VIDEO: “Waarom liegen jullie?”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op VIDEO: “Waarom liegen jullie?”

 1. Henk zegt:

  helaas is het zo ! allemaal de afgrond in………………….

  Geliked door 1 persoon

 2. wanneer start er een tribunaal voor al die uit belastinggeld betaalde leugenaars?

  Geliked door 2 people

 3. LUCIA zegt:

  Alle mensen hebben hun tanden en kiezen om primair mee te kauwen, bij Rutte is het een leugentoetsenbord met uiteraard een “delete” knop en een “heb geen actieve herinnering eraan” knop.
  .Aangezien bij globalisten alles omgekeerd is ( en bij satanisten ook), worden de leugens niet zwart gemaakt maar gewit, vandaar de tandpasta smile…. voor hen is de waarheid zwart.

  Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  Alle leugens en andere smeerlapperij op een rijtje.
  Wie het nu nog stééds niet ziet, is ziek in zijn hoofd, totaal gehersenspoeld.
  Hoor toch wat Rutte zegt over ‘jokken en liegen’.

  Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  Ik word hier onpasselijk van.
  Het gekwijl druipt er vanaf.
  O,o,o wat zijn we het met elkaar eens.
  Zum kotsen.
  Nog even en ze gaan met elkaar naar bed en naaien elkaar in de reet.
  Ik vind dit zoooooo nep.
  Dit is puur voor de bühne.
  Walgelijk zooitje.

  Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  Als het volk zo graag onderdanig is aan de leugens en misleiding van deze ongekende ondemocratische dictatuur en nu janken over de Kerst zouden nu eens afgestraft moeten worden. Het is in en in diep triest hoe o.a. vrachtwagenchauffeurs die wel de hoofdrol spelen voor het leveren van ons voedsel het bijltje er bij neer gooien omdat zij onderweg geen nodige fatsoenlijke sanitaire voorzieningen hebben en in de cabine de nachten mogen doorbrengen en avondmaaltijd moeten gebruiken uit een plastic bakje zou dat eens een goed statement kunnen zijn en er voor kunnen zorgen dat zelfs voedselschaarste door onderbroken aanleveringen ontstaat omdat de regering het alarm van deze chauffeurs die voor ons volk op de weg zitten totaal negeren. Schaamteloos en onmenselijk deze mensen hebben het recht om de algehele aanvoer eens voor een aantal dagen plat te gaan leggen. Dan worden de onderdanige hopelijk wakker geschud wat dit ongekend ondemocratisch staatsterreur het volk mede door zichzelf heeft aangedaan en onverminderd door gaat om de dictatuur verder op te voeren. Dan zullen velen de bittere pillen daadwerkelijk moeten slikken en vooral niet janken dat de Kerst is verstierd omdat volgens velen Rutte het zo goed doet. Zonder transport blijven we nergens.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   julia.Bedankt dat u aandacht besteed aan het schooiers baantje,de vrachtwagenchauffeur.Ik ben zelf 13 jaar lang vrachtwagenchauffeur geweest,werk weken van 80 tot 90 uur per week waren normaal.Zeer slecht betaald en je werdt als oud vuil behandeld door de werkgevers,niet door de klanten.

   Geliked door 2 people

   • Julia zegt:

    romjaspers geen enkel baantje is een schooiers baantje en respect voor u dat u wel echt wilde werken i.p.v. thuis thuis werken aan een laptop, tussendoor de kindertjes ophalen en wegbrengen, tussendoor even met muilkorf naar de supermarkt stappen daar zullen de meeste echt niet moe van worden maar eerder een burn out krijgen door hun afgestompte leventje thuis achter het Ikea bureau. Dat dus op de eerste plaats. Ten tweede is het jammer dat al alle vrachtwagenchauffeurs niet massaal al eerder de handen ineen hebben geslagen maar ondertussen wel ons voedsel en goederen blijven aanleveren om al die onderdanige schaapjes (die nu beginnen te huilen over de maatregelen rondom de Kerst want dat raakt ze) wat het in houdt als een week lang geen voedsel en goederen meer worden geleverd dat zou ook die satanisten en gewetenloze Rutte en De Jonge flink wakker schudden. Dan komt er eindelijk misschien eens respect voor al de jongens op de weg en zullen de werkgevers die nu chauffeurs uitbuiten eens over moeten gaan om daadwerkelijk goed loon naar verricht arbeid..

    Like

   • ronjaspers zegt:

    julia.Ik zit helaas al sinds 2003 in de W.A.O. ik ben rond mijn 17e ziek geworden en regelmatig bij mijn huisarts (psychopaat) geweest met serieuze en ernstige klachten.Hij heeft mij nooit onderzocht of geholpen,ook heeft hij mij bijna vermoord met medicatie (lang verhaal) in 2006 kreeg ik een nieuwe huisarts en na 26 jaar voor de eerste keer bloedgeprikt.Komen ze er achter dat ik een te snel werkende schildklier heb.Heb ik jarenlang doodziek rondgelopen en gewerkt omdat mijn vorige huisarts mij opzettelijk heeft laten kreperen.

    Like

   • Blaffertje zegt:

    👍🏻
    Zonder vrachtwagenchauffeurs ligt het hele land plat.
    Geen bevoorrading van winkels, de bouw ligt stil etc.
    Ze zijn onmisbaar.

    Geliked door 1 persoon

  • Peter zegt:

   Zonder transport staat echt alles stil. Bij de beesten af dat je om je heen moet kijken of je ergens een sanitaire stop kunt doen zonder een prent erbij. Eten voor de gezelligheid uit plastic bakjes, koffie of thee, vanwege geen andere keuze. Alles is tot op de laatste cent afgeknepen en iedere vergoeding en overuur wordt ruim belast. Is bijna vrijwilligers werk. Nu wordt het tijd om het bijltje er bij neer te gooien denk ik. Julia, fijn dat je aan de chauffeurs denkt. Het is een hondenbaan. Ik ben 17 jaar chauffeur geweest. Denk aan deze harde werkers. Een fatsoenlijk toilet en een schone wastafel moet kunnen toch ?

   Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    Peter dat dringt niet tot die gewetenloze satans in Den Haag door. Het blijft spijtig dat de chauffeurs eens even door met elkaar de handen in een te slaan eens een hele week het bijltje voor de kerst er bij neer gooien. Dan kunnen supermarkten zoals o.a. AH en bolcom eens meemaken wat het betekent als zij geen voedsel en goederen meer binnen krijgen en al die onderdanige muilkorven echt janken dat hun kerst is verstierd. Daar hebben zij door hun onderdanigheid om gesmeekt en proeven ze allemaal wat het betekent als de algehele economie daadwerkelijk op zijn gat ligt ze verdienen niet beter.. .

    Like

 7. Jan zegt:

  Now that JHU has censored its own scientists, I’m attaching here the cached report it published earlier. Shame on the political class that censors the scientists. The leftists and the #MSM are the #EnemyOfThePeople https://t.co/r9h22i5P2h pic.twitter.com/08vJqZdtDS

  — au ng (@athein1) November 27, 2020

  “… not only has COVID-19 had no effect on the percentage of deaths of older people, but it has also not increased the total number of deaths. ” #FakeNews #MSM & #Dems pushed this hoax of the century upon the whole world! How gullible the sheeple are!

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Amazon liegt ook, doet alsof kopers bij een Brits bedrijf kopen maar dan blijkt dat het een Chinees bedrijf is en wordt de klant opgescheept met typisch Chinese ‘kwaliteit’, ofwel shit

  Amazon warning: Retail giant allowing Chinese firms to pretend they are in BRITAIN
  EXCLUSIVE: Amazon is allowing foreign firms to fool internet shoppers by posing as British-based businesses, a Daily Express investigation reveals today.

  The web giant admitted its rules do not prevent sellers from countries like China suggesting they operate from the UK. Many customers who thought they were buying British have reported receiving poor quality goods or very late deliveries. Consumer experts believe in some cases the practice is a con to take money from buyers who put more trust in UK firms.
  ….
  https://www.express.co.uk/news/uk/1365284/Amazon-news-chinese-firms-british-based-customer-warning

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Dat hele Amazon zelf is gewoon een groot storefront voor China, bijna alles komt uit China ik denk dat 20% van de producten uit de betreffende regio komen dus amazon,de 20% uit Duitsland en 20% andere Europese landen, de rest is uit China .
   Er is zoveel geld in China gestoken door het westen alle banen en bedrijven er naar toe en worden we gechanteerd en genaaid door die spleetogen
   Ik boYcot China bij het leven ik wil als het effe kan niks met ze te maken hebben, er zitten zoveel mensen daar slavenarbeid te verrichten in concentratiekampen vreselijk De Tibetanen, Oigoeren, Falun gong en christenen bevolken daar de concentratiekampen en zo komen ze voor een deel ook aan goedkope arbeid .
   Al die f..g politici weten dat maar kijken weg, ik wist dat tot voor 2 jaar geleden niet maar nu …ik koop niks meer van China.

   Like

   • fleckie zegt:

    MEN. doet het meestal voorkomen alsof het bijvoorbeeld in DLD wordt gefabriceerd, …
    DUS. afkomstig uit betr.land, …….bij nader controle. staat er ergens. ‘ made. in China’
    Voedsel wordt ook al in China verwerkt. In blik.? leuke vooruitzichten toch, als de boeren weg zijn geëtterd, ( en vooral dat. madam. Halsema.al eerder over e.e.a. In haar ‘ Koningin Utopia’, orakelde wat men van plan was met landbouwgronden, etc. En van te voren eventjes , in tegenwoordigheid van de. PvdA . Voorman. , D66- voorman. en. Soc.P- voorman medegedeeld. ‘ de MOTIE. HALSEMA, ‘,van. ‘GROEN. LINKS’!!!!!…….<~<~<~<~<~<

    Like

 9. Jan zegt:

  Survival rates:
  0-19 years old, 99.997 percent;
  20-49 years old, 99.98 percent;
  50-69 years, 99.5 percent;
  and
  70 years old or older, 94.6 percent. – CDC https://t.co/Y1wfvR86Uv

  — President Elect Don Pelayo (@Reitxs) November 27, 2020

  The streets of Marseille packed with business owners who are protesting the draconian lockdown measures.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Het fascisme is springlevend
  video

  Like

 11. Jan zegt:

  Zo ben je gezond, zo ben je doodziek door een vaccin

  Geliked door 1 persoon

 12. BigLJohn zegt:

  Je kunt van notoire leugenaars niet gaan verwachten dat ze de waarheid tegen je gaan vertellen. Vooral Rutte stond en staat bekend als een notoire leugenaar. Maar toen hij met zijn Corona verhaal voor het eerst op de TV kwam geloofden velen in zijn verhaal en werd hij getransformeerd van een notoire leugenaar tot een goudeerlijke persoon. Wat mankeert die Nederlanders toch, zijn ze het kind-stadium nog steeds niet ontgroeid ? De tijd dat ze nog in Sinterklaas geloofden ? Zulke domme en volgzame schapen zijn voor Rutte een eitje. Hij zou het TV kijkend volk ieder sprookje kunnen voorlezen terwijl iedereen het meteen als de ultieme waarheid zou aanvaarden. Rutte mag dan gevaarlijk zijn, maar de inwoners van Nederland zijn nog het gevaarlijkste. Zij hebben voor jou en mij de deur opengezet die leidt naar de totale dictatuur. Omdat zij het vertikken om hun verstand te gebruiken, die verzamelaars van bullen, Masters, en andere diploma’s c.q. vaardigheden.

  Geliked door 2 people

 13. ronjaspers zegt:

  Politiek is de firma list en bedrog,politici zijn geboren leugenaars.Ik ben geboren in 1966 en wist dit al toen ik opgroeide,ik ben maar een simpele boerenlul niet intelligent of slim.Ik heb wel een gezond verstand,een goed werkend instinct,en geloof niet alles wat mensen vertellen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  De eeuwig op mobieltje klooiende sociopaat Rutte wordt op zijn nummer gezet door Lilian Marijnissen

  Like

 15. Jan zegt:

  Totalitair regime in LA county een feit, wie zijn vriendin in huis laat vliegt achter de tralies

  #BREAKING: Under a new order going into effect Monday in LA County, all public and private gatherings with someone outside your own household are now prohibited. https://t.co/S7Jzjx5d7k

  — ABC7 News (@abc7newsbayarea) November 27, 2020

  Like

 16. de Kruisvaarder zegt:

  Nog meer bewijs nodig ? Demagogie, liegen, feiten ontkennen en een PCR methode gebruiken welke niets maar dan ook niet zegt over de mogelijke besmetting. Mensen lees je in ! de PCR test is geen test, maar een methode. Rien Plus !!!

  Like

 17. M. zegt:

  Waarom zouden ze niet liegen?
  Het merendeel van het volk kan je toch alles wijs maken zelfs de grootst mogelijke onzin nemen ze nog voor waar aan van iedere willekeurige leugenaar op hun heilige hersenspoelende tv..
  Mensen die de waarheid vertellen verklaren ze voor gek omdat hun leugenaars op hun tv dat ook doen.
  Tv …..verder gaat dat leven van die mensen niet.
  Schuw voor de ongemakkelijke waarheid laat men zich liever naaien en gevangen zetten door leugenaars en trekken ze daarbij iedereen mee in hun gevangenis.
  Zonder ook maar over iets na te denken.

  Het zal niet lang duren voor de eerste fanatieke bekluier dragers ziek gaan worden je kan sommige op anderhalve meter al ruiken zo beginnen ze uit hun bek te stinken met die maandverbandjes die ze de hele week op en af doen.
  Halve week vreten hangt er aan bij sommige.

  Hoe maak ik de bevolking ziek……. allemaal een bekluier.
  Omdat het tegen niets beschermd maar wel lekker ziek maakt.
  Vooral als je een bevolking hebt waarvan 10 miljoen chronisch ziek zijn dan wil je graag dat ze stikken in hun eigen asem.
  Omdat men weet dat kanker met minder zuurstof beter gedijt mag een plastic scherm voor je gezicht niet meer want dan krijg evengoed nog teveel zuurstof binnen en ze willen die mensen niet verwennen dus gewoon een maandverbandje op neus en mond.

  Iedere slaafse burger of egocentrische angsthaas met een heilig vertrouwen in de leugenaars op de tv helpt uiteraard graag mee om hun medemens om zeep te helpen door zichzelf alvast de mond vrijwillig te snoeren opdat de rest ook de mond gesnoerd word.
  Dat het nutteloos is weten ze allemaal want al hun vertrouwde leugenaars op tv hebben gezegd dat het nutteloos is en nergens tegen beschermd.

  Maar wat moet je als de tv je leven is en de tv voor je denkt en je chronisch aandacht tekort komt.
  Dan ga je wat nutteloze dingen doen die je leugenaars op tv graag wensen om je lege leven op te vullen en mee te helpen je land tot een gesloten gekkenhuis te maken uit angst om ooit ….ergens …..ziek te worden.
  Dat hun medemens daar slachtoffer van word daar denkt men niet over na want na denken dat doet de tv al voor ze en meer als drie regels lezen als het niet over neuken of daten gaat dat vind men maar saai en vervelend.
  De toekomst van hun kinderen interesseert de meeste al jaren geen reet gezien hun totale onverschilligheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s