel te verachten!

  Geliked door 1 persoon

 7. rottenpikwick zegt:

  Van mij krijgen al die Hypocriete Landverraders (VanToorenburg-Keulen-Rutte-Zeegers-HalalsemaZooi) die ons met de islam hebben “VERRIJKT” de ISLAMKANKER!!

  Like

 8. QENQ6 zegt:

  Femke rijdt Mercedes, maar kan daar niks aan doen, want de auto is van haar man. Femke heeft op tijd haar kinderen van school gedaan , en ze naar een witte school gedaan. Goed bezig, Femke.
  Groetjes aan Pol Rosemuller.

  Geliked door 1 persoon

 9. QENQ6 zegt:

  Jezidi ’s terug sturen? SCHANDE.

  Geliked door 1 persoon

 10. bigljohn zegt:

  Nog even, en dan gaat Halsema een stedenband aan met Europese steden waar de islam het al bijna of helemaal voor het zeggen heeft. Want islam brengt in haar ogen alleen maar vrede. Haar Groen Links dicteert via de VVD ons leven en welzijn. Alweer een grote linkse speler (de VVD) erbij. In mijn ogen rolt het FVD precies dezelfde kant op als de VVD. Principes laten varen en aanschuiven bij links. Zitten we tot in de eeuwigheid opgescheept met (radicaal) linkse kabinetten. Je blijft natuurlijk PVV stemmen, maar moet er zich tegelijkertijd van bewust zijn dat, onder deze omstandigheden, de PVV nooit en te nimmer in een kabinet komt te zitten en altijd gebasht gaat worden tot in lengte van vele jaren.

  Like

 11. FerdinandK zegt:

  “Linkse onnozelaars”, ga er vanuit, dat dit alles met opzet is.

  Like

 12. Bob Fleumer zegt:

  Boze oude, man hier is er nog een die razend is op die linkse kliek die het verdomd om een na te denken over wat er gebeurt als zij hun zin krijgen, dan wordt ook voor de linkse kliek ons land onleefbaar en zullen zij als eersten het botte mes van de islamisten en jihadies door hun strot voelen klieven, trouwens wel de laatste emoties die zij zullen voelen want daarna bloed hun lichaam leeg en de toekomst ook!

  Like

 13. Dr. Heinz zegt:

  Indonesië wil een andere hoofdstad.
  Kunnen wij dat hier ook niet regelen??
  Of anders de palen onder Amsterdam doorzagen zodat het kopje onder gaat!!
  Doen hoor!!

  Like

 14. Jan Lul zegt:

  Aan mij zullen ze toch een harde hebben.
  Nooit zal ik buigen voor die inteelt.
  Nooit.

  Like

 15. QENQ6 zegt:

  P.S. Een ambtelijk rapport over ganzen o.i.d. spreekt ook over boreaal (boreale klimaatzones)……
  weer een probleem opgelost.

  Like

 16. Ludo zegt:

  Tja, wat doe je eraan als die linkse politiek nog altijd niet door hebben wat er onder hun ogen aan het gebeuren is?

  Like

 17. M. zegt:

  Zulke mensen worden waarschijnlijk betaald om het land in chaos te brengen want zelfs een debiel zou de stad nog beter regeren.

  Like

 18. Wakere Joost zegt:

  HALSEMA, jij maakte mij van echte socialist, niet zo’n namaak geval als jij bent, tot islamfoob! Goed gedaan meid!
  Door boze oude man.

  Al doende leert men.
  Wijsheid komt met de jaren.

  Like

 19. Hendrik M. zegt:

  Tja, een goede reden voor u allen om notoire niet stemmers en overigen over te halen om wel en goed te gaan stemmen…

  Like

 20. ruud 2 zegt:

  Hoera voor het verderf, van mij mag links gedeporteerd worden om hofnarretje te spelen bij de sultans, wat zullen er een hoop homo`s sneuvelen als de sharia hier komt, horen we eindelijk weer nieuwe moppen van onze cabaretiers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s