De machtige mediamachine van Bill Gates

Screenshot_171

(Door: Raymond Peil)

De verstrengeling van miljardairs/filantropen als Bill Gates met talrijke media is vele malen inniger dan velen denken of toegeven. Een mediamachine? In ieder geval een uiterst verontrustende ontwikkeling.

Via de Bill & Melinda Gates Foundation heeft de voormalige Microsoft-CEO een hele dikke vinger in de pap van ontelbare media. Toonaangevende en gerespecteerde uitgevers als de New York Times en de Financial Times krijgen financiële ondersteuning van de Gates Foundation om zijn filantropische activiteiten welwillend te beschrijven – om niet te zeggen – te bejubelen. Met zijn wereldwijde medianetwerk in vele landen heeft de multimiljardair een enorme PR-machine tot zijn beschikking die voor hem gunstige en door hem betaalde publicaties wereldwijd uitbraakt.

Lees verder>>>
(h/t “Htskday”)
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, Elite, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op De machtige mediamachine van Bill Gates

 1. Htsk day zegt:

  Wat is waarheid?

  Het is best moeilijk. Ieder heeft zo zijn eigen waarheden, soms uit ervaring, soms gelezen of gehoord, dan wel zelf ontwikkeld door logisch te denken.

  Gelukkig is dit dilemma niet alleen maar van deze tijd. Ooit, ruim 100 jaar geleden zei Mark Twain reeds dat je niet geïnformeerd was als je geen kranten (toen nog geen radio, tv of social media) las, maar verkeerd werd geïnformeerd als je de krant wel las. Geeft toch wel te denken.

  Lees verder:
  https://commonsensetv.nl/wat-is-waarheid/

  Geliked door 1 persoon

 2. andre zegt:

  Stel dat Bill Gates een miljardair zou zijn dan loopt ie toch zelf niet meer op zijn leeftijd zn psychopaat spuitjes te.verkopen. Bill Gates is gewoon een sukkel in dienst van de RKM net als Bezos Suikerberg en Stekker draadje los Musk. Vroeger heette deze sukkels revolutionairs nu psychopaat front runners van de Rothschild maffia.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Daar heb je gelijk in Andre , ze zijn ook marionetten, iets hoger in de pyramide dan Rutte & Co maar ze dienen ook en voornamelijk anderen hun belangen en reken maar dat die niet in de picture komen, want dit zijn allemaal duur betaalde fallguys,( ik geloof dat het Nederlandse woord katvanger is) als de agenda fout loopt zijn zij de fall guys en zo is iedereen van laag tot hoog in de pyramide weer doorverzekerd voor & naar zijn of haar fallguys.
   Voor de top politici zijn dat de staatssecretarissen en voor die weer de hogere ambtenarij.etc. Misschien een slimme vraag om te stellen als je solliciteert voor wie ben ik de fallguy en hoeveel verdient hij/zij, laat daar je salaris van afhangen..

   Like

 3. ronjaspers zegt:

  Wij worden al decennialang voorgelogen,dit is niet iets van de laatste jaren.Niet alleen door de M.S.M. maar ook door politici en ons nepkoningshuis wat zo corrupt is als de neten.Op deze wereld regeert de leugen.

  Geliked door 1 persoon

 4. kenk zegt:

  Helaas geeft extreem veel geld extreem veel macht , zoveel macht dat je de hele wereld kan vergiftigen met je RNA vaccin wat genetisch manipuleerd in de DNA cellen van je lichaam ?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s