ONZE BESCHAVING – 2020

Een volgeling van de profeet in actie.

(Door: “Driek”)

Er gaat geen dag voorbij zonder moord, overvallen en geweldpleging. Nederland wordt met de dag onveiliger. En al die misdaden worden gepleegd door lichtgetinte en donker getinte lieden die overal schijt aan hebben. In naam van hun profeet snijden deze misdadigers gewetenloos de hals af van onschuldige burgers. En dat misdadige rotvolk wordt hier in Nederland gastvrij onthaald alsof ze de Paradijselijke Vrede komen brengen.  

Duizenden mensen in Parijs waren samengekomen om de door de jihadist vermoorde leraar Samuel Paty te herdenken. Behalve in Nederland. Ik vind het  onvoorstelbaar dat op de Dam en het Museumplein, noch op andere plaatsen in Amsterdam, geen mens was te zien en protestdemonstraties uitbleven. Dat was toen met die zielige neger George Floyd andere koek. Toen stond een uitzinnige menigte te schreeuwen over discriminatie en racisme. Het linkse goedvolk demonstreerde zich bijkans een ongeluk. Niets was te gek voor dat domme klootjesvolk.  

En lezer, het gaat nog veel erger worden, want steeds meer worden we in onze vrijheden beknot. Als de duisternis invalt, durven oude lieden de deur niet meer uit. Onze minister-president Mark Rute doet niks, die praat alsof er geen vuiltje aan de lucht is. Groepen jongeren van islamitische komaf maken ongestraft de straten onveilig en molesteren iedere burger die op hun pad komt.

Doch al dat vakantievierende asielgepeupel uit Afrika dat hier gratis kost en inwoning en medische verzorging krijgt, wordt door welzijnswerkers in de watten gelegd. Want ze zijn oorlogsslachtoffer en dus zielig. We zien dagelijks het resultaat van al dat mededogen. Wij, burgers van Nederland, worden door onze regering het slachtoffer van al dat wanbeleid. Ik zie de toekomst van Nederland erg somber in.

Ondanks al die narigheid wens ik U toch een vredige dag.

Door
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2020. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op ONZE BESCHAVING – 2020

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Koop maar een geweer en schiet ze neer

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Reken er maar op dat in het diepte geheim, vooral in Duitsland, al heel wat van dat desbetreffende tuig ook wordt aangevallen, mishandeld en een enkele keer vermoord! En elke moslimterrorist die ze kapotschieten hoeft van mij GEEN medeleven te ontvangen en mag zelfs langzaam wegrotten!

   Geliked door 1 persoon

  • haesen zegt:

   Meneer Bron u kunt misschien een petitie starten en u kunt ook op facebook uw klachten neerleggen bij de europese unie weliswaar in het engels of frans..!

   Like

 2. Jade zegt:

  Is het niet zo dat die linksen betaald werden om te demonstreren?

  Geliked door 1 persoon

 3. A. de Koning zegt:

  Driek, je hebt het weer uitstekend gezegd en het is een schande dat die moslims hier met open armen worden ontvangen terwijl ze voor Nederland en ook voor andere westerse landen alleen maar een hoop ellende opleveren. Nou staat die linkse Femke Halsema niet op de Dam maar dat had ik ook niet verwacht.

  Geliked door 4 people

 4. Bas zegt:

  Ondertussen
  Héél bijzonder….

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Er is geen toekomst, Driek.
  Wij dienen nu al met de pink op de naad van de broek te staan met een muilkorf op.
  En dan moeten we roepen: ‘Jawohl, mein Führer!’

  Geliked door 1 persoon

 6. Laura van der Storm zegt:

  Nog even een aanvulling op die beroerde religie ……burgemeester Marcouch schrijft in de telegraaf dat het middeleeuws is om huwelijken van verschillende culturen te dwarsbomen. Hij gaat persoonlijk helpen die huwelijken tot stand te brengen!!!! Die schoft doet precies waar ik al jaren voor waarschuw!!!!! Een deken over Nederland leggen met de islam. .Zo duidelijk is het nog nooit getoond!!! Zoals Frankrijk al 20 jjaar te laat start met islam controle, zo lopen wij ook al 20 jaar achter. Het tij is niet meer te keren!En wat is hier de oorzaak van? : Angst voor de moslim met zijn islam. Ze hoeven niet meer met wapens te komen, ze doen het gewoon met kinderen baren. Wat zei Erdogan ook al weer? Dat zijn onze soldaten etc…..

  Geliked door 5 people

  • Willem zegt:

   Ik heb gelezen dat een moslim vrouw niet met een niet-moslim man mag trouwen, dus geen kinderen van een niet moslim zal krijgen. Een moslim man mag wel met een niet-moslim vrouw trouwen en kinderen krijgen en die zijn dan natuurlijk ook moslim. Strategisch gezien erg slim.

   Like

  • Knalkopje1 zegt:

   ‘Angst voor de moslim en zijn islam’. Dat is de werkelijk bestaande islamofobie, niet wat extreem links van deze term maakt. Ze zijn zo bang (fobisch) voor de religie van de vrede dat ze meteen op hun knieën vallen, of zelfs proactief toegeven, nog voordat eisen worden gesteld.

   Like

 7. John van antwerpen zegt:

  Nooit zullen die welzijnswerkers, BLM aanhang, groen links adepten, wij gaan ze halen plebs en
  de multi cul feestvierders demonstreren tegen boko haram, al shabaab of ander islamitisch
  geinspireerd fascisme. maar wel het wit racisme veroordelen. Stelletje verraders.

  Geliked door 2 people

 8. Bas zegt:

  Ondertussen
  Zo gek en crimineel is KOZP.
  https://pbs.twimg.com/media/EkxRFR2X0AU0XSX?format=jpg&name=large

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Zojuist elders gelezen:

  Type in en kijk op afbeeldingen:
  happy asian woman
  happy black woman.

  Hele leuke zwarte en Aziatische meiden.

  Type nu in:
  happy whit woman

  Echt doen.

  Like

 10. antiislamnu zegt:

  Ja mensen de tijd van het touwtje uit de brievenbus is voorbij met dank aan al onze voorgaande regeringen vergeet niet dat ook het CDA en VVD deze catastrofe veroorzaakt hebben.

  Geliked door 1 persoon

 11. Lekke Fietsband zegt:

  Het wordt steeds erger, ook in ons landje met die getinte ratten.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1144700729/burgemeester-woedend-op-rovende-asielzoeker-16-rotzakken

  Geliked door 1 persoon

 12. Sinyo zegt:

  Wie misbruikt wie om uiteindelijk het zeggenschap te krijgen het volk voorgoed te onderdrukken??
  De Mossels de Linkeballen of de Linkeballen de Mossels??
  Maar eerst gaan ze hand in hand kameraden hand in hand voor DATGEEN

  Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  Chapeau Driek, echter we worden verraden door het merendeel van “onze” politici en de media !

  Like

 14. Julia zegt:

  We moeten ons wel realiseren dat het grootste deel van de Nederlandse bevolking laf, onderdanig is en geen enkele strijdlust in hun lijf hebben. Uiteindelijk heeft het grootste deel van de bevolking gekozen voor die linkse ziekelijke ratten in Den Haag. Eigen mening uiten durft men niet. Kijk om u heen al die linkse aanhangers zijn nu duidelijk herkenbaar en lopen zoetjes met een muilkorf omdat Rutte en De Jonge dit zeggen en dat is helaas wel de meerderheid. Geef ze een pot stroop zeg dat dat helpt tegen elke virus en ze likken hem tot op de bodem leeg. Nee dan toch meer respect voor de mensen die zich verzetten tegen links wanbeleid en het knuffelbeleid maar helaas blijkt dit de minderheid te zijn. Het maakt toch niets uit als linkse vrouwen, meisjes worden verkracht, het maakt ze toch niets uit dat zelfs een barbaarse onthoofding in Europa plaats vindt ze denken dat is de ver van mijn bed show maar beseffen niet dat het om de hoek is. We kunnen alleen maar dromen dat wij leiders zouden hebben die daadkrach en lef tonen zoals in de Oostblok landen geen moskee toelaten en al dat gespuis buiten de grenzen houden en er uit gooien. Nee wij zitten opgescheept met een lamlendige verzameling van politieke nietsnutten en linkse burgemeesters die vergiftigd zijn door het opleggen van dictatuur.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Links is de dood in de pot en wat vroeger rechts was is inmiddels ook verlinkst. nederland is reddeloos verloren en de moslims winnen de hoofdprijs. Zij veroveren nederland zonder slag of stoot. Er zit voor hen 1 maar aan, namelijk het feit dat mede door hun toedoen de economie zodanig naar de kloten wordt geholpen dat ook zij straks niets te eten hebben, Dan zijn ze weer terug in hun zandbaktijd. Kunnen ze langs de weg gaan zitten om hun hand op te houden. Jammer voor hen is er dan niemand meer om die hand te vullen. Misschien dat erdogan dan voedselhulp kan sturen. “For moslims only”.

   Like

 15. verwardeman zegt:

  Iedere volwassene – uitgezonderd gehandicapten – is in staat om een hamer of koevoet te hanteren , een flinke klap tegen die moSSel-kop en hij is tam .
  Maak kapot wat jou kapot probeert te maken .

  Geliked door 1 persoon

 16. Bob zegt:

  De EU heeft met de Islam de inquisitie
  weer ingevoerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s