GRAAIEN/ROTZAKKEN

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Graaien, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op GRAAIEN/ROTZAKKEN

 1. Yvonne zegt:

  Oké, uit de burger zijn portemonnee € 6900,00 is voor een ander ruim een half jaar inkomen op bijstandsniveau, zelfs dan plukt de gemeente iemand in de bijstand nog kaal

  Liked by 3 people

 2. Peter zegt:

  Doodstraf weer invoeren en alle burgemeesters die meewerken voor de rechter dagen !

  Liked by 2 people

 3. Thomasson zegt:

  Het is nog mooier. Als het aantal bewoners in een gemeente de zoveel X-duizend passeert, worden de salarissen van de burgemeester en zijn wethouders met Y-honderd (de wethouders) of duizend (burgemeester) Euro naar boven geschroefd. Toen het aantal bewoners in gemeente Westland de 120.000 had gepasseert, sprongen burgemeester Van der Tak en zijn bendeleden (39 raadsleden en 7 wethouders) een gat in de lucht (Net als Ali Baba en zijn 40 rovers). Het was tijd om te cashen. Dat zij daar bezig waren de boel te islamiseren en een bloeiende gemeente met hardwerkende inwoners kapot te maken, deed er niet veel toe. Het laagste gespuis (vooral Moccro’s) en nieuwe lichting criminelen uit Allepo (i.p.v. apothekers) waren daar van harte welkom. In hoeveel andere gemeentes in Nederland is exact hetzelfde gebeurt?
  WHERE MONEY WALKS, BULLSHIT TALKS

  Like

 4. Piet Snot zegt:

  En hoe zou dat nou kunnen in Nederland.

  Nederlandse winkeliers hebben vorig jaar 1,8 miljard euro verloren door diefstallen. Daarmee heeft Nederland ná Spanje de hoogste winkelcriminaliteit van West-Europa. Dat meldt het AD.
  https://tpo.nl/2019/06/20/bijna-nergens-zoveel-winkeldiefstal-als-in-nederland/

  Like

 5. Piet Snot zegt:

  Als een gemeente ook alle politie kosten zelf zou moeten betalen, dan kwamen ze geld te kort aan €6900,00
  Maar ook die kosten betalen wij hier met ze alle.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  @Peter. De doodstraf invoeren is geen slecht idee. Zeker niet voor monsters als Michael P. en zijn soortgenoten. Wat de burgemeesters betreft, ze zijn niet allemaal schooiers. Ex burgemeester Croone van Leeuwarden, is een integere man. Hij wou zijn stad niet opzadelen met criminele- en latente criminele Antillianen. Zijn initiatief om hen weg naar deze stad te sperren, toont moed en karakter.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Het geld wat stom is, maakt alles recht wat krom is. De gemeenten denken; Lekker cashen door al die import, en scoren bij die Haagse Maffia bende. Dat u en ik daardoor langzaam maar zeker aan lager wal geraken interesseert hen gene ene moer !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s