Hulde voor Hengelo, dat de normaliteit handhaaft

Screenshot_10

(Door: “Elise Nijmegen”)

Hulde voor Hengelo, die gaan niet eens in discussie over onze zwarte piet, de gemeenteraadsleden van ChristenUnie en de PVV weigeren om met de KOZP/Antifa-dwazen om de tafel te gaan zitten. Waarom zou je ook over iets praten dat er gewoon bij hoort? Wat normaal is? Wat maatschappelijk geaccepteerd is? Waar 90% van de Nederlanders van houdt? Hou toch op KOZP, ga in een ander land kinderfeesten verpesten.
www.dagelijksestandaard.nl

De islam, er wordt nog steeds niet genoeg over gepraat aangezien het er bij ons westerlingen maar moeilijk ingaat dat er heel veel mensen zijn die geloven in deze ideologie en leven naar de koran. Daardoor zien ze ons als ongelovigen die, volgens de koran, hun vijanden zijn en gedood mogen worden. Het staat er echt en veel moslimmensen denken zo, aangezien dat gedachtegoed er met de paplepel wordt ingegoten.

Onderstaand artikel van Mark Stone laat ons weten dat er een nieuwe IS aan het ontstaan is, een nieuw mini-kalifaat en wel in het vluchtelingenkamp “Al Hol” in Syrië, waar zich 70.000 mensen bevinden. Daar waar die vrouwen en kinderen zitten, die sommige dwazen van dit kabinet [en nu ook de rechter!] naar Nederland willen halen…

Een jongen in het kamp werd geïnterviewd en citeerde eerst een vers uit de koran, waarna hij heel kalm vervolgde: “We gaan je vermoorden door je af te slachten. We zullen je afslachten”. Hoe krijg je zo’n kind ooit normaal? Al Hol is een plaats waar veel geradicaliseerde moeders met door islam geïndoctrineerde kinderen zitten, die geen ander leven hebben gezien.

Een enkele moslimvrouw, allen gekleed in zwarte gewaden, wilde wel iets zeggen op de vraag van de reporter of de vrouw nog geloofde in de ideologie, waarop ze antwoordde: ja natuurlijk. Waarom moeten wij ons veranderen? De reporter vervolgde: Je hebt anderen als dieren behandeld, je snijdt hoofden van mensen af, je verbrandt mensen levend. Of is dit niet waar? Ze antwoordde: het staat in de Koran…

Volgens de kampautoriteiten vindt er steeds meer radicalisering plaats. Op enkele landen na, Zweden, Finland en natuurlijk dom Nederland, zijn landen niet bereid “hun” geradicaliseerde burgers terug te nemen.
https://news.sky.com

Arabische normen en waarden zijn gewoon anders dan die van ons en passen niet in de vrije westerse maatschappij, een onderwerp dat zorgvuldig door politici wordt vermeden, en dat verschil zorgt voor vele slachtoffers in alle “open grenzen” landen in Europa.

In het centrale opvangcentrum in Hamburg onderzoekt de politie een groepsverkrachting van een meisje van 7. Vijf Arabieren werden beschuldigd.
https://m.bild.de

Dit dictatoriale kabinet, dat van Nederland één grote chaos heeft gemaakt, mag van mij naar huis. Het neemt (nog steeds) beslissingen die de leefbaarheid, veiligheid, gezondheid en financiële stabiliteit van zowel de boeren, bouwers en alle andere burgers in Nederland steeds minder maken. Willen zelfs ISIS-vrouwen en kinderen naar Nederland halen. Mijn tip: stuur ze naar de lege tentenkampen in islamitisch Saoedi-Arabië.

Ook het levensgevaarlijke 5G wil dit kabinet dictatoriaal uitrollen, zonder te vragen wat de bevolking of de gemeentes vinden van de zeer hoge straling, waarvan nu zo goed als bewezen is dat die schadelijk is voor mens, flora en fauna.

Onderstaand artikel wijst ons weer op de gevaren voor onze gezondheid die de straling van 5G veroorzaakt. Een beoordeling gepubliceerd in het peer-reviewed tijdschrift “Environmental Research” vestigt de aandacht op de vele dreigingen van wifi in termen van menselijke gezondheid.

Naast het stimuleren van de dood van gezonde cellen en het beschadigen van het DNA, kunnen hoge wifi-signalen leiden tot psychiatrische schade bij mensen die eraan worden blootgesteld – denk aan depressie, moeite met helder denken, stemmingswisselingen en andere gedragsafwijkingen. Ook neuro-psychiatrische schade is een veelvoorkomend nadelig effect van draadloze blootstelling, één van de studies suggereert dat blootstelling aan wifi tijdens de zwangerschap een verstoorde neurologische ontwikkeling kan veroorzaken bij ongeboren baby’s. Verder wordt wifi ook geassocieerd met verhoogde cholinesterase en veranderingen in GABA en cholinerge transmissie. Mijns inziens is 5G te gevaarlijk om in gebruik genomen te worden, maar het levert natuurlijk wereldwijd, het is weer zo’n onrealistisch plan van de VN, heel veel geld op…
www.naturalnews.com

Globalisten, diegenen die tegen vaderlandsliefde, eigen landsidentiteit, liefde voor eigen ras, tradities en familiaire waarden zijn, willen dat de Verenigde Naties uiteindelijk als één wereldregering over de wereldbevolking zal gaan heersen. U kunt het één en ander googelen, het staat in Agenda 21 van de Verenigde Naties, ook wel Agenda 2030 genoemd, de zogenaamde duurzaamheidsagenda.

In Amerika riep Ilhan, die een vreemd huwelijk heeft, in een toespraak de VN op om “te doen wat andere landen doen” en de Hoge Commissaris van de VN voor vluchtelingen te bellen om de VN bij de zuidelijke grens toe te laten en de grenzen te controleren. Ze riep verder nog meer dwaasheden zoals dat de VN de grens moest beheren, dat Amerika een stap terug moest doen en dat de VN de vrijheid zou moeten dicteren.
https://0censor.com

Laten we opstaan voor onze vrijheid, voor het behoud van onze westerse cultuur, normen, waarden, normaliteit, de gelijke rechten van vrouwen en de vrijheid van meningsuiting, en natuurlijk het behoud van onze mooie Nederlandse tradities zoals Sinterklaas en Zwarte Piet. Binnenkort ziet u ze weer in het hele land!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hulde voor Hengelo, dat de normaliteit handhaaft

 1. Monalisa zegt:

  KOZP De wet beschermd hen,kijk maar naar de blokeer Friezen zij worden gestraft

  Like

 2. Trucker zegt:

  kijk sé was ik (terug) 20-25 jaar zou ik wel eens in mijn autootje naar jullie land gereden hebben om die neger AAP letterlijk in elkaar te schoppen, ben nu een ouwe zak en mijn toen imponerende fysiek is vandaag de dag gesmolten naar verslapte spieren(bundels)…
  Het ergste is dat ik daar wel van wakker ligt hoe het was hoe het nu is…
  Die neger zou gewoon ergens onder moeten lopen of van straat gereden worden, wat een kl*teland jullie hebben met een rukker aan het hoofd en kontlikkers naast (eerder achter) hem.

  Geliked door 1 persoon

 3. Alex Delarge zegt:

  Nog meer goed nieuws uit Hengelo. Leo Janssen maakt misschien een comeback!https://www.tubantia.nl/hengelo/leo-janssen-overweegt-comeback-in-hengelose-politiek~a4e157cc/

  Like

  • milaK9 zegt:

   Die Henk Vosmeijer is mijn achterbuurman.
   Prachtige kerel met zijn; “Als er iets is, kom maar bij mij. Dan gaan we kijken of ik iets voor je kan betekenen.”
   En dat doet hij ook echt (altijd handig zo’n man in je wijk).
   Maar hij is niet meer de jongste en zijn mobiliteit gaat snel achteruit (hernia, slechte heup, versleten knieën en een veel jongere vrouw 😉 ).
   Ik begrijp daarom wel dat hij die taak niet meer op zich gaat nemen.
   Een gelukje misschien wel voor Leo Janssen.

   Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hoeveel negerts zouden er eigenlijk wonen in Hengelo ?
  Kunnen we daar niet gewoon even de Slager van Schipluiden op af sturen…

  Like

 5. Pa Triot zegt:

  Maar je kunt (voor 18-11-2019) actie ondernemen.

  https://www.bondoverheidszaken.nl/5G_Aansprakelijkheid.html

  Like

 6. Marc zegt:

  Niemand die het er overigens over heeft dat die woordvoerder van kozp, hoewel zwart, toch vooral moslim is!

  Like

 7. bezigebij63 zegt:

  Fantastisch. Het eerste college dat NIET gaat onderhandelen met een stel linkse en islamitische terroristen.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Nederlanders die niet van hun tradities en leefgewoonte houden zijn geen Nederlanders en zullen het nooit worden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s