Aanzienlijke kern van waarheid . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Aanzienlijke kern van waarheid . . .

  1. Monalisa zegt:

    Ach en dit gaat maar door weg geld.
    UWV-fraude: ’Arbeidsmigranten onterecht in ziektewet’
    Vorig jaar hebben 1600 mensen die in Polen wonen een Nederlandse ziektewetuitkering gekregen. Ook profiteerden 150 Roemenen en dertig Bulgaren van het Nederlandse sociale vangnet. Arbeidsmigranten frauderen wederom en opnieuw zijn er problemen met controle door de verantwoordelijke instantie, het UWV.
    Rutte heeft geld zat.

    Like

  2. Lady zegt:

    Amen 🙏👀😎😷

    Geliked door 1 persoon

  3. Asielzoekers die 1000en euries kunnen scoren! Zieke arbeidsmigranten met uit uitkeringen die in Polen gewoon aan het werk zijn. UWV waar MILJOENEN verdwijnen!!!! Miljoenenkostende rechtszaken voor moordlustige “vluchtelingen”!! We weten het al járen, het is 1 Grote Misdadige Zooi op Het Binnenhof!! Na de ‘Wandelende Pinautomaten’ van jaren terug is er NIKS verandert!! Oudjes die soms al meer dan 50 jaar belasting op belasting betaald hebben, kunnen VERREKKEN en doodvallen! De OMVOLKING / VERRIJKING heeft ONS al zo’n 500 M I L J A R D afgejatte belastingcenten gekost! Alles gefaciliteerd door Het MisdaadSyndicaat op Het Binnenhof!!

    Geliked door 3 people

  4. Yvonne zegt:

    Wanneer krijgen we van dit geldverslindende kabinet gratis mondkapjes en
    desinfecterende handzeep ? Nee hoor ze besteden het liever aan landen waar het in dictators hun zakken verdwijnt

    Like

  5. Lucky zegt:

    Over ziek gesproken…
    https://tpo.nl/2020/03/02/poolse-en-roemeense-arbeidsmigranten-frauderen-en-masse-met-nederlandse-ziektewet/

    Poolse en Roemeense arbeidsmigranten frauderen en masse met Nederlandse ziektewet
    Oost-Europese artsen geven valse ziekteverklaringen af

    Eerder publiceerde Nieuwsuur al over georganiseerde en grootschalige fraude door arbeidsmigranten met WW-uitkeringen. Nu blijkt dat er ook problemen zijn met uitkeringen aan arbeidsmigranten die zich ziek melden. Vorig jaar kregen 1600 mensen die in Polen woonden een Nederlandse ziektewetuitkering. Ook kregen 150 Roemenen en dertig Bulgaren een Nederlandse ziektewetuitkering. Maar een aanzienlijk deel van die ziektegevallen is dubieus, vertellen uitzendbureaus, juridisch adviseurs en bronnen bij uitkeringsinstantie UWV aan Nieuwsuur. Er wordt onder meer fraude gepleegd met behulp van Oost-Europese artsen, die ziekteverklaringen afgeven aan mensen die helemaal niet ziek zijn.

    Like

    • Heniusz zegt:

      Nou ja, “en masse”… 1600 op 320000… Dat is een half procentje. Er wordt bij datzelfde UWV nog veel meer gefraudeerd dan alleen hiermee. Wat betreft die artsen is er niets nieuws onder de zon, zo lang als ik werk, komen er elk jaar weer buitenlandse collega’s (die vaak al 5 of 6 weken vakantie hebben) doodleuk nog een maandje later terug na een welverdiende vakantie in eigen land.

      Geliked door 1 persoon

  6. Jan zegt:

    Polen en Roemenen helpen Rutte bij de vernieling van Nederland

    Poolse en Roemeense arbeidsmigranten frauderen en masse met Nederlandse ziektewet
    Oost-Europese artsen geven valse ziekteverklaringen af

    https://tpo.nl/2020/03/02/poolse-en-roemeense-arbeidsmigranten-frauderen-en-masse-met-nederlandse-ziektewet/#

    Ook onder Rutte:
    Nieuw schandaal bij Belastingdienst – 31 miljoen euro aan aanmaningskosten ten onrechte niet terugbetaald
    Kabinet: ‘Waarschijnlijk ligt het bedrag nog hoger’
    https://tpo.nl/2020/03/02/nieuw-schandaal-bij-belastingdienst-31-miljoen-euro-aan-aanmaningskosten-ten-onrechte-niet-terugbetaald/

    Like

  7. Jan zegt:

    maw de bevolking kan verrekken

    Like

  8. Lucky zegt:


    Communistisch China: gedoneerd voedsel wordt gestolen of zelfs vernietigd

    Like

  9. Lucky zegt:

    Aan t werk in China…

    Geliked door 1 persoon

  10. Lucky zegt:

    https://www.geenstijl.nl/5152182/gaat-niet-goed/

    Vrouw met corona: “Moest aandringen op test”

    We doen maar wat joh. De 45-jarige vrouw uit Helmond die in Noord-Italië besmet raakte werd nou niet bepaald met urgentie behandeld. “Meerdere malen heb ik de huisartsenpost gebeld. Om te vertellen dat ik me niet goed voelde, dat ik vlak bij een risicogebied was geweest en dat ik me daarom moest laten testen op het coronavirus. Ik kreeg te horen: ‘U zit op het randje, wacht eerst maar af en kruip onder de wol’. Ik heb echt moeten aandringen op een test.” Een vrouw met corona die nog net niet aan haar lot wordt overgelaten en zélf maatregelen moet treffen om te voorkomen dat haar hele dorp met de blafhoest op bed ligt. Dat noemen we nou gezond nadenken.

    Geliked door 1 persoon

  11. Lucky zegt:

    De incompetente waanzinnigen regeren…
    https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/incapabel-kabinet-is-knettergek-geworden-wil-coronapatienten-tussen-de-kwetsbare-ouderen-proppen/

    Incapabel kabinet is knettergek geworden: wil coronapatiënten tussen de kwetsbare ouderen proppen

    Het mismanagement door de overheid van het coronavirus kent maar geen grenzen. Een nieuw idee van het knettergekke ministerie van volksgezondheid: coronapatiënten laten verplegen in verzorgingshuizen: u weet wel, waar ouderen liggen. Die extra kwetsbaar zijn voor het virus.

    Het aantal corona-infecties in Nederland gaat vandaag hoogstweaarschijnlijk over de twintig heen. Terwijl de ziekte om zich heen grijpt, is minister Bruins bezig met het oplaten van uiterst bizarre en domme proefballonnetjes. De VVD’er denkt dat hij de crisis kan bezweren door coronapatiënten te verplegen in verzorgingstehuizen. Die dus vol liggen met ouderen, veelal kwakkelend met hun gezondheid om andere redenen. Die moeten dus in de nabijheid van dragers van het coronavirus wonen.

    Geliked door 1 persoon

    • Tijl Uylenspiegel zegt:

      Oh u wist het nog niet Lucky ?
      Zodra je boven de 67 bent dan ben je afgeschreven aangezien je geen enkel economische bijdrage meer levert, D66 wil die het liefst direct ruimen nadat de nog bruikbare onderdelen eruit gesloopt zijn voor hergebruik.
      Er wordt al gekeken naar de draaiboeken die van Laurens-Jan Brinkhorst gebruikte bij de MKZ crisis.

      Like

  12. LUCIA zegt:

    Ja zo blijven de pensioenpotten wel met enorme tegoeden zitten. Die man daar is iets mis mee, het lijkt een jaren 50 vent die niet al te snugger is, toch zag ik laatst een foto van hem ergens met een hele nare sadistische trek om zijn mond en ik dacht, dat is echt geen lekkere jongen met zijn jaren 50 look, dat is een Hitchcock engerd.Ik wou dat ze eens films van die man in de herhaling gooiden.

    Geliked door 1 persoon

  13. LUCIA zegt:

    Overigens die Quote …een dijk van een quote!!!

    Like

Plaats een reactie