In 1 week 40.000 leden voor nieuwe Omroep?

Screenshot_189

(Door: “Pritt Stift”)

Dat is echt ongehoord niet normaal

Een paar jaar geleden hadden we het Meldpunt Vuurwerkoverlast. Initiatiefje van wat lokale GroenLinks-lui die zich ergerden aan geknal in november. OK boomers en hondensnotteraars die last hadden van vuurwerkjeugd konden op een website aangeven dat ze een knal hadden gehoord. Iedere 2500 Overlast-meldingen werd dan doorgebeld naar het ANP, en die maakte daar dan een berichtje van, hetwelk door alle overtik-media braaf werd overgenomen.

GeenStijl

Het ging maar door, dagenlang. “Al 5000 meldingen Vuurwerkoverlast”, “Al 7500 meldingen Vuurwerkoverlast”, “Al 10.000 meldingen Vuurwerkoverlast”. Zo leek het alsof er Iets Groots aan het ontstaan was. Maar dat was dus niet zo. Bovendien ging het merendeel van de meldingen over Categorie-1 vuurwerk, dat zijn schertsbommetjes en knalerwten die je het hele jaar door kunt kopen.

Wie wel ontzettend hard aan het knallen zijn in november… de jongens en meisjes van omroep Ongehoord Nederland. Die gaan wellicht in 1 week 40.000 aanmeldingen ophalen. En je leest niets in de media over die indrukwekkende aantallen. En dat is nou precies waarom Karskens cum suis keihard nodig zijn.

Bron:
www.geenstijl.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Hypocrisie, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op In 1 week 40.000 leden voor nieuwe Omroep?

 1. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogd.

  Like

 2. ruud beijer zegt:

  Dit gaat goed. Op naar de 100.000.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Weer weer weer over rascisme bij voetbal. Hoe meer ze het op tv erover hebben hoe meer rascisme. En dat snappen die gasten niet. Een trainer zei: het beste is jezelf te harden en
  te negeren en dan is het gegeven moment afgelopen juist doordat het genegeert word. De trainer was ook wijzer dan al die tv lamzakken. Hij zei: als mensen je uitschelden dan heeft diegene eeen probleem en niet jij. En zo ga je daar mee om idd. Mensen kunnen zichzelf wapenen daartegen en dan helpt het niet door er maar constant over te lullen en te zeiken. Je kunt anderen niet veranderen. Je kunt alleen jezelf veranderen, maar die wijsheid is helemaal zoek bij mensen. De domheid is oneindig. Einstein had gelijk. De wereld begint steeds gekker te worden. Stapelmesjokke Ik denk dat veel zwarte mensen eens een tijdje in Qatar moeten gaan leven Dan zien ze daar wat echte rascisme is.

  Geliked door 3 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Waren ze blijven steken op 1200 aanmeldingen was het nu bij de WDD en bij Pauw in het kwadraat een hot topic geweest en de NOS had er een kwartier lang melding over gemaakt. Want als ze iets kunnen inwrijven doen ze het goed. Wat sneu!!!!

  Geliked door 3 people

 5. Marc zegt:

  Yep. En daar horen wij bij!

  Geliked door 2 people

 6. Cathja zegt:

  Deze omroep is hard nodig in Nederland-Leugenland. Steeds meer mensen raken ervan doordrongen dat hen van alles op de mouw wordt gespeld, en willen de waarheid horen, en niets dan de waarheid. Geen gekleurd nieuws, maar eerlijk nieuws. Feiten weergeven zoals het moet.
  Wat een verfrissing zal het zijn als we een omroep hebben die ons de waarheid vertelt.
  Ik wens de oprichters van ‘Ongehoord Nederland’ heel veel succes, en ik hoop dat de 50.000 leden binnen de gestelde termijn binnen zijn (het liefst nog veel meer!).

  Geliked door 4 people

 7. Tistochwat zegt:

  Luister naar wat Robert Jensen hierover zegt in aflevering 50 van zijn shows.

  En ‘vuurwerkoverlast’?
  Breek me de bek niet open; jarenlang heb ik twee maanden per jaar ‘in de vuurlinie’ gezeten.
  Op ‘hoogtijdagen’ de héle dag te midden van zware bombardementen. De kruitdampen hingen letterlijk overal in huis.
  Verschrikkelijk ook voor honden, katten en andere huisdieren, die van die dwaasheid niets begrijpen.
  En vergeet de ‘buitenvogels’ niet: die sterven aan een hartstilstand van schrik.
  Als ik zelf buiten kwam, wierpen de idioten rotjes en zwaarder spul naar me.

  Waarom is men niet tevreden met mooi siervuurwerk? Moeten het per se oorverdovende knallen zijn? Ook dit jaar zullen er weer veel handjes en oogjes verloren gaan. Op zich vind ik dat geen probleem (eigen schuld, dikke bult) maar het maakt de ‘zorg’ weer een stuk duurder.

  Like

 8. Wat duidelijk aan geeft dat de Nederlander toch echt wel begint door te krijgen dat ze dagelijks genaaid worden door de publieken.
  Geloof me maar dat dat tuig in Hilversum zo langzaamaan hun broek zit vol te scheiten.
  Morgen staan er zeker 40.000 op de teller

  Geliked door 2 people

 9. Steven zegt:

  Zo’n omroep wordt straks gewoon niet toegelaten om uit te zenden of zelfs verboden verklaard. Je weet toch zelf wel hoe LINKS Nederland alles probeert te verbieden wat anders denkt.
  Dat LINKSE tuig zou zelfs nog zover gaan om ̶B̶L̶A̶N̶K̶E̶N̶ WITTE mensen die rechtse ideeën hebben een kruisje achter hun naam te geven, dat indien zij aanspraak willen maken op gezondheidzorg, een uitkering of een huurwoning, dit dan domweg geweigerd wordt.
  Dingen die je nooit voor mogelijk gehouden had gebeuren immers nu al. We worden straks ook nog verplicht GECHIPT met de rommel van Billy Gates had ik zo gelezen..en de 11 jarigen krijgen straks GANGBANG les op school. (waarschijnlijk om ze vast te laten wennen dat ze straks te maken krijgen met groepsverkrachtingen van de ‘verrijking’ die Europa zo hard nodig heeft)
  Deze wereld is ZIEK en totaal GESTOORD!

  Geliked door 3 people

 10. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Wel vreemd dat ON de voortgang ZELF ook niet eens op hun website zet…

  Like

 11. bezigebij63 zegt:

  Het ledental is inmiddels opgelopen naar 36.524……

  Like

 12. Blaffertje zegt:

  Super.

  Like

 13. J.A. Kapteyn zegt:

  Ga nou niet meteen zitten zeuren over wat er mis gaat met het registreren van de aantallen of de vermelding op hun website ! Het is een steengoed initiatief en verdient onze steun. Karskens is al heel lang bezig om de eenzijdigheid van de NOS aan de kaak te stellen en bereidt zelfs een rechtszaak voor om ze aan te klagen niet te voldoen aan hun onafhankelijkheidscriterium.
  HUP ON !!! Veel succes.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s