Mening?

(Door: Jan Dijkgraaf)

Gajes, gespuis, geteisem, schorem, uitschot, slecht volk, varkens, schorremorrie, addergebroed, boeventuig, falderappes,  geboefte, gebroed, plebs, rapaille, satansgebroed, schorem, schuim, slangengebroed, tuig van de richel, uitvaagsel, canaille, crapuul,   janhagel, vee, ratten, grauw, afzetters, bedotters, fraudeurs, draaiers,  foppers, fraudeurs, knoeiers, knopendraaiers, kwakzalvers, ladelichters, misleiders, varkens, oplichters (of had ik die al?), schurken, slingeraars, tweezakken, valsspelers, verlakkers, zwendelaars.

Iemand vroeg of ik ook nog wat vond van het Openbaar Ministerie, dat een dealtje heeft gemaakt met Akwasi, die kopschopper die Zwarte Pieten en Sinterklazen naar de andere wereld wil (laten) helpen.

Zeker vind ik wat van het OM. Maar ik kan niet kiezen.

Bron:
www.99woorden.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, gezond realisme, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Mening?

 1. wauso zegt:

  Ik heb het O.M. aangeschreven:
  Van: Willy Reiss
  Verzonden: vrijdag 11 september 2020 14:25
  Aan: amsterdam@om.nl
  Onderwerp: Akwasi

  Net die door jullie geschreven onzin over Akwasi gelezen.
  Mijn constatering is: Jullie zijn de HOEREN van de Negers (Akwasi) !
  Jullie zijn de Hoeren van de Regenten (Grapperhaus) !
  En een ‘blanke man’ (Wilders) moet gedood worden !

  De een roept op tot geweld. De ander volgt de door hemzelf opgestelde regels niet.
  En bij beide is het ‘Mildheid en Genade”.
  En Heer Wilders wil minder criminele Marokkanen (hij verklaart dit meermaals duidelijk), maar hij moet, Politie en Regenten voorop, gedood worden. Die oproepen tot aangiften waren voor vele Regenten nl. verkapte oproepen om hem te doden.

  Meten met 2 maten is typisch iets voor laagdrempelig canaille.
  En daar horen jullie mijns inziens (vrije meningsuiting) nu bij.

  Als je toch als O.M. zo de Hoer moet spelen voor Negers en Regenten en Marokkanen dan ben je toch diep gevallen.

  W.H.J. Reiss

  Geliked door 4 people

 2. Harry zegt:

  Ze zijn gewoon álles van die opsomming !
  Wie had er ooit van gehoord , van voorgedrukte aangiftes ?
  En dat voor één woord , drie keer herhaald !
  En het was ook nog een vraag , geen bewering .
  Het linkse tuig zou het hitler nog niet aan durven doen .

  Als er iémand ooit nog voor een standbeeld in aanmerking komt , is het wel Geert Wilders !
  Helaas trekt het linkse geteisem aan de touwtjes .

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Harry Standbeeld heeft Wilders inderdaad verdiend. Maar met goedkeuring van onze politiek en linkse bestuurders worden standbeelden beklad, neer gehaald of moeten met veel discussie worden verplaatst of verwijderd. Dat is het verraad aan onze geschiedenis en samenleving. Uiteraard geen strafrechtelijke vervolging omdat dit verraad het nieuwe normaal is met als koplopers Duivels66 en Groen Links en vergeet niet dat heel veel rechters Duivels66 aan hangen. Vandaar de discriminatie t.o.v. blank eigen volk die om niets voor het bankje dienen te verschijnen en mogen haatzaaiers en oproerkraaiers vrijelijk hun gang gaan. Allemaal een groot smerig politiek spel. Zoveel mogelijk met watten handschoentjes aanpakken, tweedeling laten zaaien en nog heel veel meer potentiële oproerkraaiers en barbaren binnen halen. Ze gaan nog veel meer belasting innen en halen nog meer import binnen. De rechtstaat bestaat voor het eigen volk niet meer trouwens een normale burger kan niet eens de dure kosten opbrengen om recht te halen maar de belastingbetalers zullen en blijven advocaten voor de massale import betalen kijk eens hoe dan procedures snel ten gunste van de binnengevaren illegale economische gelukzoekers worden behandeld en gunstig uitpakken voor dit slag. Kortom onze rechtstaat is corrupt en past niet meer binnen onze democratie.

   Like

   • Lucia zegt:

    Julia de enige oplossing( en met pijn in mijn hart) met zijn allen collectief verhuizen. Nederland is dood en niet meer te reanimeren, we hebben rapaille op straat en in den Haag en alles daartussen o.a. ambtenarij, als een boot een gat in de boden heeft kun je nog hozen als het net zoveel gaten heeft als een Edamse kaas, kun je beter gaan zwemmen als de kust nog in zicht is.
    Iedereen qua gajes vraagt hier asiel aan en krijgt geld toe dat lot zal ons niet ten deel vallen maar verkassen en elders hard gaan werken, waar die vuile landverraders en pooiers niet iedere cent uit je portemonnee pakken, dat zou een goed idee zijn en de jongeren die komen ook wel als ze zien dat het ons goed gaat. dus de kleinkinderen en de kinderen komen ook.
    Bovendien zie het zo jij vormt dan een bastion in de verte waar ze naar toe kunnen vluchten als zij daar klaar voor zijn.

    Like

 3. Julia zegt:

  Kijk naar naar de corruptie binnen het OM https://www.ad.nl/binnenland/voormalig-topambtenaar-demmink-niet-vervolgd-misbruik-minderjarigen~a557f947/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F Grapperhaus die zelfs geen prioriteit stelt aan het uitbannen van o.a. kinderporno en zelf lak heeft aan de maatregelen die hij zelf streng afstraft door torenhoge boetes. Niet te vergeten de bonnetjesaffaire Teeven https://www.youtube.com/watch?v=a0G-2Zj6-Mo Klassejustitie viert hoogtij, het niet vervolgen van vele Islam haatpredikers en trek de smerige beerput maar verder open dan komt er nog meer en meer stank vrij. Wie had dan verwacht dat die Akwasi vervolgd zou worden. Vrouwe Justitia past niet meer binnen ons recht. Ons recht bestaat uit willekeur, discriminatie en corruptie. Echt trots kunnen we hier absoluut niet meer op zijn laat staan nog enig respect opbrengen. Ik begrijp ook niet dat het portret van onze Koning nog binnen de rechtzalen hangt omdat het alleen nog gaat om een ceremonieel koningsschap De koning is dan alleen maar staatshoofd en heeft geen macht in de politiek, het land of daarbuiten. De koning mag dus alleen maar lintjes doorknippen, scholen bezoeken, meegaan op staatsbezoeken, etc. en de Koning niets meer heeft te vertellen. Kortom ons volk is overgeleverd aan een politici die uitsluitend nog wanbeleid voeren ten nadele van de Nederlanders en een corrupte rechtstaat daarbij nog een massa goedgelovige linkse aanhang tja dan kunnen we stellen dat ons land reddeloos is verloren. .

  Like

 4. bozeoudeman zegt:

  Zouden er soms bij dat OM net als bijna bij de politie inmiddels ook meer allochtonen zitten dan oorspronkelijke indianen, on nee sorry ik bedoel ‘witten’, voor die door allochtonen bedachte broodnodige diversiteit?

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Het gaat er niet om wát men roept, maar wie men bereikt, wie er luisteren, de vlogger volgen en zich erdoor laten opruien,………of dat de boodschap een effect sorteert die in de politieke tendens past van de regerende demonische globalisten.

  Like

  • Julia zegt:

   Hovawart Is het niet opgevallen dat er nog meer zogenoemde stoere getatoeëerde mannen met indrukwekkende kale hoofden tot onze korpsen toetreden alleen al om hun frustraties te uiten door nodeloos vredige demonstranten te meppen. Vraag mij alleen af wat voor een lafheid deze zogenoemde stoer van uiterlijk knapen hebben. Vrouwen lastigvallen, wijken die door oproerkraaiers worden vernield en onleefbaar worden gemaakt dat durven deze laffe stoere kerels zich niet aan te wagen. Uiterlijk vertoon maar laf tot op het bod.

   Like

 6. Bob zegt:

  Akwasi is verward onze rechters hooggeleerd.
  Hoog geleerde in in de weet niet kunde, wegkijk
  kunde, discrimineer kunde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s