CITAAT Bosch Fawstin

Screenshot_380

(Vertaling: E.J. Bron)

“De reden dat multiculturalisme bestaat, is om te doen alsof inferieure culturen niet inferieur zijn en dat superieure culturen niet superieur zijn. Het is een manier om leugens te vertellen over verrotte culturen en verrotte leugens over geweldige culturen. En van hieruit hebben we onszelf er niet alleen toe aangezet om de propaganda van de vijand te geloven dat “islam vrede betekent”, maar om het zelf te propageren, en dat alles terwijl we onszelf de schuld geven van de oorlog van de islamitische vijand tegen ons.”

Door:
Bosch Fawstin

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Islam, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Multiculti. Bookmark de permalink .

8 reacties op CITAAT Bosch Fawstin

  1. Henk der Niederlánder zegt:

    Wat dan weer neer komt op de gelijkschakeling van alle mensen.
    Het lijkt de oude communistische instelling wel.
    O wacht even dat is de oude communistische instelling.
    Cultureel en intelectueel gelijkschakelen.
    Daar konden Marx Engel en Lenin wel op klaar komen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Piet Snot zegt:

    Loes van Triest uit Epe ging vrijdagnacht weg van een feestje in Oene en is daarna niet meer gezien. Loes droeg een zwart T-shirt, gele jas, witte schoenen en reed op een elektrische fiets van het merk Giant. Ze is gisteren niet op haar werk verschenen en daarom is iedereen ontzettend ongerust. De politie spreekt van een ‘urgente vermissing’ en dat klinkt niet goed. Laten we er allemaal voor zorgen dat nomen voor Loes geen omen is en deze vermissing goed afloopt. Tips kunnen naar de politie en/of naar de familie.
    Lees verder…………….
    https://www.geenstijl.nl/5148461/zoekzoek-loes-van-triest-18-uit-epe/

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie