De farmaceutische industrie op zich is een groot complot tegen de mensheid

(Door: “Balkanske priče”)

John D. Rockefeller is de oprichter van de farmaceutische industrie. De Rockefeller Foundation was de dekmantelorganisatie voor een nieuwe wereldwijde zakelijke onderneming van Rockefeller en zijn handlangers. Deze nieuwe onderneming werd de farmaceutische investeringsbusiness genoemd. De geboorte van een FAKE geneeskunde is geboren. Rockefeller had iedereen omgekocht zoals scholen, universiteiten, de media, politici en andere belangrijke mensen met een hoge positie, enz… Op deze manier kon hij bepalen dat alle natuurgeneeskundige praktijken niet meer uitgevoerd mochten worden. Een natuurlijke geneeskunde, die al duizenden jaren bestond, werd plots verboden. Zo is de huidige farmaceutische industrie ontstaan. Niet het genezen van mensen is het doel van de farmaceutische industrie, maar zoveel mogelijk winst te maken. Het is niet in het belang van de farmaceutische industrie om medicijnen te ontwikkelen die mensen genezen, want dat verkleint hun markt. Het is in haar belang om medicijnen te ontwikkelen die symptomen bestrijden en die mensen hun hele leven moeten gebruiken. Daaruit volgt onvermijdelijk: het voorkomen en uitroeien van ziekten zou deze farma-investeringsmaatschappij schade berokkenen en wordt dus op alle mogelijke manieren tegengewerkt. Volgens de Global Burden of Disease Study 2013, gepubliceerd in 2015 in het Britse artsenblad “The Lancet”, is slechts 4,3% van de wereldbevolking ZONDER ziekte of restletsel. Ons lichaam vormt de marktplaats van deze farmaceutische industrie, maar alleen zolang het ziek is.…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op De farmaceutische industrie op zich is een groot complot tegen de mensheid

  1. Rini Stegeman zegt:

    Gideon van Meijeren had er het vanmiddag over……… over de farmaceuten in het algemeen……..hij werd door Heijnen hier op aangesproken……….bij het debat over kinderziektes zoals mazelen etc. Ja, als men allles maar binnen haalt zonder screening is het niet raar dat het weer de kop op steekt.

    Geliked door 1 persoon

  2. leeuw7 zegt:

    Dr. Coleman: Dit is waarom laffe artsen niet durfden op te staan en de waarheid over covid en de prik te vertellen!!

    De eerste verklaring is dat artsen overal ter wereld buitengewoon goed betaald werden om de covid-19 injecties te geven. Ziekenhuizen kregen steekpenningen (bestempeld als bonussen) die afhankelijk waren van het aantal patiënten dat zij injecteerden. Artsen werden afgekocht, en ontmoedigd om te veel vragen te stellen, door veel meer betaald te krijgen dan de normale vergoedingen voor het geven van vaccinaties. Deze artsen zullen te zijner tijd voor de rechter verschijnen, waar zij zich niet zullen kunnen verdedigen. Zeggen dat ze zich onprofessioneel en hebzuchtig hebben gedragen, is een enorme understatement.

    De waarheid, die de afgelopen drie jaar zo goed verborgen werd gehouden, is dat het medisch establishment, zoals al decennia lang, werd gecontroleerd door de farmaceutische industrie en in plaats van naar de feiten te kijken, deden vergunningverlenende instanties over de hele wereld alleen maar wat hun werd opgedragen. Talloze artsen verloren hun vergunning en hun broodwinning, omdat ze het aandurfden de waarheid te zeggen. De meerderheid van de artsen, die zagen wat er gebeurde met degenen die zich uitspraken, zwegen en verraadden hun patiënten, zichzelf en hun beroep. Die lafbekken zouden zich moeten schamen.

    https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-dit-is-waarom-laffe-artsen-niet-durfden-op-te-staan-en-de-waarheid-over-covid-en-de-prik-te-vertellen/

    De meerderheid van de ruggengraatloze nieuwgekozen tweede kamerleden zijn wederom onnozele minkukels!!

    ONAFHANKELIJKE VOLKSTRIBUNALEN ZIJN NOODZAKELIJK!!

    Wie zwijgt stemt toe met de corrupte,schaamteloze,gewetenloze,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 3 people

  3. leeuw7 zegt:

    De Medicijn Maffia Dodelijke Medicijnen en Georganiseerde Misdaad Big Pharma!!

    Medicijnen zijn na kanker en hart- en vaatziekten de belangrijkste doodsoorzaak. Dat zou aanleiding moeten zijn voor een nationaal gezondheidsalarm en een parlementaire enquête over de overheid die de gezondheid van burgers heeft uitgeleverd aan de farmaceutische industrie. In plaats daarvan overleggen ambtenaren van het ministerie ’met de benen op tafel’ met vertegenwoordigers van de industrie. Ministers tekenen contracten waarin zij beloven de afspraken over de prijzen van nieuwe geneesmiddelen geheim te houden. De Deense arts en onderzoeker Peter Gøtzsche, die zelf jarenlang werkzaam was in de farmaceutische industrie, laat zien dat deze industrie niet alleen patiënten, maar ook artsen voor de gek houdt met frauduleuze praktijken. ’Er is veel moed voor nodig om klokkenluider te worden’, aldus Gøtzsche!!

    Wie zwijgt stemt toe met de corrupte,gewetenloze,schaamteloze,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi FAILED State Nederland!!

    ONAFHANKELIJKE WAARHEIDVINDING EN BERECHTIG VAN DE VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE MISDADIGE BELEIDSMAKERS EN GEZAGSDRAGERS IS EEN MUST!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 3 people

  4. leeuw7 zegt:

    CHD OPMERKING: Op 13 januari berichtte de krant The Hill over de beschuldigingen van Robert F. Kennedy Jr. over DOJ-fraude en belemmering van de rechtsgang in de Omnibus Autism Proceedings (OAP). Het artikel heeft een overweldigende respons gekregen met meer dan 10.000 aandelen van de website van The Hill in iets meer dan 24 uur – waarmee de beoordelingen van hun andere best beoordeelde artikelen tien keer werden overtroffen.

    https://childrenshealthdefense.org/news/how-a-pro-vaccine-doctor-reopened-debate-about-link-to-autism/

    Het demissionaire,klimaatfascistische,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi kabinet van de pathologische beroepsleugenaar Mark Rutte en Co zit geheel in de klauwen van de “gecriminaliseerde COVID-19 Pharmaindustrie “!!

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

  5. leeuw7 zegt:

    Met pijn in zijn hart is Barend van Thiel getuige van de vernietiging van de Democratische Rechtsstaat. Toen hij in 2008 met pensioen ging was de nu tachtigjarige oud-rechter ervan overtuigd zijn kinderen en kleinkinderen de hemel op aarde met vrijheidsgarantie na te laten.

    https://www.boekhandeldouwes.nl/boek/9789493255876-de-vierde-tirannie

    De Nederlandse rechtsstaat is door de van overheidswege georganiseerde,geïnstitutionaliseerde WEF -BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia gezagsdragers vrijwel geruïneerd!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Geliked door 3 people

  6. koddebeier zegt:

    De meeste medicijnen zijn geen geneesmiddelen, maar onderdrukken alleen de symptomen !!

    Waardoor je ze moet blijven gebruiken !

    Geliked door 1 persoon

  7. ronjaspers zegt:

    The Bakans Chronicles.Uitstekend artikel,ik ben een man in 1966 geboren en gezegend met een heel sterk instinct.Voor goed en slecht,en of iemand wel of niet te vertrouwen is.Toen ik opgroeide zag ik wel eens een auto met een sticker op de voorruit met een slang rond een paal gedraaid.Dat was de auto van een (huis) arts,ik legde meteen de verbinding,slang = giftig.Voor het jaar 2000 hoorde ik zelden of nooit dat iemand chronisch of ernstig (dodelijk) ziek was.De laatste decennia zijn er 10 miljoen nederlanders chronisch ziek,en heeft 1 op de 3 mensen kanker.Als er dan nog geen lampje gaat branden bij de mensen,dan ben je hersendood.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie