Jongeman uit Assen ernstig mishandeld bij zwemplas Gasselterveld: neus gebroken en schedelfractuur

Screenshot (35)

(Door: Bas van Sluis)

Een 21-jarige man uit Assen is woensdagavond tussen 19.00 uur en 19.30 uur flink toegetakeld bij natuurplas Gasselterveld in Gasselte door een onbekende man. Die schopte en sloeg het slachtoffer zonder aanleiding, onder meer in zijn gezicht. ,,Mijn zoon ligt momenteel in het ziekenhuis met een gebroken neus en schedelfractuur”, schrijft een van zijn ouders op Facebook.

Lees verder>>>
Dagblad van het Noorden

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Jongeman uit Assen ernstig mishandeld bij zwemplas Gasselterveld: neus gebroken en schedelfractuur

 1. Gienekehado zegt:

  Het Tuig op Het Binnenhof heeft ons van onze vrijheid en veiligheid beroofd. Na zonsondergang, eigenlijk ook overdag, ben je je leven niet meer zeker buiten de deur!! Ik zit ’s nachts vaak even een uurtje in het donker om te zien wat er hier allemaal passeert en parkeert. Breek Mij De Bek Niet Los!!!

  Like

 2. karton zegt:

  De politie is op zoek naar getuigen ! Ze moeten gvd op zoek naar de dader(s) !!! Stelletje luizenbossen.

  Geliked door 2 people

 3. Ben zegt:

  Sorry hoor, maar dit signalement fits our usual suspect Badr H.
  Ik kan het natuurlijk mis hebben, maar mijn gut feeling….

  Like

 4. klaas zegt:

  Like

 5. R Thomasson zegt:

  Ook Bas van Wijk werd in zijn rug geschoten. Dat is de manier waarin geïmporteerd licht-getinten aanvallen; nooit vooraan, nooit met open vizier. In de Bijbel worden ze beschrijven als Amalek. Een woestijnvolk van dezelfde soort genetisch afval die onze politieke leiders, namens de “diversiteit” en “verrijking”, zo graag koesteren. De originele Amalek zochten en vermoorden hun slachtoffers ALTIJD van achteren. In de achterhoede; waar de zwakkeren zich bevonden. Daarom werden de oude Hebreeën door God bevolen de hele Amalek-zooi met wortel en tak op te ruimen. Zij mochten niemand van hen sparen en in leven laten; hoe oud zij ook waren. Ook God vond dat opgeruimd staat altijd netjes! De moderne geïmporteerde Amalek leeft als herenvolk in ons midden, vreet op ons kosten, neemt onze voorraad aan huizen in beslag en valt onze mensen op laffe wijze van achteren aan. Deze misdaad, net als de moord op Bas van Wijk, is een terreurdaad; verricht namens hun bloed-god. De vraag is: hoelang zouden Nederlanders – die de rechtmatige bevolking van dit land zijn – deze laffe aanvallen nog pikken? Wanneer zou men voorbeeld nemen aan de mensen van Wit Rusland? Zij laten nu aan hun wrede dictator Lukashenko zien, dat zij niet meer bang voor hem zijn. Dat zij bereid zijn voor hun land en vrijheid te vechten. De ,huidige politieke leiding staat niet aan ons kant, maar aan de kant van de moderne Amalek. Zij laten hem zijn gang gaan. Als men hier ooit weer baas in eigen land wil zijn, en in vrijheid leven, moet men zelf er voor zorgen dat Amalek zal kleuren schijten van angst, en zo snel mogelijk opdonderen naar het land van herkomst.

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Tja waar gaan we naar toe, ik weet het niet meer.

  Like

 7. Monalisa zegt:

  OM 4 mannen (18, 19, 20 en 20) zitten 2 weken langer vast voor betrokkenheid schietincident ‪#Oeverlanden‬. Eén van de mannen heeft in een verklaring bekend op Bas van Wijk te hebben geschoten. Alle verdachten nog in beperkingen.
  Ik stel voor dat jullie de sleutels minstens zo lang kwijtraken als de Teeven bonnetjes.(50+jaar)

  Geliked door 2 people

 8. LUCIA zegt:

  Nou, tjonge jonge ; We hebben het wel gemerkt zo , de zegeningen van vakantie in eigen land!!
  De Aso’s gaan ook op vakantie, vijlen hun veel te lange teennagels en nemen pistool, mes en boksbeugel mee… zijn geen typische dingen voor je last-minute vakantie-lijstje.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Dat krijg je als je iets te lang kijkt naar hen die ons komen verrijken.

  regel numero uno als je in de buurt van mocro tuig bent.

  Sla altijd je ogen neer en neem geen aanstoot.

  Hou je profiel laag.

  Dit is hetzelfde gedrag dat christen minderheden zich eigen hebben gemaakt na eeuwenlang geleefd te hebben tussen de islamiet.

  Maak je niet ongerust wij leren dat nog.

  Het is een vorm van omgekeerde integratie. Gaat allemaal goed komen. Laat niet de moed zakken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s