Eén man, 4 vrouwen, 46 kinderen: hij is een van de onzen en woont in Bobigny, Parijs

Screenshot_375

In jullie eigen belang, probeer ’t aantal geboorten te beperken…  Eerst jullie bemoeizucht in onze zaken na het kolonialisme en de slavernij!

(Door: Benoit Rayski – Vertaling: “delamontagne”)

Lang leve ons! Wij zijn de  kampioenen: één man, 4 vrouwen  en  46  kinderen ! U herinnert zich Elias Abjad toch nog wel? Deze mohammedaanse slager werd bekend doordat hij 16 kinderen had, dit dankzij z’n voorliefde voor vrouwenvlees. Hij had 4 vrouwen, gesluierd uiteraard, zoals ’t hoort, en die gaven hem 16 kinderen.

Men probeerde hem van oneerlijkheid te betichten en van polygamie te beschuldigen. Maar de lasteraars hadden ongelijk, want deze dappere Elias was nooit met een van de 4 vrouwen getrouwd geweest. Hij kan zodoende heerlijk blijven genieten van de uitkeringen van de Franse staat.

Maar deze  gedragingen zijn niets vergeleken bij die van ene Adama. Deze man uit Mali woont net als Elias ook in Bobigny en heeft ook 4 vrouwen. Hoe is hij hier in Frankrijk gekomen? Met welke papieren? Het blijft een mysterie. En die 4 vrouwen gaven hem 46 kinderen, dus een gemiddelde van 10 kinderen per vrouw.

Met andere woorden, hij was niet inactief. Laten we hierbij ook van de gelegenheid gebruik maken om een einde te maken aan ’t “fabeltje” dat de Fransman de beste minnaar ter wereld zou zijn. Welnee, dat zijn die mannen uit Mali…

Je kunt ook een andere hypothese bedenken. Hij vertelde het “Journal du dimanche” dat hij heel lang onderhoudsmonteur is geweest. Maar hij gaf dat beroep op toen hij bedacht dat alle toelagen bij elkaar voldoende zouden zijn om in zijn behoeften te voorzien. Vanaf 40 kinderen bedragen de toelagen meer dan € 6.400,- per maand. Net als Elias Abdjad kan hij niet van polygamie worden beschuldigd: hij trouwde niet met de vier vrouwen en je moet hem er ook niet van beschuldigen “draagmoeders” te hebben gezocht. Het is hijzelf en niemand anders die de toeslagen ontvangt, want de 4 vrouwen zijn analfabeet en spreken nauwelijks Frans.

Adama is daarmee de enige kapitein aan boord. Hij is dus geslaagd als een “goede vader”, want om zomaar € 6400,- van de Franse staat te ontvangen… om nog maar te zwijgen van de APL en RSA die hij ook ontvangt. Wie durft nu nog te zeggen dat Frankrijk geen gastvrij land is? Wie zou kunnen beweren dat het racistisch is? En wie zou kunnen beweren dat het niet zielsveel van Mali houdt, waar ze haar soldaten naartoe heeft gestuurd?

Eén conclusie is gerechtvaardigd. Het is heel vaak een kwestie van “blank privilege”. Vanaf nu zullen we jaloers moeten zijn op het “zwarte privilege“. Want wie van ons kan 46 kinderen krijgen en onderhouden?

Bron:
https://ripostelaique.com
Door: Benoit Rayski

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Frankrijk, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Mali, Moslims, Multiculti, Overheid, Parijs, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Eén man, 4 vrouwen, 46 kinderen: hij is een van de onzen en woont in Bobigny, Parijs

 1. Cathja zegt:

  Deze man is geen goede vader en echtgenoot, maar een sluwe, op veel geld en goederen beluste profiteur. Iedereen mag van dit soort figuren denken wat hij/zij wil, maar ik walg van zulke seksbommen. Fokken en handen ophouden, een heerlijk leventje leven en het geld binnen laten stromen.
  Walging is het enige wat ik voel voor dit gajes.

  Geliked door 4 people

 2. karton zegt:

  Dit soort reken ik beslist niet tot “één van ons”. Dit soort wipneuzen behoort tot de orde der knaagdieren , dus tot in dit geval tot de konijnen !

  Geliked door 4 people

 3. Laten we een ding goed begrijpen, niet hij en zijn vrouwen zijn gek, de overheid die dit toestaat en daar Gemeenschapsgeld aan spendeert zijn stapelmesjogge.
  Los daarvan vraag ik me af of je van die € 6400,= en laten we het naar boven afronden € 10.000,= maar liefst 45 personen kunt voeden, kleden, huisvesten en ga zo maar door.
  Als je hoort wat schoolgaande kinderen tegenwoordig kosten dan slaat je de schrik om het hart!
  Arm Frankrijk….

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @/Tijl Uylenspiegel. De overheid die gemeenschapsgeld spendeert aan parasieten uit moslimlanden en Afrika is niet stapelmesjogge, maar een overheid van een bezet land. Niet de Fransen en niet wij zijn bevrijd in 1944 en 1945. De bezettingsmacht is vervangen. De Duitsers zijn verslagen, en de geallieerden kwamen voor in de plaats. In tegenstelling tot Oostbloklanden die onder zichtbare communistische horrorregime kwamen, waren wij vrij. Maar wij waren net zo vrij als een hond met een lijn van 1 km. Tot de val van de Muur beschouwden wij ons als bondgenoten van de VS, en de NAVO was essentieel voor onze verdediging. In die tijd was de globalistische NWO buiten bescouwing. Wij hadden met de Amerikaanse regering te maken, en niet met een clan van geldmonsters achter de schermen. Dat is veranderd in het laatste decennium van de 20ste eeuw. Wij waren uit het niets VERPLICHT de goede oude EEG vervangen met de EU; de Haupt Komandantur van NWO in Straatsburg en Brussel. Onze Gulden werd van ons afgepakt, en vervangen door de Euro. WIJ MOCHTEN NIET BESLISSEN OF WIJ DE EURO WILDEN HEBBEN OF NIET. Na de Millennium begonnen de EU geleidelijk aan onze onafhankelijkheid, wetgeving en persoonlijke vrijheid te knagen. Zie de interview met Prof. Bob de Wit https://www.youtube.com/watch?v=BdX0quM9eHQ. Het opvang van immense zunami Zwermen van parasieten uit Afrika en islamitische landen gebeurt in opdracht van de EU/NWO. De zwermen zijn bestemd om een groot deel van ons te verdelgen in toekomstige burgeroorlog. NWO gebruikt ze als nuttige idioten. De huidige Franse president is een kerel die door machten buiten Frankrijk werd gefinancierd en naar zijn ambt begeleid. Toen hij begon, had hij zelfs geen politieke partij. Zo’n vent voert opdrachten van zijn meesters, en niet van zijn vazallen. De hele Europese politiek is tot de bot verrot en omgekocht. Veranderingen in Frankrijk of Nederland zouden niet vanuit de bestaande politiek komen.

   Like

 4. Peter Rissing zegt:

  Leg een uit voor de Hollandse lezer: “APL en RSA” en tel alles, voor mijn gemak, eens bij elkaar op.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Stop dan is met de uitkeringen aan die hufters !! eikels !!

  Geliked door 2 people

 6. koddebeier zegt:

  Gelukkig commentaar werkt weer eens niet

  Like

  • koddebeier zegt:

   Het vreemde is dat het gebeurd als je iets negatiefs over buitenlanders zegt

   Like

  • fleckie zegt:

   Mijn commentaar is waarschijnlijk. ook weer in het ‘niets’ verdwenen, waarin ik o.a. had vermeld dat kinderen tot 18 jaar. wel zijn verzekerd bij de ziekenfondsen, maar vrijgesteld zijn van betaling…… dus die ‘.lasten’ mogen wij ook nog bgetalen..<~<~<~<~<~<~<

   Like

   • fleckie zegt:

    FRANS. – sprekenden: TUNESIËRS, ALGERIJNEN, MAROKKANEN! dus……
    RESULTAAT..,?!, …… dank zij HET. KOLONIALISEREN.~<~<~<~<~<~<~<

    Like

 7. R Thomasson zegt:

  Men kan met zekerheid vaststellen dat niemand van de kinderen van Afrikaanse neger A met zijn 4 vriendinnen en 16 kinderen, of Afrikaanse neger B met zijn 4 vriendinnen en 46 kinderen, zal ooit aan de arbeidsmarkt deelnemen. Laat staan een normatieve burger worden. Hun verwekker is een parasiet die leeft op andermans geld. Hun moeders zijn totaal analfabeet. Zij zijn folkbeesten zonder enkel nut voor de Franse samenleving. De Franse (s)linksen zouden hun best doen de kinderen met alle mogelijke “ondersteuningsprogramma’s” helpen. Al wetend bij voorbaat, dat alle programma’s zouden mislukken. De jongens zouden tot criminelen, drugsverslaafden of terroristen opgroeien. De meisjes als fok kudde voor de volgende generatie Derde-Wereld parasieten. De vraag is: waarom accepteert de Franse samenleving dat alles? Kapitalen betalen aan zwarte fokstieren die onrechtmatig geld ontvangen voor kinderen van vrouwen met wie zij zijn niet getrouwd? Welk recht hebben zij op dat geld? Niemand vraagt zich af, op welke wijze zijn deze fokstieren in Frankrijk beland? Hoe zijn hun “vriendinnen” naar Frankrijk gekomen? Het is vanzelfsprekend dat zij niet als expats kwamen. Andere vragen zijn: Wie heeft baat bij de import van deze mensen? Er zijn twee antwoorden: a) De linksen. Zij hebben absoluut geen bezwaar tegen deze zwendelpraktijken. Zij hebben zelf parasitair bestaan opgebouwd. Iedere “ondersteuningsprogramma” voor arme stakkers uit de Derde Wereld betekent voor Links een “Raad van Fortuin”: nieuwe banen, nieuwe kansen. b) de EU en hun globalistische NWO bazen. Hoe meer parasieten uit islamitische landen en Afrika die op belastinggeld van Europeanen teren, des te meer de Kalergi-Plan succes zal halen.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   ………….Wie heeft baat bij de import van deze mensen?…………….
   Ik denk toch dat er “parallelen” met NL zijn, want dat geldt toch ook voor Nederland !, waarom al die Noord-Afrikanen die mochten blijven na de jaren’70 en ook bepaald meer kinderen hebben dan de autochtone Nederlander.
   Ze kunnen hier komen omdat ze uit Frans[ voormalige] gebiedsdelen komen en de Fr nationaliteit hebben.

   Like

 8. Bas zegt:

  Kinderen krijgen alleen om zich te kunnen verrijken en niet hoeven te werken?

  Like

 9. Meine zegt:

  Als je de 3e wereld importeert, dan wordt je de 3e wereld !
  Die soort parasieten hollen het gehele sociale systeem uit wat wij hebben opgebouwd.
  Reken maar niet dat de 46 “producten” ooit keurige belastingbetalende burgers worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s