VIDEO: Britse ex-moslims serieus bedreigd door religieuze moslims

Video: vladtepesblog.com 

Geplaatst door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Sharia. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Britse ex-moslims serieus bedreigd door religieuze moslims

 1. hans van de mortel zegt:

  We hebben de pest overwonnen, dus dat zal ook wel lukken met het islam-virus. Even niet op alle slachtoffers letten. Die horen nu eenmaal bij natuurrampen, zoals alle achterlijkheid en hersenloos apengedrag bij islam hoort.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Hans ik help je het te hopen.
  Een geluk als ze hun eigen broek moeten ophouden wordt het moeilijker.
  Vroeger hebben ze in Azië, Afrika en Europa geroofd en dat wordt telkens moelijker.
  Als ik zie hoe o.a. Saudi A zijn egyptenaren en andere moslims behandeld is duidelijk dat ze niet van plan zijn om hun voor niks te ondersteunen.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Britain First wil erkenning voor Britse slachtoffers van racisme.

  Dit bericht ontving ik van hen plus een schokkend filmpje:

  Fellow patriot,
  Our ‘Recognition for British Victims’ of racism campaign is off to a flying start.
  Hundreds of people have engaged in this campaign already, either signing our petition, emailing their MP or sharing our campaign with their friends.
  Our campaigns team have produced a rather shocking video which illustrates in graphic detail the disturbing bias shown towards the British victims of racism in this country.
  This video is a very powerful tool to alert our people to the truth!
  All we need is YOUR help to get this video going viral on the internet!
  This video has already had over 1,000 views and it was only uploaded several days ago – with your help we can bring it to a mass audience!
  All you have to do is click on the link below, watch the video, then use the viral tools below the video to email it to your friends or share it on Facebook and Twitter.
  Your participation in spreading the truth is critical:
  http://www.britainfirst.org/share-british-victims-of-racism/
  Yours sincerely
  Paul Golding
  Campaigns Coordinator

  Like

 4. Linsky zegt:

  Excellente link Wachteres!
  Zet ‘m ook op mijn FB.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Geweldig Linsky, dat wil BF ook graag!

  Like

 6. 2Crazy2True zegt:

  Om oorzaak en gevolg hier nog even duidelijk te stellen: De islamisatie van Europa is een gevolg van de infantilisatie van de Westerse cultuur. De islam doet niets anders dan de ruimte overnemen die de Westerse politiek laat vallen.

  Regimes in nood grijpen vaak naar een externe vijand om interne problemen te verdoezelen. Europa echter heeft een ware externe vijand die op zijn ondergang uit is, maar dit continent weigert deze als zodanig te erkennen. Wat een tegenstelling!

  De Westerse cultuur is als een trein die door zijn massa nog voortraast terwijl de motor door het socialistische verraad inmiddels al is uitgezet. Win de jeugd terug en verwijder al die socialistische bullshit uit het onderwijs.

  Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

  Like

  • hans van de mortel zegt:

   2Crazy2True zegt: Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

   Dat klopt! Dat geldt ook voor het adagium: ‘wie niet leert van de geschiedenis heeft geen toekomst.’

   De mohammedanen zijn eerder in de geschiedenis uit Europa verwijderd. Ook in die tijd vond men het een achterlijke cultuur die niet bij onze beschaving paste, Toen ze steeds brutaler en groter in aantal werden vond men het wel genoeg. Ze werden verzocht terug te keren hun zandbak van oorsprong. Dat gebeurde niet. Toen gebeurde het volgende. De woestijn gelovigen werden met harde hand uit Spanje verwijderd.

   De naar zand happende geitenneukers beweren heden ten dage nog dat ze in Spanje zo’n fraaie architectuur hebben achtergelaten. Onzin. Zij hebben niks gebouwd. Dat hebben Spaanse vaklieden gedaan. De Allah zandhappers hebben alleen maar aangegeven hoe ze het graag wilde hebben. Zelfs vandaag de dag zijn Arabieren nog te dom om tot tien te tellen. Alle pracht en praal, kennis en wetenschap komt van buiten de zandbak van Allah. Logisch. Vanuit de woestijn reken je uitsluitend op de wil van Allah. Dat betekent niks doen of aan het veroveren slaan en met geweld je geloof verkondigen of met olie in de grond de wereld chanteren. Ook de smerige mensonterende rooms-katholieke kerk weet daar alles van. Nee, religie heeft weinig goeds gebracht aan de op zijn privacy en rust gestelde mens.

   Als we al die domme godsdienstwaanzinnige kermis nu eens voor goed wisten uit te bannen in de bekrompen ziekelijke geest en het domme verstand van de mens. Dan waren we al een heel eind op de goede weg naar een betere toekomst.

   En voor de rest gaat het uitsluitend om de macht. Het wordt dus langzamerhand de allerhoogste tijd om aan de moslimwereld duidelijk te maken wie nu eigenlijk de baas is. Hij met verstand of hij zonder verstand. Hij met kennis of hij met onwetendheid. Hij die fier rechtop staat of hij die zich in zijn soepjurk vijfmaal per dag ter aarde werpt en daarbij zijn achterwerk riching Allah de knecht van Mohammed heeft gericht. Typisch islam: je gezicht naar Mekka wenden in je vijfmaal daags godsdienstwaanzinnige poppenkast-ritueel en tegelijkertijd je fecaliën-uitgang richting Allah aanbieden in de hoop dat Allah jou van achteren met zijn heilige geest zal penetreren.

   Het is van groot belang dat we straks in de VS de republikein Romney aan de macht krijgen. Hij is mormoon. Dus ook een godsdienstwaanzinnige, maar vanuit een veel betere positieve machtsstructuur en op de hand van Israël. In ieder geval goed genoeg om alle Arabieren terecht te wijzen. Richting zandbak van hun geliefde Allah, de eeuwige knecht van Mohammed. Israël kan Romney straks goed gebruiken. Hopelijk dat het Amerikaanse volk zijn verstand gebruikt. En dat is nog maar de vraag.

   Like

 7. Daar moeten we allen een Lange stok voor steken !En het zelfde doen wat zij hier doen /afpakken weer,zij doen alsof het dagelkijks werk is hier voor hun tot we niets meer te vertellen hebben in dit landje van ons, van melk en honing .Hier wil ik ook de niet moslim landen bij toe voegen,die hebben het zelfde recht.. 1 voor 1 er uit

  Like

 8. “DAN MOET JE MAAR GEEN MOSLIM WORDEN”
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s