FDF reageert op rapport Remkes: “Wij accepteren nooit dat er 500 onschuldige boerenfamilies onteigend worden”

(Door: Bart Reijmerink)

Stikstofbemiddelaar Johan Remkes heeft woensdagmiddag zijn adviesrapport gepresenteerd over de aanpak van de stikstofcrisis. Volgens Remkes is het van belang dat de zogeheten ‘piekbelasters’ snel worden aangepakt. Concreet betekent dit dat 500 tot 600 grote veehouderijen nabij Natura2000-gebieden binnen een jaar stoppen. Farmers Defence Force (FDF) heeft in een statement laten weten dat zij de onteigening van boerenfamilies ‘nooit zal accepteren’.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op FDF reageert op rapport Remkes: “Wij accepteren nooit dat er 500 onschuldige boerenfamilies onteigend worden”

  1. Gerrit zegt:

    Ik zie met belangstelling de reactie tegemoet van de LTO voorzitter en CDA prominent Sjaak van der Tak. Had eerst een flinke mond, maar ik verwacht dat hij nu ook plotseling voorstander zal zijn van het Remkes rapport.
    De boeren worden echt “doodgeknuffeld” De uitkomst staat al vast. En als dat niet lukt komt Vollenbroek wel met een rechtszaak tegen de staat..

    Geliked door 2 people

    • BigLJohn zegt:

      Zo gaat dat altijd Gerrit, in dat Haagse roversnest. Eerst krijgt de buitenwereld te horen dat verschillende politieke partijen tegen de VVD zijn, en een tijdje later is iedereen weer pro roverhoofdman Rutte en de zijnen, en worden wij (nu dus de boeren) met zijn allen alsnog in het pak genaaid.

      Geliked door 1 persoon

  2. karton zegt:

    Remkes werd “onafhankelijk” genoemd, en noemde zichzelf óók “onafhankelijk” !
    Nou, ammehoela, die vent voerde “gewoon” zijn VVD/CDA/D666/CU- opdracht uit nl. : masseer die Boeren en duw ze “gedwongen beëindiging” door hun strot.
    Gelukkig heeft de FDF het vieze spelletje door en komt in verzet.
    Wat mij 100% is tegengevallen, is de houding én instemming van v.d.Plas van BBB, zij begroette het Remkes-rapport met instemming, zou ik óóit hebben gedacht : “Dat klinkt voorlopig als een sympathieke partij !” Die gedachte is bij mij verdwenen. Voor mij valt dit BBB-clubje opnieuw door de mand, zij (v.d.Plas) stemt gewoon met de “regeringspartijen” mee, sukkel-mens !

    Geliked door 4 people

  3. R. zegt:

    En het ergste van dit verhaal is dat de boeren onteigend worden om woningen te bouwen…voor asielzoekers!!! Dit soort lui verdient de kogel…en niets anders…

    Geliked door 5 people

  4. Ravian zegt:

    Gezien het hier over degenen gaat die ONS vreten produceren kan de rest van Nederland zich in deze maar beter bij de FDF aansluiten…

    Geliked door 4 people

Plaats een reactie