VIDEO: The Voice of Terror

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Philippine)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme, Islam, Israël, Jodenhaat, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: The Voice of Terror

  1. lucky9 zegt:

    Soms is een reductio ad Hitlerum eens niet misplaatst.

    Like

  2. G.Deckzeijl zegt:

    Geen geschikte draad, ik parkeer ’t bericht maar even hier, ik weet zeker dat EJ er geen bezwaar tegen heeft.
    http://www.telegraaf.nl/buitenland/11828555/___Geen_berouw_weduwe_Honecker___.html
    Kijktip: morgenavond op de ARD.

    Like

  3. Linsky zegt:

    Ik doe mee, een beetje of-topic, maar wel van belang om weer eens te zien hoe dat schorem onze stemmen vernaggelen!!!

    De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) blijft consumenten en gezondheidsactivisten verbazen en belazeren. Het agentschap verwijderde onlangs één miljoen handtekeningen en reacties onder de ‘Just Label It’ campagne.
    De actie werd opgezet om fabrikanten te verplichten genetisch aangepaste organismen op de ingrediëntenlijst van hun producten te zetten.
    Nog nooit eerder werd een dergelijke campagne zo massaal gesteund. Sinds de start in oktober 2011 heeft ‘Just Label It’ meer dan 900.000 handtekeningen ontvangen. Ook hebben 55 politici zich bij de beweging aangesloten
    De FDA heeft echter besloten niet het aantal mensen te tellen dat meedoet aan de actie, maar het aantal verschillende individuele brieven die zijn ontvangen. Voor de FDA staan tienduizenden handtekeningen onder een enkele petitie dus gelijk aan één. Op deze manier is de petitie volgens de FDA niet één miljoen keer ondertekend, maar slechts 394 maal.
    “Zo wordt dus de stem van meer dan een miljoen mensen gesmoord!


    http://naturalsociety.com/fda-deletes-1-million-signatures-for-gmo-labeling-campaign/#ixzz1qbopIlSj

    Like

  4. likoednederland zegt:

    Vertaling:

    Toespraak tot Palestijnse vrouwen van Hamas parlementslid Mushri al-Masri ter gelegenheid van de ‘Mars op Jeruzalem’, uitgezonden op de Palestijnse Al-Aqsa TV (Hamas), 25 maart 2012.
    De rode draad in de toespraak was het offeren van Arabisch bloed “voor de Al-Aqsa moskee” die op de Tempelberg in Jeruzalem staat. Gedeeltelijke vertaling:

    “De Hamas vrouw in Gaza, de Palestijnse vrouw, zegt dat ons bloed een offer ia voor de Al-Aqsa moskee. Voor de Al-Aqsa moskee geven wij ons bloed en wij effenen de weg er naar toe met onze lichaamsdelen [van de zelfmoordenaar die zichzelf opblaast].

    Deze demonstratie van vrouwen benadrukt één ding, één boodschap’: dat de richting en het kompas van Hamas duidelijk is, niet vaag of onduidelijk:

    Palestina, geheel Palestina en Jeruzalem, alles van Jeruzalem – het Westen nog voor het Oosten – elke korrel aarde en elk deeltje van Palestina is eigendom van het Palestijnse volk.
    Het geweer van de Al Kassam Brigades, de bereidheid van de vrouwelijke Jihad strijder om te vechten voor de zaak van Allah en om haar zonen te offeren voor Jeruzalem en de al-Aksa moskee, daar zullen wij nooit van afwijken en nooit van af zien.

    ….

    De Mars op Jeruzalem zal de vijand duidelijk maken: er is voor jullie geen plek in dit land.”

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    Hamas, de islamo-fascisten wensen slechts 1 ding, de vernietiging van de Joodse Staat, en de uitroeiing van de JODEN! Maar volgens onze waanzinnig correcte politici, is daar niets van waar.
    Net als G.Deckzeijl ga ik nu voor een teiltje.

    Like

Plaats een reactie