Weinig steun voor Extinction Rebellion onder Nederlandse bevolking

(Door: Marit Nubé)

Er is weinig steun voor de acties van Extinction Rebellion onder de Nederlandse bevolking. Maar liefst 7 op de 10 Nederlanders vindt dat de klimaatactivisten geen goed werk leveren, blijkt uit een representatief onderzoek onder de 2.879 leden van het Hart van Nederland-panel. Ook blijken de acties heel wat ergernis op te roepen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Weinig steun voor Extinction Rebellion onder Nederlandse bevolking

  1. bobzelf zegt:

    IK HOOR BIJ DE AN TI =Extinction Rebellion== GROEP

    ZE HETEN ”’ SLA ZE DE TYPHUS !!!

    AUSRADIEREN . WIR SCHAFFEN DAS GROEP

    Geliked door 3 people

  2. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Ooit gaf 9 op de 10 ook geen reet om de OMVOLKING!

    Geliked door 2 people

  3. bobzelf zegt:

    ZELFS GEEN RECHTSTREEKS ANTWOORD ??

    HIER WORDT JE TOCH GEK VAN !!

    https://www.facebook.com/reel/1262933814381405

    OOM DE LESBOOOOOOOS

    Geliked door 2 people

  4. leeuw7 zegt:

    Onbegrijpelijk dat deze afgrijselijke actievoerders niet gewoon lange gevangenisstraffen ondergaan vanwege hun vaak asociale acties!

    Nu begrip nog beter dat de Nederlandse democratie en rechtstaat niet meer functioneert!! Deze klimaatfascistische actievoerders worden met zachte hand bevooroordeeld boven ander actievoerders!! Dan toch klassenjustitie in Nederland??

    Geliked door 2 people

  5. koddebeier zegt:

    Trap dat tuig is eindelijk de gevangenis in, waar ze thuis horen !!

    Geliked door 1 persoon

  6. Ravian zegt:

    Tsja, dat betekend dus ook dat 30% het blijkbaar met deze imbecielen eens is, waar je dan uit kunt afleiden dat het ook imbecielen zijn.
    Op een bevolking van bijna 18 miljoen zijn dat een hele hoop imbecielen…

    Like

  7. Julia zegt:

    Tijd dat die klimaatterroristen eens flink onderuit worden getrapt en alle inzet en schade die zij hebben veroorzaakt op hun bankrekening terug zien of ingetrokken wordt op de uitkeringen. Gesubsidieerde doorgeslagen gekken waar onder nota bene heel veel uitkeringtrekkers. Ongestraft mogen deze terroristen zich vast plakken op snelwegen, wegen blokkeren, schilderijen bekladden en ga zo maar door. Een waterkanon en een meppende politie brigade inzetten ho maar. Dan te bedenken dat de blokkeer friezen boetes en zelfs taakstraffen opgelegd hebben gekregen toen zij de KOZP terroristen tegen hielden.

    Like

  8. hans zegt:

    Vanavond met het NPO/ NOS nieuws eerst over de demonstraties in Berlijn tegen “rechtsextreem” dat zou dan de AFD zijn!? Want die Scholz juicht het toe! (Alles rechts ist scheisse, bordje.) Daarna extinction rebellion en dat was allemaal wel goed en okee, hmmm. Het is wel duidelijk dat dit en de media vijanden zijn, want alle LINKEN SIND SCHEISSE namelijk!! Dat kan niet vaak genoeg gezegd worden en op immens grote borden getoond worden. Rechts is veel te netjes.
    Ongelofelijk dat er nog zoveel mensen (gelukkig geen meerderheid meer en het word ook nog steeds minder) achter iets aanlopen wat letterlijk op hun hoofd kakt, dus niet in hun belang opereert. Totale stupiditeit. Het is niet langer te doen dit soort ontzettende domme mensen en verder geen woord over de veel grotere demonstraties van de boeren e.d. Hoop echt op een revolutie en dit smerige bankenkartel en wapenindustrie tuig de galg krijgen!

    Like

  9. Bas Kievit zegt:

    De ergernis is de politiek, het OM en de politie die blijkbaar achter die imbecielen staan. Nederland heeft geen onafhankelijk OM en rechters meer en sturen de politie op een heel verkeerde manier aan.

    Like

  10. Julia zegt:

    Het hedendaagse links is gecoöpteerd in vreemde doctrines over klimaatverandering die weerrampen wijten aan zaken als koeienscheten en vlees eten. Een andere veel voorkomende zondebok zijn de op de aarde gebaseerde “fossiele” brandstoffen zoals olie, gas en steenkool, die links uitgeroeid wil zien. Kortom geheel bezeten van klimaatwaanzin. Negeren en links laten liggen.

    Like

  11. Harry zegt:

    De motorclubs werden verboden omdat er wel eens een boefje tussen zat .
    De moslims zijn in principe allemaal moordenaars , krijgen een uitkering en vrij spel .
    Déze plakterroristen worden ook met zijden handschoentjes aangepakt ! Waarom ?
    Is toch ook tuig ?
    Snap nog steeds niet waarom die Harley rijders verboden zijn .
    Voorheen waren er TWEE , JA TWEE Hell’s angels , die in Amsterdam een hele gracht schoonveegden van dat provo geteisem .
    Daar hebben we nu het halve leger voor nodig !

    Like

Plaats een reactie