VIDEO: “Wie heeft baat bij de corona-crisis?”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

 

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: “Wie heeft baat bij de corona-crisis?”

  1. Jan zegt:

    De regering want die kan nu het geld van gestorven ouderen verbrassen

    4 van de 5 doden in Canada betrof ouderen in verzorgingshuizen en dat zegt genoeg over de minachting van Trudeau voor deze bevolkingsgroep
    https://nationalpost.com/news/four-out-of-five-covid-19-deaths-have-been-linked-to-seniors-homes-that-says-a-lot-about-how-canada-regards-its-elders?video_autoplay=true

    Geliked door 3 people

    • Bas zegt:

      https://www.destentor.nl/veluwe/doden-in-verpleeghuis-stilzwijgen-of-open-over-communiceren~a8b0f0f9/

      Doden in verpleeghuis: stilzwijgen of open over communiceren?

      De coronacrisis treft verpleeg- en verzorgingshuizen in deze regio zwaar. De tehuizen kiezen totaal uiteenlopende strategieën om te communiceren. Sommige verpleeghuizen houden de kaken stijf op elkaar, terwijl andere open en transparant zijn over het aantal dodelijke slachtoffers en besmettingen. Wat is wijsheid?

      In de mailbox van deze krant druppelen de laatste weken veelvuldig verontrustende mails binnen. Van medewerkers van verpleeghuizen in de regio, maar ook van familieleden die iemand in zo’n tehuis hebben zitten. Het zijn alarmerende berichten over hoge sterftecijfers. De melders spreken over coronadoden waarover de directie van het centrum ‘zwijgt’. Maar zijn de meldingen ook waar?

      Like

  2. loNe zegt:

    oh man ….
    … ze zijn gedeeltelijk terecht in hun visie
    maar ze zien nog niet dat dit ‘virus’ een fkn mind-hoax is

    … en ondanks hun goede intentie
    [proberend aan het geloof vast te houden]
    zal het NIET beter worden
    want er zal géen genezing plaatsvinden
    … simpelweg omdat deze aarde onze gevangenis-planeet is ,
    waar wij – als zielen – in opgesloten zijn
    omdat eden – dat God maakte – ‘in de andere werkelijkheid’ is ,
    en dat dié werkelijkheid weer zal bestaan ;
    daarom , per definitie , zal ‘deze aarde’ niet worden geheeld ….

    Like

  3. Bas zegt:

    https://tpo.nl/2020/05/18/amerikaans-coronamedicijn-remdesivir-mogelijk-snel-op-europese-markt/

    Amerikaans coronamedicijn Remdesivir mogelijk snel op Europese markt
    VS en Japan gaven al eerder toestemming voor gebruik middel

    Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) geeft mogelijk nog deze week voorwaardelijke goedkeuring voor het gebruik van het antivirale middel remdesivir bij de behandeling van patiënten met Covid-19. EMA-topman Guido Rasi zei maandag in het Europees Parlement dat het middel van de Amerikaanse farmaceut Gilead mogelijk binnen enkele dagen onder voorwaarden wordt toegelaten op de Europese markt.

    Like

  4. 41willemleed zegt:

    Waarom zegt Rutte mondkapjes niet nodig in verzorgingstehuizen ?Behalve die van zijn moeder ?Komt hem en Groen Links mooi uit Spuitje bij 70 niet nodig . Ze zijn reeds dood Pensioen fondsen Hoeven duizenden pensioenen niet meer uit te keren en al die oude lullen in de AOW de pijp uit .TEL uit je Winst

    Like

  5. Bas zegt:

    https://www.xandernieuws.net/algemeen/allemaal-de-zon-in-herhaalt-huisarts-rob-elens-in-nieuw-interview/

    ‘Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview

    Eigenlijk lijkt vitamine D op een hormoon. Het wordt ook gemaakt van cholesterol, maar dan in je huid. In Nederland hebben we door te weinig (krachtige) zon allemaal kans op tekort… Het heeft ook een belangrijke functie in het immuunsysteem. Wat nu blijkt bij mensen in de tweede fase van een Covid-19 infectie: hoe lager het vitamine D gehalte, hoe ernstiger de situatie. Dus als dat vitamine D niveau bij jou hoog is, heb je minder kans dat de infectie erg verloopt

    Geliked door 1 persoon

  6. Ron Jaspers zegt:

    De satanische globalistische elite met hun N.W.O. een aarde met maximaal 500 miljoen mensen (slaven)

    Like

  7. Tistochwat zegt:

    Uit een e-mail van Cultuur onder Vuur:

    De brochure De grootste maakbaarheidsoperatie en ideologische omkering van de geschiedenis laat zien hoe politiek-correct links het coronavirus aangrijpt om een klimaat-socialistische nieuwe wereldorde versneld door te drukken.

    Dat is geen samenzweringstheorie, maar wordt door linkse kopstukken als VN-secretaris-generaal Anténio Guterres en EU-klimaatpaus Frans Timmermans zelf gezegd.

    Geliked door 2 people

  8. Lise zegt:

    De farmaceutische industrie met ab osterhaus, bill gates, soros, who, bilderberg, om er een paar te noemen

    Geliked door 2 people

  9. BigLJohn zegt:

    Een van de profiteurs van de – Corona crisis – is de Bill en Melinda Gates Foundation. Door Bill zijn enorme kapitaal injecties is hij DE grote speler, zeg maar DE grote baas van het WHO. Want immers; hij die betaalt, bepaalt. Hij is al bezig met de bouw van fabrieken voor de productie van anti Corana serums. Het voornoemde WHO waarnaar Rutte en consorten zijn oren naar laat hangen. En zo zijn er nog andere super rijken die in dit rijtje geplaatst kunnen worden zoals Soros alsmede de Clinton Clan. De superrijken en andere hoog-geplaatsen willen hun macht terug en deden The NWO het licht zien. Dan zitten we ook nog tegen – Brussel – aan te hikken alsmede tegen de steeds uitdijende groep Moslims in Nederland. Het word er met de dag beroerder door. Een leven onder Staatsdwang, zonder hoop, met veel angst en zonder plezier. Kan het nog erger ?

    Geliked door 2 people

  10. droevige mof zegt:

    Van wat ik van de grondlegger van deze religie weet, zat hij niet in een leunstoel en sprak hij met een ingetogen stem over de neergang van de joodse religie en de tirannie van de Romeinse bezetters. Nee, dat was een andere man en hij kon behoorlijk boos worden. En daarvoor kreeg hij de rekening gepresenteerd.
    Ik kan het ook zo zeggen: Beste vrome verzetsstrijders, bedankt voor het gesprek. Plotseling werd ik overmand door grote vermoeidheid, het was de slaap van de rechtvaardigen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie