Aan de kansenparels

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste knullen,

Jullie hebben de dag voor de bibliotheken in Nederland voor twee weken werden gesloten wegens de tweede coronagolf goed benut, zag ik. Jullie zijn, toen het nog kon, even snel in de bieb achter een computer met internet gaan zitten en hebben de opdracht van de docent Nederlands om een brief te sturen aan een Nederlandse politicus keurig uitgevoerd.

“ik ga u moeder aanan nemen en dan u haar ef af knippen en dan met koud water jou spuiten en dan met kanker benzine over jou heen en dan verbranden zo als gij gaat doen in hel ah kanker homo” – “Jou kkr moeder met drie lullen in haar en vijf lullen in haar mond wij gaan jou slagten” – “Je kanker moeder wollah teh ik ga je ophangen ik ga je slachten a mattie”

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Aan de kansenparels

 1. verwardeman zegt:

  Jullie wachten maar KK moSSels , wij jullie uitslaan land , wij auto’s rijden over kankerkop jullie .
  Wij loslaten vechthonden op balzakken jullie , kutmoSSel jullie oprotten jullie , vieze flikkermoSSels
  hoerezoon jullie .

  Geliked door 1 persoon

 2. Heniusz zegt:

  Als er nu iemand verwacht dat politie & O.M. hun werk gaan doen en dit absolute misgeboorte gaat oppakken en vervolgen… Maak je toch wel een gruwelijke denkfout. Slechts voor diegenen die types als Gargaard en Simons via internet “beledigen” of “bedreigen” is capaciteit aanwezig. Wat een volstrekt kapotstuk land is dit! GAAF!

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Een debiele politicus durft te verkondigen dat we in een waanzinnig Gaaf land wonen !
   Dat waanzinnig zal wel slaan op zijn eigen gedachte wereld !

   Like

 3. Lost Johnny zegt:

  https://www.telegraaf.nl/video/1562898286/vrouw-thuis-aangerand-daders-vastgelegd

  Even ietsje anders, maar zelfde soort daders.

  Kan iemand mij uitleggen waarom politie en justitie, of iets in die trant, op 5 november een bericht geeft tot opsporing door middel van het publiek over een misdrijf gepleegd op….1 JANUARI !

  Sorry, maar dit is moedwillig opsporing frustreren en publiek even laten weten dat de prioriteit dusdanig laag is dat een jaar later ergens iemand bij gebrek aan iets nuttigs te doen even nog een filmpje online plempt.

  Een tip voor de politie: als er een ernstig misdrijf is gepleegd waarbij beelden zijn en mensen kunnen helpen, bijvoorbeeld door een voertuig of een jas of tas te identificeren doe dit dan in de eerste 24 uren NA het misdrijf, dan is ieders geheugen nog vers. En deel informatie, het hele idee dat je specifieke dader informatie moet verzwijgen om iemand te kunnen aanhouden werkt niet als je niemand kunt aanhouden…..is dat zo moeilijk te begrijpen?

  Maar nee, intelligentie zal ook bij de politie zitten, dus wat ik hier zeg is jullie allang bekend.
  Het is opzettelijk dat allachtone daders van misdrijven tegen autochtone mensen die op beeld staan pas na maanden of bijna een jaar in dit geval worden “opgespoord”.
  Dat is opzet, moedwil, en eris

  Like

 4. Harry zegt:

  HEE RUTTE ,

  ZIE JE NU WAAR JE HET HELE LAND MEE OPZADELT ?
  EEN ZWERM LEVENSGEVAARLIJKE INGETEELDE DWAZEN .

  Hoe lang denk je hier nog mee door te gaan ?
  Hoe lang denk je dat wij dit nog goed gaan vinden ?

  De enige uitweg is de PVV in de regering stemmen , maar de bevolking is zó ontzettend stom , bang en gehersenspoeld , dat dát ook wel weer niet zal lukken .
  En niet alleen hier , we zien het ook in Amerika .
  Onvoorstelbaar , wat een zwerm idioten lopen er toch rond !
  Liever een dementerende linkse niksnut dan een echte doener die zich aan zijn woord houdt .

  Maar ik merk wel in mijn omgeving , dat steeds meer mensen zich zorgen gaan maken en een stuk minder tolerant worden , vanwege het gruwelijke overheidsfalen en -bedrog !
  Hoe lang nog ?

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Voor dat tuig is maar één oplossing………ausradieren……….of wel totaal verwijderen van de aardbodem !

  Like

 6. Jackholland zegt:

  Wanneer gaan we nu eens beseffen dat mossels geen leven willen zoals de gemiddelde westerse niet mossel dat wenst. De mossel blijft een mossel . Dit volk die mo de pedo aanwijst als de meest goede rechtschapen sociale godvrezende persoon die ooit op aarde heeft geleefd . En op zijn daden en levenswijze is werkelijk niets op aan te merken. Hoe kan je nu van dit volk verwachten dat ze hetzelfde soort leven na streven als de westerse niet-mossel.??? Mo was een karavanenberover, kinderprikker , moordenaar, tiran , deed aan veelwijverij, neukte een wijf van zijn eigen zoon, trouwde met zijn eerste veel oudere vrouw vanwege haar poen , was een leugenaar , oorlogsmisdadiger, duldde geen tegenspraak kortom een gigantische criminele klootzak. Wat doen wij ? Volk binnenhalen die het criminele leven van mo de pedo bejubelen en proberen te evenaren . En dan zijn wij achterlijke westerlingen verbaasd dat dit achterlijke door inteelt verziekt mosselvolk niet wil integreren en alleen maar problemen veroorzaakt en hun klauw ophouden . Nl wordt wakker !!! Al is het waarschijnlijk al te laat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s