“EU-UNIFORMITEIT” . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op “EU-UNIFORMITEIT” . . .

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Kijk er kan natuurlijk wel gezegd worden dat we de D66 koekwauzen voor het karretje spannen om de pensioenleeftijd te verlagen, maar dat is natuurlijk onzin.
  In werkelijkheid liet de Nederlander zich in het pak naaien door toe te staan dat de pensioenleeftijd verhoogd werd.
  Zoals ze zich overigens met alles in het pak laten naaien.
  Ik heb eerlijk gezegd niet veel goede woorden over voor de gemiddelde Nederlander maar dat zal al wel langer duidelijk zijn.
  Zoals Ik het zie zijn de Nederlanders verslaafd aan de leugens die al sinds jaar en dag uit Den Haag over het land uitgestrooid worden.
  Iets anders kan Ik er niet van maken.

  Geliked door 9 people

  • Marc zegt:

   Precies om dezelfde reden worden corona, gedode bejaarden, Oekraine, NAVO,EU, QR, TI, CDBC, toeslagenaffaire zonder reparatie, aardbevingen zonder schadevergoeding, jeugdzorg zonder zorg, alles wordt aanvaard en geaccepteerd door de Nederlander.

   Daarom wil ik niet langer meer zo genoemd worden. Ik weiger deel uit te maken van een volk dat van nature verraderlijk is.

   Geliked door 3 people

   • Henk der Niederländer zegt:

    Zelf sta Ik daar toch anders in Marc.
    Er zijn gelukkig ook nog weldenkende Nederlanders en Ik voel me toch als dat soort Nederlander.
    Ik zal het land niet overboord gooien omdat heel veel mensen zich hebben laten wijsmaken dat het allemaalzo goed is.
    Dat dit soort mensen te stom is om voor de duivel te dansen is dan maar zo en distancieer ik me daarvan.
    De wldenkende Nederlander zal denk Ik ook zo iets hebben.

    Like

   • Julia zegt:

    Marc Helemaal mee eens de Nederlandse volgzame schaapjes moeten gewoon hun mond houden. De lafaards die voetbal en spelletje, biertje en bitterbal belangrijker vinden dan de welvaart en de economie van eigen land kun je van alles aannaaien. Hogere pensioenleeftijd waar waren de schaapjes, de roof van 1500 miljarden van ons geld uit de pensioenpotten waar de staat nu voor gaat bepalen waarin wordt belegd weet een weldenkend mens dat dit wederom op een fiasco uitloopt en miljoenen burgers hier de dupe van worden, de zorg die onbetaalbaar is terwijl duizenden gelukzoekers die gratis zorg krijgen de druk op de afbakende gezondheidszorg dermate zullen verhogen zodat het tot 3e rangs gedegradeerde eigen volk op lange wachtlijsten staan voor een operatie, velen een tandarts niet meer kunnen betalen, voor velen het water aan de lippen staat zodat zij afhankelijk zijn van voedselbanken, gediscrimineerd worden op de woningmarkt omdat de duizenden toegelaten profiteurs voorrang krijgen op een woning, de ouderenzorg en jeugdzorg geheel op haar gat ligt, de zelfmoorden onder de jongeren dermate toenemen omdat zij geen toekomst meer zien, er nu al talloze Nederlandse daklozen zijn die wel een baan hebben maar waarvoor geen sociale woning meer beschikbaar is en op straat moeten leven, korter douchen, de verwarming laag moeten zetten en maak de lijst maar verder af. Het enige waar de tot derderangs gedegradeerde burger goed voor is om als betaalslaaf te dienen om de oorlog van een corrupt land de Oekraïne met miljarden te steunen, bakken geld naar de EU gaan om miljarden in bodemloze putten te storten en aan het onderhouden van duizenden geïmporteerde nietsnutten die levenslang aan de uitkeringskas hangen en alles gratis krijgen. Dit tolereert dit laffe volkje het volkje dat het beste voor hun kinderen en kleinkinderen wil. Nou daar zijn ze dus aardig mee bezig namelijk het verknallen van de toekomst van hun eigen kinderen ze gek te laten maken met de door de strot geduwde woke cultuur en zeer lang thuis moeten wonen omdat er geen betaalbare woning in het vooruitzicht is. Inderdaad je hoeft er niet trots op te zijn om je überhaupt nog Nederlander te noemen dit slappe volk hobbelt met de algehele linkse bende mee maar beseffen niet dat zij bezig zijn hun eigen ondergang te tekenen. Ik zeg maar zo een onderdanig slap volk is een verloren volk en krijgt terecht wat het verdient.

    Like

   • karton zegt:

    @ Marc op 26-3-2023 om 01.02 u.
    Met u eens, maar……….hoe zou u dán genoemd willen worden ?
    “Blanke Europeaan” bijv. of “blanke ex-Nederlander” ?

    Like

  • johannes zegt:

   precies, het gros is lafhartig tuig dat graag voor geld alles doet uit onverschilligheid naar de ander , of slechts een domme meeloper dat hoopt dat het zijn/haar tijd wel zal duren en zo onder de radar blijft.
   het zal echter hun tijd niet “duren” !

   Like

  • LUCIA zegt:

   @Henk …Helemaal met je eens Henk.. De Nederlander altijd klagen maar als je het hebt over actie zijn ze niet thuis

   Like

 2. Snappie zegt:

  De pensioen leeftijd is gekoppeld aan de levensverwachting, lijkt redelijk maar er wordt een potje van gemaakt. Met deze stijging besparen ze miljarden uitgaven aan pensioen en komt er extra lang geld in de grote pot. Tja de EU stunt met de geldpers op volle toeren, kan elke pipo begrijpen dat het geld gigantisch in waarde afneemt en dan verdampen onze pensioenen mee. In 2018 was er nog een motie om het te indexeren, kabinet rutte zei nee
  Vorig jaar kwam het nog ter sprake hadden ze ja gezegd was de pot met miljarden gegroeid.
  Groetjes christine lagarde en mark rutte
  Je ziet deze downies kunnen niet met geld omgaan het zijn klojos en ze komen er gewoon mee weg ,schandalig deze mafkezen zijn incapabel en ongeschikt voor een bestuurlijke functie.

  Geliked door 9 people

  • Marc zegt:

   Rutte is een smerige misdadiger. Zelfs na een periode van twee jaar, waarin de mortaliteit door vaccinaties met 20.000 is gestegen, hebben ze het lef te stellen dat de gemiddelde leeftijd toegenomen is. Gevolg? Weer drie maanden opgeteld tot de pensioengerechtigde leeftijd, die nu dus op 67,5 jaar staat.

   En Rutte zit er nog steeds! Geen enkele Nederlander die hierop de ingeving krijgt zijn mes eens te trekken en een einde te maken aan dat gedrocht.

   Wat zijn wij voor een volk!

   Like

  • Blaffertje zegt:

   Ze durven gewoon niet toe te geven dat ze ons het liefst helemaal geen pensioen geven “Je zult werken tot aan je dood!!!”.

   Mijn zoon en schoondochter moeten zoals het nu lijkt, tot hun 72e doorwerken.

   Hoe zien die eikels het voor zich?
   Een cassiere met een rollator achter de kassa?
   Of een kantoor medewerker in een scootmobiel naar zijn werk?
   Ze zijn van de realiteit losgezongen.

   En de smoes van ‘we worden steeds ouder’ betekend nog niet dat we fit genoeg zijn om te blijven werken, maar dat boeit ze niet.
   Op papier klopt hun theorie, maar de werkelijkheid laat anders zien.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Blaffertje op 27-3-2023 om 08.31 u.
    Ik, en m’n leeftijdsgenoten, werden door onze werkgever (de overheid) min of meer gedwongen om op ons 58ste te stoppen;
    In diezelfde periode, dat wij stopten verschenen er grote artikelen in de media dat er een “vréselijk” tekort aan bepaald personeel bij de overheid zou zijn, hetzelfde personeel dat werd “weggestuurd” dus.
    Zal wel een gevolg zijn van de héle grote chaos is bij “onze” overheid.
    Niets deugt er nog, ze kunnen niks meer en rommelen maar wat an !
    Oorzaak zal gezocht moeten worden in de boven-ons-gestelden; zij zijn n.l. aangesteld door hun vriendjes, maar NIET vanwege hun kennis en/of kunde.
    Als ik de ná ons komende generaties zie opgroeien, momenteel. verwacht ik niet veel verbetering !

    Geliked door 1 persoon

 3. mooinique zegt:

  Tja Nederland is de geldboom voor Europa met de miljardenpot van ons pensioen. Dat weten ze heel goed bij D66 enz. Nederland wil altijd haantje de voorste zijn. Beter gezegd de corrupte “leiders”.

  Geliked door 2 people

 4. pepo Copyright zegt:

  Is er eigenlijk 1 ding op te noemen dat in overheids handen is dat wél goed uitgevoerd wordt ! ! !​ 🤔​

  Geliked door 3 people

 5. Niek zegt:

  Jullie pensioen? Ik zal er iets over vertellen en conclusies trekken!
  In 2001 was 1kg goud 10.000 euro, nu 60.000 wat betekent dat geld in 22 jaar factor 6 is afgenomen en er was geen rente. Nu hebben wij een kerninflatie van 6% daar is energie en voedsel niet in opgenomen en is de werkelijke inflatie 17% en komen wij op factor 12 in dit tempo wat er praktisch op neer komt dat de waarde van de Euro elke 2 jaar halveert, ik weet niet welke baan u moet hebben om dit te compenseren? Kortom we zijn failliet en uw pensioen is verdampt, dit is onhoudbaar. Binnen 2 jaar zal er iets totaal anders moeten komen want u heeft een pensioen dat niets meer waard is en niet van kunt leven, laat dat even tot u doordringen?

  Like

 6. Olie bol zegt:

  Kijk Rutte zijn regering, Geert wilde mee doen? dus hij ging gedogen en zat niet in dat kabinet, Geert liet zeer gouw de 65 jaar vallen, een domme zet van hem ooit geweest, dit heeft stemmen gekost bij de PVV, Geert heeft dat zelfde kabinet rutte de stekker er uit getrokken, dat kwam door het CDA, maar toen kwam de Kunduz regering die heeft er voor gezorgd dat de Nederlander nu tot 67,5 jaar mag werken hier hoor ik niemand over in Nederland. let op het word vanzelf 70 jaar daarna kan de gepensioneerde zo hun kist in kassa voor de PensioenFonsen. ik wens u een mooie zondag

  Like

 7. Alphons Mantel zegt:

  AOW- leeftijd is verhoogd om de immigratie te kunnen financieren

  Like

 8. Snappie zegt:

  De koppeling van pensioen en leeftijd verwachting was ook gebaseerd op een lijst met zware beroepen, maar daar gebeurde niets mee. Tot ze een paar jaar later een lijst definitie uit Oostenrijk hebben gehaald. Maar ook daar is niets mee gebeurd. De regering liegt ,bedriegt en manipuleert de goed gelovigen.
  Nu willen ze met nieuwe wetten ,het pensioen onze spaarcenten, naar zich toe spelen opdat ook de asielzoekers astatus houders een spaarpotje aan te bieden. We worden beroofd en berooid alles gaat naar de kloten.!
  Stem ze weg of schop ze weg desnoods met grof geweld. Dat is een mooie zondagskreet. Voor de bevolking wacht het armenhuis en de spuit.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Brussel wil enkel haar vadsige vingertjes in de Hollandse pensioenpotten..

  Like

 10. saddy zegt:

  Omdat je een slaaf bent en geen rechten meer hebt.

  Tattoo met eigen nr op je onderarm, erg toch? Nee hoor, is voor je gemak.
  EID met eigen QR in je broekzak, erg toch? Nee hoor, is voor je gemak.

  Like

 11. Harry zegt:

  De EU zal haar knopen wel tellen .
  Als ze iedereen zouden verplichten om tot hun 67e te werken willen ze waarschijnlijk allemáál uit de EU !
  Alleen ons land is zo gek , denk ik dan .
  Ik werk op mijn 74e nog steeds , maar ik ben bang dat als ik in loondienst zou zijn dat mijn baas niks meer aan me zou kunnen verdienen .
  Dingen vergeten , voortdurend alles kwijt , etc. etc .
  Eigenlijk is 65 wel een goed getal om te stoppen .
  Zeker voor zware beroepen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s