De grootste slachtoffers van de ISLAM zijn vrouwen

  Screenshot_122

(Door: “Balkanske priče”)

De terreur, die Islam heet, bestaat niet alleen uit bommen en granaten, maar verder uit discriminatie en onderdrukking van vrouwen. Kindhuwelijken, gedwongen huwelijken, anti-vrouwengeweld, opsluiting en afscherming van de buitenwereld, eer gerelateerd geweld, polygamie, gedwongen seks en genitale verminking: grote groepen islamitische vrouwen krijgen er mee te maken. Moslima’s worden door hun man en familie onderdrukt, hebben geen recht op een eigen mening, moeten een hoofddoek dragen en mogen niet alleen de deur uit. Vrouwen kiezen er niet vrijwillig voor om onder mannelijke begeleiding over straat te gaan. Dit perverse mechanisme is een fundamenteel onderdeel van de islamisering en vrouwen zijn daarvan slachtoffer nummer één…

 Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie. Bookmark de permalink .

28 reacties op De grootste slachtoffers van de ISLAM zijn vrouwen

 1. rottenpikwick zegt:

  Ik ben omringd met Domme Wijven! Hebben een goeie opleiding, baan etc. Maar als ik Geert Wilders noem, zijn lelijke tronies mijn uitzicht! Ben ook met 1 gebroken, kon er niet meer tegen. Was al geen schoonheid, maar in discussies werd er boos en verontwaardig naar mij gekeken. Werd mij allemaal teveel, Toedeloe!!! Die RUTTE / TimmermansZooi noemt al die ellende ‘VERRIJKING’!! We zijn met z’n allen keihard richting De Hel afgegleden door die misdadige politiek van eerdergenoemden en minstens 500 M I L J A R D armer!! Lang Leve Geert Wilders!

  Geliked door 8 people

 2. Rensk. zegt:

  Deze regering wil Islam en overgroot deel van de bevolking heeft deze regering gekozen. Klaver wil de haatvrouwen met hun verpeste kinderen weer terug naar hier halen.En dat gaat gebeuren. Ook al zegt men van niet.

  En wat een heel raar fenomeen is: hoe toleranter je voor dat soort mensen bent hoe meer ze je gaan gebruiken en misbruiken. Dit is wel een bepaald soort vrouwen die daar heen gegaan zijn. Omdat ze dachten daar macht uit te kunnen oefenen. Wel ze kunnen doen wat ze willen. Het heeft hier in Nederland voor hun geen enkele consequentie.Ik heb een hekel aan dat vreselijke puberkind Klaver. Vervelende klier.

  Geliked door 6 people

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  In deze moet Ik toch een kanttekening plaatsen want wie zijn deze onderdrukte vrouwen dan wel die op allerlei bijeenkomsten en manifestaties zo hard lopen gillen dat de islam toch wel het beste is wat een vrouw kan overkomen.
  Voorbeelden in overvloed.

  Geliked door 5 people

 4. Rensk. zegt:

  En dat terughalen van die heksen,daar wordt achter de schermen al druk aan gewerkt. En dan hoor je: dat dat snel moet gebeuren anders vallen er doden. Je broekt zakt er vanaf. Anders vallen er doden. Helemaal van de pot gerukt. En dan te bedenken wat die wijven daar uitgevreten hebben. Nou laat ze maar dood vallen daar. Wat mij betreft. Reken maar niet op dankbaarheid. Integendeel. Zag vandaag weer een kind van een jaar of 6 helemaal ingepakt. Maar dat volk wat hier binnen stroomt lijkt voornamelijk alsof ze zo uit de achterbuurten zijn gehaald. Als ik het zo bekijk zullen die niet erg de intelligentie omhoog helpen. Sommige volwassenen halen net de 1 meter 50 en zeer ongezond. Dat gaat goud geld kosten deze mensen aan gezondheidszorg.Daarom gaat de premie nog veel verder omhoog en de bevolking vind het best. Totdat. En dan is het te laat. Hoe lager de intelligentie hoe beter onder controle te houden. En maar roepen op tv dat het onderwijs zoveel beter is geworden. Ik geloof er geen woord van.

  Geliked door 5 people

 5. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

  • rottenpikwick zegt:

   Moet je een “zien” hoeveel tijd men in de 2e (slaap)Kamer met de islam en aanverwante zooi in de weer is!! En toch is het geen probleem, neuh! Ons allergrootste probleem is DE ZOOI die zich onze vertegenwoordigers noemt!! Staatsgevaarlijke VULLES, dat is het! Landverraders!-Plus!!

   Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Ach ja, Denk hé, die kruipen in de hol van erdogan vieze smerige turken.

   Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  En nou hoor ik net dat er steeds meer laaggeletterden komen. Nou laatst weer een onderwijzeres gesproken. Wat een dom wijf. Dat geeft les aan kinderen. Dan denk ik: ik snap dat de bevolking steeds dommer wordt. Ze zei letterlijk:¨ dat ze het wel snapt dat men in achterkamertjes beslissingen neemt¨ Want zo gaat het ook in bedrijven. Dat zei ze echt. Niks meer op gezegd Zoveel stupiditeit? Dan moet je zo´n vrouw links laten liggen. Geen energie in steken. En dat geeft les aan kindertjes. Ze had ook op Rutte gestemd. Ook onderwijzeressen stemmen kennelijk op die leugenaar. Hopeloos

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Leerlingen werden door de roden dom gemaakt, dat begon ca. 30 jaar geleden toen leerlingen ineens een ‘portfolio’ van gelezen boeken moesten maken. De naam was al bespottelijke en toen ik zei dat dit gewoon leeslijst/boekenlijst heet met verslag en dat een portfolio voor fotomodellen is en zij (de docenten) zich met pimpen bezig hielden was dit al niet te best.
   Leesplezier diende voorop te staan en ja, daar kreeg ik de eerste rotzooi onder ogen, Konsalik. Dat leerlingen hun mening over een boek geven is prima maar dat dient wel onderbouwd te worden en dat gebeurde zelden. “Ik vond het een goed boek want het was dun”. Minpunt. Over Die Leiden des jungen Werther is Goethe duidelijk, gaat over zijn kritiek op het standsverschil. Komt dan een leerling met een feministisch standpunt dan is dat jammer maar die onzin mocht zij bij zich houden.
   Van boekenlijst ging het uiteindelijk sluipend over naar 1 boek klassikaal en nog eens 2 thuis en dan niet veel dikker dan 180 – 250 blz en het liefst nog verfilmd. Ook dat levert gesteun en gekreun op want hoe minder je leest hoe slechter je kennis van de taal wordt. Slechte en geringe woordenschat is het gevolg.
   Als leerlingen jammeren zeg ik tegen hen dat zij maar minder moeten netflixen en dat zij in het weekend veel kunnen doen.

   Geliked door 1 persoon

 7. fransdewit zegt:

  Sommige vrouwen die hierheen gevlucht zijn, hadden gehoopt dat ze hier de bescherming zouden krijgen, maar helaas het eigen Nederlandse volk ondervind al geen steun, laat staan dat ze openlijk voor hun ellende zouden durven uitkomen. Nee schelden op de blanke Nederlanders daar zijn ze wel goed in. Ze hebben zelf niet door dat wij hun daardoor nog meer gaan haten. Vieze bullebakken allemaal.

  Geliked door 1 persoon

 8. lilith zegt:

  Om vrouwen geven mannen al heel lang niets meer. Naar t voorbeeld van islamieten en homo:s.

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Aangezien de meeste hebben besloten om als gewetenloos egoïstisch loeder door het leven te gaan, hebben de meeste dat volledig aan zichzelf te danken.
   Er zijn gelukkig uitzonderingen, maar het worden er wel steeds minder.

   Geliked door 1 persoon

  • Frans Brassens zegt:

   Een behoorlijk negatieve en duistere opvatting, Lilith. Je doet je hier vermelde naam daardoor eer aan. Die is wellicht geïnspireerd door enige bemoeienis met de astrologie, waarin ‘Lilith’, de zwarte maan, de kwalijke eigenschappen van een mens aangeeft.

   Die eigenschappen zouden kunnen zijn ontstaan door persoonlijke negatieve ervaringen.
   Lilith is een mythologisch figuur. In de (kabbalistische) Zohar wordt Lilith beschreven als de eerste vrouw van Adam. Erg aardig was Adam niet voor Lilith, want hij koesterde minachting voor haar. Waarop ze uiteindelijk de kuierlatten nam naar het verste punt van de aarde dat de maan inneemt (de maan is symbool voor de vrouw).
   Dat punt wordt in de astrologie ‘de zwarte maan’ genoemd. Zoals gezegd, dat punt toont volgens astrologische opvattingen de duistere kanten van de mens.

   Ik hoop dat je exclusieve kijk op ons, mannen, nog eens zal veranderen. Want heus, er zijn nog best veel niet-islamitische mannen die vrouwen hoog hebben zitten.

   Like

 9. annah zegt:

  veel hiervan is waar …. edoch ….. het zijn de vrouwen die de onderdrukking van de dochters in stand houden omdat ze er voor verantwoordelijk gehouden worden …

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Maar,maar mensen laten zich voorliegen door corrupte politici en media dat islam “vrede” is.Wordt toch wakker,bijna iedereen heeft internet en kan zelf onderzoeken wat islam werkelijk is.

  Geliked door 2 people

 11. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Zolang het daar in die “zandbakken” plaatsvindt heb ik er geen moeite mee en zoeken ze het maar lekker zelf uit! Maar ze importeren die rottigheid naar Europa en dan wordt het ook ons probleem.

  Geliked door 4 people

 12. kampersrene zegt:

  Als ik dat lees zou je veronderstellen dat de correcte politici….vrouwenhaters zijn …..vermits zij die achterlijken beschermen en met massa’s binnenhalen dat zou kunnen bewijzen dat ze thuis niets te zeggen hebben en hun grote smoel moeten houden

  Like

 13. piet Snot zegt:

  Ik kan mij hier niet meer mee bezig houden.
  We hebben het hier al 100den keren geschreven, want ook dit is zo’n onderwerp wat telkens weer terig komt.
  De enige die dit kunnen oplossen zijn de vrouwen zelf.
  Hoe? Dat is hun probleem.
  En ik ga daar niet mijn probleem van maken.

  Geliked door 1 persoon

 14. Peter zegt:

  Goed nieuws ?
  Italië pakt schepen met migranten harder aan
  Italië gaat harder optreden tegen schepen die zonder toestemming de territoriale water binnenkomen. De kapitein en de eigenaar van de boot hangen boetes boven het hoofd die kunnen oplopen tot 50.000 euro. Dat heeft minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini dinsdag gezegd na een vergadering van het Italiaanse kabinet.

  In de nieuwe noodmaatregel wordt niet verwezen naar schepen die migranten oppikken uit de Middellandse Zee, maar deze reddingsboten zullen naar verwachting wel de gevolgen ondervinden van de strengere aanpak. Salvini, leider van de rechts-populistische anti-immigratiepartij Lega, heeft de organisaties die migranten uit zee redden herhaaldelijk beschuldigd van samenwerking met mensensmokkelaars. Italië scherpte de regels al eerder aan, onder meer door havens te sluiten voor de reddingsschepen.
  https://www.rd.nl/vandaag/buitenland/itali%C3%AB-pakt-schepen-met-migranten-harder-aan-1.1574474

  Geliked door 4 people

 15. Blaffertje zegt:

  Ik totaal geen medelijden met die vrouwen die zich laten bekeren en naar oorlogsgebied gaan en nu wel en wee klagen dat ze het niet wisten hoe erg het daar was.
  BOEHOE.
  Laat ze daar maar lekker blijven en wegrotten.
  Ze hebben er voor gekozen en maken mij niet wijs dat ze van niets wisten.

  Anders is het met de vrouwen die in die islamitische landen zijn geboren en getogen en onder het juk van islam worden opgevoed, die moeten in opstand komen anders veranderd er voor hen nooit iets en zullen ze slaaf van de man blijven, alhoewel, die mutsen die ik dan zie vinden het ook nog wel oké dat hun mannen hen de wet voorschrijven.

  Geliked door 1 persoon

 16. Jean zegt:

  Verbod van islam in Europa, letterlijk én figuurlijk, moet prioriteit nummer één zijn/worden, als die zwijnerij totaal verboden is en de aanhangers verdreven zijn komt er terug “veiligheid, leefbaarheid én welvaart”.
  Wij respecteren onze vrouwen en beschermen onze kinderen tegen perverse zwijnerij, conclusie: islam totaal verbieden en mosselketen slopen of gebruiken om zwijnen te kweken dan hebben ze tenminste nog een doel.

  Geliked door 1 persoon

 17. Lucky zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1113894404/honderden-vrouwen-thuis-opgesloten-het-was-een-hel

  Honderden vrouwen thuis opgesloten: ’Het was een hel

  Honderden en mogelijk zelfs duizenden vrouwen in Nederland worden thuis opgesloten door hun echtgenoot. De bekende vrouwenrechtenactiviste Shirin Musa wil met een nieuwe campagne dit probleem zichtbaar maken. En Nederland wakker schudden.

  Waarom is ze nooit gevlucht? „Ik zag totaal geen uitweg. Waar moest ik heen?”, verzucht ze. Volgens haar schoonfamilie waren westerlingen zedeloze mensen. „Ik durfde daarom niet weg.”

  Like

 18. Klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s