De oorlog is onder ons

(Door: Vera Lengsfeld – Vertaling: E.J. Bron)

Alle politici, die nu onthutsing over de terreuraanslag in Wenen betuigen, zijn huichelaars. In Europa worden al jarenlang “islamistische” aanslagen gepleegd. Als ze iets kleiner zijn, worden ze graag verzwegen, of gebagatelliseerd, zoals onlangs de op tijd aan het licht gebrachte spijkerbomaanslag op een regionale trein in Köln-Deutz op 3 oktober van dit jaar. Die is alweer vergeten, hoewel de zaak pas een maand geleden speelde.

Daarna kwam op 4 oktober de aanslag in Dresden door een Syrische “islamist”, die echter helaas niet uitgezet kon worden, omdat het voor hem in Syrië te gevaarlijk is. Het motief homohaat, dat duidt op “islamisme”, werd verzwegen, totdat dit niet meer ging. Enkele politici, zoals de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Niedersachsen, Boris Pistorius, betuigden ritueel hun medeleven, beweerden dat hun gedachten bij de slachtoffers en hun families zouden zijn. Daarna weigeren ze om het uitzettingsverbod voor “islamistische” bedreigers op te heffen.

“Er bestaat op dit moment in feite geen mogelijkheid om bedreigers en zware criminelen die uitgezet moeten worden naar Syrië te brengen. Daar heerst nog altijd burgeroorlog, er zijn ook geen verantwoordelijke en aanspreekbare autoriteiten.” Zogenaamd hield de “reflexmatige roep” om weer naar Syrië te mogen uitzetten geen stand tegen de realiteit en de feiten. Een feit is dat de daders onder ons mogen blijven, om het even hoe gevaarlijk ze zijn. Voor nieuwe aanvoer van bedreigers wordt gezorgd. Nog steeds geldt het ministeriële decreet van de voormalige minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière om ook personen zonder en met duidelijk vervalste papieren het land binnen te laten zodra ze het toverwoord asiel hebben uitgesproken.

Bovendien zorgen de zeenood redders en andere smokkelhulp verenigingen ervoor dat in de strijd ervaren jonge mannen dagelijks in Europa landen. Er bestaan video-opnames, waarin deze strijders tijdens de overtocht trots hun messen laten zien, in de wetenschap dat dit geen reden is om hun asielaanvraag te weigeren. De EU-bureaucraten knutselen aan een immigratiepact, dat de komst naar Europa gemakkelijker moet maken. Tegelijkertijd ondernemen ze niets om de buitengrenzen van de EU te voorzien van een bescherming die deze naam verdient.

Frankrijk werd binnen enkele weken geteisterd door drie terreuraanslagen: voor de onthoofding van de leraar Samuel Paty had eind september een 25-jarige Pakistaan voor het voormalige gebouw van het satirische tijdschrift “Charlie Hebdo” twee mensen met een hakbijl zwaar verwond; aan het begin van het proces rondom de aanslagen in 2015 had het satirische tijdschrift de Mohammed-karikaturen opnieuw gepubliceerd. Daarna werden drie mensen bij een “islamistische” terreuraanval in een katholieke kerk in Nice vermoord. De dader, een 21-jarige Tunesiër, was net in de herfst via het Italiaanse eiland Lampedusa Europa binnengekomen. De “beschermingszoeker”, zoals de jonge mannen eufemistisch genoemd worden, had geen tijd verspild en is tegelijk tot daden overgegaan.

En nu Wenen. Deze keer liet zelfs bondskanselier Merkel zich direct uit.

“Ik ben in deze verschrikkelijke uren, waarin Wenen het doelwit van terroristisch geweld geworden is, in gedachten bij de mensen daar en de veiligheidskrachten, die het gevaar tegemoet treden… Wij Duitsers staan in deelneming en solidariteit aan de zijde van onze Oostenrijkse vrienden… De ´islamistische´ terreur is onze gezamenlijk vijand. De strijd tegen deze moordenaars en hun aanstichters is onze gezamenlijke strijd.”

Dat zegt de vrouw, die in 2015 met haar eenzame beslissing de ongecontroleerde massa-immigratie naar Europa veroorzaakte en die tot op de dag van vandaag weigert het desbetreffende ministeriële decreet ongedaan te maken. Dat zegt de vrouw, die weliswaar met alle consequentheid coronadwangmaatregelen tegen de eigen bevolking oplegt, maar niet bereid is om “islamistische” bedreigers uit te zetten. Dat zegt de vrouw, wier regering er aan werkt om familieherenigingen in grote stijl mogelijk te maken in plaats van de jonge mannen, wier asielaanvraag werd afgewezen, naar hun families terug te sturen.

Dat zegt de vrouw, die heel snel is met waarschuwingen voor het rechtse gevaar en die door de Antifa gestolen stukjes video in de hele wereld bekendmaakt als bewijs voor zogenaamde rechts-radicale klopjachten, de vrouw van wie men echter niets hoort wanneer “islamisten” op de Hermannplatz in Berlijn de onthoofding van Samuel Paty met Allahu Akbar-geschreeuw vieren en voor de Franse ambassade in Berlijn dankgebeden voor de daders in Frankrijk houden.

Hoe moet Merkel´s strijd tegen het “islamisme” er uitzien wanneer zulke manifestaties ongehinderd kunnen plaatsvinden?

Juist, de politie moet immers op mondkapjesweigeraars en de handhaving van het afstandverbod controleren, dan heeft ze voor zulke dingen geen tijd. De “gezamenlijke strijd” tegen de “islamistische” moordenaars is niet meer dan een lippendienst.

De SPD is geen haar beter. Zij verbreidt via Facebook een foto met een brandende kaars om haar droefenis over de Weense aanslagen te betuigen, verhindert echter de uitzetting van bedreigers, stimuleert familiehereniging en is overigens van mening dat wij dagelijks opnieuw zouden moeten onderhandelen over ons samenleven met de nieuwe burgers.

Monika Maron heeft er in haar vooruitziende roman “Arthur Lanz” op gewezen dat het zinloos is om te beweren dat men geen vijanden zou hebben. Veelmeer is het zo “dat men niet zelf beslist of men een vijand  heeft, maar de vijand. Wie mij tot vijand heeft verkoren, die hij wil overwinnen, in het ergste geval wil vernietigen, is ook mijn vijand, of hij wil of niet.”

De “islamisten” hebben ons tot hun vijanden verkoren, de oorlog is al onder ons. Het wordt de hoogste tijd dat we dat inzien en ermee beginnen ons te verdedigen.

Bron:
vera-lengsfeld.de
Door: Vera Lengsfeld

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op De oorlog is onder ons

 1. Yvonne zegt:

  De politici die onze landen blijven volproppen met mensen die ons haten kunnen beter in 1 x hun medeleven betuigen met bijvoorbeeld andere plaatsnamen met treurige gezichten ook paar extra setjes kleding meenemen nu moeten ze steeds opdraven dan is het in 1 dag opgenomen,stel schijnheilen al dat uitschot hier halen wij zijn loslopend wild bedankt Merkel en anderen

  Geliked door 1 persoon

 2. Laura van der Storm zegt:

  Eerlijk gezegd sla ik deze stukken gedeeltelijk over. Het is goed geschreven, maar het gegeven ken ik al decennia. We blijven schrijven, schrijven en schrijven, maar er verandert niets. De mensen veranderen niet, zien niet wat er gaande is in de wereld. Misschien is het wel zo dat er een enorme tragedie moet gebeuren om mensen wakker te maken. Een onthoofding of een paar doden is kennelijk niet genoeg. Mensen blijven slapen en Rutte interesseert het niet.. Ik weet het ook niet meer. Een vrouw van 72 als minister van immigratie. Wat weet dat mens ervan. 2 Marokkanen blazen haar gewoon terug in haar hok. Wetten moeten veranderd worden, dat duurt jaren, maar ga er aan beginnen, doe het voor de toekomst van je land en je kinderen en kleinkinderen. Kan uren blijven schrijven en waarschuwen, maar er zijn maar weinig mensen die luisteren.

  Geliked door 1 persoon

  • Joannes den Hollander zegt:

   Laura, u heeft gelijk. Het is frustrerend allemaal, maar helaas kunnen we geen ijzer met de handen breken omdat een revolutie nu eenmaal afhankelijk is van een aantal fases die het dient te doorlopen voordat het tot een echte uitbarsting gaat komen. Een zeer belangrijke factor zie ik de laatste tijd steeds meer verschijnen. Diverse regeringen beginnen steeds meer tegengas te geven in de richting van de beestmensch. Deze ommekeer kan als die eenmaal ingezet is sneller verlopen dan we nu denken.
   Als de strijd eenmaal losbarst is er geen houden meer aan. Voor dat collectieve losbarsten is echter een impuls nodig. Voorbeelden zoals in Myanmar gebeurde is er een van. Door de beestmensch goed georganiseerde bomaanslagen in Nederland waarbij velen van ons het leven laten is ook een signaal om collectief actie te ondernemen.
   Er is geen weg meer terug. Het is wachten op de bekende druppel. En dat gaat niet lang meer duren.
   Blijf vooral schrijven zodat de naïevelingen onder ons ook wakker geschud worden.

   Pugna pro Patria

   Like

 3. delamontagne zegt:

  De Deense advokaat Rasmus Paludan, gaat op 11 November in Patijs de koran publiekelijk verbranden bij de Arc de Triomphe.
  Dit heeft hij op internet aangekondigd.
  De Deense advokaat staat erom bekend dat hij korans verbrandt in densely bevolkte wijken met moslims in o.a. Stockholm.
  Na de recente executies door MOSLIMS, besloot hij een daad te stellen door in 2 hoofdsteden met grote moslimbevolkingen het HAATBOEK coran te verbranden.
  In Parijs om 2 uur s’middags

  Arc de Triomphe, Paris.

  In Brussel de dag erop, 12 November om 12 uur s’middags in de beruchte wijk MOLENBEEK.
  Molenbeek, Brussel, België.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Nou dan is wel te hopen dat hij ter plekke enige beveiligers achter de hand houd anders vrees ik het ergste voor hem.

   Like

  • Sinyo zegt:

   Goedemorgen hr/mw van den Berg. Het tijdstip kan ik u ook meedelen. Dat is om 11 minuten over 11 op de 11e van de 11 TaTa-TaTa-TaTaaaa.
   Mogelijk zou het beter zijn geweest op Nine-Eleven.
   Men den danske advokat træffer den beslutning selv.
   Patijs ;o) deed me denken aan pastis . . . Yammm

   Like

 4. Willem zegt:

  Ik hoop dat het overal wordt uitgezonden en dat er veel spotprenten over gemaakt worden, die verstuurd worden naar Pakistan, kunnen ze daar ook weer eens uit hun dak gaan.

  Like

 5. Lost Johnny zegt:

  https://www.rt.com/usa/505951-democrats-trump-supporters-blacklist/

  Nu begint ook de politieke oorlog en terreur, want dat is het aanleggen van lijsten van tegenstanders. Hier ter lande doet de “staats veiligheid” dit ook en er zijn enkele stichtingen die lijsten aanleggen. Ons staat in geval van totale machtsovername een hele berg vervolgingen te wachten. En dan nog het arm tegen rijk, het zwart tegen wit en het Islam waanzin tegen alles…..

  Lekkere wereld heeft die zogenaamde elite gemaakt.

  Persoonlijk merk ik nu ook breuken in mijn vrienden en kennissen kring, politiek en corona waanzin laat zien hoe verschillend we eigenlijk denken, hoever we als mensen uit elkaar zijn geslagen in onze beleving. Van een sociaal en respectvol denken is weinig meer over.

  Je kunt blijven schrijven maar het heeft weinig nut, enkel een geruststelling dat anderen ook zo denken over normale dingen.

  De oorlog die al zachtjes onze wereld is binnen gehaald komt nu in vele vormen ons leven binnen dringen.

  Like

  • Sinyo zegt:

   Johnny-Boy . . . dat merk ik ook helaas in mijn vrienden- en kennissenkring.
   Hebben blijkbaar geen idee van de desinformatie via de linkse media.
   Lieden die aan beeldvorming doen en zich niet aan de werkelijke feiten houden.
   Kijken NPO en al die flutpraat-programma’s met een geselecteerd stelletje gasten.
   Dat Lost voor je naam geeft een gevoel “het einde is in zicht” . Althans voor diegenen, die er ook zo over denken.
   Let’s hope and pray anyway.

   Like

 6. Knalkopje1 zegt:

  Dat de SPD geen haar beter is, wordt ook aangetoond door het feit dat deze partij in Duitsland vaak Sharia Partei Deutschland wordt genoemd.

  Like

 7. David zegt:

  Resolutie van Straatsburg: olie in ruil voor islamisering, olie (benzine) daar hangt een bloedkaartje aan, iedere tank vol is centjes voor saüdi arabia

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s