Tweet van Paul Cliteur

Kijk, daar op de voorgrond, het mannetje dat de boekverbranding aanblaast. Hij haalt als eerste de schilderijen van de muur. Dat zijn de mannetjes die je moet vrezen.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Paul Cliteur)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Tweet van Paul Cliteur

  1. saddy zegt:

    Overduidelijk een vrouw, geen mannetje

    Like

    • LUCIA zegt:

      @Sally; Jij hebt geen bril nodig i.d.d. een vrouw maar de stelling kan ik wel volgen, helaas er is al zoveel vernietigd in de geschiedenis van de mensheid, hele bibliotheken vernietigd en in de as gelegd …..monumenten kostbare beelden uit de oudheid.

      Tot de dag van heden, in naam van zeer bedenkelijke lieden die andersdenkenden niet dulden, zou voor iedereen een les moeten zijn, helaas kunnen we niet terug gaan in de geschiedenis en deze mensen zwaar straffen. We hebben nu wel de middelen maar toch gebeurt het niet en waarom niet..omdat de zittende machten altijd gecollaboreert hebben met terroristen door de hele geschiedenis heen.

      Verbaast u zich dat er geen IRA nu opstaat en geen ETA??? In een tijd dat zoveel grondrechten met de voeten getreden worden ..beide terroristische groeperingen zouden nu, gezien waar ze voor zeiden te staan, actiever moeten zijn dan ooit en…..wat zijn ze nu …waar zijn ze??? ..dit is het beste bewijs dat ook terreur op bestelling is, net als een heleboel rampen en epidemieën …I rest my case !!!!

      In plaats van ons te laten bespioneren om deze zelf** bestelde zaken het z.g. in de gaten te houden, voor ons aller heil, zouden wij als volk de overheid moeten bespioneren…. met verve en 24 uur per dag…. we zouden ze moeten hacken , afluisteren en hen net zo het leven zuur maken als ze ons doen… want wij hebben simpel gezegd meer reden toe en opgeteld, met zijn allen, meer te verliezen dan zij!!!!

      **zittende macht

      Like

  2. saddy zegt:

    Ik weet ook niet waar ze zijn.

    Like

Plaats een reactie