Weg met ons!

(Door: Angélica de Sancé)

Veel mensen zien dat Europa steeds verder islamiseert. Hele wijken en soms steden veranderen in kasbah’s: door de islam ommuurde vestingen waar het christendom en judaïsme zijn verdreven. De islam maakt er zelf ook geen geheim van dat hij de wereld wil veroveren en precies die boodschap heeft met name Erdoğan regelmatig verwoord. Vele honderdduizenden moslimmigranten komen er jaarlijks bij en die ondermijnen het ’Europese gevoel’, het gevoel dat, hoewel er verschillen zijn tussen Europese landen, je je tóch ergens in Europa bevindt en NIET in Noord-Afrika of het Midden Oosten, waar vanaf minaretten wordt opgeroepen tot Middeleeuwse gewoontes en gebeden.

De invloed van de islam in Europa is de laatste jaren extreem voelbaar. “Islamisme” wordt opgedrongen en westerse normen en waarden verliezen terrein. Ze maken plaats voor hoofddoeken, moskeeën met minaretten, suiker- en offerfeesten, moslimpartijen, moslims op TV, moslims in de Tweede Kamer en de islamitische handleiding voor de omverwerping van de joods-christelijke cultuur in Europa in boekvorm ligt op de tafel naast de voorzitster van de Tweede Kamer.

De toenemende invloed van de islam in Nederland en Europa gaat hand in hand met een toename van onveiligheid t.g.v. discriminatie van vrouwen, homo’s, joden en christenen. Mensen durven niet meer over straat of ’s avonds de deur open te maken vanwege overvallen/verkrachtingen/mishandelingen of moord door licht- en donkergetinten. De codes voor terreurdreiging staan altijd in de hoogste of de op-een-na-hoogste fase. Bij enquêtes geven mensen aan angst te hebben voor bomaanslagen of onthoofdingen, omdat deze vreselijke dingen met regelmaat plaatsvinden.

Vanwege politieke correctheid proberen politici en opiniemakers al deze ellende goed te praten met domme argumenten en schotelen ze de mensen voor dat ZIJ het ZELF veroorzaakt hebben, doordat ze discrimineren en hun voorouders vier eeuwen geleden slaven kochten en verscheepten, of ze zwijgen en kijken weg. Maar nooit een woord over de gratis huisvesting, ziekenzorg, onderwijs en uitkeringen die honderden miljarden kosten, wat de Europeanen moeten ophoesten, ook nu in crisistijd. Hiervoor zijn D,66, GL, PvdA, SP, CU het CDA en de VVD schuld. Maar de verkiezingsuitslag was bedroevend: er zal in Nederland niets veranderen. Integendeel: de PvdA en GL staan te trappelen om mee te regeren. Er is weer teveel geluisterd naar de mooie praatjes van de beroepsleugenaars.

En waarom moet ik aan Newton denken? De 3e wet van Newton luidt: actie = – reactie. Als er een evenwicht wordt verstoord, ontstaat er door de kracht die dat deed een even grote tegenkracht. Als de natuur, waar de mens onderdeel van is, ons dit al laat zien, wat verwacht je dan eigenlijk? Niets anders dan: het ene extremisme roept het andere, tegengestelde extremisme op.

Afrikaans en Oriëntaals moslimextremisme en -terrorisme zijn de voedingsbodem voor het benadrukken van de Europese blanke achtergrond door sommige Europeanen. Ook dat zal weer een tegenreactie oproepen en zo gaat dat maar door en door, steeds feller en extremer. De zwakke overheden weten zich geen raad en de EU verandert in een tweede Republiek van Weimar. Ze hebben het islamisme gefaciliteerd en gesubsidieerd en daarmee ook het slapende nazisme wakker gemaakt. Nazi’s kunnen gelukkig nergens terecht. Tientallen miljoenen doden achtervolgen hen eeuwig en ze zullen hun ideologie van haat en moord nooit meer openlijk kunnen belijden. Daarom sluipen ze stiekem door achterdeurtjes binnen bij rechtse ledenpartijen. Af en toe verraden ze zich door stupide tweets of openlijke versprekingen. Geert Wilders heeft dit allemaal vooruit gezien en koos voor een partij met slechts één lid. Het nadeel daarvan is dat hij moeilijker mensen kan vinden om zijn partij mee te laten besturen/regeren. Het wegzetten door linkse kranten en omroepen van mensen die zich zorgen maken over de omvolking heeft een averechtse uitwerking.

De zo ontstane tegenwerkende kracht zal uiteindelijk resulteren in een ontlading. Stop daarom met het toelaten van mensen die uiteindelijk, als ze een meerderheid vormen, islamofascistische wetgeving willen invoeren en Europa daarmee cultureel terugsturen naar de achterlijkheden van de zevende eeuw, wat door honderden miljoenen Europeanen wordt gevreesd. De spanningen in de maatschappij zullen nog verder toenemen totdat er ergens een kritieke grens wordt overschreden. Daarbij kunnen gebeurtenissen escaleren en ‘Bataclan, Barcelona, Nice’, maar ook ‘Utøya en Christchurch’ zullen zich keer op keer gaan herhalen. De komende jaren zullen ook nog eens gekenmerkt worden door economische malaise, faillissementen, werkloosheid en misoogsten. De daardoor ontstane tekorten en armoede zullen nog fellere en heftigere reacties teweegbrengen en als de onvrede leidt tot massale protesten en zelfs plunderingen, wachten en om de hoek (burger)oorlogen. Als je me niet gelooft, sla er maar een willekeurig boek over de wereldgeschiedenis voor open. Alle ingrediënten zijn reeds aanwezig en ze liggen te wachten op de gek die de lont in ’t kruitvat aansteekt. Idioten aan de macht zijn er al genoeg.

Als het hoofdgerecht straks wordt opgediend en Europa totaal verzwakt zal zijn door de toestroom van nog eens vele miljoenen vluchtelingen, die de samenleving verder zullen ontwrichten en verzwakken en de tegenstellingen binnen en tussen de lidstaten van de EU op de spits zullen drijven, zal men denkend aan de problemen uit de 20e eeuw ze slechts als een amuse en een dunne soep op de menukaart durven vermelden.

‘Ween niet om Mij maar om uw kinds kinderen’ zou wel eens op de huidige tijd en de huidige generatie mensen kunnen slaan. En het is altijd goed dat er mensen opstaan, maar ik zie het niet gebeuren dat hun ideeën worden uitgevoerd. Er komen er 500 per week bij in Nederland en degenen die vertrekken (zoals ik heb gedaan) zijn niet de joden hatende moslims, maar autochtonen die hun kans grijpen elders, liefst buiten Europa.

Door:
Angélica de Sancé
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Weg met ons!

 1. fredjohan zegt:

  Het is niet leuk om te leven in een tijd van afbraak en verval. Zoals vaak in de geschiedenis gebeurd is met beschavingen, is Europa nu aan de neergang van zijn beschaving begonnen. Vreemde elementen verwoesten de samenleving, overheden zijn radeloos in hun incompetentie en de burgers zijn stuurloos bezig hun geluk te zoeken. Een stuurloos continent dat ten onder gaat. Een snelle ommekeer kan nog uitkomst bieden, maar waar moet zo’n kracht vandaan komen? Niet van de politiek, ook niet van de “elite”, want die heeft de bal aan het rollen gebracht. Het zal moeten komen van de zelfbewuste burger, die bereid is voor zijn levensgeluk te vechten en zijn land en continent van de ondergang te redden.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   fredjohan Helemaal mee eens maar helaas ontbreekt het bij heel veel burgers om eens op te staan in plaats van schouders op te blijven halen maar inmiddels wegkijken van wat voor een toekomst zij voor hun kinderen in Europa nalaten.

   Like

 2. Bas zegt:

  Mensen verlammen met anti-racisme propaganda….

  https://pbs.twimg.com/media/E16AkTUXEAU1Vit?format=jpg&name=small

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  VS
  Pro-Palestijnse bende valt Joodse diners aan door op hen te spugen.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   Bedankt voor de link. Het is tijd dat de Joden (en ook normale blanken) hun eigen verdedigingseenheden gaan oprichten. De Joden in Amerika kunnen best leraren voor Krav Maga uit Israël halen om de jeugd te leren voor zichzelf op te komen, en klappen uit te delen zonder vrees als racisten te worden genoemd. Zij hebben in Amerika ook genoeg Russische Joden die in het Sovjet Leger zaten. Ook deze Ivans en Wladimirs kunnen verdedigingseenheden vormen. Het zou niet erg zijn als ze paar van de bruine roetkoppen zouden verbrijzelen in akte van verdediging. Als bonus mogen ook koppen van Antifa-krijgers erbij horen.

   Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Vs

   Like

 4. R Thomasson zegt:

  Een geweldig artikel van Angélica de Sancé. Zij brengt het verhaal van de islamisering helder over. Zij schrijft “Vanwege politiek- correctheid proberen politici en opiniemakers al deze ellende goed te praten met domme argumenten enz. … Ze moeten wel! Ze worden daartoe van hogerhand opgedragen. Islam is niet op eigen kracht naar Europa gekomen … Het wordt al bijna 50 jaar door de linkse “Kinderen van Quisling” geïmporteerd. Islam heeft twee keer op eigen kracht Europa te veroveren …Zonder succes. De eerste keer was bij de slag in Poitiers in 732. De tweede keer was bij de slag om Wenen in 1683. Sinds de jaren ’70 wordt aan een agenda gewerkt waarin Europa moet worden ontvolkt. De blanke Europeanen moeten plaats maken voor nieuwe donkere Derde Wereld Europeanen. Deze ideologie volgt de ideeën van Richard graaf Coudenhove-Kalergi. https://nl.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi De ideologie van modern Links kwam uit Amerikaanse universiteiten en was gebaseerd op de ideologie van de Frankfurter Schule (jaren ’30) https://www.trouw.nl/nieuws/het-is-allemaal-de-schuld-van-de-frankfurter-schule~b280c9c3/ De Sovjets zochten een manier om het Westen zonder oorlog op de knieën te krijgen. De KGB ontwikkelde een hersenspoelingsprogramma https://www.alwareness.org/how-to-brainwash-a-nation-in-4-stages/ Na de val van de Sovjet-Unie hebben de NWO, WEF en Bilderberg Globalisten de hersenspoelingsmethode voor hun eigen doeleinden gekaapt. Einddoel is een selectieve genocide op Europeanen via import van gigantische zwermen moslims en Afrikanen naar Europa. De geïmporteerde Jihad-leger zal via massamoorden, verkrachtingen, verkoop van slaven (vooral vrouwen en kinderen) en plunderingen Europa op de knieën krijgen. Europa zal niet meer voor de Globalisten en sta in de weg zijn. Zij geven voor dit project vele miljarden waarin ze de EU, politici, media in intellectuelen omkopen. Ze beloven ze natuurlijk ook hulp om te vluchten zodra de grond onder hun voeten te heet wordt. In dit verband kunnen wij aandacht geven aan de personage van Klaus Schwab. Deze man is een product van het nazionderwijs. Hij is geboren in 1938, d.w.z. dat hij tot zijn 7de jaar een school bezocht met nazi-doctrine. Wij weten niets over zijn ouders. Het kan zijn dat zij nazi’s waren, en hun kinderen ook na 1945 met deze ideologie hadden opgevoed. Zo zijn, zijn ideeën over “The Great Reset” ontstaan, waarin mensen zouden gedegradeerd tot slaven: You will own nothing and you’ll be happy https://www.youtube.com/watch?v=NcAO4-o_4Ug OF WIJ IN DE TOEKOMST ALS VRIJE MENSEN ZOUDEN LEVEN, OF ALS SLAVEN met een chip in hun hoofd? LIGT AAN ONSZELF .

  Like

 5. Bas zegt:

  GB

  Like

 6. Rien E zegt:

  Maar dat is juist de bedoeling van de eu-elite, ze willen van tegenspraak af. Daarom is het franse en ons referendum uit 2005 genegeerd. Het doordrukken van de CO2-hoax en het ombouwen dmv van een griep pandemie. Alle puzzelstukjes wijzen daarop. Mijn hoop is op de franse militairen gevestigd die wellicht de franse revolutie uit 1789 kunnen laten herleven maar ik ben somber gestemd, de weg naar de ondergang is ingezet en kan alleen met gericht geweld gekeerd worden.

  Like

 7. janj zegt:

  Wat zijn wij, het Westen een domme beschaving. Wij laten volkeren binnen die zijn
  opgegroeid met een enorme blinde haat naar ons toe.
  Eens gebeurt in het Westen hetzelfde als in Israel.
  Dan wordt deze haat zo groot en voelen ze zich zo sterk dat ze ons ook
  zullen aanvallen en net als Israel, dat ze ons willen vernietigen.
  Een ding is 100 procent zeker, de hoofdschuldigen met meestal kleine
  kindertjes(die ook slachtoffer zullen worden) en goede banen zijn de
  arrogante egoïsten die VVD, D66, Groen Links hebben gestemd want
  zij hebben dit de bevolking aangedaan

  Like

 8. R Thomasson zegt:

  @Rien E. De EU-elite heeft geen eigen bedoelingen. Zij kan en mag geen zelfstandig besluiten nemen. Vergelijk het met een administratief medewerker die beleidsbesluiten neemt voor zijn afdelingschef. De EU elite is ondergeschikt aan de bazen van NWO, Bilderberg en WEF. Men voert orders uit, en krijgt betaald; net als in het reclamespotje van Young Capital https://www.youtube.com/watch?v=Zcc6QQC2Zrg De volgende reclameclip van Young Capital laat een integer beeld zien van hoe de EU- elite (en hun bazen) beschouwen ons de kleine nietige burgers https://www.youtube.com/watch?v=mz811zOx44g Wij zijn werkbeesten met basale basisbehoeften; eten, drinken, seks, slapen, werken. Wij zijn geen denkende intelligente wezens. Dit idee komt overeen met wat de drugscrimineel Tony Montana in de film “Scar Face” denkt over mensen https://www.youtube.com/watch?v=loKvDbJ7PHQ De structuur van de EU gezamenlijk met hun Big Bosses (Bilderberg, NWO, WEF, VN WHO) heeft veel van een groot maffiakartel met paar Don Corleones aan de top.

  Like

 9. R Thomasson zegt:

  DEEL 2
  @RIEN 3. Wij hoeven niet bang voor ze te zijn. Wij zijn (een deel van ons) denkende mensen. Zoals je zegt: wij kunnen zien hoe de puzzelstukken op hun plaats vallen. Ook hun leugens zijn van zeer laag niveau. Zij gebruiken telkens dezelfde tactieken, gevolgd door dezelfde leugens. Hun verrotte mentaliteit staat hen in de weg. De oude monsters die aan de top van deze politieke maffia staan, hebben een denkpatroon die stamt nog uit de 20ste eeuw. Wij zijn niet meer afhankelijk van hun omgekochte media, we luisteren niet naar hun corrupte politici, en wij vegen onze konten met hun omgekochte intellectuelen. Wij hebben niets met de bullshit die zij ons proberen te verkopen over klimaat, CO2, COVID-19 die van vleermuizen stamt enz. Wij hebben ook geen spat medelijden met hun nep-vluchtelingen uit moslimlanden en Afrika, die hierheen worden geïmporteerd om de Kalergi-Plan agenda te realiseren. DE REALITEIT ZAL ONS ALLEMAAL DWINGEN met open vizier naar de werkelijkheid te kijken. Het ongedierte die de EU-elite binnenloodst gooit roet in het eten; zoals de terroristische aanslag vandaag in Amsterdam.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Wat een mooie nick, bent u markiezin?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s