Agressie tegen journalisten is vooral eigen schuld

Screenshot - 2020-07-31T080421.521

(Door: Arnold Karskens)

De beschuldiging van Marcel Gelauff, hoofdredacteur NOS Nieuws, dat de kritiek van boeren, de Partij Voor de Vrijheid (PVV) en Forum voor Democratie (FvD) op de Nederlandse journalistiek onze democratie aantast, raakt kant noch wal.

Mede-initiatiefnemer van Persveilig en voorzitter van het Genootschap van Hoofdredacteuren Marcel Gelauff wijst in de uitzending van het praatprogramma Op1 van 22 juli 2020 en in zijn opiniestuk op NOS.nl van 18 oktober 2019 naar de Hollandse boeren als dé boosdoeners die het werk van journalisten bemoeilijken en daarmee een pijler onder onze rechtsstaat wegslaan, namelijk onafhankelijke nieuwsvoorziening.

Het verwijt van Gelauff getuigt van meten met twee maten. Publiekelijk zwijgt hij over de met name allochtone jongeren die schelden en stenen gooien als een tv-cameraploeg verschijnt in hun achterstandswijk. Zo is een team van de actualiteitenrubriek EenVandaag op 15 november 2019 in Amsterdam-Zuidoost onder bedreiging van een vuurwapen van een camera beroofd. Ook bij Turkse protesten in Rotterdam op 16-17 juli 2016 zijn verslaggevers bedreigd. Dat is wat anders dan ludiek een paar stickers plakken op de jas van NOS-verslaggever Edwin van den Berg, bij een boerenprotest op het Mediapark op 18 december 2019.

Lees verder>>>
Ongehoord Nederland

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Nuttige idioten", Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, NOS, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Agressie tegen journalisten is vooral eigen schuld

 1. karton zegt:

  Ik zag de betr. uitzending Op1. Edwin v.d. Berg, journalist van de NPO en een mevr. van tv-Gelderland zaten een potje te janken. V.d. Berg had wel één beveiliger bij zich, nou dan weet je wel hóe ernstig de situatie is !!! Mevr. van tv-Gelderland had ook niks zinnigs in te brengen. Gelauff zat een beetje met die twee mee te janken maar. vergat en- passant even de heer Wilders te noemen als “ al jaren lang beveiligd persoon, mede t.g.v. van het “journalistieke” werk van de NPO/NOS. Minkukel, die Gelauff !!

  Geliked door 2 people

 2. verwardeman zegt:

  Tsja , ze zijn Theo van Goch nog niet vergeten he……………….
  Een boze boer – Nederlands , blank , beschaafd – plakt ludiek een sticker .
  Een boze moSSlim – geimporteerd , getint , fanatiek – steekt je overhoop onder het
  schreeuwen van allahoe akhbarrrrr !
  Dat is voor journalisten – het vrije woord , weet je wel – natuurlijk wel een beetje link …………
  Nee , laten we maar tegen Nederlanders , Christenen , Populisten aantrappen , want
  dat is WEL ZO VEILIG ……………………………
  Die journalisten hebben zich de mond laten snoeren door dat Mohammedje B , de
  schrik zit er goed in , knuffelen en zoethouden .

  Geliked door 3 people

 3. koddebeier zegt:

  Veruit de meeste journalisten en hun baasjes zijn een stel achterbakse huichelaars die er niet voor schromen om Nep nieuws te verspreiden en te liegen en bedriegen !

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ koddebeier. Inderdaad, maar als zij op hun ziekmakende reportages worden “aangevallen” gaan ze op tv zitten janken in aanwezigheid van hun “grote baas”, die zelf een “meester” is in het verspreiden van nep-nieuws. Héél gevaarlijke gasten !

   Geliked door 2 people

 4. Eppo zegt:

  ja het van Gewest tot Gewest periode is voorbij .
  Wat een zooitje heeft die PvdA en VVD en nog wat Clubs er van dit Land gemaakt mede door die NoS links lullers .
  Een Murkenmeuk ghetto hebben Zij mede van Nederstan gemaakt.

  Like

 5. wanneer wordt de publieke omroep opgeheven? Scheelt 1 miljard euro

  Geliked door 1 persoon

 6. Mary zegt:

  Hoe haalt hij het in die drie hersencellen, want meer kan het niet zijn, om het over democratie te hebben, hoofdredacteur van de grootste leugenmedia instelling, daar waar niets maar dan ook niets verkondigd wordt wat niet in het straatje van de communistische NWO criminelen past en dat heeft het over democratie, rot toch op………….

  Geliked door 1 persoon

 7. Corrie Bruin zegt:

  Daar zit natuurlijk flink wat vuil tussen deze hebben moeite om de waarheid door te geven.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s