Oekraïense generaal vertelt de waarheid over wie er echt aan de touwtjes trekt in de Oekraïne

(Door: Henk der Niederländer)

Bekijk HIER de video!

Een heel opmerkelijk aantal uitspraken van een Oekraïense generaal, die duidelijk laat zien dat lang niet iedereen achter de politiek van Kiev staat en waarin ook grote verschillen in de legertop naar voren komen.  Na wat overleg en wat uitleg van “Bobzelf” en zijn Oekraïense “secretaresse” (vrouw) om te kijken wie bij de namen horen die door deze generaal genoemd worden, hieronder een uitleg:

Op volgorde”

Turchynov: Politicus en woordvoerder van het parlement in Kiev en een van de grote leugenaars waar menige westerse media zo graag naar luisteren. Ook voormalig waarnemend president na de coup in 2014 onder Jatsenjoek. 

Jatsenjoek: Na de coup in2014 president van Oekraïne en uiteraard na gedane zaken en op voorspraak van Victoria Nuland nu werkzaam bij Goldman Sachs.  Waarschijnlijk niet wegens zijn kennis van zijn financiële inzichten, maar eerder als dank voor het mede omverwerpen van de wettig gekozen regering. 

Oleh  Tyahnybok: Leider van Svoboda en close met McCain de oorlogshitser.  Fel aanhanger van het Ultra Rechtse blok in Oekraïne. Voormalig chirurg. Gaat graag op de foto met gestrekte rechterarm.    

Victor Pinchuk: Is eigenlijk een opvallend persoon in dit relaas van deze generaal, want hij is van Joodse afkomst en ik krijg soms wel eens het verwijt dat Joden geen Nazi’s kunnen zijn, omdat Tweede Wereldoorlog en zo… Deze Pinchuk is ook schatrijk en heeft een bedrijf in London, waar hij zich heeft verzekerd van Engelse papieren, evenals Zelensky.

Leonid Koetsjma: De tweede president na de coup van 1994 tot januari 2005, die de persvrijheid in Oekraïne sterk inperkte. Moest vervroegd aftreden wegens corruptieschandalen. Maar ja, corruptie schijnt sinds 24 februari 2021 niet meer te bestaan in Oekraïne, maar dat terzijde. 

Viktor Janoekovytsj: Was de democratisch gekozen president van Oekraïne en vriend van Poetin. Hij bedreef een vreedzame politiek met Rusland, wat niet goed viel bij de Amerikanen en de Rechtse Sector en dus onder dreiging van vuurwapengeweld afgezet werd door Svoboda   

Leonid Kravtsjoek: De eerste president van Oekraïne van december 1991 tot juni 1994. Hij gat het Oekraïense nucleaire arsenaal op. Overigens een voormalig communist die zich later bekeerde tot het socialisme en dus eigenlijk in het linkse bed bleef slapen. 

Rinat Achmetov:  Wordt gezien als de rijkste man van Oekraïne en er wordt beweerd dat hij zijn eerste kapitaal verdiende binnen de Oekraïense maffia, zaken die uiteraard met de juiste connecties moeilijk te bewijzen zijn. 

Ihor Kolomoyskyi: Schatrijke oligarch die Zelensky aan de macht hielp en gezien wordt als de meest invloedrijke persoon in Oekraïne. Maar ook van verschillende kanten beschuldigd van corruptie. Hij mocht wegens deze beschuldigingen ook in 2021 de VS niet in. Zo zie je maar als iemand niet meer rendabel is voor Amerika kan het zomaar gebeuren dat je uitgekotst wordt. 

Dmytro Firtash: Was medewerker van Janoekovytsj en van Joesjtsjenko van Gazprom en sluisde veel geld door naar Russisch gezinde partijen, wat hem uiteraard in de tegenwoordige tijd niet in dank afgenomen word. 

Mikhail Denisenko: Held van de Sovjet-Unie. 

Als je dit dan zo allemaal een beetje bij elkaar telt en weet dat er op dit moment een EU-delegatie van 15 personen in Kiev is om Zelensky nog wat veren in zijn reet te steken, dan mag en moet het toch wel duidelijk zijn dat er in de EU nogal wat Nazi’s rondlopen. Meer wil Ik over het EU-tuig niet kwijt.

Door:
“Henk der Niederländer”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Oekraïense generaal vertelt de waarheid over wie er echt aan de touwtjes trekt in de Oekraïne

 1. Marc zegt:

  Afgezien van wat hij een joods complot noemt, is dit buitengewoon interessante informatie. Het bevestigt wat we uit andere bronnen weten (Scott Ritter, Oliver Stone, Jeffrey Sachs, John Mearsheimer, Benjamin Abelow, Stephen Cohen en zelfs Noam Chomsky). De datum van 7 maart 2014, twee weken na Maidan, is natuurlijk ook zeer veelzeggend.

  Zouden er meer Oekrainse officieren zijn die er zo over denken? Of zouden die al weggezuiverd zijn? Mochten ze nog wel een rol van betekenis spelen, in hoeverre zouden zij dan in staat zijn het regime Zelensky ten val te brengen?

  Interessant, interessant, mogelijk hoopvol.

  Geliked door 1 persoon

 2. toetssteen zegt:

  Zelenski is een sukkel die aan de touwtjes hangt van de USA.

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Degenen die aan de touwtjes trekken is de VS zij zijn op eigen winst uit voor de bio labs, het titanium en overige grondstoffen en roven door de in stand gehouden oorlog Europa leeg door talloze bedrijven naar zich toe te trekken zodat ook de EU geheel afhankelijk zal worden van de VS en zelf niets meer te bieden hebben. Wat doen de westerse leeghoofden zij tuinen er rechtstreeks in maar helaas zal het volk hier ook zwaar de dupe van worden. De daadwerkelijke oorlog is tussen de VS en Rusland.

  Geliked door 1 persoon

 4. stradivotsi zegt:

  Dank U wel Henk voor dit stukje. Ik moet ook wat bij-spijkeren, en evalueren na
  lezen goede literatuur. Heeft tijd nodig, en wellicht hier en daar tot inkeer
  komen hoe en wat. Ofschoon tijdgebrek, het schompes werken en huishoud taken.
  Maarja, men leert op tijd aldoende…

  Like

 5. bobzelf zegt:

  HIER ZIET U DAT GAJUS ALTIJD GAJUS OPZOEKT .

  HEERLIJK HEERLIJK .

  EN EIDELIJK ALLES BOVEN WATER KOMT .

  NOU JA ALS IK DE NEDERLANDSE REGERING ZIE ???

  VRAAG IK ME AF.

  OF ZE VERGETEN ZIJN JA TE ZEGGEN

  TOEN ZE VROEGEN

  WIE WIL ER LEKKER VEEL HERSENCELLEN WHAHAHAHAHA

  DUIDELIJK GOED STUK MAKKER .

  OOH HENK DIE SECRETARESSE IS MIJN WETTIGE SNOLLEBOLLEKES ECHTGENOTE

  OOM DE MAIDAN 2014

  Like

 6. Léon van Duren zegt:

  Stop de van overheidswege georganiseerde Europese terroristische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s!!!

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Leel deze man nog ???? Of hebben ze hem al laten verdwijnen ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s