Ik schaf mezelf af, dus ik deug . . .

Screenshot_381

(Door: “bozeoudeman”)

2 december 2019, Amstelistan

Aan de kleurrijke redactie van enkel zwarte en getinte redactieleden van “Kleur Is Echt Beter” Wanneer is het eindelijk gereed? Wanneer is ons land klaar? Wanneer verdwijnt eindelijk dat witte smoeltje van Pauw van het scherm en zit daar een zwarte man of liever nog zwarte vrouw. Getint mag ook, met hoofddoek dan wel natuurlijk, als het een vrouw is. In boerka is zelfs nog beter.

Wanneer verdwijnen die toch wel wat bleke appelwangetjes van dat Wereld Draait Door manneke echt voorgoed van het scherm en verschijnt daarvoor in de plaats een gracieuze zeer donkere Afrikaan?

Wanneer blijft dat ziekelijke bleke gezicht van Floortje eens voorgoed aan het eind van die wereld en gaan twee Arabische dames-ogen, of van een heer, ons via het smalle kijkspleetje in zeer modieuze zwarte kleding, naar het begin van een nieuwe wereld begeleiden?

Wanneer krijgt Nederland eindelijk eens de premier waar dit arme land al zo lang naar snakt, een in Arabische klederdracht gehulde woestijnridder? Wanneer zullen de Tweede en Eerste Kamer worden ontruimd om enkel nog voor sharia-rechtspraak gebruikt te worden?

Wanneer doen bleke onderwijzers voorgoed echt ‘onder’ bij superieure bovenmeesters uit donker Afrika en woestijn Midden-Oosten? Wanneer krijgt onze jeugd de echte geschiedenis eens te horen?

Oh, wat verlang ik naar de dag dat wij blanken, ofwel witten, zoals wij terecht vanaf dan zullen heten, onderdanigheid dienen te zweren op de Koran. Wat een verrijking zal ons dit brengen. Helaas is het voorlopig nog niet zo ver. Gelukkig doen veel NGO’s hun best om het met spoed waar te maken.

Maar vooralsnog zie ik helaas dat manneke Nieuwkerk zijn zakken zitten vullen, zit Floortje bleekjes weggetrokken ergens op een fjord haar witte zonden te overdenken met belastinggeld doorgesluisd door de NPO.

Voorlopig zit Pauw nog de pauw uit te hangen. Wel begint het publiek zwarter en meer getint te worden, ook de tafel-zittende gasten zijn vaker gekleurd. Ook troetelallochtoon Ali is steeds vaker in beeld met weer een ander programma.

Maar wat mij nu echt bij deze geplande volksdemocratische sociale omvolking steekt, is dat ik deze zondag twee witte, ja, twee witte schrijvers zie aanschuiven bij een boekenprogramma.

Dat moet toch anders. Hiermee wordt het evenwicht van de in beeld te brengen bevolkingsgroepen echt verstoord. Witte schrijvers, dat is zo jaren zestig vorige eeuw. Wit is zo uit een voorbije en totaal verkeerde tijd!

Daar had toch beter Sylvana met haar boek ‘Onderwerp je eigen witte’ en de Afrikaanse dichter met zijn succesboek ‘Hoe ik alle witten criminaliseerde’ moeten zitten om dat raciale evenwicht op tv in stand te houden.

Ik stoor mij hier als goede ‘dood aan de witten’ witte aan en besluit daarom deze ingezonden brief te sturen aan de redactie van de door de sociale elite goedgekeurde ‘Kleur is Echt Beter’ volks ochtendkrant.

Hopende dat mijn bezwaar leidt tot eens wat meer vaart zetten in het overal bij wet laten verdwijnen van wit uit onze zwart getinte zeer kleurvolle maatschappij,

Met getint gekleurde groeten,

Boze oude witte man, die zichzelf vanwege zijn witheid door en door haat en zichzelf dus wenst af te schaffen.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, NPO, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Satire, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Ik schaf mezelf af, dus ik deug . . .

 1. Jan Lul zegt:

  Als een vreemdeling de reclames op Nederlandse TV bekijkt denkt ie dat we een kolonie van Afrika zijn.

  Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   In elke reclame is tegenwoordig een neger of een arabier in verwerkt, en altijd met een blanke vrouw en gekleurde koters.
   Als je niet beter zou weten, dan zou je kunnen denken dat dat normaal is in Nederland.

   Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    Bij Almhof is het kruisje weer terug. Om de nek een echt kruis. Weten de mossels dit?

    Like

   • Bezorgde burger zegt:

    Niets meer kopen bij die multikulti freaks.
    Jullie werken voor het geld wat Nederland bij elkaar verdiend: niet de linkse goedmenschen en hun zielige nepvluchtelingen!

    Ik zal nooit een hamburger halen bij de burger king, gillette, nike, jumbo facebook en google laat ik links liggen, de hoek waar ze zo graag bij horen.

    Geliked door 1 persoon

 2. Marijke zegt:

  Op een verkeersdiploma van de basisschool staat tegenwoordig ook een meisje met hoofddoek.

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Multicul en diversiteit = blanke genocide.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  “Ik schaf mezelf af, dus ik deug” . . . Beste deugers, het allerbeste is echt je zelf ophangen en als jullie dat dan allemaal op je verjaardag doen, dan zijn wij in een jaar tijd van jullie zeikers af !
  Dus ga je gang !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s